Ας κάνουμε μια καταμέτρηση..Πόσα κιλά χάσαμε από τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα μας?Πόσα θέλουμε ακόμα? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Junior Member
    Προφανώς είναι αυξομειώσεις υγρών. Τυχόν κατακράτηση που είχες κάνει και χάνεις τα υγρά τώρα. Μήπως το παράκανες στην αρχή και χάνεις έστι απότομα? Πάντως μη ξεγελιέσαι ότι τα χάνεις αυτά τα κιλά γιατί ακριβώς όπως λες ξαναεπιστρέφουν. Επιστρέφουν γιατί πρόκειται για υγρά και όχι για λίπος.
    Από την άλλη ποια δίαιτα προτείνει για πρωινό 1 φρυγανιά?
    Συνήθως προτείνουν είτε γάλα-γιαούρτι με δημητριακά, είτε τοστ, είτε χυμό με 2-3 φρυγανιές με μέλι-μαρμελάδα. Ακραίο είναι η μία φρυγανιά

Member
    γιατι και το γαλα με 3-4 κουταλιες δημητριακα που λενε ειναι πολυ? εγω πιστευω οτι το πρωινο θα πρεπει να ειναι ακριβως οτι τρωμε και χωρις τη διαιτα. τα αλλα γευματα θα πρεπει να λιγοστεψουν. οσο αφορα αυτο με τα κιλα λογικα αμα ειχα κατακρατηση υγρων θα ειχα παρει κιλα και μετα που εχασα τα υγρα θα φυγαν και τα κιλα. εγω ημουν οσα κιλα ημουν παντα και αρχισα να χανω μετα. γυμναστικη κανω σχεδον καθε μερα απο 1,5 ωρα αλλα ειναι πολλα τα κιλα για να ειναι λιπος απτη γυμναστικη. θα δω πως θα ειμαι τις επομενες μερες, αν συνεχιζω να χανω. σημερα ημουν 72.5 αλλα ειχα φαει και κατα τις 4 το βραδι γαλα με κορν φλεικς. ποτε δεν ειχα φτασει κατω απο 72 κιλα οταν τυχαινε σκαμπανεβασμα σαν αυτο που παθαινω και τωρα. αν γινει τωρα τοτε θα πιστεψω οτι ειναι λιπος..

Junior Member
    Εγώ πάλι το πρωί δεν πεινάω καθόλου. Μπορώ να μην φάω απολύτως τίποτα. Μετά το μεσημεριανό όμως θέλω άλλο ένα για να ηρεμήσω. Όχι ότι το τρώω βέβαια (καταραμένη δίαιτα) αλλά πολύ θα το θελα.
    Να σας ρωτήσω κάτι... Με τα 17 κιλά που έχασα τον τελευταίο χρόνο παρατηρώ ότι τα πόδια και τα χέρια μου πλαδάρωσαν (για την κοιλιά μου δεν το συζητώ, πάντα πλαδαρή ήταν). Σκέφτηκα να γραφτώ γυμναστήριο - για πρώτη φορά στη ζωή μου - αλλά μπορώ μόνον για τον επόμενο μήνα αφού μετά την κάνω για διακοπούλες. Να πάω έναν μήνα ή τζάμπα θα πάει η προσπάθεια μέσα στην ζέστη; Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό;

Senior Member
    Κι αν δεν πεινάς το πρωί(ίσως τρως αργά το βράδυ)είναι πολύ σημαντικό το πρωινό.
    Πέρα από την ενέργεια που σου δίνει για το ξεκίνημα της μέρας σου,
    σε βοηθά και ως προς τα επόμενα γεύματα να είναι πιο ισορροπημένα.
    ʼσε που πρόκειται για θερμίδες που θα κάψεις και δε θα κοιμηθείτε παρεούλα...
    Ως προς το γυμναστήριο, η σκέψη που κάνω ειναι να το εντάξεις στη ζωή σου τώρα.
    Κι όταν με το καλό φύγεις στις διακοπές σου,συνεχίζεις την άσκηση με άλλη μορφή:
    αν πας θαλασσα-κολύμπι,αν πας βουνό-περπάτημα...Λύσεις,αν θέλουμε,πάντα υπάρχουν!

Member
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΦΑΩ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΟΤΕ ΤΡΩΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ!! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΖΕΛΕΔΑΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ 11 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!

Junior Member
    Συμφωνώ και εγώ με την ιδέα να πας γυμναστήριο! Δεν ξέρεις πόσο καλό θα κάνει! Πιστεύω ότι με λίγη βοήθεια από τους γυμναστές με ειδικό προγραμματάκι, θα φτιάξεις σώμα. Αν καταβάλεις και το 75% της δύναμή σου στις ασκήσεις θα δεις σίγουρα αποτελέσματα! Πήγαινα 3 χρόνια γυμναστήριο, γι'αυτό σου λέω.

Junior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 130 ΚΙΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΕΡΙΣΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 86 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 20 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ

Senior Member
    δε κανουμε συνεχεια διαιτα αφηνουμε ενα χρονικο διαστημα τον ευατο και το σωμα μας να ξεκουραστει .μπραβο για την απωλεια κιλων που ειχες .

Senior Member
    Σταχτοπούτα μου,συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες!Δε σου λέει και πολλά αυτό,το ξέρω!
    Χρειάζεται χρόνο ο εγκέφαλος σου να δεχτεί την αλλαγή.Σ'έχει συνηθήσει αλλιώς κι όσο κι αν άλλαξαν τα ρούχα σου
    και παρά τα ενθαρυντικά σχόλια των άλλων,εκείνος θα το δει όταν θα 'ρθει η ωρα του να το δει!
    Μερικές φορές ξαναπαίρνεις τα κιλά και τότε αντιλαμβάνεσαι οτι είχες αδυνατίσει...
    Εγώ είχα χάσει έναν άνθρωπο από πάνω μου και δεν το έβλεπα για πολύ καιρό...
    Η αδυναμία σου αυτή να χαρείς για την επιτυχία σου σου στερεί τη χαρά και τη δύναμη,που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις.
    Η όποια κούραση νιώθεις είναι απολύτως φυσιολογική κι αναμενόμενη
    (δεν είναι μόνο η χρονιά που πέρασε,είναι αθροιστικά όλα τα χρόνια με πρόβλημα βάρους)
    Μη σκέφτεσαι -όσο μπορείς- τα 20 κιλά,που σου απομένουν και πιέζεσαι...
    Πάρε το χρόνο σου,ηρέμησε,γέμισε τη ζωή σου με νέες δραστηριότητες
    (είσαι πια σε κιλά που σου επιτρέπουν να κάνεις πράγματα,που πιθανώς στερήθηκες)
    και θα έρθουν όλα αβίαστα..θα το δεις! Τα δύσκολα πέρασαν!
    Ήρθε η ώρα η σταχτοπούτα να τινάξει τις στάχτες από την ποδιά της και να πάει στο χορό!
    Τώρα για την περίπτωση του βασιλόπουλου,μη με ρωτάς,
    γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν στο σημείο που στην αληθινή ζωή αρχίζουν συνήθως τα προβλήματα...

Junior Member
    εγω ειμαι 50 κιλα και θελω να γινω 37 ! πως θα γινω 37?????????

Senior Member
    EEEEE????????????????????

γιατι κοπελα μου το κανεις αυτο σε σενα???
    προσεχε καλη μου!

Senior Member
    -54 κιλά σε 1 χρόνο,ελπίζω σε άλλα 15 λιγότερα....

Senior Member
    Ξεκίνησα τη δίαιτα 21/05.
    Μέχρι σήμερα, έχω χάσει 3 κιλά.
    Εχω μπροστά μου πολύ δρόμο (30 κιλά ακόμα), αλλά το έχω πάρει ζεστά το θέμα.
    Κανονικά θα έπρεπε να είχα χάσει μόνο 2 κιλά αλλά επειδή δούλευα πολλές ώρες, το βράδυ που γύριζα σπίτι έτρωγα μόνο φρούτα κι έπεφτα για ύπνο.
    Καλή συνέχεια σε όλους!!

Senior Member
    Originally posted by SOFIATDKNY
    εγω ειμαι 50 κιλα και θελω να γινω 37 ! πως θα γινω 37?????????
    Αλήθεια; Γιατί;
    Μου φαίνονται πολύ λίγα τα 37 για ενηλικο άτομο.
    Πρόσεχε...

Member
    Ξεκίνησα διατροφή την Μεγάλη Δευτέρα του Πάσχα και έχω χάσει 5 κιλά ή ετσι νόμιζα τουλάχιστον.Χθές όμως έφαγα ένα ολόκληρο σοκολατάκι και έναν εργολάβο. Ανέβηκα σήμερα στην ζυγαρια και με εδειξε +2 κιλα..Ελπιζω να ειναι παρακρατηση υγρων..

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast