Results 61 to 75 of 91
Thread: Δακτύλιος.
-
08-09-2008, 15:12 #61
NATALITSA MOYY ΟΝΤΩΣ ΧΙΧΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΑΤΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΠΕΙΝΑ ΝΑΙ ....ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΑΛΕΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥΥΥ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΑΝΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ......
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝ ΜΠΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ......ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΦΙΞΙΜΑΤΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΠΟΝΕΣΩ ΠΟΛΥΥΥ
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ///
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ...ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...ΚΑΘΟΤΙ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ..ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΝΙΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΚΙΑΑΑΑ
ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟΥΛΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΝΜ Η MSN ?
- 09-09-2008, 00:49 #62
Έλα,Ναταλάκι μου..Ελπίζω να νιώθεις μια χαρά μετά την πρώτη σου ρύθμιση!
Στο προφίλ μου υπάρχει το MSN μου,οπότε μπορείς να με προσθέσεις στις επαφές σου...
Μόνο να ξέρεις ότι επειδή θα λείψω μια βδομαδούλα,θα τα πούμε από τις 16 με το καλό...
Καλή δύναμη σ' ό,τι κάνεις! Φιλάκια πολλά!
09-09-2008, 07:54 #63
KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ?? ΤΥΧΕΡΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...............ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ
ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ADD ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ
ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.........ΠΗΓΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΟΛΟΓΟ
ΕΧΑΣΑ 1 ΚΙΛΟ -2 ΚΙΛΑ ΣΕ ΛΙΠΟΣ-ΠΗΡΑ 1 ΚΙΛΟ ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ- ΑΥΞΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΗΛ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΏΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ 1. ΤΟ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 2 ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΩ, ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
ΣΦΙΞΙΜΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 8 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ.
ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΣΦΙΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ
ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 100 ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΙΧΥΣΜΕΝΗ ΑΛΗΘΙΝΑ
09-09-2008, 18:17 #64
Originally posted by NADINE
Μαριαννάκι,Σόφη...Πού χαθήκατε,κορίτσια; Όλα καλά;
Ναντίν μια βδομαδα διακοπές φαντάζομαι ε; Καλά να περάσεις κοριτσάρα!
Ναταλία4 πολύ χαιρομαι που πάνε όλα καλά με το δαχτυλιδάκι!
09-09-2008, 23:30 #65
Σ'ευχαριστώ, καρδιά μου!
Ευτυχώς θα έχω πολύ καλή παρέα,οπότε και όλες τις προϋποθέσεις για διασκέδαση!
Μακάρι να είμαστε όλοι καλά ανεξάρτητα που και με ποιούς βρισκόμαστε! Φιλάκιααααααα
10-09-2008, 14:36 #66
Εδώ είναι αυτά τα κοριτσάκια!!!!
Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο σε όλη την διαδυκτιακή παρέα!!!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!!
Είμαι λοιπόν καλά,αλλά στο τρέξιμο όπως οι περισσότεροι αυτή την εποχή!
Ελπίζω να περάσαστε όλοι καλά στις διακοπές σας!
Εγώ λοιπόν έχω χάσει μέχρι σήμερα 19 κιλά (δαχτύλιος 15/5/08) και συνεχίζω...
Την δευτέρα επισκέφθηκα την γαστρεντερολόγο και μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος για
ρύθμιση ακόμα..να περιμένουμε έναν μήνα ακόμα και μετά!Αν πάλι δω πως λιμοκτονώ...
πάω όποτε θέλω!!Κι επειδή δόξα τον Θεό ακόμα αντέχω..είπα ας το αφήσω έτσι!
Ευτυχώς ακόμα δεν έχει κολλήσει η ζυγαριά..κι έτσι ας περιμένω...δεν τρελαίνομαι
κιόλας για ρύθμιση!!χαχαχα!!Καλά είμαι κι έτσι!!!Το πιατάκι του φρούτου αποτελεί
πλέον συνήθεια για μένα...και να θέλω δεν μπορώ να φάω περισσότερο...!
Αυτά λοιπόν από μένα...
Θα τα ξαναπούμε σύντομα κι εύχομαι σε όλη την παρέα τα καλύτερα!!!
Φιλάκια πολλά!!
10-09-2008, 14:53 #67
Καλά τα νέα λοιπόν! Μπράβο!
23-09-2008, 13:08 #68
Καλημερα στην παρεα σας. Με λενε Αντα. Την αλλη βδομαδα θα κανω κ γω το χειρουργιο για να βαλω γαστρικο δακτυλιο και φοβαμαι πολυ. Μπορω να σας ρωτησω καποια πραγματα?
23-09-2008, 13:51 #69
anta kalimera Και καλωσορισες
με το καλο το νεο σου αποκτημα θα δεις δε ειναι τιποτα θα το λατρεψεις και θα λαμπεις καθε μερα και περισσοτερο
πες μας σχετικα σε ποιο γιατρο και ρωτα οτι θες....
εγω πηγα σημερα για το πρωτο μου σφιξιμο 3μιση cc μου παν διοτι ξυπνησα το πρωι με ψυχολογια χαλια με θυμο ψαχνομουν αν το εχω οντως...με καχυποψιες με πολυ πεινα και γουργουρισματα που αν και απο φοβο μη παθω τιποτα τρωω λιγο αλλα αμα τυυχει τρωω το κατιτις παραπανω αλλα πεινωωω γουργουρ γουργουρ...ετσι συνεοηθηκα με γαστρεντολογο διαιτολογο παρατησα δουλεια κτλ και εφυγααααα
πονεσαα αρκετα θα λεγα μου το εκανε το σφιξιμο δηλ μου βαλε υγρο η αναστασακου η οποια μου τα εξηγησε ολα καλα.....ζαλιζομαι η αληθεια αλλα λιγο αναβηκα
καθοτι ομως και καχυποπτη μια ερωτηση
πως καταλαβαινουμε οτι οντως μου το σφιξανε?
23-09-2008, 16:25 #70
Ναταλια χαιρομαι που μου απαντησες.
Εμενα ο γιατρος μου ειναι ο Τασιουλης. Ειμαι 107 κιλα, 21 ετων και υψος 1.66. Εχω κανει πολλες διαιτες στο παρελθον φτανοντας στο επιθυμητο βαρος, μετα ομως επαιρνα ολα τα κιλα που ειχα χασει κ παραπανω.
Εδω κ καιρο οι γονεις μου προσπαθουσαν να με πεισουν να το κανω αλλα εγω φοβομουν. Πιο πολυ φοβαμαι τη διαδικασια του χειρουργιου και τις ενεσεις. Ειμαι πολυ φοβιτσιαρα, τοσο που οταν παω για μια απλη εξεταση αιματος με παινει λιποθυμια. Επισης ενα αλλο πλεονεκτημα που εχει ο δακτυλιος ειναι οτι χανεις βαρος αργα και σταθερα και οσο θες εσυ.
Την 1 οκτωβριου ειναι το χειρουργιο και εχω αρχισει να αγχωνομαι πολυ. Το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω γιατι σκεφτομαι ολο τον πονο που προκειται να τραβηξω.
Να ρωτησω, η αναισθησια πως γινεται?
24-09-2008, 07:50 #71
Ναταλια χαιρομαι που μου απαντησες.
kaλημερα αντα μου τοσο εγω οσο και ολλοι ειμαστε εδω μα ενα κοινο στοχο οποτε εγω μονο αγκαλια θα βρεις και πολλες απαντησεις χιχι
διαιτες και εγω εκανα απο παρα πολυ μικρη παντα εχανα επαιρνα και παντα εκανα επειδη οι γονεις μου μου κανανε.....γενικα ταλαιπωριομουν και καθημερινιο θεμα συζητησης ηταν τα κιλα μουυυ, με αποτελεσμα να μη μιλαω σε κανεναν
οταν αποφασισα να βαλω το δαχτυλιδι χρειαστηκε μια ωρα να το αποφασισω, ξυπνησα ενα πρωι συνεβη κατι το οποιο με ταρακουνησε και αρχισα διαδικασιες για να το κανω και αφου του μιλησα στο τηλ το αμεσως επομενο ραντεβου ημουν εγω..
για το γιατρο δε γνωριζω να σου πω η αληθεια ειναι οτι λογω εμπειριας απο τον πατερα μου που ειχε χειρουργηθει εκτος απο τον γιατρο μου δε εχω ασχοληθει οποτε δε τον ξερω,απλα μονο να κοιταξεις να σου κανειι ολες τις απαραιτηττες εξετασεις πριν καρδιογραφημα κτλ...και φυσικα να μιλησετε μαζι για τι γινεται μετα...δηλ δε το εβαλε και τελος μετα εχει διαδικασια και οπως μου λενε και μενα το χειρουργειο ειναι ρουτινα μετα θελει παρακολουθηση και στηρηξη
καταρχην να μη ανχωνεσαι και να κοιμασαι να μη φοβασαι το πονο...γυναικες ειμαστε μεγαλυτερος πονος απο γεννα δε ειναι πιστεψε με τιποτα δε ειναι θα σκεφτεσαι το μετα και ποσο λαμπερη αναλαφρη θα νιωθεις...ειναι αποφαση ζωης η σωστοτερη και αν με ρωτησεις μακαρι να το εκανα χρονια πριν
οι γονεις σου πολυ καλα κανανε και εχεις και την στηριξη τους που ειναι σημαντικο, βεβαια δε θα περιμενεις απο κανεναν εγω πριν μπω ειχα ακουσει ταχειροτερα μεχρι μια μερα πριν μου λεγανε...αντε καλε ενας εφυγε απαπα ..
κλεισε αυτια αντα μου και βλεπε μπροστα το μελλον σουυυυ.............καλη επιτυχια ολα θα πανε λαμπερα ...θα φοραας μπριγιαντακι και θα πετας....εμεις θα μαστε εδω να τα λεμεε
μη ανχωνεσαι θα σου κανουν τα παντα πριν μπεις θα μπεις θα κοιμηθεις λιγο και ουτε θα το καταλαβεις οτι θα βγεις........σε ποιο νοσοκομειο?
καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος εγω ας πουμε ημουν περδικι ειχα τοση υπερενταση που ο θαλαμος μου τρεις η ωρα κοιμηθηκε μιλαγα μιλαγα...ολα καλα......δε ποναγα καθολου και ηδη ενιωθα ξελαφρωμενηηη
ο πρωτος μηνας ειναι σημαντικος για σενα και για το δαχτυλιδι αν θα το δεχτεις κανονικα
θα τρως αλεσμενα και ζελε κτλ και σιγα σιγα θα τρως τα παντα..καλο μασημααα σιγα σιγα
νερο μια ωρα αφου φας το φαγητο σου στο πιατακι του φρουτου
τωρα τρωω κανονικα τα παντα και το γλυκακι μου μια φορα την εβδομαδα δε πειναω πραγμα απιθανο για μενα που ειχε ανοιξει το στομαχι μου και συνεχεια μασαγααα χιχι
τον εκανα τον ιουλιο ειμαι 2 μηνες και κατι 3 οκτωβριου κλεινω 3 μηνες και εχω χασει 15 κιλακιααα και αυνεχιζωωω
οτι αλλο θες ρωτααα
24-09-2008, 11:13 #72
Ναταλία μου πριν λίγο καθόμουν στο youtube και κοίταζα βιντεάκια για το πως γίνεται η εγχείρηση και έβαλα τα κλάματα.
Με το γιατρό έχω μιλήσει, μου εξήγησε όλα όσα πρέπει να κάνω μετά το χειρουργείο. Την πρώτη βδομάδα θα τρώω μόνο υγρές τροφές, τη δεύτερη αλεσμένες και μετά θα αρχίσω να τρώω μικρές ποσότητες. Θα πρέπει να μασάω και πολύ καλά. Μου είπε ότι 3 μέρες πριν το χειρουργίο θα πρέπει να τρώω μόνο γαλακτοκομικά. Δεν κατάλαβα γιατί, αλλά θα το κάνω.
Το χειρουργίο θα το κάνω σε ιδιωτική κλινική, στο doctor's hospital. Μου είπαν όμως ότι όλες οι εξετάσεις που πρέπει να κάνω θα γίνουν την ίδια μέρα με το χειρουργίο.
24-09-2008, 13:15 #73
βρε αντα μουυυ αχ θα σε μαλωσω ...τι καθεσαι και βλεπεις οποιαδηποτε ενχειρηση και να εβλεπες το ιδιο θα ταν αυτα ειναι απαισια πραματα....
εσυ θα σκεφτεσαι μονο το μετα πως θα εισαι και οτι κανεις για σενα ειναι ζητημα ζωης ...
μετα θα τα τρως αυτα το πρωτο μηνα μονο και μονο για να συνηθισεις σιγα σιγα στο νεο σου αποκτημα και αν θα αντεξει ο οργανισμος σκεψου οτι θα εχεις ενα νεο στομαχι σαν τα μωρα ετσι μου πανε σιγα σιγα
μετα θα τρως απο ολα μετραει η ποιοτητα του φαγητου και η ποσοτητα στο πιατακι και να μασας καλα ..νερακι μια ωρα μετα αφου φας αυτο το λενε γιατι αν πιεις νερο αμεσως μετα το φαι γλυστραει η τροφη απο το δαχτυλιδι και αμεσως ξανα πεινας.
το πριν ειναι απλα για να σε βαλει στο χειρουργειο να ειναι το στομαχι σου πιο ελαφρυ...μια προετοιμασια και εγω το εκανα...
την ιδια μερα? την ιδια μερα θα σου κανουν αιματος και καρδιογραφημα
γαστροσκοπηση δε εκανες? αυτο ειναι σημαντικο κατα την γνωμη μου για να δουν ποσο και πως ειναι το στομαχι σου
αν θελεις να σου στειλω μαιλ η και τηλ να τα πουμε , μη μου ανχωνεσαι θετικες σκεψεις και ξεχνα τοοο
24-09-2008, 13:34 #74
Ναταλία μου σήμερα το πρωί πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε ότι την ίδια μέρα θα κάνω εξετάσεις. Κ μένα μου φάνηκε παράξενο και στον πατέρα μου γιατί είναι νοσοκόμος και ξέρει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αν έχεις email ή msn΄στείλε μου.
24-09-2008, 14:52 #75
STEILE MOY MAIL [email protected]
καλο θα ηταν να ζητησεις να κανεις γαστροσκοπηση
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....