Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 132
    alfa.........καλώς ήρθες!

Μη, μη την πάρεις πάρεις τηλέφωνο, μη της δώσεις εξηγήσεις.
    Δώσε της μόνο χρόνο να της λείψουν τα ώραία της σχεσης σας και απλά εξαφανίσου.
    Η άποψη μου είναι πως πανικοβλήθηκε πρώτα με το γάμο και μετά με το απλόχερο ολοκληρωτικό δέσιμο/δόσιμο σου.
    Όρθωσε το ανάστημα σου, θα με θυμηθείς.
    Τώρα που είναι φρέσκα τα πράγματα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την μπουκώσεις για αλλη μια φορά και να δηλώσεις ότι είσαι εκεί και περιμένεις....
    Σκέψου το.....

Senior Member
    αυτη ειναι η αντιπερα οχθη εγω δεν ξερω σε ποια απο τις 2 οχθεις να σταθω αυτο ειναι το προβλημα μου να λειτουργησω με την Λογικη η με το συναισθημα??

Φίλε μου, σου μιλάω και για τα δύο.
    Σκέψου ότι, (αν δεν έχει βρει κάτι άλλο), ότι μπούχτισε απ τη γκρίνια σου, ότι κουράστηκε απ το να μη χρειάζεται να πολεμήσει για να σε έχει. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση της. Δεν είναι....κάπως αυτό; Σίγουρα ολοι λέμε πως θέλουμε να μας αγαπάει ο σύντροφος μας και να είμαστε σίγουροι για τα αισθήματα του, αλλά τόσο πολύ?
    Δεν χρειαζόμαστε ένα μικρό παραθυράκι απ όπου θα παίρνουμε αέρα και θα νιώθουμε μια μικρή-ελάχιστη-ανασφάλεια για τον άλλο, ώστε να μη λιμνάζουν τα νερά?
    Είσαι σίγουρος πως δεν είχε δέσει τη.....γαιδάρα στη μουριά; (σόρι δεν έβρισκα άλλη παροιμία).

Senior Member
    Είναι αυτό που σου είπα πριν.. Ίσως κάποιες φορές χρειάζονται και οι τακτικές..

Όσον αφορά εμένα, η Θεοφανία είχε πει ακριβώς τα ίδια λόγια που λέει σε σένα, σε μένα.. Και ακολούθησα την συμβουλή της.. Και έπεσε μέσα... Και έγιναν ακριβώς όπως είχε πει (η Θεοφανία)..

Τώρα, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι το ίδιο θα συμβεί σε \'σένα.. Άλλωστε εγώ πριν ακολουθήσω την συμβουλή της Θεοφανίας, είχα κάνει 3 προσπάθειες (απο κοντά και τηλεφωνικώς).. Κάθε απόφαση που θα πάρεις.. θα είναι ρίσκο

Senior Member
    Καλα τα λες καλα τα λες. Δηλαδη παντα οι σχεσεις με τους ανθρωπους θα βασιζονται σε τακτικες και θεοριες συνομοσιας με αποτελεσμα ποτε να μην ειμαστε ηρεμοι. Η αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια που ειμαστε μαζι ποτε δεν υπηρξαν τετοια παιχνιδια απο κανεναν απο τους 2 μας. Παντα ειμαστε ανοιχτοι στα παντα ποτε δεν κρυφτηκαμε. Και για αυτο απελπιζομαι και λεω οτι πραγματικα τελειωσαν ολα αφου εδω και μια εβδομαδα δεν με εχει ενοχλησει καθολου βασιζομενος σε αυτα τα γεγονοτα του παρελθοντος. Πραγματικα δεν γνωριζω... Αυτα που λες εσυ ειναι τα πραγματα με τη Λογικη ομως υπαρχει και το συναισθημα....

Senior Member
    Δεν ξέρω αν το γράμμα αποτελεί την καλύτερη λύση, αλλά αν όντως πάρεις την απόφαση να της γράψεις γράμμα, φρόντισε προπαντώς να μην της δημιουργεί ενοχές και να μην είναι πολύ ρομαντικό με σιρόπια και λοιπά στην παρούσα φάση.

Senior Member
    ΤΙΠΟΤΑ δεν τελείωσε ακόμα.. Όχι όσο εσύ είσαι ακόμα εκεί..

alfa....ξέρεις πόσες φορές έχω αναρωτηθεί ΄γιατί να βασίζονται οι σχέσεις σε τακτικές?
    Βάλε όμως τον εαυτό σου στη θέση της και σκέψου λίγο. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ.
    Έτσι είμαστε όλοι. Το δεδομένο μας βαραίνει, δεν του δίνουμε την αξία που έχει.
    Κάνε αυτό που νομίζεις και πιστεύεις ότι θα βοηθήσει και αν δεν βγάλεις τίποτα, εδώ είμαι να προχωρήσουμε στο σχέδιο Βου....

Senior Member
    Mα τωρα δεν ειμαι ΕΚΕΙ αφου ειμαι εξαφανισμενος και εκεινη το ιδιο!!!

Senior Member
    Εννοώ.. ότι όσο την αγαπάς ακόμα.. και την θέλεις ακόμα... και ελπίζεις... τίποτα δεν τελείωσε..
    Κανε αυτό που αισθάνεσαι..
    Και αν δεν πετύχει.. κάνε αυτό που σου λέει η Θεοφανία.. Πάντα έχει αποτέλεσμα λίγο \"φτύσιμο\" ΔΥΣΤΥΧΩΣ

woman...μου, είναι σίγουρα κουραστικό αυτό το τρυκ με το ...\"φτύσμο\", αλλά δυστυχώς σε περιπτώσεις που δεν έχει τελειώσει η σχέση είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.
    Και γω και συ το ξέρουμε....

Senior Member
    τι να πω ρε παιδια ουτε και ξερω ψυχολογικο τελμα μακαρι να ηξερα αν κανω το σωστο η οχι!

Senior Member
    Alfa μου.. ποτέ δεν ξέρεις αν αυτό που κάνεις είναι το σωστό - όσον αφορά τα αποτελέσματα της πράξης σου. Και εμείς που σου μιλάμε.. είμαστε απ\' έξω.. Απλά.. όλοι τα έχουμε περάσει αυτά..

Ένα σου λέω... ηρέμησε.. αν μπορείς!

κάνε αυτό που σου λέει οι καρδιά σου.
    αν πέσεις σε ύφαλο, εδω είμαστε.....

Senior Member
    Αυτο θελω να κανω να ακολουθησω την καρδια μου ετσι εμαθα και ετσι κανω παντα. Τις περισοτερες φορες βγαινω νικητης τωρα δεν ξερω θα δειξει η ιστορια...

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast