τεστ δυσανεξιας τροφιμων
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

τεστ δυσανεξιας τροφιμων

Καλησπερα! Εχει δοκιμασει κανεις να κανει τεστ δυσανεξιας? Πως γινεται ακριβως? Τα συμπερασματα αφορουν συγκεκριμενες τροφες η ειναι πολυ γενικα? Και το σημαντικοτερο, μια διαιτα που βασιζεται σε αυτο το τεστ εχει αποτελεσμα η οχι?

Ξερω για ενα γιατρο ο οποιος σου κανει αυτο το τεστ και μετα σου δινει διατροφη και γινεται χαμος στο ιατρειο του, εγω πηρα τηλεφωνο συστημενη και μου ειπε να κλεισω ραντεβου το σεπτεμβρη!!! Το ιατρειο του βρισκεται στον Πειραια, Κορυδαλλο για την ακριβεια, αν καποιος τον ξερει ας πει τιποτα και γι αυτον. Δεν ξερω αν μπορω να πω το ονομα του στο φορουμ, δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τετοιος κανονας, οποιος θελει με ενημερωνει!
    Αυτα!

Junior Member
    Το έχω κάνει το AlkaTest πριν μια 3ετία. Διατροφικά δεν με βοήθησε καθόλου. Έχασα 7 κιλά σε 3 μήνες τρώγοντας ελάχιστα και κατά περιόδους εντελώς λάθος, παρόλο που με παρακολουθούσε γιατρός (στο Κιλκίς). Σ΄αυτό που σίγουρα με βοήθησε ήταν στους πονοκεφάλους. Όλη την περίοδο της ειδικής διατροφής δεν είχα ποτέ πονοκεφάλους. Κατά τα άλλα καταστράφηκαν τα νύχια και τα μαλλιά μου από την έλλειψη βιταμινών και έφτασα να έχω αιματοκρίτη 32. Ίσως η γιατρός μου να μην ήξερε τι της γινόταν, τι να πω; Πάντως μου την είχε συστήσει ο υπεύθυνος του Alka test στην Ελλάδα, ο οποίος ήταν διαιτολόγος στην Αθήνα (ήταν ιταλικό το τεστ από ότι κατάλαβα).
    Καλή τύχη
    Κλέλια