Results 76 to 90 of 91
Thread: Δακτύλιος.
-
24-09-2008, 17:21 #76
anta23 ,
καλώς μας ήρθες και από μένα...
Ο προεγχειρητικός έλεγχος γίνεται συνήθως το πρωί πριν το χειρουργείο,αλλά ο δικός μου δεν περιλάμβανε γαστροσκόπηση...
Εξετάσεις αίματος,ούρων,ακτινογραφίε ς...αυτά νομίζω μου έκαναν,αν θυμάμαι καλά...
Το να φοβάσαι το χειρουργείο(φαντάζομαι θα είναι και το πρώτο σου)και να βλέπεις σχετικά βιντεάκια το βρίσκω τουλάχιστον μαζοχιστικό...
Δε νομίζω να το χρειάζεσαι αυτό ειδικά τώρα,που η ψυχολογική σου κατάσταση πρέπει να είναι στα καλύτερα της...
Αυτός είναι και ο λόγος που προβληματίστηκα πάρα πολύ πριν σου μιλήσω,γι'αυτό θέλω να με ακούσεις χαλαρά,
έχοντας πάντα υπόψιν σου ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και δε χρειάζεται να επηρεαζόμαστε από περιττές συγκρίσεις.
Ο γιατρός που έκλεισες ραντεβού να σε χειρουργήσει είναι ένας από τους τρεις γιατρούς που μου έβαλαν πριν 4 χρόνια τον πρώτο μου δακτλύλιο.
Δεν ήταν ο επί κεφαλής,αλλά ήταν ο δεύτερος σημαντικός γιατρός της ομάδας που με χειρούργησε.
Αυτός ήταν που μου έκανε και την ενδελεχή ενημέρωση πριν χειρουργηθώ,αυτός ήταν που καθησύχασε τα δικά μου άγχη...
Τα πράγματα όμως τόσο τη μέρα του χειρουργείου όσο και στην πορεία του δακτυλίου μου δεν πήγαν όπως μου τα είχαν πει.
Εγώ δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη από τους γιατρούς αυτούς (και είμαι πολύ ευγενική και εγκρατής αυτή τη στιγμή)
και είχα πάρα πολλά προβλήματα από τον δακτύλιο τους,τον οποίο χρειάστηκε να αφαιρέσω πριν ένα χρόνο.
Δε θέλω να σε τρομοκρατήσω,αλλά δεν μπορώ και να σιωπήσω και να παρακολουθώ αμέτοχη.Το θεωρώ χρέος μου να σου πω να προσέξεις πάρα πολύ.
Πάντως η τοποθέτηση δακτυλίου δεν είναι επίπονο ιδιαίτερα χειρουργείο(το πρώτο βράδυ είναι ό,τι είναι και υπάρχουν και τα παυσίπονα)
Σου εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς αν και φοβάμαι ότι σου έχω κάνει πια τη δική σου καρδιά περιβόλι...Συγχώρεσε με γι'αυτό...
- 24-09-2008, 17:36 #77
Nadine καλως σας βρηκα.
Πραγματι ειναι το πρωτο που χειρουργιο που κανω. Πιστευεις οτι αν ειχες διαφορετικο γιατρο δε θα συνεβαιναν τα προβληματα που ειχες? Αυτον τον γιατρο μας τον συνεστησαν αρκετοι γνωστοι μας που το εχουν κανει και εχουν δει αποτελεσμα. Επισης γνωριζω οτι ειναι διασημος γιατρος αυτο βεβαια δε συνεπαγεται οτι ειναι κ καλος. Τι ακριβως προβλημα σου παρουσιαστηκε?
24-09-2008, 18:11 #78
Κοίτα να δεις...κι εγώ μετά από έρευνα και συστάσεις γνωστών κατέληξα στην ομάδα αυτή...
Αρχικά θα χειρουργούμουν από κάποιον γιατρό εδώ της θεσ/νίκης και τελικά επέλεξα αυτούς,τους Αθηναίους,
τρεις γιατροί αντί για έναν,μεγάλη εμπειρία,πολύ γνωστά ονόματα και με τηλεοπτική προβολή και δε συμμαζεύεται...
Σημείωση ότι εδώ και καιρό χειρουργούν ανεξάρτητα ο καθένας τους.Πριν τέσσερα χρόνια όμως εμένα με χειρούργησαν μαζί.
Δε θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στα προβλήματα που μου παρουσιάστηκαν,γιατί δε νομίζω ότι θα σε βοηθήσει αυτή η γνώση...
Πάντως ήταν πολύ σοβαρά και κατά κάποιο τρόπο συνεχίζω να πληρώνω τις συνέπειες τους...
Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα είχε τελικά συμβεί αν είχα απευθυνθεί σε κάποιον άλλον γιατρό...
Απόδειξη ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τον δεύτερο γιατρό μου,
αλλά πάλι κάτι συνέβη και πλέον ο δεύτερος δακτύλιος μου δε λειτουργεί...
Πάντως δε βγαίνει από το μυαλό μου η σκέψη του μακάρι να γνώριζα τον σημερινό μου γιατρό πριν 4 χρόνια...
Δεν ξέρω ,καρδιά μου,τι να σου πω...Δεν ξέρω τι ενημέρωση σου έκαναν και κατά πόσο έχουν αλλάξει πια τακτική...
Για παράδειγμα αυτό με την ειδική διατροφή τρεις μέρες πριν το χειρουργείο,εμένα δεν μου το είχαν αναφέρει...
Πάντως σε σχέση με τη δική μου ενημέρωση στην πράξη άλλα αντιμετώπισα(αναφορικά με τα του δακτυλίου,τα του χειρουργείου,όλα)
24-09-2008, 18:56 #79
Καταλαβα.
Ελπιζω πως σημερα, 4 χρονια μετα να εχουν μαθεο απο τα λαθη τους. Το γεγονος οτι σημερα ο καθενας χειρουργει μονος του δε ξερω κατα ποσο ειναι καλο. Οταν συναντησα το γιατρο μου ειπε οτι ειναι μια εγχειρηση ρουτινας που διαρκει 45 λεπτα και οτι ειναι η πλεον ασφαλης λυση στις περιπτωσεις παχυσαρκιας και η πιο αποτελεσματικη με τη δικια μου προσπαθεια βεβαια. Μου ειπε οτι θα ποναω λιγο στο στηθος οταν τελειωσει το χειρουργιο. Μετα θα ειμαι καλα. Μετα απο 2 μερες θα μπορω να κινουμαι κανονικα. Οταν θα χασω καποια κιλα ειπε οτι μπορω να αρχισω και γυμανστηριο. Οχι αμεσως μου ειπε γυμναστηριο. Επισης κατι αλλο που ειδα οτι δεν ανεφερε κανεις ειναι οτι για 10 μερες μετα το χειρουργιο θα πρεπει να κανω ενεσεις αιμοστατικες. Αυτο ειναι υποχρεωτικο να το κανω ακομη κ αν δεν το χρειαζομαι γιατι βοηθαει στην πηξη του αιματος.
24-09-2008, 19:14 #80
Τι να σου πω,μαναράκι μου...Τι είναι καλό και τι όχι,συνήθως κατόπιν εορτής το μαθαίνουμε ,δυστυχώς...
Πάντως εγώ δεν έκανα τόσες πολλές αντιπηκτικές ενέσεις...αλλά καλύτερα περισσότερες παρά λειψές...
Πράγματι είναι πλέον εγχείρηση ρουτίνας η τοποθέτηση δακτυλίου,αλλά δε διαρκεί τόσο λίγο...
Να είστε προετοιμασμένοι...Κι εμένα για μισάωρο μου είχε μιλήσει και τελικά κράτησε αρκετές ώρες,
χωρίς κανείς να ενημερώνει τους δικούς μου στην αναμονή,που έκλαιγαν γιατί νόμιζαν ότι με έχασαν...
Μη φοβάσαι πάντως τον πόνο.Δύο φορές το έκανα και αν τελικά το κάνω και τρίτη μόνο τον πόνο του δεν υπολογίζω...
Θα περάσει και αυτό και θα χάσεις αρκετά κιλάκια στην αρχή και θα πάρεις δύναμη...
Μετά θα πας και το γυμναστήριο σου και όλα θα μπουν σε μια καλή σειρά...
Είναι πολύ θετικό που είσαι τόσο μικρή κι έχεις όλη σου τη ζωή ν'απολαύσεις χωρίς περιττά κιλά!
Εύχομαι το καλύτερο σε όλα σου!
24-09-2008, 19:45 #81
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και τη στηριξη σου. Αν χρειαστω κατι θα σε ρωτησω.
25-09-2008, 07:43 #82
καλημερααααα
τελικα οσο ζεις μαθαινεις χιχι εγω τις εκανα τις ενεσεις αυτες για μια εβδομαδα και τωρα εμαθα για ποιο λογο τις εκανα
αντα μουυυ χαλαρωσε και ολα θα πανε τελεια....να σκεφτεσαι το μετα και το μελλον που σου ανηκει και απλα πρεπει να εισαι στρατιωτακι στις οδηγιες του .......θελει πολυ μεγλη προσοχη οτι και αν ειναι ειναι ενα ξενο σωμα
ναταλακι μου υπομονη δε ηξερα ποσο πολυ ταλαιπωρηθηκες αλλα μπραβο που συνεχιζεις εγω θα τα χα παρατησει συνχαρητηρια εισαι πολυ δυνατη.εσενα θα σκεφτομαι και θα παιρνω κουραγιο οταν θα θελω να σταματησω
για τη γαστροσκοπηση εμενα μου κανανε και μαλιστα η χιωτακακου τι να πωωωωω
ναταλακι στο ιατρικο χειρουργηθηκες?
να σας πω να γελασετε εγω πηγα η καλη σου 8 η ωρα οπως μου χαν πει εκανα τις εξετασεις με ανεβασαν στον οροφο στο δωματιο μια κυρια ειχε βαλει βηματοδοτη και θα ερχοταν αλλη μια ........
ενω μου πανε οτι θα χειρουργηθω νωρις σκυλοβαρεθηκα να περιμενω χειρουργηθηκα στις 2 το μεσημερι ο καλος μου ειχε συφυλιαστει γιατι στην ουσια πηρε τσαμπα αδεια απο τη δουλεια επειδη μας ειχαν πει πρωι , εντωμεταξυ απο τις 12 με ειχαν βαλει στο δωματιο μου ειχαν βαλει γαζες στα ποδια για να μη παθω τιποτα και περιμενα...ειχα σκασει στη ζεστηηη
τελικα με πηρανε στις 2 και ανεβηκα πανω στο δωματιο στις 6 και μιση ..κανενανας δε βγηκε να ενημερωσει μονο ο γιατρος βγηκε στις 3 η ωρα και ειπε οτι ολα πηγαν καλα ανεβητε ερχεται και εκει αρχισε το σηριαλ περιμενανε περιμενανε αρχισαν και τρομαζαν ο πατερας μου ηταν ετοιμος να μπει μεσα...πηγε εκανε φασαρια και του πανε οτι ειναι μονο ενα ατομο που ανεβαζει πανω και πρεπει να περιμενετε τη σειρα σασ
οντως ειχα ξυπνησει σε ενα παγωμενο χωρο που περιμεναν και αλλοι και ερχεται ενας και μου λεει ολα καλα οι γονεις σου ειναι εξω και τους λεω πηγαινε με πανω ειμαι καλα σε παρακαλω
και τελικα του εδωσε η μαμα μου 5 ευρω και του λεει η κορη μου μιλαει πολλα ανεβασε την πανωωωω,,,.και ετσι ηρθααααα
25-09-2008, 09:52 #83
4 ωρες κρατησε το χειρουργιο? Εμενα μου εχουν πει για 45 λεπτα.
25-09-2008, 11:18 #84
καλημέρα στα κορίτσια!!!
Ήθελα να πω,πως όλα είναι σχετικά!!Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική από την άλλη,κι ας πρόκειται για την ίδια επέμβαση!!
Εμένα με πήραν 10.50 από το δωμάτιο και ξύπνησα 13.50.Το θυμάμαι πολύ καλά...γιατί και πριν και μετά κοίταξα το ρολόι!!!χαχα!!
Σημειωτέον πως έκανα κι εγχείρηση χολής συγχρόνως κι είχα το επιπρόσθετο άγχος αν θα μου τοποθετούσαν και τον δαχτύλιο...υπήρχε περίπτωση όχι!!Με το που ξύπνησα,ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησα!!!Ευτυχώς, έγιναν κι οι δύο επεμβάσεις μαζί!!
Τώρα στο θέμα του πόνου..πόναγα μόλις ξύπνησα,αλλά μου έκαναν παυσίπονη ένεση και συνήρθα.Μετά από καμιά ώρα πάλι,είχα ξανά πόνους κια μου ξαναέκαναν παυσίπονη.Αυτό ήταν!!!Δεν ξαναπόνεσα και στις 5.00 το απόγευμα έκοβα βόλτες κι επαιρνα τηλέφωνα!!!
Το πρώτο και το δεύτερο βράδυ μια παυσίπονη πάλι κι όταν πήγα σπίτι,ούτε Depon!!!!
Eιλικρινά,αν μου έλεγαν τώρα να την ξαναέκανα...θα την έκανα χωρίς καθόλου φόβο και άγχος!!!
Κι αυτό,όχι γιατί είναι κάτι που μου άρεσε..απλά δεν με ταλαιπώρησε ιδιαίτερα και τώρα ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω και πως...
Μη φοβάσαι ʼντα μου καθόλου!!!
Καλή επιτυχία κι ο Θεός μαζί σου!!!
Φιλιά πολλά!!!
25-09-2008, 22:35 #85
Originally posted by NATALIA4
ναταλακι στο ιατρικο χειρουργηθηκες?
Τις λεπτομέρειες του δικού μου χειρουργείου(κυρίως του πρώτου) δεν τις παραθέτω γιατί τις απώθησα...
Πάντως όντως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και δεν είναι σκόπιμο να κάνουμε συγκρίσεις...
Ας έχουμε μια καλή έκβαση κι όλα τ'άλλα ξεχνιούνται...Φιλάκια πολλά και καλή μας δύναμη!
01-10-2008, 17:44 #86
κατερινα μ μπορω να σ πω με σιγουρια οτι αν θεωρησε κλινικα παχυσαρκη δεν πληρωνεις τιποτα.τουλαχιστον στον δημοσιο τομεα.πιστεψε με στο ριο βρισκεται ενας απ'τους καλυτερους γιατρους....!απλα η αναμονη ειναι μεγαλη.....
07-12-2008, 01:15 #87
Τι κάνουν τα κορίτσια του δακτυλίου;Έχουμε καλή εξέλιξη;Όλα καλά;
Ναταλία,Μαριαννάκι,Σόφη,ʼν� �α...Πώς τα πηγαίνετε;
12-12-2008, 14:29 #88
KALHMERAAAA
TI KANETE ? POY EISTE OLOI>?? NATALAKII
EGV ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑΑΑΑΑ
13-12-2008, 02:04 #89
Μπράβο,Ναταλία μου!Χαίρομαι ιδιαίτερα για την σταθερά καλή σου πορεία!
Ελπίζω όλα στη ζωή σου να εξελίσσονται κατά το δυνατόν θετικά!Φιλάκια!
26-01-2009, 07:29 #90
που ειστε παιδακια μουυυ
εγω καλα τρεχω τρεχω λιωνω λιωνω ειμαι μια καλα μια οχι αλλα περισσοτερο καλα
ελπιζω ολοι να στε γεροι και δυνατοι
με χαρη και τσαχπινια
φιλιααα
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....