Forum Υποστήριξης

Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο

Θέμα: Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο

  1. alfapark2001 said:

    Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο

    Καλημερα σε ολους

    Θελω να μοιραστω μια εμπειρια μου μαζι σας η οποια με εχει καταστρεψει πραγματικα. Ημουν σε μια σχεση τα τελευταια 4 χρονια με τον ανθρωπο αυτο ειχαμε περασει παρα πολλα το πληρωμα του χρωνου μας εφερε να συζηταμε για γαμο και παιδια κλπ. Μεχρι και που ορισαμε ημερομηνια για να γινει ο γαμος το μερος κλπ. Πριν απο μια εβδομαδα μετα την προταση γαμου με φωναξε σπιτι της και μου ανακοικωσε πως τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως θα ηθελε και λογω της δικης μου περιεργης συμπεριφορας (γρινιες κλπ) μου ζητησε να διαλυσουμε την σχεση μας. Εγω δεν παρακαλεσα απλα την ρωτησα εαν ειναι τοσο συμαντικα ολα αυτα που θα χαλασουν το υπολοιπο της ζωης μας η υπαρχει περιπτωση να προχωρησουμε και να τα διορθωσουμε. Μου ειπε πως δεν θελει να μου απαντησει ωστε να ειναι απολυτα ωριμη και σοβαρη οταν θα μου δωσει την απαντηση της.
    Το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να την ξεπερασω και να προχωρησω τη ζωη μου ολα ηταν γυρω της εγω εδινα και τη ζωη μου για εκεινη. Πραγματικα δεν ξερω το τι να κανω εχει πηξει το μυαλο μου δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα. Εχετε κατι να μου προτινετε ωστε να ζησω?
    Να ασχοληθω μαζι της η να την αφησω?
    Να την παρω τηλεφωνο η οχι?
    Να της εκδηλωσω την αγαπη μου η Οχι?
    Τι να κανω?

    Ευχαριστω πολυ για ολα
     
  2. CTC said:
    σε καταλαβαίνω... πόσο χρονών είσαι?
     
  3. alfapark2001 said:
    ειμαι 28 κλεισμενα και εκεινη 27
     
  4. Woman said:
    Καλημέρα..

    Καταρχάς ηρέμησε.. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει..

    Για αρχή μία ερώτηση : Μία εβδομάδα είστε χώρια? Το διάστημα που είστε χώρια.. έχει γίνει κάποια κίνηση, είτε από την μεριά σου, είτε από την μεριά της?
     
  5. alfapark2001 said:
    Καλημερα Woman
    Οντως δεν ξερω τι μπορει να γινει αυτο ειναι αληθεια
    Ναι μια εβδομαδα αλλα χωρις καμια επικοινωνια ουτε απο την πλευρα μου ουτε απο τη δικη της!
     
  6. Woman said:
    Εσύ - προσωπικά και όσο μπορείς αντικειμενικά - πως έβλεπες την σχέση σας τον τελευταίο καιρό?
     
  7. alfapark2001 said:
    Θα σου απαντησω και με τους 2 τροπους
    Προσωπικα : με μικρο προβληματα τα οποια εαν υπηρχε καλη θεληση και απο τις 2 πλευρες θα ηταν ιδανικη
    Αντικειμενικα : πολυ καλυτερα απο οτι την εβλεπα προσωπικα δεν της ελειπε κατι ολα τα καλα ειχε
     
  8. Woman said:
    χμμμμ...........

    Θεωρείς δηλαδή ότι \"γκρίνιαζες\" (αναφέρω την λέξη που χρησιμοποίησες στο πρώτο ποστ όσον αφορά την \"αιτία\" του χωρισμού από την μεριά της) άνευ λόγου και αιτίας?

    Και εξηγώ: Λες ότι η σχέση σου είχε κάποια μικροπροβλήματα (όπως όλες οι σχέσεις άλλωστε).. Αντικειμενικά όμως δεν της έλειπε κάτι.. Μήπως λοιπόν έριχνες μεγαλύτερο βάρος σε αυτά τα προβλήματα.. από όσο έπρεπε? Γιατί μου κάνει εντύπωση ότι διαχωρίζεις το προσωπικό με το αντικειμενικό..

    Και θα θέσω κι ένα άλλο - πιθανό - \"πρόβλημα\".. μετά!
     
  9. alfapark2001 said:
    Οπως ακριβως τα λες ειναι
    Γκρινιαζα για προβληματα που δεν υπηρχαν καν τα ανακαλυπτα με το μυαλο μου και εβρισκα αιτιες για γκρινια και εδινα μεγαλυτερο βαρος οπως τα λες.
    Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα που ειμαι σαν χαζος πραγματικα το λεω αυτο!!!
     
  10. CTC said:
    γιατί δεν επικοινώνησες μέχρι τώρα μαζί της?
     
  11. alfapark2001 said:
    γιατι εκεινη μου ζητησε να το διαλυσουμε δεν πρεπει να σεβαστω την αποφαση της και να μην ενοχλω??Για να μου το ζηταει κατι σημαινει αυτο. Εγω θελω σαν τρελλος αλλα δεν ξερω εαν κανει η οχι?
     
  12. Woman said:
    Πρέπει να βρούμε την αιτία πρώτα..

    Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που όταν τους συμβαίνει κάτι άσχημο έχουν την τάση να ρίχνουν την ευθύνη στον εαυτό τους και μόνο (κι ένας από αυτούς είμαι κι εγώ), θα θέσω και ένα άλλο θέμα..

    Το κεφάλαιο \"γάμος\" ποιος το έθεσε? Εσύ ή εκείνη? Γιατί υπάρχει και ένα μεγάλο ενδεχόμενο να πανικοβλήθηκε..

    Μου φαίνεται αρκετά περίεργο να έδωσε τέλος στην σχέση της απλώς και μόνο επειδή γκρίνιαζες. Εκτός κι αν δεν μας λες όλα τα γεγονότα.
     
  13. CTC said:
    θα πρέπει να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε αυτήν χωρίς όμως να γίνεις πιεστικός. Αφού περάσατε τόσα χρόνια μαζί είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτιέται ή θα αναρωτηθεί γιατί δεν έκανες καμία προσπάθεια για να την κρατήσεις κοντά σου και να σώσεις αυτό που θεωρείς πολύτιμο.
     
  14. CTC said:
    woman, το πιο πιθανό να πανικοβλήθηκε όπως το λες. Alfa, όταν της έκανες πρόταση γάμου να μαντέψω ότι δεν ξετρελάθηκε στην ιδέα?
     
  15. Woman said:
    Originally posted by CTC
    θα πρέπει να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε αυτήν χωρίς όμως να γίνεις πιεστικός. Αφού περάσατε τόσα χρόνια μαζί είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτιέται ή θα αναρωτηθεί γιατί δεν έκανες καμία προσπάθεια για να την κρατήσεις κοντά σου και να σώσεις αυτό που θεωρείς πολύτιμο.
    Συμφωνώ απόλυτα... Αλλά πρέπει να εξετάσουμε τα ενδεχόμενα.
    Αν πανικοβλήθηκε με το όλο θέμα του γάμου.. ίσως το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος..
    Αν ο λόγος του χωρισμού ήταν ο χαρακτήρας σου.. μπορείς να της προσφέρεις την σιγουριά ότι θα αλλάξεις?