Results 1,561 to 1,575 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
20-07-2009, 10:34 #1561
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ,
κατα αρχήν να καλως ορίσω το καινούριο φιλαράκι μας την foititria, να της ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου να έχει επιτυχία στην προσπάθειά της, γρήγορα να καμαρώνει για το καινούριο της σώμα και ότι χρειαστείς από διευκρινίσεις μη διστάσεις. Ρώτα.
Αστεράκι μου γλυκό, η πίτα η αλάδωτη 70γρ έχει 2,5 πόντους. Μπράβο σου για τις αντιστάσεις.
Τα νέα μου τώρα.... αααα δεν έχω νέα,
Βασικά δεν ζυγίστηκα το Σάββατο που ξεκίνησε η καινούρια εβδομάδα για εμένα ούτε και την Κυριακή το πρωί κι αυτό γιατί η ακατανόμαστη μου έφερε πολύ δυνατούς πόνους και πρήξιμο και πέρασα ένα Σ/Κ πολύ χάλια. Δεν είχα όρεξη για τίποτα, μες στα νεύρα, κατανάλωσα πολλά depon, κατάσκασα από τη ζέστη, ένα χάλι μαύρο. Οπότε νέα μέτρηση για μένα το ερχόμενο Σάββατο. Καλύτερα για να δω και μεγαλύτερη απώλεια για να το πανηγυρίσω. ʼντε αρκετό καιρό ξαπόστασε το τρενάκι μου στο σταθμό των 69,5 κιλών. Καιρός να κουνηθεί λιγάκι.
- 20-07-2009, 12:13 #1562
Καλημέρα και από μενα!
Όλοι καλά?
Λοιπόν μου φαίνεται ότι αντί να χαλαρώνουμε στη δουλειά, φορτσάρουμε περισσότερο... Αμάν, τα νεύρα μου! Με έχουν πρήξει!
Για μένα το κλείσιμο της εβδομάδας δεν ήταν και ιδιαίτερα καλό μιας και την Κυριακή στο χωριό έφαγα παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Η κυρία ακατανόμαστη επισκέφτηκε και μένα (σιγά μην με άφηνε...!)
Υποθέτω επομένως ότι αύριο η ζυγαριά δεν θα με χαρίσει....
Όχι και τπτ άλλο, είχα αρχίσει να φορτσάρω!
Εύχομαι Αμαλίτσα μου το τρενάκι σου όχι μόνο να ξεκολλήσει αλλά να τερματίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται!
Σίγουρα η ζυγαριά σου θα δείξει μεγαλύτερη απώλεια την επόμενη εβδομάδα και θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί!
Το αδεσποτάκι έχει πάει διακοπές? Την έχουμε χάσει! όπως και τον αγαπητό p_k!
Τί κάνετε βρε παιδιά???????????????
Όλα καλά κατά τα άλλα....
Περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία τις διακοπές μου!
άντε, 3 και σήμερα για την μεγάλη μέρα φυγής!
Χαλκιδική σου έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!
21-07-2009, 10:32 #1563
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑ,
πω πω το διαλύσαμε το μαγαζάκι μας.
Έχουμε πάρει όλοι τις ρούγες και τις παραλίες
Αστεράκι μου, πρόσεξε τώρα που θα πας διακοπές να κολυμπάς πολύ. Το κολύμπι κάνει θαύματα.
Η Χαλκιδική είναι υπέροχη. Έχω κάνει πολλές φορές διακοπές και τα έχω γυρίσει και τα δύο πόδια.
Όσο για τη ζυγαριά.... τι να πω το αποφεύγω όταν έχω επίσκεψη της κυρίας ακατανόμαστης. Ειδικά τις πρώτες δύο μέρες με έχει δείξει μέχρι και 2 κιλά περισσότερο.Μιλάμε για πολύυυυ πρήξιμο.
Ευτυχώς όμως γρήγορα επανέρχεται.
21-07-2009, 11:32 #1564
Παιδιά καλημέρα.
Αποφάσισα και γω να δοκιμάσω να μετράω πόντους μιας και μου φαίνεται καλή επιλογή το μέτρημα πόντων. Θα δείξει...
Διάβασα αρκετά, αλλά θα χρειαστώ λίγο την βοήθειά σας..
Καταρχήν υπολογίζω ότι θα πρέπει καθημερινά να καταναλώνω 22 πόντους (ύψος 1,65, βάρος 84), σωστά?
Παρακάτω παραθέτω και ένα ημερήσιο πρόγραμμα για να μου πείτε αν τα μετράω σωστά:
Πρωί
Καφές με 1 κουταλάκι ζάχαρη και γάλα: 1π
2 παξιμαδάκια λαδιού: 2π
30 γρ. μυζήθρα άπαχη:1π
ακτινίδιο 0
Μεσημέρι
Μπάμπιες λαδερές 4π
μυζήθρα 2π
Ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί 4π
μισό ποτηράκι μίλκο 1π
Για πείτε για πείτε
σωστά μετράω ή να ξαναδιαβάσω?
21-07-2009, 12:12 #1565
Καλημέρες και από εμένα!!!!!!
Φυσικά και δεν το διαλύσαμε το μαγαζάκι! εδώ είμαστε! μας έχει φάει η δουλειά!!!
Λοιπόν, σήμερα ζυγίστηκα παίδες! Το αποτέλεσμα είναι -900 γρ. φτάσαμε αισίως τα 80.4!!!!
Αχ αχ, είμαι πολύ χαρούμενη!
Τις διακοπές τις φοβάμαι να πω την αλήθεια Αμαλίτσα μου... Χαλαρώνω και όποιον πάρει ο χάρος
Κολύμπι ε? Τί να κάνω που ο φίλος μου είναι της στεριάς...! Δεν κολυμπάμε, πλατσουρίζουμε και κάνουμε κανα δυο μακροβούτια και μετά λιώνουμε στον ήλιο... Θα κοιτάξω να το αλλάξω φέτος!!!!
Πού είσαι εσύ? Δεν μπαίνεις καθόλου μέσα?
άντε να ζυγιστείς την άλλη εβδομάδα και να ακούσουμε τα ευχάριστα!
Lidal καλώς μας ήρθες στην παρεούλα μας! Θα τσεκάρω τα τεφτέρια μου γιατί από όλα αυτά που μου λές για ένα είμαι σίγουρη... ότι το ερωτηματολόγιο θα σου δώσει τους σωστούς πόντους. Τσέκαρέ το στο τόπικ weight watchers points. Αν κρίνω από μένα που είμαι 1.63 και όταν ξεκίνησα ήμουν 87 κιλά μάλλον καλά τα λες! εγώ δικαιούμαι 21 πόντους. Τσέκαρέ το και σε λίγο επανέρχομαι με τον υπολογισμό των πόντων σου!
p_k τι να πω... πάλι μου την έκανες χθες!!! πως πήγε το ζύγισμα σου σήμερα?
Το αδεσποτάκι μου, τί κάνει? πως πάει η διατροφή σου? Πότε πας διακοπές?
Σας φιλώ και επανέρχομαι!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!!!
21-07-2009, 12:21 #1566
Καλησπέρα!
asteraki, πολλά πολλά συγχαρητήρια για τη νέα απώλεια!!!
ʼντε και πλησιάζει η ώρα που η ζυγαριά θα δείξει αριθμό με αρχικό ψηφίο το 7!
Τέλεια!
Καλά πήγα κι εγώ, συνεχίζω να διατηρούμαι στα σωστά κιλά.
79,8 έδειξε η ζυγαριά, -100 γρ. σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
lidal, σου εύχομαι καλή επιτυχία στη προσπάθειά σου!
Θα τα πούμε και αργότερα!
21-07-2009, 12:38 #1567
λοιπόν, το ένα κουταλάκι του γλυκού ζαχαρη δεν έχει πόντους. στο γάλα, αν έβαλες πολύ και ήταν εβαπορέ καλά έκανες κατά τη γνώμη μου και έβαλες 1 πόντο.
Τα παξιμάδια λαδιού να τα υπολογίσεις 3π. Τα υπολογίζω σχεδόν όσο και τα κουλουράκια βουτήρου γιατί ώς γνωστόν είναι ολίγον τι παραπάνω λιπαρά!
Στη μυζήθρα συμφωνώ για τον 1π του πρωινού. το μεσημέρι την υπολόγισες 2π άρα υποθέτω πως ήταν μεγαλύτερη ποσότητα. τα 100γρ έχουν 2π (η άπαχη!)
Οι μπάμιες νερόβραστες έχουν 0π άρα θα υπολογίσεις μόνο το λάδι που σου αντιστοιχεί. Οι ντομάτες και όλα τα λαχανικά δεν έχουν πόντους. ʼρα αν στην κατσαρόλα έβαλες 2 κουταλιές της σούπας και φάγατε 2 άτομα τότε σου αντιστοιχούν 3 π.
Το τόστ είναι οκ με 4π. Το μίλκο να το αποφεύγεις γιατί ναι μεν είναι ωραίο αλλά σου προσθέτει παραπάνω πόντους και δεν είναι και πολύ υγιεινό! Για ασφάλεια υπολόγισέ το στους 2 πόντους. εγώ προσωπικά είμαι και λίγο υπερβολική στην μέτρηση γιατί έτσι δεν έχω περιθώριο να ξεφύγω!
Ελπίζω να σε βοήθησα λιγουλάκι!
Πάω τώρα λίγο γιατί ο καλός ο προϊστάμενός μου με ζητά απεγνωσμένα!
Θα ξανάρθω!!!!!! (αυτό ναι, ήταν απειλή!!!!)
21-07-2009, 12:55 #1568
Αστεράκι ευχαριστώ για την βοήθεια. Ανέτρεξα σε παλιά συζήτηση και βρήκα ότι πρέπει να καταναλώνω 20 π και όχι 22. ʼρα το παξιμαδάκι λαδιού θα πρέπει να το κάνω πέρα...
1 μικρό (φαντάσου στο μέγεθος του σπιρτόκουτου) να το υπολογίζω 1,5 π?
Συμφωνώ για το μίλκο αλλά το πίνω το βράδυ με το τσιγαράκι μου (μόλις κοιμηθούν τα παιδιά και ηρεμήσω) και αυτό φαντάσου το σε ποτηράκι του κρασιού (οπότε το βάζω ένα πόντο..)
Στις μπάμιες τώρα έβαλα καταλάθος αρκετό λαδάκι γι' αυτό τις υπολόγισα 4π.
Θα με βοηθάς να μετράω μέχρι να πάρω το κολάϊ??
σ' ευχαριστώ πολύ!
21-07-2009, 13:10 #1569
λογικά γίνεται το εξής με τα κουλουράκια. τα 2 μικρά έχουν 2π. αλλά επειδή είναι λαδιού θα τα υπολόγιζα 3π. Δεν είναι και κανείς από τους γνώστες της κατάστασης εδώ να βοηθήσει!
Εννοείται και θα σε βοηθάμε όλοι μέχρι να τα συνηθίσεις. Εξάλλου και εγώ από εδώ ξεκίνησα να μαθαίνω να μετράω και πάλι υπάρχουν φορές που μπερδεύομαι αρκετά! :P
Βλέπω έχεις να χάσεις 16 κιλά ακόμη, να φτάσεις δηλαδή τα 64? (αχ, τα ξεχνάω τα μαθηματικά μου όσο περνάει ο καιρός!)
όλα καλά θα πάνε με την διατροφή αυτή δεν θα σου λείπει τπτ! Δεν χρειάζεται να κόψεις τελείως τα κουλουράκια ή ότι άλλο σου αρέσει αλλά σκέψου ότι καλό είνια να μην τα τρως καθημερινά γιατί σου στερούν πόντους από μια μεγάαααααααλη σαλάτα με του κόσμου την πρασινάδα!!! εμείς και οι γελάδες ένα πράγμα...
p_k σε ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια και ένα μέρος της συνολικής επιτυχίας σου ανήκει δικαιωματικά. Δεν ξαναλέω τους λόγους γιατί έχω καταντήσει γραφική!!!!
συγχαρητήρια και σε σένα γιατί καταφέρνεις και συντηρείσαι με μεγάλη επιτυχία! έχασες και τα 100 γρ της προηγούμενης εβδομάδας!όταν θα τελειώσουμε όλοι θα ανέβουμε θεσσαλονίκη και θα το κάψουμε με ψητά στον βαρδάρη! γιάμι γιάμι!
Η κυρία Αμαλία πάλι με κάιρο μας σύνδεσε!!!!!!!
Τί άλλα νέα?
21-07-2009, 13:41 #1570
Αστεράκι
τώρα που σε βρήκα θα σε ταράξω!
Δύο ερωτήσεις:
Μια μερίδα σπανακόρυζο 6 π και
Ένα μεγάλο μπιφτέκι 200 γρ ζυμωμένο με ψωμί: 6π
Σωστά ή όχι?
21-07-2009, 14:24 #1571
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ
ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
ΕΝΔ 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΠΑΧΟ ΜΕ ΦΡΟΥΤΟ
21-07-2009, 14:25 #1572
SORRY ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ
2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ
ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
21-07-2009, 14:34 #1573
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ 2 ΤΕΜ. 5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΓΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ?
ΕΠΙΣΗΣ ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 250 ΓΡ. 71 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ?
SORRY ΡΩΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
21-07-2009, 14:57 #1574
να πω τα εξής. ο πιο ασφαλής τρόπος να μετράμε τους πόντους από ότι έχω καταλάβει είναι να ξέρουμε τί έχουμε βάλει μέσα στο φαγητό που θα φάμε ώστε να το μοιράσουμε δια τις μερίδες που είναι το φαγητό. Δηλαδή για την lidal έχουμε: το σπανακόρυζο αν εξαιρέσεις το σπανάκι που δεν έχει πόντους έχει ρύζι και λάδι. εγώ θα υπολόγιζα αν έχει πολύ ρύζι 6π ενώ με λιγότερο ρύζι 5π. Το μπιφτέκι είναι οκ στους 6 πόντους.
Για την geo ισχύουν: γάλα πλήρες 1 ποτήρι με 3 κουτ σούπας δημητριακά(απλά όχι αυτά με το μέλι) 3π
γιαούρτι με φρούτα 1π (άπαχο)
για τα μπιφτέκια γαλοπούλας οι 5 πόντοι είναι οκ.
Παίδες, αν έχω υπολογίσει κάτι παραπάνω το λέτε ε?
Για το παγωμένο τσάι το έτοιμο της lipton επειδή το πίνω και εγώ αρκετά συχνά βάζω 1π στο 1ποτήρι. νομίζω είναι καλά. υπολογίζεις μόνο την ζάχαρη. τα υπόλοιπα δεν έχουν πόντους.
Αυτά.... ελπίζω να βοήθησα!
Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια!
Φιλιά πολλά (Αμαλία η πολλή δουλειά είναι κολλητική μάλλον!με έχουν εξαντλήσει σήμερα!
)
21-07-2009, 15:21 #1575
Ευχαριστω Αστεράκι, βλέπω τα πασ αρκετά καλά, σε ποσό διαστημα μεχρι τωρα εχεισ χασει αυτα τα κιλα ?
ηθέλα να σε ρωτησω απο κανενα παγωτάκι ή γλυκάκι τι κάνεισ ?
και πάλι σε ευχαριστω για την απαντηση σου
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....