Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 132 of 132
    Senior Member
    γιατί ? έλα ντε ?

ξέρεις τι όμορφη είναι η θεωρία ?

:)

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Υπάρχουν κι άλλα τραγικά, και τραγικότερα.
    Σαφώς και υπάρχουν πολύ τραγικότερες καταστάσεις..
    ΑΛΛΑ για τον alfa αυτό είναι τραγικό.. ΑΝ περάσει κάτι πιο άσχημο (που εύχομαι αυτό μόνο να είναι στη ζωή του) θα καταλάβει την βαρύτητα της καθε μίας κατάστασης..

Είναι άσχημο να λες στον άλλον όταν πονάει.. οτι υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις.. Είναι σαν να υποτιμάς αυτό που αισθάνεται.. Δεν τον βοηθάς.. Τουλάχιστον εμένα δεν με βοήθησε ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο..

Senior Member
    Ρε φιλε απο προσωπικη εμπειρια θα ξεκολλησεις μονο αν γνωρισεις μια κοπελα καινουργια που σου κανει το κλικ. Μεχρι τοτε θα εισαι σκατα κ θα μπαινεις στο φορουμ. Θα σου προτεινα να βλεπεις φωτογραφιες μηνυματα κ ολα αυτα που σου θυμιζουν την πρωην(?)κοπελα σου.Επισης κατεβασε κ κανενα μπουκαλι ουισκι.Ετσι μονο θα εκτονωθεις, οταν πιασεις πατο. Οταν γινεις χαλια. Υπομονη μεγαλε σε νοιωθω.... Τελικα δε μας ειπες παιζει κανενας τριτος? Σε απατουσε? Αν οχι φιλε τι να πω παλεψε το. εγω θα σου προτεινα παντως να την παρεις ενα τηλ. να βγειτε να μιλησετε... Δε νομιζω οτι εξυπηρετει σε κατι αυτη η αναμονη να περιμενεις μηπως γυρισει σε καμποσους μηνες. Τελος παντων εσυ ξερεις καλυτερα, παντως αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι να μην καταπιεζεις τα συναισθηματα σου, αν νοιωθεις ακομα αγαπη γι αυτη κ θες να δεις τι κανει, αν ειναι καλα η αν θες να της πεις οτι την αγαπας παρτην τηλεφωνο κ πες της το. Μην ξεχνας οτι ειμαστε ανθρωποι κ εχουμε αδυναμιες. Αλλωστε ησασταν μαζι 4 χρονια δε λεει να μην προσπαθησεις ρε γαμωτο. Σιγουρα κ αυτη σε αγαπαει πολυ εκτος αμα σε επιανε 4 χρονια μαλακα κ σου τα φοραγε.Δεν μπορω βεβαια να δικαιολογησω την αντιδραση της εσυ ξερεις καλυτερα. Καλο κουραγιο αδερφε κ οτι σου ειπα. Κανε κ τον μικροτερο. Δεν εχεις να χασεις τπτ μονο να κερδισεις. Ισως κ να σε δοκιμαζει να δει αν την αγαπας πραγματικα για το γαμο. Που ξερεις γυναικες ειναι αυτες, περιεργα πλασματα....

Senior Member
    Καλημερα και σε ευχαριστω πολυ

Ολα αυτα που μου γραφεις τα λεω και εγω και πραγματικα ο μονος λογος που δεν θελω να την παρω τηλεφωνο κλπ κλπ ειναι γιατι λεω απο μεσα μου εαν εχει μια καινουρια σχεση και εγω την ενοχλησω μη γυσιρσει και μου πει τιποτα προσβλητικο... Χθες δεν σου κρυβω οτι ημουνα κατω απο το σπιτι της κοιταγα την πορτα και αναρωτιομουν αν θα κανω καλα να της χτυπησω το κουδουνι να τη δω 1 δευτερολεπτο και να φυγω...Τελικα σηκωθηκα και εφυγα......

Δεν ξερω πιστευω οτι πρεπει να το αφησω στη μοιρα του οσο και αν ποναω και ποναω πολυ απο την αλλη λεω εαν εκανα μια προσπαθεια (αυτο που λες και εσυ) να της εδειχνα ποσο την αγαπαω κλπ κλπ μιπως ηταν καλυτερα θα το εκτιμουσε?

Ολα αυτα ειναι που με προβληματιζουν γιατι λεω δεν μπορει με αγαπαει οπως και να το κανουμε ομως αφου εκεινη μου ειπε τερμα θα πρεπει να δεχτει τις συνεπειες των πραξεων της που στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι να χασει εμενα και αφου αυτο μου ζητησε εγω πρεπει να το κανω αφου οπως λεω την αγαπαω πολυ...

Αν υπαρχει αλλος δεν το ξερω και δεν μπορω να το μαθω θα πρεπει να το ψαξω και δεν νομιζω πως εχω τη δυναμη να μπω σε τετοιες διαδικασιες αν εχει αλλον τοτε καλυτερα που δεν μπαινω καν στη διαδικασια να της μιλησω γιατι σημαινει πως τον ειχε απο τοτε που ειμαστε μαζι ... Αν δεν εχει οντως θα επρεπε να το κυνηγησω αφου θελω να την εχω αγκαλια...

Ας με φωτισει ο Θεος να κανω το καλυτερο

Senior Member
    alfa,
    έχεις σκεφτεί και αναρωτηθεί πολύ για την αιτία που πήρε αυτή την τροπή η σχέση σας. Έχεις εντοπίσει τα δικα σου αλλά και τα δικά της λάθη. Πιστεύω πως πρέπει να της μιλήσεις (όχι να την κυνηγήσεις), να της πεις για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και αυτή επίσης έχει την υποχρέωση να σ ακούσει. Δεν είσαι μια σχέση της πλάκας,΄\'ησασταν 4 χρόνια μαζί. Ούτε της έκανες κάτι πολύ κακό για να σ αποφεύγει.
    Δεν ξέρω αν θα το εκτιμήσει. Ξέρω όμως ότι θα απαλλάξει εσένα απο τα χίλια δυό ερωτηματικά..

Senior Member
    Οταν πηρε την αποφαση να ειμαστε χωρια μιλησαμε για περιπου 4 ωρες της εξηγησα μου εξηγησε ομως μεσα στο μυαλο μου και στην καρδια μου ολοι οι λογοι μου φανηκανε απλα μικροι για να διαλυσουν μια σχεση τοσον ετων και ειδικα με τετοιο τροπο. Δεν με αποφευγει αφου οπως εχω πει και τηλ με εχει παρει να δει τι κανω κλπ. Το θεμα ειναι οτι θα βρεθουμε και μαλλον θα ακουσω πραγματ γνωστα και μη εξερετεα...

Τα δικα μου λαθη τα αναγνωριζω και τα καταλαβαινω. Τωρα για τα δικα της δεν μπορω να ξερω εαν τα καταλαβαινε σιγουρα θα με επαιρνε ενα τηλεφωνο και θα μου ελεγε ελα να μιλησουμε θελω να σου πω καποια πραγματα.....

Απο εκει και περα εγω δεν γκωριζω αν κανω το σωστο η οχι?

Άλφα.....
    Η άποψη μου είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου.
    Πιστεύω πως αν ήθελε να σου πει κάτι άλλο, θα στο είχε πει. Αν θέλει να σου πει κάτι άλλο, να είσαι σίγουρος ότι θα σε βρει και θα στο πει. Έχει το πάνω χέρι και το ξέρει.
    Το να κουρελιαστείς και να μειωθείς σαν άνθρωπος και προσωπικότητα, το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να αναρωτηθεί αν άξιζαν τόσα χρόνια που πέρασε μαζί σου.
    Αν έχει και άλλον, τόσο το χειρότερο. Ο άλλος είναι φρέσκια περίπτωση και σίγουρα δεν τον έχει δει έτσι, οπότε, το πιθανότερο είναι να συζητούν μαζί για το πόσο αδύναμος είσαι να την ξεπεράσεις και εκείνη να ανεβαίνει στα μάτια του.
    Σκέψου, αν αυτό αξίζει σε σένα....

Senior Member
    Πολυ που τον νοιαζει τον Αlfa αν σχολιαζει η πρωην του το ποσο αδυναμος ειναι με τον νυν γκομενο. Η επισης εφ οσον δεν υπαρξει προοπτικη θα τον νοιαζει εαν αφησει ωραιες αναμνησεις η 4χρονη σχεση στη γκομενα. Αlfa κανε οτι σου λεει η ψυχη σου. Δε μας λες ομως γιατι υποψιαζεσαι οτι μπορει να εχει αλλον? Εχεις καποια στοιχεια που στο κανουν να το πιστευεις? Κ ποια ειναι αυτα?

Senior Member
    Χαιρομαι για την ερωτηση:
    1) Δεν ειναι δυνατον να χαλας μια σχεση που πηγαινε για γαμο (ειχε ανακοινωθει) γιατι ο αλλος ψιλογκρινιαζει η αμα θελεις καλυτερα γκρινιαζει

2) Δεν μπορει να εισαι τοσο δυνατος που μετα απο 4 χρονια + σχεσης να χωριζεις και να μη θες να δεις τον αλλον να νοιαζεσαι ρε παιδι μου εστω και λογο συνηθειας

3) Ατακες του στυλ να με παιρνεις τηλ και δεν προκειται να ενοχλησεις οπου και με οποιον και αν ειμαι

4)κουβεντες συγνωμη για οτι κακο σου εχω κανει

5) Ολα τα αντεχω εκτος απο το να ξερω οτι πονας

6) Καποια μερα επειδη ειναι ακομα πολυ φορτισμενες οι καταστασεις θελω να τα πουμε

Ολα αυτα με βαζουν σε σκεχεις οτι υπαρχουν τυψεις και τυψεις υπαρχουν για κατι που δε λεμε εεε αυτο πιστευω οτι δεν μου το εχει πει...

Οσο για το αν με νοιαζει εαν θα με σχολιασει η οχι το ιδιο μου κανει εγω θελω να ειμαι ΕΓΩ καλα με τον εαυτο μου και να μπορεσω να σταθω στα ποδια μου και να μην ειμαι κομματια και σαν χαζος απο το πρωι μεχρι το βραδυ

Senior Member
    Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν
    α)γνώρισε κάποιον άλλον. Εδώ παίζουν 2 σενάρια. Πρώτον, είναι ερωτευμένη και θα δημιουργήσει σχέση μαζί του , δεύτερον είναι απλώς ενθουσιασμένη/γοητευμένη απο το άγνωστο και το καινουργιο και σε λίγο καιρό πιθανό να αρχίσει να νοσταλγεί εσένα και τη σχέση σας.
    β)φρίκαρε απο την προοπτική της δια βίου δέσμευσής σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει \'η ότι δεν είναι έτοιμη για γάμο ή ότιδε θέλει να παντρευτεί μαζί σου. Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να τα ξαναβρείτε εν καιρώ, στη δεύτερη αποκλείεται.

Πρότεινα τη συζήτηση μεταξύ σας χωρίς να ξέρω ότι το έχετε ήδη κάνει. Κατά τη γνώμη μου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να της πεις πως την αγαπάς πολύ αλλά πως δεν θα την ξαναπάρεις τηλέφωνο, δε θα την ξαναδείς και θα προχωρήσεις τη ζωή σου. Αν αλλάξει γνώμη εγκαίρως, μπορεί να υπάρξει δεύτερη ευκαιρία.

Senior Member
    Απολυτο δικιο εχεις και εγω εκει εχω καταληξει ... Δεν ξερω τι απο ολα συμβαινει και δεν το ψαχνω. Αυτο της ειπα ακριβως οτι την αγαπαω οσο τιποτα στον κοσμο και δεν θελω να την ξαναενοχλησω σεβομενος πρωτα απο ολα την αποφαση της για διαλυση της σχεσης και δευτερον οτι αν θελει κατι να με παρει να μου το πει. Και μου ειπε εγω χαιρομαι να σε ακουω και δεν μπορω να σου πω τα συναισθηματα μου και ο λογος ειναι οτι ηταν δικη μου η αποφαση και δεν θα με πιστευεις.....

Οτι καταλαβες καταλαβες το ιδιο και εγω.....

Senior Member
    file exw ipoferei poly sti zwi mou kai athoryva gia tetoio thema,

auto pou me allakse einai i minded aura tis zwhs,filosofia psixoswmatiki apo polles koultoures

filosofia tou monaxou tou siopilou polemisti kai loipa pou fenontai gia pollous ahdies alla einai kati parapanw apo autous

asxolisou kai veltiwse to myalo sou,tis kinhseis sou,tha se pane poly makria kai pera apo kei pou nomizes pws ipirxe

vgika me tin proin gyneka mou kai aporw poso anikseros imoun pou tin ithela,mia xazoula fadazei pleon pou zei me adieksoda

auto pou kserw einai pws gelaw otan skeftomai pos ithela na pethanw kapote kai thn euxaristw eilikrina pou prokopsa toson eksaitias ths,ki as mhn itan apo kalo

eithe ola na nai leuka kai gia sena file

oso gia to daxtylidi parto pisw kai kanto xilia kommatia,mono etsi tha spasei i anamnisi

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789