Results 1,501 to 1,515 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
08-07-2009, 18:45 #1501
Πολύ σωστός ο p_k!!!!!!!
Δεν σε φοβάμαι εσένα, έχεις πείσμα και θέληση οπότε τα 400 γρ δεν είναι τίποτα! νομίζω πως είσαι μια χαρά πάντως! Λογικά είναι κάτι το αναμενόμενο αυτή η μικρούλα διακύμανση στο βάρος σου. Αν θες πάντως χάσεις και τα 900 γρ, επειδή λες ότι προτιμάς να είσαι μέχρι 79, νομίζω πως εσένα τουλάχιστον σου είναι αρκετά εύκολο να τα καταφέρεις!
Πού ακριβώς βρίσκουμε το ιδανικό βάρος σύμφωνα με τη μέθοδο ww? να το κοιτάξω και εγώ αν είναι... με βάρος 82.1 και ύψος 1.62 (1.63 στα καλύτερά μου και ανάλογα πως το βλέπεις...) πρέπει να είμαι γύρω στα 55 κιλά ε? έχουμε δρόμο μπροστά μας πολύ!!!!!!!!
Που θα μας πάει, θα τα χάσουμε όμως! Με συμμάχους το αδεσποτάκι και την Αμαλίτσα, που λιάζεται σε κάποια παραλία της πανέμορφης Αμοργού τώρα, είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρω! όλοι θα τα καταφέρουμε... με επιμονή, συνέπεια και υπομονή όπως λέει και ο βετεράνος του προγράμματος p_k!!!!!!(αστειάκι ήταν, μην παρεξηγηθώ!)
Σήμερα έχει γεμιστά στο σπίτι και επειδή έχω άλλους 7 πόντους πρέπει να δείξω λίγη εγκράτεια!
Σας φιλώ γλυκά όλους και σας εύχομαι καλό υπόλοιπο της μέρας και καλή δύναμη!
Αύριο ξημερώνει μια νέα ακόμη πιο συναρπαστική μέρα γεμάτη εκπλήξεις και όμορφες στιγμές!
Φιλάκιαααααααααααααααα!
- 08-07-2009, 21:35 #1502
sos sos sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απελπισμένο αστέρι καλεί τους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έχω δεχθεί επιδρομή από ανελέητα πιτόγυρα με πολύ λίπος και έντονη μυρωδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όλοι στο σπίτι έχουν παραδοθεί αμαχητί και εγώ ακόμη προβάλω σθεναρή αντίσταση...................
Οι εχθροί είναι προ των πυλών και νομίζω πως θα κατακτήσουν και το δικό μου φρούριο....................
Εμπρός καλό μου άρμα...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Λαμβάνει κανείς?????????????????????????????????????? ???
08-07-2009, 21:40 #1503
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΠΕΙΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΑΛΛΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ......
08-07-2009, 21:55 #1504
Κρίμα.... Δεν πρόλαβα... να αντισταθώ περισσότερο...
Έφαγα λιγουλάκι. Κρέας και πίτα...
Χρωστάω 10 πόντους στο σύνολο. Γ@#!$το!!!!!!!!
Θα τους αναπληρώσω αύριο!
Σε ευχαριστώ dream για τη άμεση ανταπόκριση αλλά νομίζω ότι η δική μου ανταπόκριση στο κάλεσμα των σουβλακίων ήταν αμεσότερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
08-07-2009, 21:58 #1505
Δεν γίνεται έτσι δουλειά όμως. Νομίζω πως πρέπει να εντατικοποιήσω τις προσπάθειες γιατί έχω χαλαρώσει!!!!
09-07-2009, 13:54 #1506
Γεια σας και χαρά σας!!!!!!!!!
Σήμερα έχω δικαίωμα να φάω 11 πόντους.
Μέχρι τώρα έχω φάει τα εξής:
1 πιπεριά μικρή γεμιστή και μια πηρουνιά ρύζι από το ταψί.... 6π
και τώρα πίνω ένα παγωμένο τσάι 1π
Σύνολο δηλαδή 7π
έχω ακόμη να καταναλώσω άλλους 4 πόντους μέχρι να πέσω για ύπνο!
ʼντε να δούμε πως θα πάει και η σημερινή μέρα...
Φιλάκια πολλά σε όλους και σε όλες!
Σας εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε καλύτερα!!!!!!!!!
10-07-2009, 08:30 #1507
Καλημέρα!!!! ελπίζω να είστε όλοι καλά αν και μου φαίνεται ότι μόνη μου έμεινα εδώ μέσα...
Όλα καλά πήγαν χθες με τους πόντους, πάμε για άλλα καλύτερα σήμερα!
Αν δεν κάνω λάθος σήμερα γιορτάζει η Αμαλία????????????
Αν ναι, χρόνια πολλά Αμαλίτσα μου και καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά!
10-07-2009, 18:25 #1508
Καλησπέρα!
Χαθήκαμε λιγάκι είναι η αλήθεια!
Asteraki, βλέπω συνεχίζεις κανονικά. Μπράβο!
Το πρόγραμμα είναι τέλειο, σου επιτρέπει να τρως τα πάντα χωρίς να στερείσαι και να υποφέρεις!
Είναι πολύ πολύ ευέλικτο και γι' αυτό δεν καταλαβαίνεις ότι ακολουθείς πρόγραμμα.
Στις εξόδους, εξοικονομώντας πόντους είσαι μια χαρά, λίγη προσοχή θέλει και συνέπεια.
Αυτά κι από μένα, τα λέμε αργότερα!
Α, να μην ξεχάσω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στην Αμαλία. Σήμερα είναι η ονομαστική της γιορτή!
Χρόνια πολλά και καλά!!!
12-07-2009, 15:18 #1509
Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!
Όλα πάνε κατευχήν! παρόλο που είναι δύσκολο να μην ξεφεύγω έστω και λίγο στους καθημερινούς μου πόντους, μέχρι το τέλος της εβδομάδας με καλό προγραμματισμό και πείσμα τα πράγματα έρχονται στα ίσια τους και η ζυγαριά πανηγυρίζει μαζί μου που δεν υποφέρει πολύ όταν ανεβαίνω.
Περιμένω την επίσημη μέρα ζυγίσματος και υποθέτω πως θα έχουμε πολύ καλά νέα μιας και βλέπω πως έχω αρχίσει να ξεφουσκώνω αρκετά χωρίς ιδιαίτερο κόπο και στερήσεις!
Είχα και τα πρώτα κολακευτικά σχόλια "έχεις αρχίσει να αδυνατίζεις εσύ... κτλ" οπότε παίρνω κουράγιο και πάμε για καλύτερα!!!!!!!!!!
Πήρα ψηφιακή ζυγαριά μιας και με την αναλογική δεν μπορούσα να ξέρω πόσα γραμμάρια έχανα ακριβώς αλλά ευτυχώς βλέπω πως οι αλλαγές βάρους είναι ακριβώς όπως τις είχα υπολογίσει....
p_k σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, η οποία είναι μεγαλύτερη από όσο νομίζεις. όλη σου η πορεία μέχρι εδώ σε επίπεδο απώλειας βάρους με έχει βοηθήσει να μείνω προσηλωμένη στον στόχο μου και ακόμη και αν κάτι μπορεί να στραβώσει λέω : " Εντάξει, ο p_κ έχανε κάθε εβδομάδα από λίγο αλλά δεν το έβαλε κάτω και τώρα μπορεί και απολαμβάνει τους καρπούς του κόπου του... Μπορείς και εσύ...." Οπότε από την στιγμή εκείνη μπαίνει φερμουάρ και η επόμενη μέρα με βρίσκει χαρούμενη να περηφανεύομαι που δεν έκανα καμία ατασθαλία την προηγούμενη με συνέπεια να χαλάσω την διατροφή. Επαναλαμβάνω ότι ΛΙΓΕΣ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ είναι οι φορές μάεχρι τώρα που ένιωσα να στερούμαι κάτι και αν αυτό γινόταν είναι καθαρά από δική μου επιλογή να μην σπαταλήσω πόντους σε κάτι (κυρίως περίπλοκα γλυκά και ποτό έξω) το οποίο θα μου στερούσε πόντους από ένα εναλλακτικό μεγαλύτερο γεύμα.
Τα λέω αυτά γιατί πραγματικά με την διατροφή αυτή αισθάνομαι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ και είναι η πρώτη φορά που με τόσο εύκολο τρόπο χάνω βάρος!!!!!!!!!!!!!!!! Ήθελα να το μοιραστώ με εσάς!!!!!αν και ήδη το ξέρετε..
Σας φιλώ γλυκά και περιμένω κανένα νέο...!!!!!!!!!
Φιλάκιααααααααααααααααααα
12-07-2009, 17:25 #1510
Μπράβο asteraki! Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλα πάνε κατ'ευχήν και σου εύχομαι πάντα σε οτιδήποτε κι αν κάνεις όλα να πηγαίνουν κατ' ευχήν!
Το πιο σημαντικό είναι ότι ακολουθούμε σωστό, ισορροπημένο και υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Υπομονή και θα χαθούν όλα τα περιττά κιλά.
Εγώ είχα εβδομάδες μικρής, κανονικής και μεγάλης απώλειας, αλλά ο μέσος ορος απώλειας ήταν 600 γραμμάρια την εβδομάδα. Το κανονικό δηλαδή και μακάρι όσοι ακολουθούν πρόγραμμα αδυνατίσματος να χάνουν με τέτοιους ρυθμούς, που είναι οι ενδεδειγμένοι.
Οι ακραίες δίαιτες είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος στο μεταβολισμό και στην υγεία του. Όταν σταματά η δίαιτα, τα κιλά επανέρχονται με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς.
Ενώ όταν ακολουθείς ένα σωστό και ισορροπημένο πρόγραμμα βγαλμένο από επιστήμονες, όλα πηγαίνουν στη σωστή κατεύθυνση.
Όταν ακολουθούσα το πρόγραμμα ήμουν προσηλωμένος στο στόχο. Έλεγα στον εαυτό μου ότι θα επιτευχθεί. Δεν έδινα τόση σημασία στο πότε θα επιτευχθεί αλλά στο ότι θα επιτευχθεί. Μέσα σε 9 μήνες έχασα 25,1 κιλά. Αν μεμψιμοιρούσα κάθε φορά που έβλεπα μικρή απώλεια ή στασιμότητα θα παλινδρομούσα στα ίδια και στα ίδια, χάνοντας την ουσία.
Επομένως πράττεις πολύ σωστά που βαδίζεις σταδιακά και με υπομονή, χωρίς άγχος και βιασύνη.
Πολύ σωστή και η αγορά της ψηφιακής ζυγαριάς, διότι δίνει πιο ακριβείς μετρήσεις και φαίνεται και η παραμικρή απώλεια, οπότε τονώνεται το ηθικό.
Η ψηφιακή ζυγαριά είναι μια επένδυση που πρέπει να κάνει κάποιος, όπως επίσης και να προμηθευτεί μια ζυγαριά κουζίνας. Εγώ πήρα ψηφιακή και στην κουζίνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος (όπως επίσης και η γυναίκα μου που ζυγίζει ακριβώς τα υλικά για τα διάφορα γλυκά κλπ. που κάνει).
Πολύ με βοήθησε και το ημερολόγιο διατροφής, όπως έχω γράψει και σε άλλα ποστ. Με αυτό γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τι έχουμε φάει και τι μας απομένει για το υπόλοιπο της μέρας.
Και τέλος, το μεγαλύτερο λάθος κατ' εμέ που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να ζυγίζεται κάθε μέρα. Μια φορά την εβδομάδα, την ίδια πάντα μέρα και ώρα, κατά προτίμηση πρωί και νηστικοί. Τα πολλά ζυγίσματα στη διάρκεια της εβδομάδας δημιουργούν άγχος και το άγχος ως γνωστόν κάνει κακό και στην προσπάθεια για αδυνάτισμα.
Ας γράψω τι έφαγα σήμερα, μια που πήρα φόρα:
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί ολικής για τοστ
με 30 γρ. γκούντα
1 φλιτζάνι γάλα 1,5%
1 μπάρα δημητριακών
20 γρ. σοκολάτα
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
150 γρ. φιλέτο κότας
με μανιτάρια και 1 κ.γλ. λάδι
Ντοματοσαλάτα με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
1 φέτα ψωμί
1 φέτα τυρί light
1 γιαουρτάκι 2% με μέλι
2 ροδάκινα
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
1 μπάρα δημητριακών
Για βραδινό θα φάω μάλλον 1 σάντουιτς με σουβλάκι χοιρινό (πάντα χωρίς πατάτες τηγανιτές, μόνο με ντομάτα, μουστάρδα, κέτσαπ).
Αυτά προς το παρόν. Να είστε καλά, να περνάτε καλά!
13-07-2009, 09:02 #1511
Πολλές καλημέρες στν παρέα!
Σε ευχαριστώ πολύ p_k που για μια ακόμη φορά επισημαίνεις τα σωστά του προγράμματος και δίνεις χρήσιμα tips! Πέρασε και το σβκ, τα κεφάλια μέσα λοιπόν...! Μπορώ να πω πως αν εξαιρέσουμε την χθεσινή μέρα που έφαγα λίγο πεινιρλί (2 μικρά κομματάκια) κατά τα άλλα όλο το πρόγραμμα πήγε πολύ καλά! Παρατήρησα πως αυτή η εβδομάδα για μένα περιείχε αρκετό υδατάνθρακα και ευελπιστώ πως αυτό θα διορθωθεί την επόμενη. Αύριο είναι η επίσημη μέρα ζυγίσματος και για μένα οπότε αγωνιώ για το τί θα δείξει η καινούρια μου ζυγαριά! Πολύ χάρηκα για την αγορά μου αυτή! Σήμερα το διατροφικό μου πρόγραμμα είναι λίγο αυστηρό ώστε να αντισταθμίσω τους λίγους extra πόντους που πήρα χθές. Δυστυχώς στην οικογένεια μου δεν καταλαβαίνουν πως είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί κάποιος, που είναι σε διατροφή, σε φαγητά όπως πίτσες και σουβλάκια... Δεν πειράζει όμως, εκεί είναι η μαγκιά να τρώνε οι άλλοι και να μην σε νοιάζει και πολύ..!!! p_k βλέπω πως η σοκολάτα στο πρωινό σου είναι πάντα παρούσα! Επιπλέον το σουβλάκι με κρέας, ντομάτα, μουστάρδα και κέτσαπ είναι εξίσου νόστιμο με αυτό που ξεχειλίζει από πατάτες τηγανιτές!!!!!!! Μπράβο σου και πάλι που υιοθέτησες όλα τα καλά του προγράμματος και είσαι βράχος ακλόνητος!
Αυτά και από μενα λοιπόν....
Θα τα πούμε και αργότερα!
Φιλάκια πολλά πολλά, να περνάτε καλά και να χαμογελάτε!
13-07-2009, 09:26 #1512
Καλημέρες παιδάκια
Εμένα αυτή η βδομάδα δε μου πάει και τόσο καλα, μια και περιμένω περίοδο και θέλω να αδειάσω όλο το ψυγείο και ο,τι υπάρχει γύρω απο αυτό! Βέβαια δεν ξέφυγα και πολύ, απλά δεν περπάτησα κιόλας. Μέρα ζυγίσματος αυτή τη βδομάδα η Τετάρτη για μένα. Θα δείξει...
13-07-2009, 09:34 #1513
Αδεσποτάκι μου!!!!!!!!!!!! Καλημέρα!!!!!!!
Υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!!!!!!!!!!
Αχ αυτές οι δύσκολες μέρες! Θα περάσουν όμως και αν καταφέρεις να αντισταθείς στους πειρασμούς όλα θα πάνε καλά! Φάε φρούτα αντί για γλυκά και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι! Καλό είναι επίσης το ψυγείο σου να μην έχει μέσα οτιδήποτε θα σε κάνει να πέσεις με τα μούτρα και να το μετανοιώσεις! Πήγαινε στο σούπερ και πάρε λαχανικά και τυρί cottage και γενικά ότι δεν είναι ιδιαιτέρως παχυντικό! Κουράγιο φιλενάδα και θα σε ανταμείψει και η αγαπημένη σου φίλη η ζυγαριά !Πως είσαι κατά τα άλλα? Που έχεις χαθεί? τελείωσες με την εξεταστική?
13-07-2009, 09:40 #1514
Αχ δεν εχω τελειωσει ακομα εξεταστικη και γι αυτο δεν προλαβαινω να παω για περπατημα καθολου
Κατα τα αλλα προσπαθώ...
13-07-2009, 09:43 #1515
Ε εντάξει. Δεν έγινε και τπτ που δεν μπορείς να βγεις για περπάτημα! Εξάλλου, διαβάζεις και καταναλώνεις αρκετή ενέργεια σε αυτό! Σκέψου πως πριν δεν γυμναζόσουν καθόλου οπότε και μόνο που το σκέφτεσαι τώρα... κάτι είναι και αυτό! Κάνε καμιά δουλεια στο σπίτι ή πήγαινε στη σχολή σου με τα πόδια. το ίδιο είναι! Και επιτέλους φτιάξε λίγο την διάθεσή σου, δεν μπορώ να σε αισθάνομαι τόσο πεσμένη!
Αισθανομαι στεναχωρια αρκετα συχνα
08-07-2025, 20:52 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια