lipton linea - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35

Thread: lipton linea

Junior Member
    Θα συμφωνήσω κ εγώ με τη celeste, με lipton linea έχω αντικαταστήσει τον καφέ που ρουφούσα με τις ώρες στο γραφείο. Μου κόβει την όρεξη, με στέλενει στην τουαλέτα, τώρα αν με αδυνατίζει δεν ξέρω...δεν είναι ότι έχω σταματήσει να τρώω κ όλας...αλλά σίγουρα κατευνάζει τις λιγούρες μου.

Junior Member

Lipton Linea

Γεια σας κορίτσια!
    Σε μια προσπάθεια να χάσω μερικά περιττά κιλά, αλλά κυρίως να ενεργοποιήσω το μεταβολισμό μου, άρχισα να πίνω κι εγώ Lipton Linea πριν λίγο καιρό και έχω αρχίσει να βλέπω διαφορά. Εννοείται, ότι προσέχω τι τρώω (π.χ. τηγανητά, γλυκά, άμυλο, αναψυκτικά, έχουν μπει στη μαύρη λίστα), αλλά νομίζω ότι το Linea βοήθησε στο να πάρει μπροστά ο μεταβολισμός μου. Φυσικά, το συνεχίζω και προσπαθώ να μένω μακριά από... πειρασμούς!

παιδιά τώρα τελευταία έχω βρεί ένα κολπάκι και πιο φθηνό από τα linea, πάλι χρησιμοποιώ lipton αλλά τα σακουλακαι που φτιάχνουμε το ζεστό.
    διαλέξτε ότι γεύση θέλετε και βάλτε το σακουλάκι σε ένα ποτήρι παγωμένο νερό. αφήστε το να βγάλει τα συστατικά του που είναι τόσο ευεργετικά για τον μεταβολισμό μας.

κάθε γουλιά που θα πίνετε θα είναι όλο και πιο αρωματική.

αν θέλετε να είναι πιο γλυκό, τότε ρίξτε λίγη καστανή ζάχαρη στην αρχήσ το παγωμένο νερό, και ανακατέψτε το να λιώσει όπως κάνετε στον καφέ. μετά ρίξτε το σακουλάκι και γεμίστε το ποτήρι με παγωμένο νερό.

πέρα από την πολύ ωραία γεύση του (εγω δοκιμασα το lipton mango και το forest fruits) καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι απόλυτα φυσικό σε σύγκριση με τα έτοιμα κρύα τσάγια του εμπορίου.

επίσης μπορείς να το φτιάξεις οπουδήποτε με ένα μπουκάλι 500ml παγωμένου νερού (από περίπτερο, στην παραλία κλπκλπ)
    απλά βάζεις μέσα στο μπουκάλι 2 σακουλάκια με την γεύση της αρεσκείας σου και το κουνάς. τα σακουλάκια τα αφήνεις μέσα στο μπουκαλάκι όσο πίνεις, δεν θα πάθεις απολύτως τίποτα, και όλοι θα κοιτάζουν περίεργα να δουν τί είναι αυτό που πίνεις...!!!

δοκιμαστε το και μου λέτε!!!

είναι μια απο τις συνταγές στο νεό μου blog : kathari-diatrofi.blogspot.com

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Ασφαλώς θα ξέρεις ότι δεν υπάρχουν λιποδιαλυτικά ροφήματα κτλ, οπότε το συγκεκριμένο δεν κάνει λιποδιάλυση από μόνο του και ασφαλώς δε χάνεις έτσι.Δε γνωρίζω πολλά παρά μόνο ότι είναι ένα πράσινο τσάι που φαντάζομαι ότι έχει τεϊνη οπότε μεγάλη κατανάλωση μπορεί να φέρει νευρικότητα.Γενικώς μπορεί να βοηθάει στο ξεφούσκωμα γιατί ίσως συντελλεί στο να μην κατακρατούνται πολλά υγρά στο σώμα κι έτσι να βλέπεις διαφορά.

Σε πολλά διατροφικά προγράμματα έχω δει να δίνουν ως προτεινόμενο ρόφημα,ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες καθημερινά,το πράσινο τσάι προκειμένου να καταστείλουν την πείνα.

Αυτά τα ολιγά απο μένα,κοινότοπα και λίγο πρόχειρα.Ας βοηθήσει καλύτερα κάποιος πιο ενημερωμένος.
    εχεις δικιο για την νευρικοτητα.. χθες ειπια δυο μπουκαλακια τσαι και λιγο παραπανω .. ενα λινεα και ενα με πρασινο τσαι και φρουλα της nestee 1 λιτρο και ακτι δλδ συνολικα.. και το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω...

Senior Member
    επίσης όταν το πίνω νιώθω περίεργα τις αμυγδαλές μου.είμαι η μόνη που το παθαίνει αυτό?

Page 3 of 3 FirstFirst 123