WEIGHT WATCHERS - Page 102
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 102 of 301 FirstFirst ... 25292100101102103104112152202 ... LastLast
Results 1,516 to 1,530 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Πολλές καλημέρες σε όλους και όλες!
    Όλοι και όλα καλά?
    Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι και αυτή την εβδομάδα που πέρασε έβγαλα ένα λιθαράκι από τον ογκόλιθο κιλών που με βαραίνουν και έτσι αν το δούμε αθροιστικά έχω χάσει μέσα σε 6 εβδομάδες διατροφής 5 κιλά και 900 γραμμάρια...!!!!!!
    Αυτή την εβδομάδα η ζυγαριά έδειξε 81.3 (έχασα δηλαδή 800 γραμ... κάτι είναι και αυτό!) και συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς τον πρώτο στόχο που είναι τα 78.3!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους όσους ζυγίζονται σήμερα!!!!!!!
    Θα τα πούμε και αργότερα!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!

Senior Member
    Α! πήρα φόρα...
    5 κιλά και 700 γραμμάρια εννοώ...!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα!
    asteraki, συχαρητήρια και παλι συγχαρητήρια!!!
    Τέλεια η απώλεια και της εβδομάδας και η συνολική από το ξεκίνημα του προγράμματος!
    800 γραμμάρια είναι φανταστική απώλεια!
    Συνέχισε έτσι και γρήγορα θα πετύχεις όχι μόνο τον πρώτο, αλλά και τον τελικό στόχο!
    Όταν κάποιος πάρει την απόφαση και ξεκινήσει, όλα έρχονται μετά.
    Το θέμα είναι να γίνει η αρχή!
    Ημέρα ζυγίσματος και για εμένα η σημερινή και είμαι στα ίδια με την προηγούμενη εβδομάδα: 79,9 (+100γρ.).
    Την καλημέρα μου σε όλους και όλες!

Senior Member
    Συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν!
    p_k πραγματικά βλέπω παει μια χαρά. 100 γρ δεν είναι τίποτα όντως. θεωρείται τυπικά αμελητέα! Αυτή η αμυδρή αύξηση οφείλεται σε απόκλιση από τους πόντους σου ή απλώς συμβαίνει? όπως και να έχει πάντως η σταθερότητα των κιλών σου δείχνει ότι το πρόγραμμα έχει γερές βάσεις και εσύ πολλά κότσια και θέληση!
    Σήμερα το πρόγραμμα έχει λοιπόν για μένα φασολάκια λαδερά (δεν βάζει πολύ λάδι η μαμά... ή τουλάχιστον έτσι μου λέει! ) με φέτα και 70 γρ ψωμί χωριάτικο. Μεταφράζω όλα αυτά σε πόντους και έχουμε : 4+3+3=10π!
    Έχω υπόλοιπο δηλαδή 11π μέχρι το βράδυ!

Senior Member
    Δεν είχα απόκλιση από τους πόντους, οπότε πρέπει να οφείλεται λογικά σε κατακράτηση υγρών. Αλλά μιλάμε για 100 γραμμάρια, ουσιαστικά δεν αξίζει τον κόπο να μας απασχολεί!
    Είναι φυσιολογικές τέτοιες μικροδιακυμάνσεις.
    Διακοπές για φέτος, για διάφορους λόγους, δεν προβλέπονται!
    Μπάνια μετ' επιστροφής, ναι!

Senior Member
    ουπς!!!!!!! που πήγε η ερώτησή μου για διακοπές? μάλλον από βιασύνη την έσβησα! Στα μέρη σου έχει ωραίες παραλίες και τοπία οπότε και τα μπάνια μετ'επιστροφής μια χαρά μου κάνουν!!!!!!!!!
    Εσείς έχετε και τον παράδεισο που ονομάζεται χαλκιδική οπότε....!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το συζητώ καν!

Senior Member
    για τις διακυμάνσεις συμφωνώ ότι είναι φυσιολογικό! Ειδικά για τα 100 γρ δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Απλώς ρώτησα ενημερωτικά για να μην αγχώνομια αργότερα...!

Senior Member
    ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΧΑΙΡΕΤΑΙ,
    γύρισα απο τις διακοπές και να μαστε πάλι στα ίδια τα λημέρια.
    Πάω να διαβάσω τα προηγούμενα να ενημερωθώ για τα νέα σας και επιστρέφω

Senior Member
    ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μας έλειψες πολύ! Πως πέρασες, έκανες πολλά μπανάκια?
    άντε, πες κανένα νέο γιατί φεύγω σε 10 λεπτά!!!!!!!
    Αύριο κοίτα να είσαι μέσα το πρωί!
    Σε φιλώ γλυκά!!!

Senior Member
    Καλώς την Αμαλία!
    Καλωσήρθες και πάλι!!!
    Πώς περάσαμε στις διακοπές; Φαντάζομαι τέλεια! Θα πρέπει να επέστρεψες ανανεωμένη!
    Εμείς πηγαινοερχόμαστε για μπάνια αυθημερόν, όποτε μπορούμε, καθώς μάλλον δεν προβλέπονται διακοπές για φέτος...
    Περιμένουμε τα νέα σου!

Senior Member
    φορουμφιλαράκια μου,
    πόσο μου λείψατε!!!!

Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας , αλλά πρέπει να σας ενημερώσω πως το ΑΜΑΛΙΑ είναι ψευδώνυμο. Μαρία με λένε, και θα μου δώσετε μεγάλη χαρά αν θυμηθείτε να μου ευχηθείτε τον δεκαπενταύγουστο που γιορτάζω.

Αστεράκι,
    χίλια μπράβο για την απώλεια των κιλών. Αν και είχες πολλούς πειρασμούς όπως εκείνο το βράδυ με τα σουβλάκια (πόσο γέλασα!!), τελικά όλα πήγαν πολύ καλά. Μπράβο συνέχισε έτσι δυναμικά.

Μπράβο και στο αδεσποτάκι μας που διαβάζει πολύ. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου.

P-k,
    ήσουν και θα είσαι το φωτεινό μας παράδειγμα. Αστεράκι, κι εγώ τον φίλο μας τον p-k σκέφτομαι όταν με πιάνουν οι γουρουνιές μου και φρενάρω και λέω όχι κι εσύ μπορείς να τα καταφέρεις.

Senior Member
    Η Αμοργός είναι υπέροχη, πολύ γραφικό νησί, με όμορφες παραλίες, φιλόξενους κατοίκους και εξαιρετικό φαγητό. Και αρκετά οικονομική τόσο στη διαμονή όσο και στο φαγητό.
    Διαθέτει κυρίως ήσυχα μπαράκια δεν είναι για lifestyle δηλαδή.

Την βδομάδα πριν φύγω για το νησί δεν πρόλαβα να μπω να σας γράψω ότι είχα χάσει 300γρ και είχα καταφέρει να φτάσω στα 70 κιλά.΄
    Στο νησί πήρα μαζί μου το ημερολόγιο αλλά κατάφερα μόνο 3 μέρες να μείνω συνεπής σε αυτό.
    Στη συνέχεια άρχισε η κρεπάλη με τις σοκολατόπιτες, τις αστακομακαρονάδες, τα διάφορα τηγανιτά, και παγωτά. Κάθε μέρα ξεπέρναγα τους πόντους οπότε παραιτήθηκα.
    ʼκολούθησα όμως την εξής τακτική που τελικά εκ του αποτελέσματος βοήθησε λίγο.
    Δεν έφαγα τυροπιτοειδή για πρωινό αλλά μόνο φρυγανίτσες ή γιαούρτι ή ένα απλό τοστ μαζί με τον καφέ μου.
    Έτρωγα ένα γενναίο μεσημεριανο-απογευματινό γεύμα που εκτός από ψάρι ψητό (πολύ φρέσκο ψάρι έχει η Αμοργός) περιελάμβανε δυστυχώς και τηγανιτά (πατάτες ή κολοκυθάκια ή αθερίνα) σε λογικές ποσότητες και φυσικά μπόλικη σαλάτα.
    Το βράδυ πριν το ποτάκι στα ρομαντικά μπαράκια, "χτυπάγαμε" ένα γλυκό συνήθως παγωτό που κάποια βράδυα συνόδευσε και σοκολατόπιτα .
    Γνωρίσαμε κι ένα ζευγάρι από Θεσσαλονίκη που επίσης παραθέριζε και κάναμε πολύ καλή παρέα. Δυστυχώς όμως ήταν κι εκείνοι πολύ του φαγητού και ας ήταν στέκες του μπιλιάρδου κι οι δύο!!!!
    Να σκεφτείτε έτρωγαν διπλή μερίδα γλυκό κάθε βράδυ!!! Μες στα νεύρα εγώ!!!!
    Έκανα πάαααααρα πολύ κολύμπι και πιστεύω αυτό έσωσε την κατάσταση και πήρα μόνο ένα κιλό.
    Τώρα είμαι 71 κιλά και μπήκα πάλι στο πρόγραμμα ελπίζοντας το κιλάκι να φύγει σύντομα από πάνω μου.

Senior Member
    p-k,
    όντως γύρισα με γεμάτες μπαταρίες. Τελικά η θάλασσα είναι πολύ αναζωογονιτική.
    Είχαμε πολύ καλή παρέα, περάσαμε πολύ όμορφα, γέλιο πολύ, όμορφες ρομαντικές στιγμές με το σύζυγο,
    νόστιμα φαγητά, ύπνο και πολύ ξεκούραση , όλα τα είχε αυτή η εβδομάδα.

Κρίμα που δεν θα τα καταφέρετε να φύγετε έστω και για μια βδομάδα. Τελικά ακόμα κι οι ολιγοήμερες διακοπές από τη στιγμή που αλλάζεις περιβάλλον και παραστάσεις είναι πολύ αναζωογονιτικές.

Αστεράκι μου,
    έκανα 7 μπάνια όσες κι οι μέρες που είμασταν στο νησί. Αλλά δεν έβγαινα από το νερό αν δεν έκλεινα 1 ώρα κολύμπι με τα βατραχοπέδιλα. Κολυμπούσα παράλληλα προς την ακτή (βαρέθηκε ο κόσμος να με βλέπει να πηγαινοέρχομαι) κι επίσης έκανα και διάφορες ασκήσεις για τα χέρια και το στήθος από aqua-aerobic που πήγαινα παλιά.

Κανονικά ήταν να επιστρέψουμε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι δηλαδή είχα κλείσει 6 διανυκτερεύσεις αλλά επειδή περνάγαμε πολύ όμορφα μείναμε ακόμα μία μέρα και γυρίσαμε το Σάββατο το βράδυ.
    ΄
    Αν δεν έχετε επισκεφτεί αυτό το νησάκι σας συνιστώ να το κάνετε κάποια στιγμή, αξίζει.
    ʼσε που με καραβάκι μπορείς να επισκεφτείς αυθημερόν κι άλλα νησάκια όπως τα Κουφονήσια, την Ηρακλειά, την Δονούσα κλπ.

Senior Member
    Βγαίνω κι εγώ ,
    θα τα πούμε λοιπόν αύριο το πρωί.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛʼ

Senior Member
    Καλημέρα σας!
    Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Αμαλίτσα τελικά μας την "έφερες" με το ψευδώνυμο σου...
    Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις διακοπές και να επιστρέφεις με γεμάτες μπαταρίες και ήρεμη διάθεση! Οι εικόνες που μας μετέφερες από τις διακοπές σου είναι απολύτως περιγραφικές και δημιουργούν πολύ όμορφα συναισθήματα! Μου φαίνεται πρέπει να επισκεφτούμε και εμείς την Αμοργό!
    Επίσης έχω να πω πως μας έβγαλες ασπροπρόσωπους μιας και με τόσους πειρασμούς πήρες μόνο ένα κιλό και έδειξες πειθαρχία (σχετική... )
    Θα το χάσεις τόσο εύκολα που ούτε που θα το καταλάβεις!
    Βοήθησε πολύ και το κολύμπι όντως! aqua aerobic ακούω φιλενάδα και σε βρίσκω πολύ ενημερωμένη!!!!!!!