Results 1,546 to 1,560 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
16-07-2009, 21:35 #1546
Geo καλώς μας ήλθες!!! Καλή αρχή και είμαι σίγουρη τα καταφέρεις
Παιδάκια τι κάμετε; Αστεράκι μου, πώς τα πας; Αμαλίτσα; P_k αρχηγέ; :P
Εγώ σήμερα πήγα για ψώνια (εκπτώσεις γαρ :P ) και είμαι πολύ χαρούμενη! Αύριο πάμε για μαγιώωωωω
- 17-07-2009, 10:54 #1547
Kαλημέρα..!
Σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά να πω την αλήθεια... Μάλλον με έχει χτυπήσει η ζέστη στο ψυχοσωματικό μου σύστημα (καλό?????!!!)
Με την διατροφή μπορώ να πω πως πάω πολύ καλά, έχω αρχίσει να βλέπω μεγάλη διαφορά στα ρούχα και στο σώμα μου. Εχθές, είχα δικαίωμα να φάω 5 πόντους (είχα ήδη φάει μεσημεριανό και απογευματινό) αλλά βγήκα με κάτι φίλες μου (πω πω, πόσον καιρό είχα να βγώ γυναικοπαρέα..!) και πήγαμε για φαγητό σε ένα πολύ καλό ιταλικό στην πετρούπολη και τσίμπησα λιγάκι παραπάνω. Έφαγα 3 κουταλιές σαλάτα του καίσαρα με κοτόπουλο και λίγο τριμμένο τυρί και μια σως περίεργη που ούτε που κατάλαβα τί είχε μέσα και πήρα μια μακαρονάδα ναπολιτέν στην οποία έβαλα αρκετό τυρί αλλά η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερα να την φάω όλη γιατί ένιωσα πολύ γρήγορα κορεσμό. Ειλικρινά μεγάλη εντύπωση μου έκανε για τα δικά μου δεδομένα μιας και είμαι γενικότερα λιχούδα, οπότε είτε το αποδίδω στην ζέστη είτε, στην ιδανικότερη των περιπτώσεων, στην διατροφή. Ίσως το στομάχι μου έχει αρχίσει να δέχεται λογικές ποσότητες τροφής και αντιδρά στο κατιτίς παραπάνω... τί να πω!!!!
Πάντως αν συμβαίνει αυτό, πιστέψέ με είναι η πρώτη φορά που γίνεται αν αναλογιστώ ότι έχω κάνει άπειρες απόπειρες δίαιτας με τα γνωστά αποτελέσματα "παίρνω - χάνω"
Ξέχασα να αναφέρω ότι ήπια και ένα ποτηράκι σαγκριά (όχι παραπάνω γιατί οδηγούσα εγώ...) αλλά μέχρι εκεί. Έτσι, με πρόχειρους υπολογισμούς στο μυαλό μου, υπολογίζω ότι χρωστάω 7π σήμερα. Το σβκ θα πάω στο χωριό μου με την φαμίλια οπότε πρέπει να πράξω συνετά (όσο μπορώ βέβαια γιατί ως γνωστόν οι γιαγιάδες είναι τέλειες στην μαγειρική....)
Εσείς, γαι πείτε κανένα νέο!
Αδεσποτάκι μου, χαίρομαι που νιώθω το mood σου ανεβασμένο. ʼντε γιατί με είχες εκνευρίσει που ήσουν τόσο πεσμένη!
p_k πάλι σε χάσαμε! Πώς πάνε τα μπάνια? Που πάτε για βουτιές? Καμιά πρόταση για κοντά στην Θεσσαλονίκη?
Αμαλίτσα μου για σένα έχω να πω το εξής : "η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη " όπως λέμε και στο χωριό μου! Είσαι εργασιομανής τελικά!
GEO, πως πάς με την διατροφή? Ξεκίνησες? Για πες μας πως τα βλέπεις τα πράγματα!
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους σας!!!!!!!
17-07-2009, 11:08 #1548
καλημέρα!!! ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ 11 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ, ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ . ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΝΙΝΗΣΑ ΜΕ :
ΠΡΩΙΝΟ
1 ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΧ 1/2 ΑΝΑΝΑ ή 1/2 ΠΕΠΟΝΙ ή 2 μεγαλες φέτεσ καρπουζι
για να βρω τουσ ποντουσ σε μισο ανανα ή αντιστοιχα στο πεπονι πως το μετραω με τα γραμμαρια ?
17-07-2009, 11:53 #1549
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΡΟΥΜ-ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
Σήμερα είμαι πολύ πεσμένη.
Η κυρία Ακατανόμαστη εμφανίστηκε με όλες τις τιμές (πόνοι, κομάρες κλπ) μεταμεσονύχτια οπότε χάλια ύπνο έκανα, έχω πάρει ήδη 3 παυσίνα για να μπορώ να λειτουργώ στη δουλειά και γενικότερα σέρνομαι.
Μου έχει πέσει πολύ δουλειά τους τελευταίους 10 μήνες αστεράκι μου. Αλλάξαμε το λογισμικό πρόγραμμα στο λογιστήριο, οπότε πολλές δουλειές πήγαν πίσω, εντωμεταξύ οι υπόλοιποι συνάδελφοι δεν το γνωρίζουν καλά και φορτώνομαι όλα τα δύσκολα, άσε που κάθε μέρα το πρωί κάνω πρόγραμμα για το ποιές επείγουσες δουλειές θα βγάλω εις πέρας και όλο και κάτι καινούριο προκύπτει που μου τρώει πολύ παραπάνω χρόνο κι όλο εκτός προγράμματος είμαι.
Που θα πάει όμως θα στρώσει το πράγμα, στο χέρι του είναι να με ταλαιπωρεί? αμ δε!!!
Αστεράκι μου χθες σε θυμήθηκα, ήθελαν όλοι στο σπίτι σουβλάκια, και παρ'όλο που δεν πείναγα υπέκειψα στον διατροφικό πειρασμό. Έφαγα ένα σουβλάκι πίτα με καλαμάκι κι ένα καλαμάκι σκέτο. Το αποτέλεσμα είναι ότι φορτώθηκα 9 πόντους. βέβαια έχω ήδη μαζέψει 6 πόντους από την άσκηση κι άλλους τόσους από το 4ωρο σιδέρωμα. Μωρέ δεν θα έπρεπε να τα υπολογίζουμε κι αυτά???;ʼσε που έκανα και σάουνα με τέτοια ζέστη.
Αύριο επίσημη μέρα ζυγίσματος για μένα αλλά πως θα ζυγιστώ με το πρήξιμο που έχω???!!!! Η κοιλιά μου τούμπανο, ούτε που χώραγε σήμερα στα ρούχα.
Μες στη γκρίνια είμαι, κι είμαι και μόνη μου εδώ μέσα.
Καλέ που είστε να με κανακέψετε να παρηγορηθώ.
Αδεσποτάκι, σούπερ τα νέα σου. Πας για μαγιώ!!! Καλά ψώνια
3 Χρόνια δεν έχω αγοράσει μαγιώ φυσικά ξέρετε το λόγο. Ελπίζω σύντομα να νιώσω καλύτερα με την εικόνα μου, γιατί αυτά που έχω φωνάζουν πως θέλουν αντικατάσταση.
Geo, καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.
Η διατροφή ww επιτρέπει 3 φρούτα την ημέρα με μηδενικούς πόντους. Από εκεί και πέρα θα υπολογίζεις πόντους. Πιστεύω ότι είναι αρκετά ασφαλές να τα υπολογίζεις ως φρουτοσαλάτα. Μέσα στο βιβλιαράκι λέει πως φρουτοσαλάτα με νωπά φρούτα χωρίς ζάχαρη τα 100γρ =1 πόντο.
Όσο για το ταπεράκι, να το εφαρμόσεις γιατί σε γλιτώνει από χρήμα και από διατροφικές ατασθαλίες λόγω πείνας.
Επίσης σου συνιστώ τον πρώτο καιρό να μας γράφεις πως υπολογίζεις τους πόντους για να σε διορθώνουμε αν τυχών κάτι δεν το έχεις καταλάβει καλά.
ότι χρειαστείς μην διστάσεις , είμαστε στη διάθεσή σου.
Και το κυριότερο προσπάθησε να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου, έστω και μισή ώρα περπάτημα την ημέρα κάνει πολύ μεγάλη διαφορά.
Φιλιά πολλά, γιατί η στίβα τα χαρτιά μεγαλώνει
17-07-2009, 14:29 #1550
Μπου! Να μαι και εγώ πάλι! Ακούω πως η Αμαλίτσα είνια πεσμένη? Θα σε μαλώσω!!!!
Θα φύγει η κυρία ακατανόμαστη σε 4-5 μέρες και μετά να δεις που όλα σου τα παντελόνια θα σου πλέουν!!
Τί να κάνουμε? Μια συνήθεια είναι και αυτό.. αναγκαίο κακό!
Η δουλειά ποτέ δεν τελειώνει, σε καταλαβαίνω... Υπομονή λοιπόν και όταν θα τα τακτοποιήσεις όλα θα είσαι κάθε μέρα όλη μέρα παρεούλα μας!
Νομίζω πως οι πόντοι που πήρες από τα σουβλάκια αντισταθμίζονται από την άσκηση! Μην αγχώνεσαι πολύ, τρόπο θέλει όχι κόπο!
Να δεις μάχη που δίνω όταν θέλουν τα αδέρφια μου να παραγγείλουν απέξω για να μην το κάνουν αλλά αυτοί εκεί...! Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στο σημείο να είμαστε απαθείς σε αυτά τα λαχταριστά παχυντικά διατροφικά όργια που λέγονται σουβλάκια και πίτσες,που θα πάει!!!!!
Το αδεσποτάκι βγήκε σαφάρι στα μαγαζιά... Αχ! Αυτή είναι ζωή...! Καλά ψώνια μικρή, περιμένουμε εικόνα από τις τιμές της αγοράς! Μαγιώ.... Ωραία λέξη! έχω να πάρω μαγιώ που πραγματικά μου αρέσει δεν θυμάμαι από πότε... Κλάψ!
GEO μην τα φοβάσαι τα φρούτα, όπως είπε και η Αμαλία στο προηγούμενο ποστ, έχουν 1π. Εντάξει, μην το παρακάνεις και εσύ βέβαια..!Παν μέτρον άριστον! Δεν θα σε κουράσει καθόλου η διατροφή αυτή, θα το δεις!
Αυτά.....
17-07-2009, 15:40 #1551
ASTERAKI MOY ΓΛΥΚΟ,
αμφιβάλλω ποτέ να καταφέρω να σφυράω αδιάφορα όταν οι διπλανοί μου τρώνε σουβλάκια και πίτσα. Θέλω να καταφέρω να τρώω λογικές ποσότητες από αυτά όταν μπαίνουν προκλητικά στο οπτικό μου πεδίο. Δηλαδή να χορταίνω με ένα σουβλάκι με πίτα ή με 2 κομμάτια πίτσα. Θέλω να γίνω εγκρατής τόσο στο φαγητό όσο και στο γλυκό, ακόμα και στο ποτό. Γιατί και στο ποτό αν κάτι μου αρέσει πολύ το τσούζω
Όσο για τα μαγιώ....αχ τι καημός!!!!Τα μαγιώ μου αρέσουν, το περιεχόμενο δεν μου αρέσει
Kι αυτή η μόδα βρε παιδί μου, χάθηκε να φέρνανε μια χρονιά στη μόδα το μαγιώ κελεμπία????
τσ τσ τσ, όλο οικονομία κάνουν στα υφάσματα, όλο και πιο μικροσκοπικά τα κάνουν κάθε χρόνο!!!!
17-07-2009, 15:46 #1552
θΘα έρθει και εκείνη η ευλογημένη η στιγμή που θα έχουμε την ευχέρεια να λέμε : "συγγνώμη δεσποινίς, μπορείτε να μου δώσετε το μικρότερο νούμερο παρακαλώ γιατί αυτό είναι μεγαλούτσικο? Μήπως να δοκίμαζα και το small? "
E????????? Καλό??
17-07-2009, 15:49 #1553
Συγγνώμη, ΠΩΣ μπορεί κάποιος να φάει μόνο ένα σουβλάκι??? Στην τελική εγώ δεν χορταίνω!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΣΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ????
:P
17-07-2009, 15:52 #1554
Originally posted by asteraki
Συγγνώμη, ΠΩΣ μπορεί κάποιος να φάει μόνο ένα σουβλάκι??? Στην τελική εγώ δεν χορταίνω!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΣΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ????
17-07-2009, 15:54 #1555
17-07-2009, 15:55 #1556
και εγώ που έκανα όνειρα...!!!!!!
17-07-2009, 16:04 #1557
έχω να δηλώσω τα εξής:
Πονάει η μέση μου
Πονάει το κεφάλι μου
Πεινάω αλλά δεν μπορώ να φάω
Νυστάζω αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ
και αναρωτιέμαι....
Μήπως είμαι για απόσυρση.....??
Με έχει πιάσει και το χαζό μου τώρα και δεν είναι και κανείς σας εδώ....
Τί να σας πω....
17-07-2009, 20:26 #1558
Καλησπερα, ειμαι καινουργια εδω και ανακαλυψα αυτο το site εντελως τυχαια.. Διαβασα καποιες σελιδες σχετικα με τους ποντους,αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποσους πρεπει να παιρνω εγω, γινεται καποιος να μου πει πως υπολογιζουμε;;;
17-07-2009, 20:39 #1559
Γεια σου και καλώς ήρθες!
Βρες το τοπικ weightwatchers points και εκεί θα βρεις το ερωτηματολόγιο από το οποίο προκύπτουν και οι πόντοι που σου αντιστοιχούν. αν δυσκολευεσαι να το βρεις από εδώ, βάλτο στο google και λογικά θα σε πάει εκείνο στο σωστό σημείο!!!!! Καλή αρχή και ότι χρειαστείς το ρωτάς εννοείται!
18-07-2009, 14:04 #1560
Χαίρετε χαίρετε!!!!!!!!!!!!!!!
Τί κάνετε?
Μια ερώτηση βρε παίδες. Οι πίτες για σουβλάκι πόσο έχουν η μία? αλάδωτη ψημένη στον φούρνο?
Σήμερα το μενου έχει μπριζόλες ψητές με σαλάτα και πίτες. έχει φτιάξει η μαμά και καλαμάκια κοτόπουλο (ή σουβλάκια κοτόπουλο). Θα δώ τι θα φάω και θα τα καταγράψω!
Εχθές πήγε πολύ καλά μιας και κατανάλωσα ακριβώς όσους πόντους έπρεπε και δεν πήρα τπτ παραπάνω αλλά έδιωξα και τους λίγους επιπλέον που είχα πάρει προχθές οπότε είμαι μια ή άλλη! Κατάφερα να αντισταθώ σε κάτι λαχταριστά καλαμαράκια τηγανητά με μπόλικο λεμόνι. Δεν είχα δικαίωμα άλλων πόντων οπότε και πήγα για νανάκια χωρίς να τα ακουμπήσω καν!!
Αυτά από εμένα, θα μπω και σε λίγο και ελπίζω να σας βρω να τα πούμε!
Θα επανέλθω με αυτά που έφαγα και με το σύνολο των πόντων μου!
Πολλή ζέστη σήμερα παιδιά και δεν αντέχεται! Θα φύγουμε και πιο αργά για το χωριό όπου δεν υπάρχει περίπτωση να το παλέψουμε γιατί δεν έχει κλιματιστικό.... Θα κάψω και το περιττό λίπος με τόσον ιδρώτα που θα ρίξω!
Σας φιλώ γλυκά όλους και σας εύχομαι καλό κουράγιο με την ζέστη!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....