Results 16 to 30 of 50
-
23-05-2008, 21:18 #16
Καλώς μας ήρθες,eve30+ !
Ελπίζω να είναι η φορά,που θα κάνει τη διαφορά!
Απόφαση+στήριξη+διατροφή+ά� �κηση=eve30+ στα 68kg !
Καλή σου δύναμη και εδώ είμαστε να τα λέμε...
- 23-05-2008, 21:28 #17
ευχαριστώ για το καλως όρισμα nadine
το συνθηματάκι σου με ανέβασε...
είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεσαι τελικά... σου δίνει δύναμη
ευχαριστώ
24-05-2008, 01:50 #18
xairetw kai egw me th seira mou eimai nea sto forum. elpizw oloi na kataferoume to epithymhto pou exoume sto myalo mas.. me kalhpse apolytws h eve30+ ... elpizw kai egw na einai h teleytaia fora, to apotelesma pou kapoia stigmh tha emfanistei, na krathsei..
24-05-2008, 02:11 #19
Καλώς ήρθες,patata! Κάπως μου ακούγεται αυτό...
Στο χέρι μας είναι το αποτέλεσμα,στο χέρι μας και η διάρκεια του...
Το λέει κάποια που δεν το έχει καταφέρει χρόνια τώρα...
Ας ελπίσουμε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα για όλους μας!
24-05-2008, 10:12 #20
καλως σας βρηκα NADINE!
διαλλεξα αυτο το nick για προσωπικους λογους, μου λεει πολλα δυστυχως..
αν σου ακουγεται εσενα καπως, εμενα να δεις..
καλη συνεχεια σε ολους..!!
24-05-2008, 12:19 #21
Ναι,να το ξορκίσεις...γιατί οχι?
Κάτι μου λέει κι εμένα κι αυτό και τόσα άλλα...
Τουλάχιστον δε μ'αγγίζουν πιά...Κάτι είναι κι αυτό!
Αυτό το "πεινάς?πήδα" το έλεγε η γιαγιά μου...
Νόμιζα ότι ήταν κάτι δικό της,αλλά προφανώς όχι...
Καλή σου δύναμη σ' ό,τι κάνεις!
24-05-2008, 21:06 #22
και εγω ξεκινησα εχτες... ανυπομονω την αλλη εβδομαδα να βαλω κι εγω τον αριθμο μου... :-)
χαιρομαι να βλεπω τις επιτυχιες σας...
26-05-2008, 10:40 #23
Originally posted by Marioula
Να σου ζησουν και τα δυο μωρακια σου, μπραβο σου που εχασες τα κιλα τοσο γρηγορα. Αν και νομιζω οτι επειδη ηταν και κιλα εγκυμοσυνης φυγαν ευκολοτερα. Μηπως ειναι πολα τα κιλα που θελεις ακομα να χασεις? Τα 60 κιλα δεν ειναι λιγα για το υψος σου.
26-05-2008, 11:05 #24
Marioula και Nimi, συχαρητήρια για τα κιλά πού χάσατε, μακάρι να είχα τη δυναμή σας....... και να τα έχανα χωρίς βοηθήματα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλή συνέχεια σε όλους...................
26-05-2008, 14:38 #25
Να έρθω και εγώ στην παρέα σας;
Γειά σας,
Τα τελευταία έξι χρόνια (χρόνια των σπουδών), με δίαιτες αστραπή και άλλες απεγνωσμένες προσπάθειες, καταλήγω κάθε χρόνο με +4 κιλά... Έτσι έφθασα αισίως στα 88. Όπου νιώθω χάλια για εμένα. Πέρισυ, έχασα συστηματικά (με διαιτολόγο) 14 κιλά, τα οποία τα πήρα πάλι... τρώγοντας πολύ λαίμαργα και αργά το βράδυ (δουλεύω συχνά μέχρι πολύ αργά).
Τελικά, για να μην τρώω λαίμαργα, πρέπει να είμαι σε διακοπές συνέχεια, αλλά αυτό δε γίνεται...
Πώς είναι δυνατόν να μη σκέφτομαι το φαγητό σα διέξοδο όταν αγχώνομαι ή είμαι στεναχωρημένη;
26-05-2008, 15:03 #26
Καλώς μας ήρθες,Ρούλα!
Είναι σίγουρα δύσκολο ν'αλλάξεις διατροφικές συνήθειες,όταν οι συνθήκες εργασίας δεν είναι σύμμαχος σου,
αλλά είμαι σίγουρη ότι κάτι καλύτερο μπορείς να κάνεις,αν απλά δεν αφεθείς σ'αυτές...
(εννοώ να μη μένεις νηστική όλη μέρα και μετά να τρως λαίμαργα αργά το βράδυ)
Τώρα ως προς το συναισθηματικό φαγητό,μεγάλο και δύσκολο κεφάλαιο...
Η λύση έγκειται στην αντικατάσταση του φαγητού από άλλες διεξόδους κάλυψης των εκάστοτε αναγκών μας,
αλλά κι εγώ,χρόνια τώρα,έχω αναθέσει αποκλειστικά σ'αυτό το βάρος της πολύπλευρης φροντίδας μου...
Θέλει δουλειά,δουλειά,δουλειά...
Θα δείξει...
27-05-2008, 00:42 #27
Να μπω κι εγώ στην παρέα σας;;;
Τον τελευταίο χρόνο έχασα 17 κιλά και τώρα προσπαθώ (πολύ σκληρά) να χάσω άλλα 6. Αν τα χάσω, και φτάσω στα 80 θα κάνω διάλειμμα δυο μήνες τουλάχιστον. ʼντε να δούμε...
Σας χαιρετώ
27-05-2008, 10:08 #28
Καλημέρα - Supermarket και... κακές συνήθειες
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Nadine. Γειά σου Klelia!
17 κιλά! Φανταστικά ! Εδώ θέλει προσοχή και κουράγιο.
Εγώ ύστερα από διάλειμμα (συντήρηση το έλεγα) ξεκίνησα πέρισυ και σιγά σιγά (με λαίμαργο φαί - όχι χωρίς αιτία, μιας και το βάρος μου είχε σταθεροποιηθεί) τα πήρα πάλι πίσω τα δικά μου 15 κιλά.
ʼσχετο τώρα, αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια, έχω αναπτύξει μία (επιπλέον) κακή συνήθεια. Μου αρέσει πολύ να τρώω κάτι στο αμάξι. Και αυτό συνήθως το κάνω γυρνώντας από το Supermarket για το σπίτι. Το χειρότερο από όλα είναι ότι το φαγητό/ τσιμπολόγημα τούτο δεν καταγράφεται! Δε με βαραίνει, δε με χορταίνει... σαν να πηγαίνει σε άλλο στομάχι (του αυτοκινήτου...) και όχι στο δικό μου. Δεν ξέρω αν σας έλεγαν και εσάς παλιά, στην παιδική ηλικία, "μην τσιμπολογάς, σε λίγο θα φάμε και θα σου κοπεί η όρεξη". Ε λοιπόν, τότε μπορεί να μου κοβόταν... τώρα όχι πια.
Χθες, πηγαίνοντας στο ταμείο του Supermarket, πήρα ένα μικρό πακέτο μπισκότα γεμιστά για το αμάξι και μετά σας σκέφθηκα..., τώρα έχω ευθύνη στον κοινό αγώνα! Και γύρισα το πακέτο πίσω. Για πρώτη φορά μετά από μήνες, δεν έφαγα κάτι στο αυτοκίνητο. Τελικά, δεν ήταν και τόσο σπουδαίο.
27-05-2008, 11:09 #29
Originally posted by Roula
Μου αρέσει πολύ να τρώω κάτι στο αμάξι. Και αυτό συνήθως το κάνω γυρνώντας από το Supermarket για το σπίτι.
2 κολπάκια
1. μη πας ΠΟΤΕ σουπερμαρκετ πεινασμενη, οσο δυσκολο κι αν ειναι... ειναι μιλαμε λογος να τα κανεις ολα χαλια
2. παρε κατι ελαφρυ, συνυπολόγισε το στις θερμιδες σου και ΤΣΑΚΙΣΕ το στο αυτοκινητο
...γεμιστα μπισκοτα κι εσυ!!! καθε μπουκια κανει τζιιιζ! :-)
έχω χάσει 2 κιλά σε μερικές μέρες... ειναι τα πρωτα μου! αλλα νιωθω τελεια!
27-05-2008, 19:37 #30
γεια σας και απο εμενα. εχω καποιες αποριες πανω στις διατροφες. Γιατι ενω λενε οτι το πρωινο πρεπει να ειναι το πιο πλουσιο γευμα της ημερας , στις διαιτες ειναι μια φρυγανια? εγω αν ειναι να φαω πρωινο θα φαω 5 φρυγανιες οχι μια! επισης εχω απορια για τα κιλα μου. πριν δυο εβδομαδες περιπου ημουν 75 κιλα. Προχθες 73.7, χθες 73 και σημερα 72.2 . ειναι λαθος οτι ζυγιζομαι καθε μερα αλλα το κανω απο περιεργια, δε δινω σημασια. ειναι λογικο να χανω τετοια κιλα απτη στιγμη που δε κανω διαιτα? δε τρωω και πολυ η αληθεια ειναι αλλα παντα ετσι ετρωγα. εχω αρχισει γυμναστηριο βεβαια εδω και 3 βδομαδες. τα κιλα το εχω ξαναπαθει να πεσουν σε τετοια επιπεδα αλλα ξσαναεπιστρεφουν στο 74 που ειχα παντα μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα. (75 ημουν επειδη ειχε ερθει πασχα και εφαγα τσουρεκακια !) Γιατι γινεται αυτο με τα κιλα?
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή