Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 132
    αλφα......γιατί άραγε σε πήρε?
    Mήπως για να δει αν είσαι ακόμη σταντ μπάι και να ηρεμήσει, γιατί της κακοφάνηκε που δεν την πήρες τηλέφωνο να κλαφτείς για την απόφαση της?
    Δηλαδή σε πήρε για να σε αποτελειώσει?
    Διακρίνω μια πίκρα στις αντιδράσεις της, η οποία πιστεύω ότι προκύπτει από μαζεμένα άσχημα συναισθήματα.
    Θες να γίνεις λίγο αναλυτικός μήπως καταλάβουμε περισσότερα?
    Δηλαδή, έτσι, στα καλά καθούμενα σε πήρε να σου πει ότι δεν άλλαξε απόφαση?

Senior Member
    μου ειπε σε πηρα γιατι σου χρωστουσα μια απαντηση και πηρα να σου την πω τα εβαλα κατω τα σκεφτηκα και ειδα οτι δεν μπορω να ειμαι σε σχεση αυτη την περιοδο. Ναι ακριβως με πηρε να με αποτελειωσει οπως το ειπες....
    Δεν ξερω παιζει και αυτο να ηθελε να δει οτι ολα ειναι οκ και οτι εγω περειμενω ακομα ....
    Οτι ειναι να γινει ας γινει και εγω εχω αρχησει να ηρεμω γιατι δεν παει αλλο θα πεθανω στο τελος για εκεινη και δεν νομιζω πως λεει...

Τότε ακολούθησε τη συμβουλή μου.
    Μη την πάρεις το παραμικρό τηλέφωνο, μη δώσεις το παραμικρό στίγμα.
    Είμαι σίγουρη πως θα γυρίσει και μάλιστα πολύ σύντομα.
    Αν αντέξεις, κάντο και θα με θυμηθείς....

Senior Member
    μα αυτο κανω ηδη τελειωσε το σεναριο ξερεις ειμαι να μη μου πατησεις τον καλο αμα το κανεις αυτο τελειωσε για μενα μια και εξω. εεε εκεινη μου πατησε τον καλο τωρα απο εκει και περα το ποιος χανει και ποιος κερδιζει στην ιστορια 8α φανει

Senior Member
    σίγουρα είσαι σίγουρη?

εγώ πάλι πιστεύω πως η ζωή κάνει τους κύκλους της κι ότι χάνεται επιστρέφει (σε κάποια άλλη ίσως μορφή)...

Senior Member
    σιγουρΟς ειμαι προς το παρον τωρα αν και ισως κλπ κλπ ποτε δεν ξερεις ας ζησουμε το τωρα και βλεπουμε για το μελλον αυτο και μονο

Originally posted by OneiroPauL
    σίγουρα είσαι σίγουρη?

εγώ πάλι πιστεύω πως η ζωή κάνει τους κύκλους της κι ότι χάνεται επιστρέφει (σε κάποια άλλη ίσως μορφή)...
    Έχει τύχει πιστεύω σε πολλούς που έχουν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, να αφήνουν την άμμο της καθημερινότητας και των \"μικρών\" προβλημάτων να γίνεται βουνό. Κάπου εκεί ένας από τους δυο ξεσπάει γιατί δεν αντέχει άλλο να ανεβαίνει κάθε μέρα το βουνό, να το περνάει για να βρει τον άλλον και μερικές φορές να μη το καταφέρνει. Κάπου εκεί η σχέση κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή.
    Αν απ την άλλη, έχει μείνει κάτι στο αντίβαρο, (συναισθήματα, έρωτας), μετά την τρικυμία η σχέση γίνεται καλύτερη, αλλιώς τελειώνει για πάντα....
    Άποψη μου....

Banned
    Originally posted by alfapark2001

το ποιος χανει και ποιος κερδιζει στην ιστορια 8α φανει

χανει αυτος που δεν παει μπροστα την ζωη του και μιζεριαζει.
    Κανεις δεν ειναι μοναδικος ουτε αντικαταστατος.

Senior Member
    Φιλαράκι,

ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ

ΟΥΤΕ

ΕΝΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

.

.

.

Μπορείς να το κάνεις αυτό?

.

Αν είναι να γίνει κάτι θετικό, τότε ΑΥΤΗ θα σε πάρει επειδή της καταστρέφεις τον εγωισμό της και δεν της κλαίγεσαι.Ειδικά από την ώρα που σου φέρθηκε τόσο ανώριμα και απαράδεκτα.

.

Μην ρωτάς για αυτήν, μην την παίρνεις τηλέφωνο, μην .. , μην...

.

Για να δούμε, είναι αρκετά έξυπνη για να σε κρατήσει?

.

Εγώ το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟ να θέλει να σε ..χωρίσει από το...τηλεφωνο.

Φαντασου τωρα να είσασταν και μεσα σε γαμο σε ένα πραγματικό πρόβλημα τι θα έκανε... θα ΄τρεχε μακρυά!

Senior Member
    Ναι αυτό κάνε.. ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ επικοινωνία..

Όποιος φεύγει χωρίς να τον διώξουν.. γυρίζει χωρίς να τον φωνάξουν!

Originally posted by Woman

Όποιος φεύγει χωρίς να τον διώξουν.. γυρίζει χωρίς να τον φωνάξουν!
    Πολύ καλό!!!!

Και πέρα για πέρα αληθινό!

Banned
    Originally posted by Boltseed

Για να δούμε, είναι αρκετά έξυπνη για να σε κρατήσει?
    θεωρεις δηλαδη οτι η αλλη ειναι χαζη??
    ειναι αδυνατον απλα να μην ταιριαζουν και καποιος το ειδε γρηγοροτερα???

Senior Member
    Originally posted by krino
    [

θεωρεις δηλαδη οτι η αλλη ειναι χαζη??
    ειναι αδυνατον απλα να μην ταιριαζουν και καποιος το ειδε γρηγοροτερα???

Υπάρχουν τόσες πολλές συμπεριφορές, τίποτα δεν είναι κλισέ, κανένα πόρισμα δεν μπορεί να βγεί. Κάποιος μπορεί να θέλει να φύγει ακόμα και επειδή το φεγγάρι είναι μισό. Στο χέρι του άλλου είναι να μπορεί να ερμηνεύει το \"γιατί\". Κάποτε κάποιος στη ζωή μου κατάλαβε το λόγο που πάντα \"έφευγα\". Ηταν πιό έξυπνος ή μ αγαπούσε περισσότερο, δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι έπεσε μέσα. Ακόμα μαζί του είμαι....

Senior Member
    Παιδια μην ψαχνεστε και πολυ εψαξα τα πραγματα τα ανελυσα και εβγαλα το πορισμα μου που πιστεψτε με ειναι το σωστο και ο λογος ειναι οτι γνωριζω τα παντα και καλα.
    Εβαλα κατω μια μια τις κουβεντες που μου ειπε η γυναικα αυτη. Ολα βασιζονται στην ματαιοδοξια της και τον επαγγελματικο της τομεα. Ο χαρακτηρας της αλλαξε οταν αλλαξε δουλεια και επειδη στην εργασια της ειναι με ποσοστο σαν ελευθερος επαγγελματιας εχει την εντυπωση πως επιασε τον παπα απο τα ............! Μεχρι πριν ολα ηταν αψογα και εκει βασιζονταν οι λεξεις του στυλ \"Θα δουλευω μεχρι αργα θα κανω τα παντα να καταξιοθω στην δουλεια αυτη\" Ομως να που εκεινη εχασε την ουσια και οχι εγω τελικα. Το θεμα ειναι οτι στα ατομα αυτα η εξελιξη ειναι προδιαγεγραμενη και συγκεκριμενη μενουν μονοι χωρις να τους αγαπαει κανεις πραγματικα... Ισως αυτο αξιζει.
    Εγω μια φορα πληγωθηκα εσπασα αλλα τωρα μαζευω τα κομματια μου και τα μαζευω αργα και με σταθερα βηματα ωστε να καταλαβω τι να αποφυγω απο εδω και μπρος.
    Η γνωμη μου ειναι οτι θα γυρισει πισω εστω και μετα απο καποιους μηνες ομως ενα ειναι το δεδομενο εγω δεν θα ειμαι εκει να την περειμενω. Για μενα τελειωσε οριστικα το θεμα εκλεισε ο φακελος οσο και αν ποναω που το γραφω.....
    Παντως αισθανομαι και τυχερος που εγινε ετσι και δεν εφτασα να παντρευτω και να ζω με μια γυναικα η οποια θα ειχε σε πρωτη προτεραιοτητα τη δουλεια της και οχι την οικογενεια της και τον αντρα της.....

Εαν κανω λαθος διορθωστε με

Παιδια και παλι σας ευχαριστω πολυ με βοηθατε παρα παρα πολυ

Senior Member
    Φίλε, είσαι δυνατός.
    Να το ξέρεις αυτό.

:)

Συνέχισε έτσι!

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast