Results 16 to 30 of 46
Thread: ποιος άντεξε ακόμα μια μέρα ?
-
02-06-2008, 14:33 #16
μπραβο κοριτσια...
κι εγω καλα παω...
- 05-06-2008, 20:49 #17
αν κ εχω το αντιθετο προβλημα απο αυτα που αναφερονται εδω (να αποδεχτω δλδ οτι πρεπει να ειμαι στα κιλα που ειμαι κ οχι σε λιγοτερα) κ ενω τα πηγαινα καλα....ωρες ωρες νιωθω οτι δεν μπορω να αντεξω αλλο...νιωθω οτι στο μυαλο μου αυτη η φωνη επανεμφανιζεται...νιωθω οτι αρχιζω να μισω το σωμα μου...να θελω να τιμωρω τον εαυτο μου με αφαγια (κατι που το κανω κ καταλαβαινω οτι το κανω για τιμωρια κ ψαχνω τι μου φταιει)...νιωθω να θελω ξανα τον απολυτο ελεγχο στη ζωη μου κ να μη μπορω να αποδεχτω οτι ορισμενες καταστασεις δεν τις ελεγχουμε κ σκεφτομαι τουλαχιστον να ελεγχω κατι το βαρος μου δλδ (γιατι ετσι ξεκινησε ολο αυτο)...δεν ξερω αν θα τα καταφερω ως το τελος κ φοβαμαι παρα πολυ...θελω να τα καταφερω ομως...αληθεια...απλα μου φαινεται απιθανο οτι θα ερθει μια μερα χωρις να σκεφτω το φαγητο κ τις θερμιδες κ ολες αυτες τις αηδιες...κουραστηκα γαμωτο μου κ δ μπορω..
αυτα κ συγγνωμη αν σας μαυρισα τη διαθεση...ομως ποτε δεν ημουν καλη στον προφορικο λογο γι αυτο τα συναισθηματα παντα τα εγραφα...κ εφοσον υπαρχουν καποιοι εδω που καταλαβαινουν ειπα να το μοιραστω...
ελπιζω ο καθενας σε καθε του προσπαθεια να εχει πιστη κ κουραγιο κ να συνεχιζει!γιατι ετσι πρεπει κ ετσι θα προσπαθησω να κανω κ εγω.
φιλακια
05-06-2008, 21:06 #18
Παιδιά εγώ δεν κέρω αν πρέπει να πώ "αντέχω" ή δεν "αντέχω". ʼντεξα μακρυά από την τουαλέτα 1,5 εβδομάδα. Χτές και σήμετα έχει ανοίξει η όρεξή μου και συνεχώς θέλω να τρώω. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις αντιληφθώ ότι έβαλα κανένα κιλάκι δεν θα μπορώ να κρατηθώ μακρυά από την τουαλέτα πλέον. Πρέπει να το ελέγξω όπωσδήποτε
Χαμογελάκι μη μου στεναχωριέσαι. Ελπίζω να ηρέμησες τώρα που έγραψες στο φορουμ. και γώ σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό και τις θερμίδες και ξέρω πόσο κουραστικό και ψυχοφθόρο είναι.
Θα τα καταφέρουμε όμως. ΝΑ είσαι σίγουρη ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και να της περιμένεις. Να δημιουρείς τιςεικόνες στο μυαλό σου και θα δείς πώς όποιο έργο μπορείς να το παίξεις τέλεια στο μυαλό σου και να το ζήσεις στο μυαλό σου τότε θα γίνει πραγματικότητα
05-06-2008, 21:08 #19
το θεμα ειναι οτι ενω δε με επηρεαζε το νουμερο που εβλεπα στη ζυγαρια τωρα εχει αρχισει παλι να με τρομοκρατει...κ ελεγα οτι δε θα κατρακυλησω ξανα σε αυτο το σκεφτικο...anyway ανχαπουλα να σαι καλα κ σ ευχαριστω...κ 1,5 βδομαδα ειναι ηδη μια μικρη νικη με τον εαυτο σου συμμαχο σου
06-06-2008, 00:13 #20
Χαμογελάκι μου δε χρειάζεται να είσαι πάντα χαμογελαστό...
Να είσαι ΕΣΥ,όσο πιο ειλικρινής μπορείς με τον εαυτό σου,μήπως βγει επιτέλους και καμιά άκρη...
Το φόρουμ υποτίθεται είναι υποστηρικτικό,που σημαίνει ότι στα χειρότερα μας το έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη!
Εξάλλου,αύριο είναι μια καινούρια μέρα,Σκάρλετ!
06-06-2008, 14:06 #21
μπραβο παιδακια!!!!!
06-06-2008, 17:11 #22
σ ευχαριστω πολυ πολυ Nadine!
οντως ειμαι καπως καλυτερα σημερα..τουλαχιστον δεν παρεκτραπηκα απο τη διατροφη μου παρ' ολες τις μαυριλες μου χθες!
φιλακια!
23-06-2008, 16:44 #23
Ακόμα αντέχω!
Ένας μήνας σεχδον που κάνω δίαιτα κι ακόμα αντέχω!
Υπήρξαν μέρες που ξέφυγα απο το πρόγραμμα λόγω κοινωνικών "υποχρεώσεων" ( γάμοι, βάπτιση, πάρτυ) αλλά προσπάθησα να το κρατήσω στη συντήρηση. Αυτό που με κρατάει είναι το ότι κάθε πρωί που ξυπνάω, νιώθω περήφανη που "...άντεξα και χτες...!. Και νιώθω τόσο ελαφριά σαν να έχω φτάσει στον στόχο μου!
23-06-2008, 17:54 #24
εγω δεν αντεχω..αλλα δεν ξερω τι δεν αντεχω..την διαιατα? την ιδεα της διαιτας? την ελπιδα οτι ισως θα τα καταφερω αυτη τη φορα? η την αιωνια αισθηση της αποτυχιας και του ποσο loser ειμαι καθε φορα...αισθανομαι αδεια ,χωρις δυναμη για την παραμικρη προσπαθεια.σκατα ολα.
23-06-2008, 19:50 #25
Originally posted by hopa
εγω δεν αντεχω..αλλα δεν ξερω τι δεν αντεχω..την διαιατα? την ιδεα της διαιτας? την ελπιδα οτι ισως θα τα καταφερω αυτη τη φορα? η την αιωνια αισθηση της αποτυχιας και του ποσο loser ειμαι καθε φορα...αισθανομαι αδεια ,χωρις δυναμη για την παραμικρη προσπαθεια.σκατα ολα.
Είμαι σίγουρη πως μέσα σου έχεις ακόμα δύναμη για να προσπαθήσεις ξανά! Σε καμία περίπτωση δεν είσαι loser.
Έλα! Στάσου στα πόδια σου και πάμε! Μπορεί να έχασες μια μάχη, αλλά ο πόλεμος δεν τέλειωσε! Πρέπει να νικήσουμε! Πολέμα!! Πάμε!!!
24-06-2008, 00:23 #26
kalhspera se olous kai oles. eimai nea sto forum alla eplizw na mou dwsei dunamh mhpws kai ta kataferw...exw para polla kila kai genika apo paidi xanw kai pairnw sunexeia, einai twra dyo meroules pou xekinhsa kati neo k euxomai eilikrina na ta kataferw auth th fora giati exw kourastei prwta apo ola psixika..kalh dunamh se olous mas, mia mera akoma..
:xxx
24-06-2008, 01:02 #27
riomar καλωσ ηρθες στην παρεα μας.
καλη δυναμη στο ξεκινημαα σου! ολα θα πανε καλα θα το δεις! και ολοι εδω στο φορουμ ειμαστε διπλα μου οτι χρειαστεις!
αλλη μια μερα που μπορω να πω ΑΝΤΕΞΑ!!
24-06-2008, 01:04 #28
διπλα σου ηθελα να πω :P kleinoun ta matakia mou apo th nysta
24-06-2008, 02:02 #29
Riamar, σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24-06-2008, 12:24 #30
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Σ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟ & ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ............... ΣΗΜΕΡΑ ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ 122 ΚΙΛΑ)............... ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ 96,2 ΚΙΛΑ..................ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ..............ΗΘΕΛΑ ΓΛΥΚΟ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΑΧΑ 5 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΚΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΚΕΤΟΣ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΙΟΣ........ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΩ............... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΠΕΤΡΕΨΕ.................ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ..................ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΟΥ...................ΑΝ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ.............ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ...........ΕΞΗΓΗΣΤΕ........� �ΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ........................
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΑ 92 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 27??? Η ΒΙΑΖΟΜΑΙ??? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ.................
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....