FOOD LOG - ημερολόγιο: φαγητό και αισθήματα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67
    Member
    alex δεν υποσιτιζομαι!!! εχω σκιστει στις σαλατες και τα φρουτα (μετρησα 100 κερασια πριν μερικες μερες! χιχιχιχ) τρωω μαγειρευτα-γλυκα-1-2 μπυρες-κρεας-πατατες! και τι δεν εχω φαει αυτες τις μερες...... ριξε ξανα μια ματια...
    χανω ακριβως επειδη τρωω...............
    πινω και 5 λιτρα νερο την ημερα!

1 Ημερομηνία/Ώρα:
    3/6/2008
    10.10/14.30/18.00/21.00/22.00

2 Φαγητό/Ποσότητα:
    σαντουιτς γαλοπουλα-γραβιέρα μισο/20 κερασια/μπριζολα με πιλαφι/ντοματα σαλατα αγγουρι λαδι 2 κριτσινια/μπυρα 330

3 Τοποθεσία: (σπίτι, δουλειά...)
    γραφείο/γραφειο/σπιτι/σπιτι/σπιτι

4 Μόνος ή με άλλους
    στο pc μπροστά, με άλλους/pc/μονη/μονη/μονη

5 Τι έκανα εκείνη την ώρα:
    εγραφα στο φορουμ-μιλησα με τη μαμα μου λιγο-γιουπι θα ερθει αυριο-σκεφτομουν τη διαφωνια με τον πρωην/διάλειμμα στις σκέψεις!/δεν εφαγα ακριβως... το καταπια ολο μαζι! πριν το ακουμπησω στο τραπεζι!,μολις ειχα μπει σπιτι/πτωμα! τα εκανα ολα! σκυλοβολτες, δουλειες, ακομα δενε χω χωνεψει τη μπριζολα αλλα μη μας πουν και πως υποσιτιζομαστε!! /χαλαράουα σπιτι πριν πεσω για υπνο, αναθεωρηση της ημερας

6 Συναισθήματα: (νευρικότητα, θυμός, κατάθλιψη...)
    αγωνια για προσωπικη ζωη και εργασια/χαλαρουίτα/ψυχεδέλεια... high... πολύ ανεβασμενη διαθεση, θετικη ενοραση-το ραντεβου πηγε καλα/υπερδιεγερση σε θετικη βαση/μοναξιά

7 Πείνα πριν και πείνα μετά:
    οχι-οχι/ναι-ναι/ναι-οχι/οχι-οχι

8 Ευχαριστημένος/η; (Γεμάτος:ΝΑΙ, Εσκασα:ΟΧΙ...)
    ναι ειδικα αφου το εφαγα μισο μιας και δεν πεινουσα/ναι, ωραια ηταν αλλα δεν χορτασα, ετυχε το ραντεβου με υψηλα ισταμενο και μου κοπηκε η διαθεση για γευμα, στο σπιτι τωρα/οχι, μου κατσε, παρολο που ηταν μονο μια μεριδα εστιατοριου την εφαγα παρα πολυ γρηγορα και μου κατσε/ναι, ωραια η μπυριτσα 27 ποντους σημερα... οριστε μας μετραμε τωρα! μειον 2-3 η ασκηση... μια χαρα!

Senior Member
    εγω δεν βλεπω πολλα ,αλλα οπως ειπα πολλα συναισθηματα ,πινεις πολυ νερο 5 λιτρα ειναι πολυ
    σε 2 εβδομαδες εχασες περιπου 4 κιλα κανονικα ειναι μονο το 10% του σωματικου βαρους σε γρ την εβδομαδα ,για γυναικες max 1 kilo για ανδρες 2 την εβδομαδα.
    απλα πρεπει να σου πω επειδη εχεις να χασεις αρκετα κιλα αν τωρα θα τρως λιγο μετα θα τρως πιο λιγο ?
    πχ εστω οτι θες να αδυνατισεις 10 κιλα αρχιζεις 1700 θερμ μεχρι να κολλησει -->1500 μεχρι να κολλησει-->1400 μεχρι να κολλησει-->1200 σαν κατωτατο οριο και τερμα .σταματας κανα 1 μηνα ή και 2 και ξαναρχιζεις
    δηλαδη αν κατευθειαν πας στις 1200 ή 1000 θερμιδες θα αντεξεις για κανα 3 εβδομαδες και μετα θα παρατησεις.Τι ειχες στερησει στο σωμα σου ολο αυτες τις εβδομαδες (θερμιδες) ,εφοσον παρατησες την διατροφη και τρως οπως ετρωγες παλια δινεις την ευκαιρια στο σωμα σου να κερδισει τις χαμενες θερμιδες του,δηλαδη στρεσαρισες τον οργανισμο σου οτι δεν βρισκει τροφη με αποτελεσμα μετα οτι βρει μπροστα του να το αποθηκευσει σα λιπος .Δυστυχος το αδυνατισμα δεν ειναι θεμα μηνα ή εποχης αλλα μακροχρονη διαδικασια ,οσο καιρο εκανες να βαλεις τα περιττα κιλα αλλο τοσο για να τα χασεις.Για αυτο ο κοσμος απογοητευετε με τις διαιτες και ξαναπερνει τα κιλα .
    Τωρα οσο αναφορα το θεμα της παχυσαρκιας δεν ειστε αποκλειστικα υπευθυνη για αυτο (δηλαδη υπαρχει και ο γεννετικος παραγοντας ) δε λεω ,αλλα κυριος αυτος οδηγει σε ακραιες καταστασεις παχυσαρκιας .Σε ολα αυτα τα θεματα απολυτη λυση δεν υπαρχει ,ουτε τελιο φαρμακο ,ουτε τα τελεια μαγικα λογια.Σ υπαρχει τουλαχιστον η διαθεση για αλλαγη και με το χρονο τα πραγματα διορθωνονται .

Member
    alex ας παρω τη χθεσινη μερα για παραδειγμα, να τη γραψω αναλυτικα και αν επιμενεις πως τρωω λιγο μου λες...

εφαγα ενα σαντουιτς 25 εκατοστα μπαγκετα με 1 1/2 φετα γαλοπουλα και 1 1/2 τυρι και λαχανικα (9 WWpoints)

το μεσημερι 1 γαβαθα σαλάτα με 2 κουτ σουπας λαδι και 150 γρ ψωμι τουλαχιστον

το βραδυ μαγειρεψα θεικες πεννες ολικης αλεσεως 170 γρ ωμα! καλα δεν τα καταφερα γιατι αυτο ηταν 2πλη μεριδα, εφαγα τα 4/5 της μεριδας
    με σαλτσα κρεμα γαλακτος 60 ml ντοματα μελι και 60 γρ παρμεζανα

χτυπησα και μισο ουισκυ

τρωω λΙγες θερμιδες;;;; (μες την εβδομαδα ειχα φαει μπολικα φρουτα, λαχανικα πανω απο 3 μεριδες καθημερινα και το νερο δεν το μετραω... αλλα πανω απο 3 λιτρα, το 5 το ειπα για πλακα)

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

απο δω και περα υπολογιζω θα χανω στο κιλο

και ναι εννοειτε πως θα τα μειωσω λιγο τα πραγματα, το λαδακι μεχρι 3 κουτ του γλ την ημερα, τα κερασια μεχρι 50, το ψωμι 1-2 φετες τη φορα που τρωω και θα φαω λιγοτερες τυροπιτες και σαντουιτς, θα βαλω μεσα τοστ, γιαουρτι., κουλουρι Θεσ, και βλέπουμε...

κι ολα αυτα, μη γελιομαστε, πρεπει να μην ειναι τα βασικα που με απασχολουν, οταν εχεις ψυχικη διαταραχη κοιτας να φτιαξεις το κεφαλακι σου πρωτα. Τρωω ΟΤΙ μου ερχεται ορεξη να φαω και δεν τρωω οτι δεν μου ερχεται ορεξη...
    εχω παραδειγμα 10 σοκολατακια στο συρταρι μου αυτη τη στιγμη, ρωταω τον εαυτο μου: τα θελω; οχι. δεν τα τρωω. Αν τα ηθελα θα ετρωγα 1-2.ʽΕφαγα ομως 20 κερασια! Μετρησα τα κουκουτσια χιχιχιχι

Ενιγουει... δε μου λες ποια μερα σου φανηκε λιγη εσενα για να μιλαμε και σωστα;;; γιατι δε γραφω ποσοτητες μιας και δεν τις μετραω...και ισως για αυτο να μπερδευεσαι

εχεις υπολογισει οτι περπαταω στανταρ μιαμιση ωρα ψιλοτρεχοντας την ημερα;;; και ειδικα με τις ζεστες που ειχαμε, ελιωσα

το χασιμο μου ηταν φυσιολογικο, απλα δεν θα το ξαναδω!!! στη ζυγαρια μου

αληθεια αν ξερει κανεις... περιμενω περιοδο και η αληθεια ειναι πως δεν παω συχνα τουαλετα παρολο το νερο που πινω, ξερει κανεις ποτε φευγουν οι κατακρατησεις;

Senior Member
    κατσε κατσε για εχω και δουλεια.Βασικο 3 κουταλιες του γλυκoυ λαδι ειναι το minimum την ημερα θα σου απαντησω το βραδυ οκ

Member
    Originally posted by alex1970
    κατσε κατσε για εχω και δουλεια.Βασικο 3 κουταλιες του γλυκoυ λαδι ειναι το minimum την ημερα θα σου απαντησω το βραδυ οκ
    ναι οκ... του γλυκου... αυτα τα ξερουμε... και σιγα μη κρατησω τα μινιμουμ!!!

εγω ως τωρα τρωω 3 της σουπας...

να μου απαντησεις αλλα να με μελετησεις πρωτα...
    πχ οταν λεω τονο μαγιονεζα... βαλε 2 κουτ ΣΟΥΠΑΣ μαγιονεζα κανονικη ΣΥΝ λαδι στη σαλατα/χορτα δε θυμαμαι τι ηταν...

γιαυτο σου λεω... ποιες 1000???? 2000 τρωω! (λεμε... δε ξερω ποσες) απλα πριν ετρωγα 5000 θερμιδες! (λεμε... πάλι)

ε και λογικο ειναι ο μεταβολισμος μου να λειτουργει σωστα μιας και το να τρωω μικρα γευματα συχνα ειναι κατι που χρονια το κανω, απλα επινα και τα ουισκια και τα πατατακια και τις πιτσες και τυροπιττες... ε... παχυνα αλλα χωρις ενοχες...

δουλευω χρονια την ψυχολογια μου... οποτε θα μου δωσεις το δικαιωμα να σου αναιρέσω εναν ΑΠΑΙΣΙΟ μυθο που μολις ανέφερες...

δεν χρειαζεται να κρατησεις το χασιμο βαρους οσα χρονια εκανες να τα παρεις... αυτο κι αν ειναι απογοητευτικο... εγω παχαινω απ τα 11, αλίμονο αν θελω εγγυηση 22 χρονια για να ειμαι σιγουρη η να κανω 22 χρονια να τα χασω........

πλέον ξερω. Χρειάζεται να κανουμε πλυση εγκεφαλου, να αλλαξουμε αυτα που όλα τα χρονια μαθαιναμε... προτυπα κλπ...

αυτο ναι, θελει και 1 και 2 και 10 χρονια, ανάλογα ποσο συστηματικα το δουλευει κανεις... αλλα αν δεν το κανεις... και μια διαιτα 10ετιας να κανεις χωρις αλλαγη εγκεφαλου... καποια στιγμη θα τα παρεις, αν φυσικα ποτε τα χασεις

οποτε ασε τα τυπικα στατιστικα και μπες στην ουσια, δεν εκανες καν τον κοπο να ρωτησεις: τα ειχα αυτα τα κιλα παντα; τα πηρα πολυ προσφατα; τι υψος εχω; τι σωματοτυπο; ΕΚΕΙ κολλημα... έχασε 4 (όχι σε 2 εβδομαδες, σε 8 μερες ) αρα εκανε διαιτα στερησης...... σε καμια περιπτωση!

Senior Member
    γραψε ανθρωπομετρικα χαρακτηριστικα υψος βαρος ηλικια.να στα πω ολα .το αν τα πηρες προσφατα ή αργα δεν με ενδιαφερει ,το αν απο μικρη κατα την εφηβια σου ειχες κιλα αυτο σημαινει οτι εχεις αρκετο αριθμο λιποκυτταρων.Δευτερον πως ξερεις τι σου χρειαζεται καθημερινα ?ξερεις τις αναλογιες που χρειαζεσαι σε υδατανθρακες ,πρωτεινες και λιπος ? απλα στο λεω η τοσο γρηγορη απωλεια βαρους δεν ειναι σωστη ,ισως ειναι υγρα και ισως ειναι μυικη μαζα.Με αλλα λογια αν εχεις απωλεια πανω απο 1 κιλο την εβδομαδα θα πρεπει να φας περισσοτερο .
    Θα σου πω και κατι αλλο που δεν ξερεις .ο οργανισμος μας ακομα και σε περιπτωση ασιτιας το πρωτο χρονικο διαστημα θα χρησιμοποιησει ενεργεια που προερχεται απο πρωτεινη (μυικο ιστο ) και μετα απο διαστημα περιπου 1 εβδομαδας θα στραφει στο λιπος του.για αυτο λενε οτι η μεγαλη απωλεια βαρους ειναι υγρα και μυικη μαζα.
    λοιπον στειλε στοιχεια και θα σου δωσω οτι στοιχεια θες + διατροφη μιας μερας σαν παραδειγμα .το αργο χασιμο βαρους δεν σημαινει κυριολεκτικα οτι αν πηρες 5 κιλα σε πεντε χρονια θα κανεις να τα χασεις σε 5 χρονια ,αλλα αργα περιπου 6-7 εβδομαδες.
    οσο αναφορα το αλλο ο μεταβολισμος παντα δουλευει σωστα ,εκτος απο παθολογικες καταστασεις ,απλα οταν τρωμε παραπανω αυτο αποθηκευεται σα λιπος.ενεργεια περνουμε αλλα δεν μπορουμε να την αποβαλλουμε ,δηλαδη για το παιζω και λιγο (λαζοπουλος ) δεν μπορεις να κλασεις 500 θερμιδες (θερμιδοκλανιες δεν υπαρχουν)

Member
    ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΠΟΝΤΟΥΣ WW ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ 72,5 ΚΙΛΑ ΟΠΟΥ ΔΕ ΠΑΧΥΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ change. ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΙ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ 2-3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΜΕΡΑ 3 'Η ΚΑΙ 6 ΤΟ ΒΡΑΔΙ, ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΙ?
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5 ΓΑΛΑ ΜΕ CORN FLAKES. ΝΑ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΥ , ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΤΥΧΕ.. ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΑΩ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΣΠΑΝΙΑ ΤΡΩΩ. ΦΡΟΥΤΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΡΩΩ. 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΦΑΚΕΣ. Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ.. ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΚΙΛΟ!

Senior Member
    3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΦΑΚΕΣ.
    επειδη τα οσπρια γενικα περιεχουν φυτικη μορφη σιδηρου αυτος δυστυχος δεν απορροφατε τοσο καλα απο οτι η ζωικη πηγη σιδηρου (ποσοστο απορροφησης ζωικης πηγης σιδηρου 80% -φυτικη πηγη σιδηρου 20-30 %) αν καταναλωσουμε εσπεριδοειδη πορτοκαλια , μανταρινια ,αλλα και προιοντα που περιεχουν βιταμινη C αυξανουμε την απορροφηση του σιδηρου.για αυτο χωρις να το ξερει ο λαος εβαζε λεμονι στη φασολαδα.ομως αν καταναλωσουμε γαλακτοκομικο ταυτοχρονα μειωνουμε την απορροφηση του σιδηρου.ασβεστιο και σιδηρος ειναι δυο στοιχεια που παλευουν το ενα το αλλο.

Member
    παιδιά με συγχωρείτε... αλλα εμένα όλες αυτες οι επιστημονικές λεπτομέρειες δεν με απασχολούν.

δεν εχω καποιο προβλημα υγείας, κανω χρόνια εξετασεις αιματος κλπ και ειμαι αριστη...

υπερβολες δεν κανω, τρωω και τα φρουτα μου και τα λαχανικα μου, τρωω και κρεατικα απο λιγο... και να τα κοβα δεν θα με πειραζε... αλλα δε θελω να ειμαι των ακρων... τρωω και τα ψωμια μου και τα λαδια μου....

κι αν φαω μια μερα υπερβολικα κατι... πχ κερασια ή ας πουμε στιψω 8 πορτοκαλια... δε θα παθω κατι... ο οργανισμος μου συνερχεται... με τις 7 πιτσες δυσκολευεται λιγο... αλλα κιαπο αυτο... καποια στιγμη... συνερχεται

αφουγγράζομαι το σώμα μου και ξέρω πότε κατι με πειράζει, με προειδοποιεί... χημικα δεν παιρνω, ουτε χαπια ουτε βιταμινες, κι αν αρρωσταίνω τρωω μελι και εχινακεια...

αντιβιωση δεν πινω... αρα δεν εχω λογο να αγχωνομαι...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΓΕΝΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ασχολειται πολύ με το φαγητο του, θερμιδες, συστατικα κλπ... και με το βαρος του... ειναι ενα στοιχείο και για καποιον που ειναι στα προθυρα καποιας ψυχογενης διαταραχης... οποτε προσπαθω ιδιαιτερα να μην ασχολουμαι... μιας και γνωριζω αρκετα για τη διατροφη ηδη.

το φαγητο που γραφω στο ημερολογιο το γραφω τυπικα αλλα και για να ξερω πως δεν εχω περασει τα ορια οπως πολλες φορες νομιζω κι αγχωνομαι... πιο πολυ με ενδιαφερει να καταγραφω τα συναισθηματα μου.

τωρα το πως λειτουργει... δε ξερω, ξερω μονο πως ειμαι σε προγραμμα απο τοτε που το γραφω και μου δινει κουραγιο να συνεχιζω...

Member
    Originally posted by staspi
    ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΠΟΝΤΟΥΣ WW ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ 72,5 ΚΙΛΑ ΟΠΟΥ ΔΕ ΠΑΧΥΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ change. ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΙ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ 2-3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΜΕΡΑ 3 'Η ΚΑΙ 6 ΤΟ ΒΡΑΔΙ, ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΙ?
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5 ΓΑΛΑ ΜΕ CORN FLAKES. ΝΑ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΥ , ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΤΥΧΕ.. ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΑΩ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΣΠΑΝΙΑ ΤΡΩΩ. ΦΡΟΥΤΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΡΩΩ. 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΦΑΚΕΣ. Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ.. ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΚΙΛΟ!
    stapsi ειλικρινα δεν ξερω να σου απαντησω μιας και δεν ειμαι ειδικη, ξερω πως αμα τρωω 5-6 το κυριως μου και τσιμπαω και κατι γυρω στις 9 αν πειναω, κοιμαμαι και ξυπναω σαν πουλακι... αντιθετως αμα φαω το κυριως μου στις 10.00 κοιμαμαι και ξυπναω χαλια. χτες ως τις 10 το βραδυ δεν την ειχα χωνεψει καλα καλα τη μπριζολα, την εφαγα ομως και νευρικα και γρηγορα. εγω ομως 11-12 κοιμαμαι και ξυπναω 5.30... δε ξερω αν λειτουργει αναλογα... κοιταξε το μονη σου, δες πως αντιδράει το σωμα σου.
    ενα μονο μπορω να σου πω στα σιγουρα... οι τυψεις κανουν τοξινες και οι τοξινες παχαινουν....

Member
    alex σημερα, αδιαθετη, η ζυγαρια με εδειξε 90...(παιζει με 90μισο) χτυπησα και μια mythos red εχτες χιχιχιχιχιχι
    λες να υποσιτιζομαι;;;; ελα πλακα κανω

1 Ημερομηνία/Ώρα:
    4/6/2008
    12.00/15.00/.../...

2 Φαγητό/Ποσότητα:
    τοστ-καφες/2 sokolatakia poli mini/

γραφείο/γραφειο/.../...

4 Μόνος ή με άλλους
    στο pc μπροστά, με άλλους/μονη/.../...

τιποτα, εχει κλεισει το στομαχι μου απ τα νευρα... τωρα με κυνηγαει η πεθερα μου!!!!!!, εφαγα για να παρω 1 πονσταν (το μονο χαπι που μου επιτρεπω κι ας ειναι δυνατο)/καλα πηγε 3 η ωρα;;; δε το καταλαβα,τιποτα, στο φορουμ γραφω/...

θυμο, νευρικοτητα αλλα και μια ανακουφιση... yes! αδιαθετησα!!! επιτελους!!!/πεσανε ολα...ηρεμιααα/...

οχι-οχι/οχι-οχι, αμα ειμαι αδιαθετη δε πειναω, ειμαι πρησμενη/.../...

ναι/ναι, θα φαω κανονικα σε λιγο/.../....

Senior Member
    καλα οπως θες ,τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα .
    δηλαδη εγω ειμαι ανορεκτικος επειδη ασχολουμαι με την διατροφη και μπαινω σε λεπτομεριες .
    τουλαχιστον ασε μερικους ανθρωπους που αφειλοκερδος σου λενε μερικα πραγματα και εφαγαν καποια χρονια στα θρανια μεχρι να μαθουν τις λεπτομεριες να σε βοηθησουν .

Member
    Originally posted by alex1970
    καλα οπως θες ,τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα .
    δηλαδη εγω ειμαι ανορεκτικος επειδη ασχολουμαι με την διατροφη και μπαινω σε λεπτομεριες .
    τουλαχιστον ασε μερικους ανθρωπους που αφειλοκερδος σου λενε μερικα πραγματα και εφαγαν καποια χρονια στα θρανια μεχρι να μαθουν τις λεπτομεριες να σε βοηθησουν .
    ανορεκτικος; (δεν ημουν σιγουρη για το φυλο, γεια σου αλεξη! ) ξερω γω; εισαι λιγα κιλα; εγω παντως συμφωνα με τις μετρησεις ειμαι παχυρασκη... και ισως και binger... ενα στοιχείο πχ που κανει καποιον binger (binge eating disorder) ειναι πως κοιταει συνεχεια τους αλλους και τους κοβει αν ειναι γεματοι, αδυνατοι, κοιτανε τα οπισθια τους, κανουν συγκρισεις... ε αυτο το ειχα πολυ!!! τωρα βλεπω τη διαφορετικοτητα τους και μου φαινονται ολοι περιεργως ομορφοι.... αμα πισοκυλαω... και κοιταω ποσο αδυνατος η παχυς ειναι καποιος, καταλαβαινω πως κινδυνευω για επειδοδιο...

για ανορεξια ειλικρινα δεν ξερω τιποτα...

βρε alex οι γνωσεις σου ειναι πολυτιμες και ειμαι σιγουρη πως θα εκτιμηθουν! απλα στις περιπτωσεις bingers ειναι επικινδυνη η απασχοληση με αυτες, ειδικα σε τοση λεπτομερεια,
    μη παρεξηγηθω... η ενημερωση σε σχεση με τη διατροφικη αλυσιδα κλπ ειναι must, δηλαδη κι ο binger πρεπει να εχει διατροφικες γνωσεις

αλλα να μην του γινονται εμμονη. Η εμμονη προδιαγραφει επεισόδειο...

Senior Member
    1 Ημερομηνία/Ώρα:
    04/06/08
    08:00/11:00/15:00/ 18:00/μάλλον 21:00

2 Φαγητό/Ποσότητα:
    1 τόστ ζαμπόν τυρί + καφέ με λίγη ζάχαρη και γάλα/ 3 βερίκοκα/ σαλάτα πράσινη (χωρις λάδι)+ φιλέτο
    κοτόπουλο σχάρας/ χυμός/ μάλλον φρουτοσαλάτα

σπίτι/ δουλειά/δουλειά/δουλειά/μάλλον σπίτι

4 Μόνος ή με άλλους
    σπίτι μόνη/ στη δουλειά με άλλους

έτρωγα πρωινό/ τύπωνα καρτέλες πελατών/ διάλειμμα για φαγητό/ μίλαγα στο τηλέφωνο/ θα δούμε...

σπίτι νυσταγμένη/ στη δουλειά αγχωμένη

πριν το πρωινό και τώρα.

τέλεια!!!

Member
    change ΕΧΩ ΣΥΧΝΑ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ! ΑΜΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ ΚΟΙΤΑΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΓΗΤΟ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ. Ε ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΩΝΕΨΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΣΤΙΣ 12 ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5 ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΓΗΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΡΩΙΝΟ ΠΡΙΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΙΣΑ ΕΝΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΑΝ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΡΩΩ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ , ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ?! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ.. Η ΘΕΡΜΙΔΑ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ kcal 'Η ΣΕ kj? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΟΣΑ kcal ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΤΣΙ?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast