Results 16 to 30 of 35
Thread: lipton linea
-
01-09-2008, 23:03 #16
εγώ πάντως έχω ρωτήσει τν διατροφολογο μου και μου πε οτι δν προκειται να αδυνατισει κνεις πινωντας τσαι.. οκ εχει στοιχεια που βοηθούν τον μεταβολισμο αλλα μν περιμενεις τρελά αποτελεσματα.. η φιλη σου λογικα εχασε τα κιλα απ τη διαιτα οχι απ αυτο.. ασε που κνει 2ευρω το μπουκαλακι... αντι για αυτο μπορεις να πίνεις βασικα πρασινο τσαι.. αλλα με μετρο.. 1 ποτηρι τν ημερα ειναι αρκετο..
- 21-12-2008, 02:29 #17
Ένα ποτήρι πράσινο τσάι και ένα λουίζα, βοηθάνε πάρα πολύ...
22-12-2008, 01:42 #18
πρασινο τσαι ειναι βρε παιδια το λιπτον λινεα...
οτι κι αν κανει η δεν κανει, αγοραστε μια ωραια ποικιλια πρασινου τσαγιου που ειναι κλασεις,ανωτερο ποιοτικα και σιγουρα φθηνοτερο αφου λετε πως ειναι ακριβο...
22-12-2008, 17:50 #19
θεωρω πως ειναι τελειως χαζο αυτο π λετε....!!!!μα ειναι δυνατον να κανετε διαιτα κ να ειναι αυτο π βοηθησε για να χασει η κοπελα 4 κιλα??????δε μπορω να διαβαζω τετοια.δεν μπορω!!!!!
22-12-2008, 23:39 #20
καθαρα θεμα ψυχολογιας. κατι σαν placebo. αμα πιστευει καποιος οτι το ταδε εχει δυνατοτητες που βοηθανε, στην πρωτη θετικη προσπαθεια θα το αποδωσει εκει.
οτι αυτο το πραγμα τον βοηθησε στον στοχο του.
23-12-2008, 03:42 #21
23-12-2008, 10:08 #22
:D :D :D
09-01-2009, 22:06 #23
Τα τσαγάκια αυτού του είδους μόνο στην διούρηση βοηθούν όχι στο να διώξουν το λίπος μας. Μην ακούτε βλακείες. Έχω διαβάσει κι αυτό το αμίμητο σε διαφήμιση κινέζικου τσαγιού: "έχετε αναρωτηθεί γιατί οι κινέζες είναι αδύνατες; γιατί πίνουν τσάι μπλα-μπλα". Αν ζούσαμε κι εμείς στην απόλυτη φτώχια της κάθε κινέζας αυτή την στιγμή δεν θα μιλούσαμε για τσάγια κι ούτε θα είχαμε την ανάγκη φόρουμς για κουβέντα για τα πάχη μας τα κάλη μας!
09-01-2009, 23:48 #24
Σωστηηηηηηή!!!! Μαρία έγραψες!!! :D
10-01-2009, 01:10 #25
xaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
Πράγματι Μαρία έχεις δίκαιο....!Μάλλον οι πολιτικοοικονομικές συνθήκες θα τις διατηρούν αδύνατες και όχι το τσαϊ μπλα, μπλα, μπλα...!
Όσον αφορά το λίνεα πάντως, εγώ το βρίσκω αρκετά αρωματικό και το προτιμώ κρύο.... Αναμφισβήτητα είναι αρχικά διουρητικό, αλλά απ'ο,τι ξέρω, είναι και πιο πλούσιο σε κατεχήνες που υποτίθεται πως θέτουν τον μεταβολίσμό σε εγρήγορση... Εγώ το πίνω με ανανά.........
Όσους ξέρω πάντως που το έχουν δοκιμάσει, έχουν μείνει ευχαριστημένοι...
Παρόλα αυτά εννοείται πως ΔΕΝ αδυνατίζει έτσι μόνο του... Αν ήταν έτσι θα ήταν όλο ο κόσμος αδύνατος....
06-05-2009, 13:21 #26
ναι οσοι μπορουν κ πινουν λουιζα πρασινο τσαι κτλ που ειναι ζεστα ας μεινουν σε αυτα και να μην ξοδευονται.εγω ομως τα σιχαινομαι τα ζεστα με κλειστη μυτη πινω!μονο την γευση καραμελα προτιμω που αν κ δεν ειναι πρασινο τσαι ειναι διουρητικο ως τσαι κ να σου κοψει την πεινα.το lipton linea ειναι για οσους ειναι σαν εμενα γιατι ειναι ωραιο παγωμενο.αλλα ακριβο!
06-05-2009, 15:08 #27
βασικα τωρα που ξαναειδα τα συστατικα πιο πολυ εξαπατηση ειναι κ εμποριο.εχει μονο 0.22%πρασινο τσαι!εγω ξερετε τι εκανα;πηρα το lipton linea με γευση σε ζεστο το εβαλα σε 1 μπουκαλι μετα εριξα 50ml χυμο κ προσθεσα νερο.μετα το εβαλα στο ψυγειο!ωραιο ειναι βαζεις οποιο χυμο θες.και πολυ πιο φθηνο εννοειται καμια σχεση...:)
06-05-2009, 23:19 #28
εγω εχω παρει και το μπουκαλι (με ανανα και ιβισκο) και πινω καθε μερα στη δουλεια και εχω και φακελακια με την ιδια γευση για ζζεστο στο σπιτι...
περισσοτερο το πινω, επειδη στη δουλεια δε μπορω να πιω καφε (με πιανει τρεμουλο) και δεν εχω το χρονο να φτιαξω τσαι ζεστο...
σπιτι που εχω την ανεση το κανω...
δε ξερω να σας πω αν με βοηθα, παντως στην τουαλετα με στελνει αρκετα συχνα, και εκτς αυτου, επειδη δεν μπορω να πινω πολυ νερο με βοηθα για τα υγρα...
09-05-2009, 19:07 #29
Λοιπόν το Linea δεν είναι τίποτα άλλο από τσαγάκι του καλού Θεούλη όπου με τεχνικές μεθόδους έχει αυξηθεί η συγκέντρωση κατεχινών..
Οι κατεχίνες δρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλούν υπερδιέγερση, νευρικότητα , αυπνίες με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα και να αυξάνει τον βασικό μεταβολισμό(και καλά... ), όπως επίσης.. βοηθούν στην δυσκοιλιότητα καθώς περιχονται σε υγρό προϊόν οπότε σαν φυσικό επόμενο διευκολύνουν την ροή των κοπράνων στον εντερικό σωληνα.
την ίδια αύξηση ωστόσο του μεταβολισμού μπορεί να την ευνοήσει και το νεράκι και ας μην ξεχνάμε ότι το τσάι και τα λοιπά αφεψήματα θεωρούνται ισάξια (στα πλαίσια της διατροφής) με το νερό.
Συμπερασματικά.... πολύ καλή η θεωρία του Linea αλλά δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το πράσινο τσάι ή το τσάι του βουνού ή οποιοδήποτε τέλος πάντων αφέψημα (δεν θα μαλώσουμε κιόλας!! :P)
Αααα!! ξέχασα να πω πως όλα τα είδη τσαγιού περιέχουν κατεχίνες... οπότε... τ'είχες Γιάννη, τ'είχα πάντα....
17-05-2009, 14:02 #30
paidia me to lipton linea eida poli kali douleia!
toses meres i zygaria mou eixe kollisei k simera pou tin proigoumeni ipias 2 lipton linea me edeikse 900 gr ligotero!
sigoura xwris diaita den ginetai tipota kai to gegonos na einai tyxaio alla k mono pou mou kovei tin oreksi, den exei ka8olou 8ermides, einai drosistiko k wraio emena mou arkei! ase de pou eimai oli tin wra stin toualeta k afto sigoura voi8aei poli!! to synixtw anepifylakta!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή