ΡΟΥΧΑ !!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15

Thread: ΡΟΥΧΑ !!!

Senior Member

ΡΟΥΧΑ !!!

Να κάνω μία ερώτηση για ένα θέμα που με καίει και σίγουρα όχι μόνο εμένα. Τα ρούχα που αγοράζετε σας αρέσουν? Αγοράζετε ρούχα γιατί το διασκεδάζετε ή γιατί πρέπει.... Τι εννοώ, ότι εγώ αγοράζω ρούχα από ανάγκη γιατί δεν μπορώ να πηγαίνω στη δουλειά με φόρμες. Και καλά ρούχα αγοράζω όταν έχω μία υποχρέωση και δεν μπορώ να βάλω τα ρούχα της δουλειάς. Κατά τα άλλα η αγορά ρούχων για μένα τουλάχιστον είναι βαρετή και ψυχοφθόρα γιατί όποτε πάω για ψώνια πρέπει να υποστώ την εικόνα μου στον καθρέπτη με τα XXXL ρούχα, τα οποία δεν είναι και του γούστου μου αλλά δεν βρίσκω ρούχα στα μαγαζιά που μου αρέσουν και δίνω και ένα κάρο λεφτά για ρούχα που τελικά τα αγοράζω με το ζόρι και δεν μου αρέσουν..... Σας στέλνω κάποια site από κάποιες εταιρίες που ψωνίζω, αν ξέρετε και κάποια άλλα please ενημερώστε.... Α, έχω ψωνίσει και από τους Κινέζους XXL μπλούζες με 12 Ευρώ, μια χαρά μόνο που βρεις μόνο κανά δυο που φοριούνται......Και από την Λαϊκή φόρμες.....

www.vertice.gr
    www.phenomeno.gr
    www.justperfect.gr
    Mara Martini (δεν έχω βρει το site)
    www.ullapopken.gr (από εδώ δεν ψωνίζω είναι το μόνο μαγαζί που μου είναι μεγάλα τα νούμερα)

Member
    το vertice το βρίσκω ακριβό και δεν μου αρέσει η ποιότητα, ειχα βολευτει με 1-2 παντελόνια αλλά στα πλυσιματα χαλασανε γρήγορα

το ulla pumkin εχει ωραία μοντέλα, μου στέλνουν το περιοδικο τους, τα ρουχα τους τα βρισκω χαλια και πανακριβα αλλα μου αρεσει να χαζευω τα μοντελα, καλα εχει πεσει ΤΟ photoshop αλλα θα μπορουσε όλα τα περιοδικα μοδας να ειχαν τετοια μοντελα ετσι ωστε να μην υποστηριζεται η νευρικη ανορεξία...

ρουχα σε καλη ποιοτητα και σωστη τιμη σε μεγαλο μεγεθος δεν εχω βρει και καθε φορα κανω αμαν να βρω ενα κομματι σε ασχετα μαγαζιά...

τελικα φοραω τα ιδια και τα ιδια, τωρα που μου το θυμισες παω στο χοντο να αγορασω 5-6 αντρικα φανελάκια palco σε λαρτζ, με εχουν βολεψει πολυ...

φυσικα στη δουλεια ειμαι σαν τη μυγα μεσα στο γαλα, επρεπε να ντυνομαι καλυτερα απο αθλητικα και σπορτεξ αλλα....

Senior Member
    το vertice όντως έχει άθλια ποιότητα και χάλια ραμένα, και είναι και ακριβά... εμένα όμως με έχουν βολέψει γιατί βρίσκω 1-2 κομμάτια για τη δουλειά που απλώς βλέπονται, εγώ δεν μπορώ να φοράω φόρμα στη δουλειά δυστυχώς....... έτσι χαλάω λεφτά για απαίσια ρούχα, μη νομίζεις ότι παίρνω πολλά, ίσα ίσα να βγαίνει η εβδομάδα....

Junior Member
    Όταν είμαι κάτω από 100 κιλά βρίσκω συμπαθητικά ρούχα στα Marks and Spenser. Ρούχα σε φυσιολογικές τιμές και για όλους τους ανθρώπους. Αυτή η ρουμπί καμπαρντίνα που πήρα πριν κάνα δίμηνο είναι τρέλα.

Senior Member
    σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι είναι το χειρότερο μου
    και η φάση είναι ότι όταν δεν μπορώ ή μάλλον δεν θέλω
    να πάρω ρούχα έχω λεφτά να διαθέσω...

εχω πάρει και γω ρούχα απο τα marks and Spenser
    αλλά περισσότερο απο ανάγκη παρά επειδή μου άρεσαν

το πιο αστείο απο όλα είναι ότι πήραμε καινούργια ντουλάπα εναμισάρα για το εχτρα δωμάτιο στο σπίτι
    και όλα τα ρούχα που έβαλα μέσα είναι ρούχα σχεδόν καινούργια απο νο 46-52 τα οποία δεν με χωράνε φυσικά πλέον ...

εκείνη τη μέρα μπορώ να πω ότι έκλαψα....σνιφφφ!!!

Senior Member
    βρε κοριτσια τα καλυτερα ξεχασατε! MAT fashion!
    τα τελευταια 2 χρονια ντυνομαι αποκλειστικα απο κει..αντε να χω και 2 παντελονια απ'το phenomeno..
    πραγματικα καλη ποιοτητα και ωραια νεανικα σχεδια (πω πω σαν διαφημιση ακουγομαι)
    σας δινω τη διευθυνση http://www.matfashion.com/spring-summer_2008/

Senior Member
    Αρκετά χρόνια τώρα ψωνίζω απο τα marks & spencer. Βρίσκω οικονομικά τζην παντελόνια και πουκαμίσες. Έχω βρει ωραία κομμάτια στα ΜΑΤ συνήθως όμως μου φαίνονται πολύ "πλουμιστά" τα σχέδια τους. Στα ulla popken αρκετές φορές μου άρεσαν κάποια αλλά δεν υπήρχαν στο νούμερο μου (ήταν μεγάλα) ή πού ακριβά (για μένα). Απορώ πάντως που ενώ υπάρχουν τόσοι άνθρωποι με πρόβλήματα βάρους, γιατί δεν υπάρχουν σε όλα τα μαγαζιά ρούχα γι' αυτούς. Και αυτά που υπάρχουν είναι ή κακής ποιότητας, ή πανάκριβα, ή πολύ συντηρητικά, ή κιτς.Οι υπέρβαροι δεν επιτρέπεται να ντύνονται όπως ο υπόλοιπος κόσμος δηλαδή; Πολύ τσαντίζομαι ...
    Δεν το συζητάω για παπούτσια. Μια γνωστή μου που φόραγε 43 νούμερο (είχαν παχύνει πολύ τα πόδια της / το 40 ήταν το νούμερό της κανονικά) αγόραζε μόνο αντρικά. Αν ήθελε μεγάλα γυναικεία έπρεπε να πάει σε κατάστημα για τρανσέξουαλ, που καταλαβαίνετε τι σχέδια υπήρχαν εκεί.

Junior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:
    www.bravissimo.com (ΓΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΥΡΙΩΣ)
    www.boden.co.uk
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
    www.laredoute.gr ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΠΑΧΟΥΛΕΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ 120 ΠΛΕΟΝ ΨΩΝΙΖΩ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΡΚΕΤΑ
    ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ )

Senior Member
    Αχ βρε κορίτσια τι μου θυμήσατε... κι εγώ τα ίδια προβλήματα είχα όταν είχα πάρει όλα εκείνα τα κιλά. Δεν μπορούσα να βρώ τίποτα της προκοπής και σε λογική τιμή.
    Ψώνιζα κι εγώ απο τους κινέζους που έβρισκα ΧΧΧL ρούχα φτηνά, απο το Marks & Spencer που είχε Αγγλικά νούμερα που τα ήξερα, αλλά ατσούμπαλα ρούχα και απο Ulla Popken κάποια κομμάτια που χρειαζόμουν για πιό καλά. (αυτοί μου στέλνουν ακόμα το περιοδικό τους, αλλά που νάξεραν οι άνθρωποι για να το σταματήσουν;; )
    Επίσης είχα ανακαλύψει και το Mary Lides, χαμηλά στην Ερμού αριστερά. Μεγάλα νούμερα, ωραία σχέδια, ακριβό κι αυτό σαν το Ulla, και χάλια υφάσματα (λές και οι παχουλές είναι άνθρωποι Β' κατηγορίας!!).
    Αλλά τι να κάνουμε; Αφού δεν υπήρχε τίποτε άλλο;

Πάντως ένα απο τα θετικά του αδυνατίσματος (εκτός απο το θέμα υγείας, εμφάνισης & διάθεσης) είναι και το ότι βρίσκω πιά τα πάντα σε οποιοδήποτε μαγαζί. Και μάλιστα ανακάλυψα ότι τα ρούχα για αδύνατες είναι ΠΑΝΤΑ σε προσφορά!! (όσο πιό μικρό νούμερο τόσο πιό φτηνά!!)
    Μπορώ δε να σας διαβεβαιώσω ότι (αφού αναγκάστηκα να πετάξω ΟΛΑ μου τα παλιά ρούχα...) απο το Πάσχα και μετά, αγόρασα κυριολεκτικά 2 ντουλάπες ρούχα Ysatis, Morgan & Levis με 700 ευρώ όλα μαζί. Εχω ανακαλύψει που είναι τα πρατήριά τους φυσικά, και στα πρατήρια βρίσκεις τα μικρά νούμερα που ξεμένουν στα καταστήματα με εξευτελιστικές τιμές...
    Αρκεί να σας πώ ότι πήρα μαύρη σατέν μπλούζα της Morgan, κεντημένη με Swarowski με 9 (!!) ευρώ. Σε άλλη φάση πήρα απο πρατήριο Ysatis, 3 κουστούμια (παντελόνι-σακάκι), 4 φούστες και 4-5 μπλούζες και πουκάμισα με 180 ευρώ σύνολο!! Πιό φτηνά κι απο τους κινέζους δηλαδή!!!

Αν και δεν έχω δικαίωμα πιά να ανακατεύομαι στις συζητήσεις σας, για να μη σας κάνω να ζηλεύετε.... σας εύχομαι σύντομα να χάσετε όλα τα κιλά που θέλετε.
    Πραγματικά θα γλυτώσετε πολλάαααααααααααα λεφτά απο το ντύσιμο!!!

αλαλουμακι εχουν ερ8ει ρουχα και για λιγο πιο παχουλες πλεον.σε ολα τα μαγαζια εχουν φερει κ μεγαλα νουμερα για εμας χιχι

Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΑΠΟ MARKS & SPENCER, ΕΝΙΟΤΕ ΑΠΟ LA REDOUTE (ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ), ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΕΧΟΥΝ Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ.............ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ........Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΥΜΕΡΟΥ (ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΛΛΑ................ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΡΙΒΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ.............ΠΑΕΙ ΤΟ ΛΙΝΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟ 7/8 ΤΟ ΛΕΥΚΟ........... ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ Σ' ΑΝΤΕΧΟΥΝ................. ΓΙΑΤΙ..........?????

Senior Member
    δυστυχως στο Βολο δεν εχουν πουθενα ματ ειδα τον καταλογο στο νετ και εχουν πολυ ωραια ρουχα οντος
    !!

Senior Member
    Originally posted by Μάρω

Αν και δεν έχω δικαίωμα πιά να ανακατεύομαι στις συζητήσεις σας, για να μη σας κάνω να ζηλεύετε.... σας εύχομαι σύντομα να χάσετε όλα τα κιλά που θέλετε.
    Τι λες!! Μια χαρά δικαίωμα έχεις! Ίσα ίσα που πρέπει να ανακατεύεσαι για να παίρνουμε δύναμη οι υπόλοιποι. Δε ζηλεύουμε. Χαιρόμαστε που τα κατάφερες τόσο καλά !!!

Senior Member
    Originally posted by smith
    Originally posted by Μάρω

Τι λες!! Μια χαρά δικαίωμα έχεις! Ίσα ίσα που πρέπει να ανακατεύεσαι για να παίρνουμε δύναμη οι υπόλοιποι. Δε ζηλεύουμε. Χαιρόμαστε που τα κατάφερες τόσο καλά !!!
    Σ' ευχαριστώ!
    Βλέπω ότι βρίσκεσαι στο σημείο που ξεκίνησα κι εγώ κάποτε.
    Σου εύχομαι καλή δύναμη.
    Μην το βάλεις κάτω για κανένα λόγο και για τίποτα. Ακόμα κι όταν κολάς μην απογοητεύεσαι. Τα κιλά μερικές φορές "μουλαρώνουν" κι αντιστέκονται.

ΑΞΙΖΕΙ να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι.

maro bravo sou stilaki egine pia ego exo kolisei sta 75 me 2 mhnes p stamathsa ta reductil alla esto den pira alla kila.