FOOD LOG - ημερολόγιο: φαγητό και αισθήματα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Senior Member
    χε χε και φυσικα δεν ειμαι ανορεκτικος .Γιατρος ειμαι και ασχολουμε με διατροφη ,κατανοητο πλεον

Έχω και γώ την ίδια απορία για τη θερμίδα με τη stapsi οπόταν καλά θα ήταν αν μπορούσε κάποιος να μας τη λύσει!!!

Senior Member
    σε kcal 1000kcal ειναι 1000 θερμιδες .μπορει να μετρηθει και σε ΚJ ,η σχεση αναμεσα σε καλ και τζαουλ ειναι 1 kcal = 4.186 kJ.
    βασικο καθε προιον λεει ποσες θερμιδες εχει σε καποιο συγκεκριμενο ποσο ή γραμμαριων ή ml .το προιν που εχουμε παρει εμεις μπορει να ειναι η περισσοτερα ή λιγοτερα γραμμαρια ,να το εχουμε και αυτο στο μυαλο μας .πχ πηρες μια κονσερβα που λεει οτι περιεχει 250 kcal στα 100 γρ και το βαρος της κονσερβας ειναι 250 γρ ,δεν σημαινει οτι εχει μονο 250 θερμιδες !!

Ευχαριστώ πολύ 'Αλεξ!

Member
    για χτες και για προχτές δε γράφω γιατι δεν ειμαι και στα καλά μου... θα ελεγα πως εκανα μια συντηρηση, μιας και τηρησα προγραμμα αλλά προχτες και εχτες το βραδυ βγηκα και ηπια μισο κιλο κρασι και τσιμπησα απ ολα τα μεζεδακια χωρις να σκασω, χτες μια μαργαριτα και λιγη σαλατα.

Σημερα λοιπόν
    1 Ημερομηνία/Ώρα:
    6/6/2008
    09.10/14.00/17.00/22.00

2 Φαγητό/Ποσότητα:
    τοστ ζαμπον τυρι/ρυζογαλο/μιση μεριδα μακαρονακι κοφτο χταποδακι-σαλατα/φραουλες-σαλατα παρμεζανα λαδι 2 μπαρς δημητριακων

3 Τοποθεσία: (σπίτι, δουλειά...)
    γραφείο/γραφειο/σπιτι-τραπεζι/σπιτι-τραπεζι

4 Μόνος ή με άλλους
    στο pc μπροστά, με άλλους/pc/φαγαμε παρεα με τους δικους μου/σπιτι χαλαρά και λιγο μελαγχολικα

5 Τι έκανα εκείνη την ώρα:
    ιντερνετ/ιντερνετ/μολισ μπηκα, στρωσαμε και φαγαμε/μελαγχολουσα-τιποτα

6 Συναισθήματα: (νευρικότητα, θυμός, κατάθλιψη...)
    μοναξια,νευρικοτητα/νευρικοτητα/μελαγχολια/μελαγχολια

7 Πείνα πριν και πείνα μετά:
    ναι-οχι/ναι-οχι/ναι-οχι/οχι-οχι

8 Ευχαριστημένος/η; (Γεμάτος:ΝΑΙ, Εσκασα:ΟΧΙ...)
    ναι/ναι/ναι/οχι και ναι το ψιλοπαρακανα αλλα δε βαρυνα

Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .

Member
    1 Ημερομηνία/Ώρα:
    7/6/2008
    10.10/...
    2 Φαγητό/Ποσότητα:
    παξιμαδι σαλατα σαλτσα/...
    σπιτι-τραπεζι/...

4 Μόνος ή με άλλους
    σπιτι χαλαρά και λιγο μελαγχολικα/...

εκανα χαλαρωσεις και τεχνικές απελευθερωσης απο συναισθηματα/...

λιγη μελαγχολία σχετικα τα πανω μου/...

ναι-οχι/,,,

ναι/...

Senior Member
    Αλεξ1970 θελω τα φωτα σου πλιζ...υπαρχει νπεριπτωση αν τα επινεφριδια δεν κανουν σωστα την δουλεια τους να εμφανιζεις συπτωματα θυροειδη?

και ποιοα εξεταση ειναι καλυτερη για τα επινεφριδια αιματολογικη η αξονικη?
    ευχαριστω προκαταβολικα

Senior Member
    επινεφριδια μπορουν να υπερλειτουργουν ή και να υπολειτουργουν αλλα αυτο συμβαινει σε σπανιες περιπτωσεις!!.τα επινεφριδια ειναι αδενες υπευθυνα για την παραγωγη επινεφρινης (αδρεναλινης) και νοραδρεναλινης εχει συμπτωματα σαν τον υπερθυρεοειδισμο αν υπερλειτουργουν ,ταχυκαρδιες υπερταση , κακη διαχειρηση νατριου και καλιου ,αλλαγες στην διαθεση του ατομο κλπ
    εχουν να κανουν και με τον ελενχο του βαρους αλλα δεν λεω τι κανει γιατι θα βγειτε ολες και θα λετε οτι εχουν προβλημα τα επινεφριδια σας .αν κατι παει στραβα βρισκεται με αιματολογικες εξετασεις , αξονικη μονο αν εχει βρεθει οτι κατι παει στραβα και θελουμε να αποκλεισουμε την πιθανοτητα ογκου των επινεφριδιων.πας σε ενδοκρινολογο και αυτος σε στελνει για εξετασεις ,αν και θα σε κοιταει λιγο περιεργα αν εσυ του πεις οτι κατι πρεπει να εχουν τα επινεφριδια σου.

Senior Member
    δεν το λεω απο μονη μου αλεξ γιατρος μου το ειπε και μαλιστα καθολου τυχαιος στον χωρο του εκανα 600 χιλ για να με δει και ειχα κλεισει ραντεβου απο τα χριστουγεννα για με δεχτει ιουνιο.Κι' απο οτι ολα δειχνουν ειμαι μια απ'τις σπανιες περιπτωσεις που εχουν προβλημα με τα επινεφριδια τους..ευχαριστω παρα πολυ και παλι.

Senior Member
    παντος μην ανησυχεις διορθωνεται με φαρμακευτικη αγωγη ,ρυθμιζεσαι ορμονικα ,και μια αλλη ερωτηση ειχες απωλεια βαρους?εκτος των αλλων.

Senior Member
    οχι το αντιθετο εχω.συνεχως βλεπω πρηξιματα σε αστραγαλους στα ματια στα δαχτυλα των χεριων
    τον χειμωνα πολλες φορες δεν κλεινουν τα μποτακια μου απ'το πρηξιμο.χωρις να ανεβαζω βαρος ολα αυτα ετσι.γενικα χανω παρα πολυ δυσκολα εχω κανει απειρες φορες τ3 και τ4 αλλα παντα δειχνει οτι δεν εχω θυρεοειδη αλλα ειναι φανερο οτι ειναι κατι ορμονικο μιλαμε να παιζω μεχρι και 2,5-3 κιλα μεσα σε 2-3 μερες και παντα στην ιδια ζυγαρια.αστα να πανε.ευαχριστω αλεξ να σαι καλα.

Senior Member
    εχεις δικαιο απλα εγω εκανα λαθος ανεπαρκεια =υπολειτουργια και εγω ανεφερα τα συμπτωματα της υπερλειτουργιας.βρισκεται με ορμονικες εξετασεις (αιματολογικες) απο εκει βγαινει η διαγνωση .συγνωμη για το λαθος που εκανα

Senior Member
    it's ok. thanks again

Member
    να μαι παλι, εκανα ενα διαλειματάκι....
    ειχα ελαφρως τα χαλια μου και δεν καταφερα να κανω προγραμμα αυτες τις μερες... κρασιά πίτσες και μπύρες και άγιος ο θεός... αλλα τις ποσοτητες τις κρατησα χαμηλα οπότε παραμένω 90,5-91 κιλά...
    πάμε πάλι!!!

1 Ημερομηνία/Ώρα:
    12/6/2008
    9.15/...
    2 Φαγητό/Ποσότητα:
    μπεικονόπιττα... χωρις τα φυλλα!! /...

γραφείο/...

4 Μόνος ή με άλλους
    μονη με αλλους τριγυρω/...

ξεκιναω τη μερα μου στη δουλειά-πήξιμο/...

ειμαι οκ/...

ναι-οχι/,,,

ναι/...

...γιατρέ! Τι ζώδιο είσαι;

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast