Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 132
    Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτι χαμογελασα με αυτο που μου εγραψες....

Οσο για την ερωτηση που μου κανεις θα σου απαντησω πραγματικα.... Εαν παντρευομασταν πριν γινει αυτο που εγινε θα ημουν δυστηχυσμενος εαν γινοταν τωρα θα ημουν πραγματικα ευτυχισμενος και ο λογος ειναι ενας και συγκεκριμενος....

Καθε μερα που περναει καταλαβαινω το που εσφαλα και εφτασα σε ενα σημειο να καταλαβω το μεγαλο μου λαθος το μεγαλυτερο μου ενοω αυτο ηταν η ΑΠΛΙΣΤΙΑ!!!

Θελω σε αυτη τη στιγμη να σου εξηγησω τι ενοω:

Oσο καιρο ημουν με την πρωην μου παντα αναλονομουν σε υλικα αγαθα ειχα ενα κινητο ηθελα ενα αλλο, ειχα ενα αυτοκινητο μετα απο λιγο καιρο ηθελα ενα αλλο ειχα την πρωην μου ηθελα παντα να αρεσω και σε αλλες ειχα ενα σπιτι μετα απο λιγο καιρο δεν μου εκανε ηθελα αλλο και ποτε δεν ημουν ευχαριστημενος με αυτα που ειχα μα ΠΟΤΕ ειναι φυσιολογικο λοιπον εκεινη που με αφησε γιατι και εγω αυτο θα εκανα και αυτο με ποναει περισοτερο απο ολα. Η ΑΠΛΙΣΤΙΑ μου ξερεις τι ειναι να εχεις ολα τα καλα και να μη τα χαιρεσαι. Ισως η μεγαλυτερη αμαρτια. Λενε πως ο Θεος ποτε δεν τιμωρει και ειναι αληθεια εμενα απλα μου στερησε κατι που αξιζε για να μπορεσω να καταλαβω την αξια της ζωης και οχι των υλικων αγαθων.... Ο λογος που στεναχωριεμαι τοσο δεν ειναι για αυτο που εχασα αλλα για το οτι το δικο μου μεριδιο ευθυνης ειναι μεγαλυτερο λογο αυτου του λογου!!!

Τι αποψη εχεις για ολα αυτα?

Senior Member
    Θα σου πω..

Όντως αυτό είναι ένα ελάττωμα.. Δεν θα μου άρεσε ο σύντροφος μου να ήταν έτσι.. Αλλά σου υπενθυμίζω κάτι.

Όσο περνάνε οι μέρες ακόμα περισσότερα θα διαπιστώσεις. Όχι όμως μόνο για τον εαυτό σου. Αλλά και για εκείνη. Απλά τώρα είσαι στην φάση που ρίχνεις το φταίξιμο ΜΟΝΟ στον εαυτό σου. Είναι η εύκολη, σε εισαγωγικά, λύση. Και γιατί το λέω αυτό? Όταν πιστεύουμε ότι φταίμε μόνο εμείς για μία άσχημη κατάσταση, τότε αν το διορθώσουμε, θα γίνουν όλα όπως πριν. Είναι στο χέρι μας.

Όμως αυτό δεν ισχύει.. Το ποιος από τους δύο σας έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για το χωρισμό, θα το καταλάβεις πιο μετά. Σίγουρα όμως αυτό το ελάττωμα ήταν \"βαρύ\" ΑΝ ήταν έτσι οπως τα περιγράφεις. Φρόντισε αυτό το λάθος να μην το επαναλάβεις..

Έχεις πολλά συμπεράσματα ακόμα να βγάλεις.. που πιθανόν να πονάνε κιόλας.

Senior Member
    αυτο το συμπερασμα ποναει πιο πολυ απο ολα πραγματικα το λεω αυτο με πληγωνει περισοτερο απο ολα. Καθε μερα ζηταω συγνωμη απο ολους που συμπεριφερομουν ετσι αλλα απο την αλλη στεναχωριεμαι και πολυ που εχασα την ουσια βεβαια να σου πω και κατι απλο ολοι μας λανθανουμε και εγω πρωτος απο ολους το καταλαβα και τελειωσε. Απο εδω και εμπρος παμε καλα και δυνατα να μη ξανα γινουν αυτα τα λαθη.....

Senior Member
    Λοιπον καλησπερα και παλι εδω ειμαι και εγω....
    Σημερα ηταν μια καλη ημερα παραδοξως. Ειμαι ακομα καλυτερα απο χτες μπορω να πω... Μονο ενα πραγμα μου τριβελιζει το μυαλο και προσπαθω να καταλαβω εαν ισχυει μου εχει καρφωθει η ιδεα στο μυαλο πως υπαρχει τριτο προσωπο και δεν μπορω να το αποδειξω βεβαια καποιες ατακες του στυλ \"Παιρνε με τηλεφωνο και οπου και αν ειμαι και με οποιον και αν ειμαι θελω να σε ακουω\" και \"ολα τα αντεχω εκτος απο το να ξερω οτι πονας \" Δεν ειναι ατακες τυψεων και κατα καποιο τροπο ομολογια οτι σε παρατησα για καποιον αλλο?

Ειλικρινα πειτε μου τις αποψεις σας...

Senior Member
    Originally posted by alfapark2001
    Δεν ειναι ατακες τυψεων και κατα καποιο τροπο ομολογια οτι σε παρατησα για καποιον αλλο?

Ειλικρινα πειτε μου τις αποψεις σας...

σε τι θα βοηθούσε ακόμα κι αν ήταν έτσι ? κακώς και που στο είπε, θάπρεπε να εξαφανιστεί εντελώς απ τη ζωή σου, οι έρωτες πρέπει να καίγονται σαν καυσόξυλα και όχι να συντηρούν τις καύτρες τους.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by Woman

Όποιος φεύγει χωρίς να τον διώξουν.. γυρίζει χωρίς να τον φωνάξουν!
    Πολύ καλό!!!!

Και πέρα για πέρα αληθινό!

όποιος φεύγει την κάνει για κάποιο λόγο, ποιός ευχαριστημένος θα παρατήσει μια σχέση έτσι γιατί του τη βίδωσε ? αν ο έτερος νιώθει ότι δεν διώχνει, είναι απλώς τυφλός ή στρουθοκαμηλίζει στα σημάδια χωρισμού...

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Κάθε σχέση που τελειώνει, έχει ήδη τελειώσει προ πολλού. Κάποτε είχα πει κάτι που όσο κι αν ακούγεται ηλίθιο, αποδεικνύεται αληθινό. Οι σχέσεις που δεν αγγίζουν κόκκαλο είναι αυτές που κρατούν για πάντα.

Τι να πει κανείς???!!!

Senior Member
    Καλημέρα Alfa!

Πως είσαι σήμερα???

Senior Member
    Καλημερα
    Πως να ειμαι μια απο τα ιδια ειμαι......
    Απο τη μια παλευω και λεω ολα καλα ειμαι καλα και προχοραω μπροστα
    και απο την αλλη λεω δεν μπορω να παω μπροστα χωρις τον ανθρωπο μου μου λειπει και τον αγαπαω....
    Ουτε και ξερω τι μου γινεται μακαρι και να ηξερα
    Δεν ξερω καθολου!!!

Senior Member
    Αχχχ, λέει ένα τραγούδι no woman no cry...

Senior Member
    Δεν εχεις και αδικο αυτο το τραγουδι μου εβαζε ο κολλητος μου χθες το βραδυ και μου σχολιαζε κανονικα συγνωμη αλλα δεν πρεπει να ακους τετοια εσυ!!!

Originally posted by alfapark2001
    αυτο το συμπερασμα ποναει πιο πολυ απο ολα πραγματικα το λεω αυτο με πληγωνει περισοτερο απο ολα. Καθε μερα ζηταω συγνωμη απο ολους που συμπεριφερομουν ετσι αλλα απο την αλλη στεναχωριεμαι και πολυ που εχασα την ουσια βεβαια να σου πω και κατι απλο ολοι μας λανθανουμε και εγω πρωτος απο ολους το καταλαβα και τελειωσε. Απο εδω και εμπρος παμε καλα και δυνατα να μη ξανα γινουν αυτα τα λαθη.....

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να αντιλαμβανόμαστε πως είμαστε και εμείς λάθος και να ζητάμε συγνώμη.

Χτες ήμουν στην εφορία και είχα πιάσει την κουβέντα στην ουρά με μια λογίστρια. Μου παραπονιόταν πως τρέχει για ένα πελάτη της, που δεν την εκτιμά, της φέρεται χάλια κλπ.
    Της λέω, γιατί δεν φεύγετε?
    Έχω ανάγκη και τέτοια. Οκ.
    Που να σου πω όμως για τους άλλους.
    Μπλα, μπλα, μπα, μπλα.....με λίγα λόγια όλοι της φερόντουσαν άσχημα. Τη ρωτάω λοιπόν?
    Μήπως δεν φταίνε όλοι οι άλλοι, αλλά ο τρόπος που αντιδρούμε εμείς απέναντι στις ανοχές μας?

Κάνε τον απολογισμό σου και μη σκέφτεσαι πόσα λάθη έκανε εκείνη, αλλά εσύ. Είσαι σε καλό δρόμο πιστεύω.
    Παράλληλα, δεν έχει νόημα να δηλητηριάζεις την ψυχή σου με σκέψεις για το άν υπάρχει ή όχι τρίτο πρόσωπο.
    Αυτό θα σε τσακίσει.
    Ακόμη και αν είναι έτσι, κάποιοι λόγοι την έσπρωξαν προς τα εκεί και είναι πολύ νωπή η πληγή του χωρισμού για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.....

Senior Member
    Oλα με τσακιζουν το να μη γνωριζω το να μου λειπει το να νιοθω ξενος και μακρια ολα ολα.... Αλλα δεν μπορω να κανω και κατι ουτε μπροστα μπορω να κοιταξω ακομα ειναι πολυ νωρις και παντα υπαρχει και η ελπιδα που με κανει να νιοθω καλα οτι ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ??? Τι ωραια που θα ειναι ξανα αγαπημενοι κλπ κλπ

Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ θα γυρισει αυτο δειχνουν ολα.....

Οτι ειναι καλο για μενα να γινει αυτο ζηταω καθε μερα να ηρεμισω και ειπα αν ειναι να μη γυρισει να το καταλαβω οσο πιο γρηγορα μπορω παρα να καθομαι και μεσα στο μυαλο μου να φτιαχνω σεναρια για δρακους και για φιδια....

Αν παλι ειναι να γυρισει ας γυρισει οσο πιο γρηγορα γινεται να μην ποναω πια......

Κανενας δεν ξερει μονο το δικο της το μυαλο και η καρδια

Ευχομαι να γινει αυτο που πρεπει και οχι αυτο που θελω γιατι αυτο που θα γινει θα γινει για καλο και ποτε για κακο.....

Ο λογος που αναφερω ολα αυτα ειναι για να νιοσω εγω καλυτερα και να τα βγαλω απο μεσα μου

Ο λογος που μπαινω σε τετοια διαδικασια ειναι για να δω το ποσο κοροιδο ειμαι και ποσο αφελης και χαζος γιατι σκεψου τι ατιμια ειναι να ετοιμαζεσαι να παντρευτεις και εσυ να εχεις αλλον και να κοροιδευεις τον ανθρωπο σου. Για μενα με μια λεξη

Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο!!!!

Senior Member
    Υπάρχουν κι άλλα τραγικά, και τραγικότερα.

Senior Member
    Παντα υπαρχουν χειροτερα ποτε ομως δεν μου αρεσε να συγκρινομαι με το χειροτερο αλλα με το καλυτερο... Οποτε γιατι να μη δω το καλυτερο και να προσπαθησω να το φτασω αλλα και να θυμαμαι το χειροτερο και να εκτιμαω εκει που ειμαι...

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast