Δακτύλιος. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 91
    Με το καλό Σοφάκι κι όλα να πάνε καλά!!!!
    Εγώ έβαλα στις 15/5 και σήμερα είμαι λες και δεν έκανα ποτέ επέμβαση!!!
    Σημειωτέον έκανα και αφαίρεση χολής και νοιώθω υπέροχα!!!
    Ούτε πόνους μετά το χειρουργείο,ούτε τίποτα!!!
    Και να πω στην Ναταλία πως κι εγώ στον κο Κωνσταντινίδη έκανα,και θα
    τον ευγνωμονώ πάντα!!!Καταπληκτικός γιατρός κι υπέροχος άνθρωπος!!!
    Η δε ομάδα του μοναδική!!!Αυτές τις μέρες είναι όλοι σε συνέδριο στην Αμερική!
    Η μετεγχειρητική υποστήριξη είναι ό,τι σημαντικότερο!!!
    Και να θυμάστε ο δαχτύλιος είναι βοήθημα κι όχι πανάκεια!!!
    Σχολαστική τήρηση του διαιτολογίου κι όλα θα πάνε μια χαρά!!!
    Καλή επιτυχία κορίτσια και πολλά φιλιά!!!

Senior Member
    Originally posted by ΣΟΦΗ
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ,ΝΑΙ ΟΧΙ,ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΑ (ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ)ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/6 ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟ!!!!!!!! ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΥΓ:ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ....)
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΗ DEXA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα, ε;
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΥΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Καλησπέρα σ'όλους!!!
    Να ευχηθώ στο Σοφάκι σιδερένια και με υγεία το δαχτυλιδάκι της!!!
    Σήμερα,λογικά,όλα έχουν τελειώσει...και ξεκινάει η νέα περίοδος στη ζωή της!!!
    Υπομονή και σε μία εβδομάδα θα είναι περδίκι!!!
    Φιλιά σε όλους και καλό Σ/Κ!!!!!

Member
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ...............ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1000 ΕΙΤΕ 2000 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ 7000 ΕΩΣ ΚΑΙ 10000 ΕΥΡΩ.................ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΗΝΙΚΩΝ.................... ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?????

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!
    ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/6 ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ(EUROMETICA) ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΑΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ..ΟΥΤΕ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ,ΟΥΤΕ ΞΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ.....ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟYΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ!!!!!!!!

Μπράβο Σοφάκι!!!!
    Χάρηκα πάρα πολύ!!!
    Μου θύμισες εμένα...Κι εγώ ούτε πόνους ούτε τίποτα!!!
    ʼντε κι εδώ θα'μαστε να λέμε για την πρόοδό μας....προς τα κάτω βέβαια!!!!!!
    Σιδερένια και πάλι!!!

Senior Member
    Κατερίνα(εις διπλούν) δεν έχες άδικο για το κόστος,αλλά αν το αποφασίσεις,προς Θεού μη στηρίξεις την επιλογή γιατρού εκεί!
    Εμένα ο δεύτερος δακτύλιος κόστισε διπλάσια από τον πρώτο (και δεν είχα καθόλου ασφαλιστική κάλυψη),
    αλλά θα έδινα ό,τι είχα και δεν είχα για ν'αποφύγω την ταλαιπωρία και τους κινδύνους του πρώτου.
    Ασφαλώς δε σου λέω να πας στον πιο ακριβό γιατρό(ούτε αυτό είναι κριτήριο)...
    Έχει γίνει επιχείρηση,ρίχνουν τις τιμές για να προσεγγίζουν κόσμο,λένε μετά ότι χειρούργησαν χιλιάδες,
    παρασυρόμαστε από την υποτιθέμενη εμπειρία τους και ρισκάρουμε τη ζωή μας!
    Είναι επένδυση ζωής,είναι κάτι που πιθανόν θα έχεις πάντα μέσα σου,ας είναι το καλύτερο δυνατό!
    Ασφαλώς δεν υποτιμώ την οικονομική αδυναμία κάποιου ν'ανταπεξέλεθει...
    Αν δεν κάνω λάθος όμως υπάρχουν και δημόσια νοσοκομία,πανεπιστημιακές κλινικές με πολύ καλούς γιατρούς...
    Αν σ'ενδιαφέρει,ψάξ'το ...Δυστυχώς εγώ δε γνωρίζω λεπτομέρειες να σου πω...

Σοφάκι μου,με γειά το δαχτυλιδάκι σου!Είσαι πλεον κι εσύ επίσημα αρραβωνιασμένη!
    Προσοχή τις πρώτες μέρες...Ξέρεις εσύ!Πιστά τις οδηγίες κι όλα θα πάνε μια χαρά!
    ʼντε και καλά αποτελέσματα σιγά σιγά...

Senior Member
    Μπράβο Σόφη!! Ενημέρωνε μας για την πορεία σου.

Senior Member
    Και που λετε η σοφη ηδη εχει χασει 5 κιλα ειναι καλα και ετοιμη να τσακισει τις καρτες!!!
    Κανει υπομονη να κατεβω στι13 ιουλιου να τις τσακισουμε μαζι ως ΔΑΚΤΙΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΕΣ που ειμαστε!!!!
    Κατερινακατερινα οντως χωρις ασφαλεια η τιμη τουλαχιστον οσο αφορα την θεσσαλονικη ειναι 5500 ευρω πακετο.
    Ομως συμφωνα με τον νομο ολες οι ασφαλειες ειναι υποχρεωμενες να πληρωσουν τα μισα απο το κοστος της επεμβασεις ειτε γινει σε κρατικα νοσοκομεια ειτε σε ιδιωτικες κλινικες.
    Δηλ.το ικα πληρωνει περιπου 3500 ευρω και αλλα τοσα ο ασθενης και αυτο ισχυει για ολες τις ασφαλειες εκτος απο τον ογα που ειναι ολα πληρωμενα αρκει να γινει η επεμβαση σε νοσοκομειο.

Οτι αλλα χρειαστηται εδω ειμαι!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    ΜΑΡΙΝΑΚΙ .....ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΝΑΝ 6!!!!!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΦΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΣΕ ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ!!!!!ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ........
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ,ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΜΑΣΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΜΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ,ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!!!!!

Senior Member
    Μπράβο,Σοφάκι!Κι έτσι όμορφα να συνεχίσεις!

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΗ!!!!!!!!
    Να αλλάξεις και το "κυκλοθυμικη" στη διαθεσή σου. Απο το μήνυμά σου βγαίνει αισιοδοξία και χαρά!

Senior Member
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΑΒΗ!!!(ΧΑ!ΧΑ!)
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ(9 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ).ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ...

Senior Member
    KALHMERA

ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ-ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΕ ΓΥΑΛΑΚΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ...ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΟΥ ΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ...ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ .......

ΤΟ ΕΚΑΝΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ 8 ΚΙΛΑ...

ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ ΚΤΛ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΕΙΝΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥ .......

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast