Results 16 to 30 of 132
-
09-06-2008, 10:18 #16
Λοιπον ακουστε
Το θεμα γαμου δεν το προτινα εγω σε μια συζητηση που ειχαμε περπατωντας της ειπα απλα οτι μετα απο αυτα τα χρονια δεν ξερω εαν και εσυ εχεις αυτο μεσα στο μυαλο σου αλλα εγω νιοθω ετοιμος να κανουμε ενα βημα παραπανω στη σχεση μας. Εκεινη μου ειπε οτι παντα το ειχε μεσα στο μυαλο της και οτι της αρεσει πολυ σαν ιδεα μου το ειχε πει και παλαιοτερα \"σκεφτεσαι κατι για το μελλον\" και τοτε εγω της ειχα πει οτι δεν μπορω να σκεφτω κατι γιατι επαγγελματικα ειναι λιγο δυσκολα και θελει το χρονο του. Αυτο μαλλον της εκανε στο μυαλο ενα κλικ και ειπε αφου αυτος δεν θελει εγω τι κανω εδω.....
Το μυαλο μου πηγαινει οτι μπορει να υπαρχει καποιος αλλος. Το θεμα ειναι οτι εγω θελω παρα πολυ να επικοινωνησω μαζι της σαν τρελλος φοβαμαι ομως μην το παρει σαν πιεση και πει με πιεζεις τι επιτελους θελεις απο εμενα...
Τα γεγονοτα τα αναφερω οπως ακριβως γινανε...
- 09-06-2008, 10:27 #17
Έχεις δείγματα ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος? Ή απλά είσαι ζηλιάρης και αυτό ήταν κι ένα από τα προβλήματα?
Μετά από 4 χρόνια δεσμού, το να πηγαίνει το μυαλό σου σε τρίτο πρόσωπο δύο τινά συμβαίνουν: Ή έχεις δείγματα ή δεν της έχεις εμπιστοσύνη και αυτό σου έβγαινε κιολας!! Όταν εμένα με χώρισε το αγόρι μου (και για την ιστορία είμαστε πάλι μαζί) το μυαλό μου δεν πήγε ούτε για ένα δευτερόλεπτο σε τρίτο πρόσωπο..!
Τώρα.. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που σου είπε ο/η CTC. Σίγουρα θα αναρωτιέται πού χάθηκες.. και γιατί δεν έχεις προσπαθήσει να επικοινωνήσεις. Προσωπικά θα ήθελα να επικοινωνήσεις! Αλλά επιμένω ότι πρέπει να βρεθεί, όσο αυτό είναι εφικτό, η αιτία.. για να δούμε πως πρέπει να πράξεις (αν και προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Όμως δυστυχώς πολλές φορές χρειάζονται και \"οι τακτικές\")
09-06-2008, 10:31 #18
Ποτε δεν ημουν ζηλιαρης μα ποτε
Οταν αγαπας πραγματικα δεν υπαρχουν τακτικες και χαζομαρες εισαι εκει και εγω εκει ειμαι θελω να ακολουθησω την καρδια μου μονο ετσι ειμαι ευτυχησμενος πραγματικα. Ωραια με τι τροπο προτινετε να επικοινωνησω?
09-06-2008, 10:39 #19
Θα σου πω την δικιά μου ιστορία..
Τον μήνα που με χώρισε ηταν να αρραβωνιαστούμε! Την πρώτη εβδομάδα πήρα εγώ τηλέφωνο.. \"μη με πιέζεις\" μου έλεγε.. Την δεύτερη ξαναπήρα εγώ τηλέφωνο.. τα ίδια.. Ώσπου εξαφανίστηκα.. και άρχισε εκείνος να με πλησιάζει.. Στην ουσία το μόνο που ήθελε ήταν .. χρόνο. Ένα μήνα ήμασταν χώρια.
Πάρε τηλέφωνο, αν θέλεις.. Να μάθεις τι κάνει, πώς είναι. Μπορείς επίσης να δηλώσεις και αυτά που αισθάνεσαι! Τώρα για το αν πρέπει να ρωτήσεις αν εμμένει στην απόφασή της, δεν το ξέρω.. Θα δεις από την πορεία της συζήτησης. Και επίσης, αν είναι εφικτό, προσπάθησε να μάθεις τον \"ΑΚΡΙΒΗ\" λόγο για τον οποίο χωρίσατε... Μην είσαι επιθετικός όμως
09-06-2008, 10:41 #20
Εχεις δικιο δεν θελω να ειμαι επιθετικος ισα ισα κατανοητικος θελω να ειμαι και ηρεμος....
Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω τι να κανω φοβαμαι να παρω τηλεφωνο αλλα απο την αλλη 8ελω να δω οτι ειναι καλα και να της πω οτι την αγαπαω παρα μα παρα πολυ. Θελω να ρωτησω κατι δεν μου εχει δωσει πισω το δακτυλιδι που της εχω δωσει αυτο λεει τιποτα ειναι αναξιο λογου?
09-06-2008, 10:46 #21
Μα η ίδια, όπως μας είπες, δεν απέκλεισε τίποτα.. Στην ουσία δεν σου απάντησε σε αυτό που την ρώτησες.. Στην ουσία θέλει χρόνο για να αποφασίσει.. Δείξε της όμως ότι εισαι εδώ!! Ότι την αγαπάς πάρα μα πάρα πολύ :) :)
Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα
Προς Θεού, μην της μιλήσεις όμως για το δαχτυλίδι. Εξήγησέ της για ποιο λόγο ήσουν γκρινιάρης.. ΑΝ αυτή ήταν η αιτία!
09-06-2008, 10:46 #22
Θα σου πρότεινα να της έγραφες ένα γράμμα. Βρες την ευκαιρία να την συναντήσεις χωρίς να σε περιμένει αλλά σε ανοιχτό χώρο. Πες της ότι την αγαπάς και δώσε της το γράμμα. Γιατί γράμμα και όχι άλλου τύπου επαφή? Γιατί φοβάμαι ότι σε παρούσα φάση ή πιθανότητα να την φέρεις ακόμα σε πιο δύσκολη θέση είναι μεγάλη.
09-06-2008, 10:49 #23
Αυτο με το γραμμα το εχω σκεφτει και εγω παρα πολλες φορες και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη
Ενοειται οτι δεν ειχα σκοπο να αναφερω τιποτα για το δακτυλιδι απλα ρωτησα τη γνωμη σας σαν τριτοι τι πιστευετε. Θελω να ξερετε οτι ειμαι ανθρωπος με κοινη λογικη και απλα σκεφτομαι παρα μα παρα πολυ. Αυτο θα κανω θα κατσω να της γραψω ενα γραμμα με οτι νιοθω και απο εκει και περα ας κανει οτι την φωτισει ο Θεος.
09-06-2008, 10:52 #24
Ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πανικοβλημένος, δεν θέλει πίεση.. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. Και αυτό εννοεί (πιθανόν) ο/η CTC.
09-06-2008, 10:53 #25
να την παρω τηλεφωνο οτι 8ελω να την δω εστω για ενα λεπτο η απλα να παω κατω απο το σπιτι της και να της το δωσω χωρις να με περειμενει?Τι ειναι καλυτερο?
09-06-2008, 10:56 #26
μπράβο :) Λοιπόν βασικός κανόνας να της το δώσεις ο ίδιος και μία συμβουλή. Γράψε το γράμμα σήμερα και περίμενε 2 μέρες και ξαναδιάβασε το πριν το στείλεις. Θα δεις ότι στο διάστημα αυτό και όσο θα περνάνε οι σκέψεις από το μυαλό σου θα έχεις αρκετές αλλαγές και πράγματα να προσθέσεις. καλή τύχη!
09-06-2008, 10:58 #27
ναι αυτό woman
alfa, το 2ο καλύτερα γιατί μπορεί να σου πει όχι στο τηλέφωνο για τον οποιοδήποτε λόγο...
09-06-2008, 11:03 #28
Originally posted by CTC
ναι αυτό woman
alfa, το 2ο καλύτερα γιατί μπορεί να σου πει όχι στο τηλέφωνο για τον οποιοδήποτε λόγο...
Υ.Γ. CTC, άντρας ή γυναίκα είσαι?
09-06-2008, 11:07 #29
τι ώρα είναι?? joking heh
άντρας
09-06-2008, 11:30 #30
Ωραια ρε παιδια ευχηθειτε μου καλη τυχη και καλο κουραγιο θα το ξραψω σημερα αλλα θα το δοσω σε 2 ημερες και οτι ειναι να γινει ας γινει. Εκτος εαν εχουν γινει τοσα πραγματα μεσα σε αυτες τις 2 ημερες που πλεον τι να πω. Εγω θελω να ξερω στο μυαλο σας πραγματικα υπαρχει η πιθανοτητα να γυρισει ΝΑΙ η ΟΧΙ?
Και ο λογος που ρωτησα για το δαχτυλιδι ειναι οτι εαν ειναι αποφασισμενη για το ΟΧΙ γιατι δεν μου το δινει πισω.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια