Kalos sas vrika!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Kalos sas vrika!!!

Geia sas kai kalos sas vrika!!!Eimai 21 xronwn, eimai 1.58 kai zugizw 75 kila!

Edw kai 2 mines exw ksekinisei diatrofi kai gumnastirio..exw apotelesmata den mporw na pw exw apotelesmata alla oxi auta pou tha ithela..simera mou eipane kai gia to reductil alla den kserw an prepei na to parw...

Genika peite mou tin apopsi sas..xreizomai voitheia...

Senior Member
    καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας
    τα ρεντουκτιλ ειναι δυνατα χαπια πρωτα πρεπει να κανεις καποιεσ εξετασεις και εμτα ο γιατρος θα αποφασισει αν θα τα παρεις η οχι.
    για το γυμναστηριο τωρα εμενα η διαιτολογος μου μου ειναι να κανω δυο με τρεις φορες την βδοαμδα απο μια ωρα διαδρομο. τιποτε αλλο.διαφορετικα λεει θα μπλοκαρουμε τον μεταβολισμο..
    συνηθως ειναι ενα κιλο την βδοαμδα το φυσιολογικο να χανουμε αναλογως βεβεα και τα κιλα του καθενος...

Senior Member
    Καλωσήρθες απορία!!!!! μιά χαρά ξεκίνησες με διατροφή και γυμναστήριο. Είσαι πολύ μικρή για τα συγκεκριμένα χάπια, και πιστεψέ με θαύματα κάνει μόνο η γυμναστική, η διατροφή και το πείσμα. Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!!!!

Junior Member
    vasika den kserw..niw8w wre wres poli apogoiteumeni polu stenaxwrimeni...kserere einai oi stigmes pou den na fwnakseis kai na valeis ta klammata...eilikrina..enw to exw parei apofasi niw8w na min exw alli upomoni! exw skeftei ta panta gia na xasw varos..xapia eidikes kremes..gia na eimai eilikrinis mexri kai na kanw emeto kathe fora afou trww mou exei perasei apo to mualo...

Γεια σου και απο μένα.
    Δεν ξέρω να σου πώ τίποτε για να χάπια που ρωτάς αλλά ξέρω κάτι άλλο. Μην αρχίσεις τους εμετούς κούκλα μου και την παρέα με την τουαλέτα γιατί είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Και αν τώρα απλά θέλεις να κλάψεις και να φωνάξεις, μετά θα γίνουν και αυτά πράξη. Συνέχισε τη δίαιτα και τη γυμναστική σου και είναι ο καλύτερος δρόμος. Εξοπλίσου όμως με πολλή υπομονή και θέληση γιατί είναι απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας.
    Καλή συνέχεια!!!