WEIGHT WATCHERS - Page 108
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 108 of 301 FirstFirst ... 85898106107108109110118158208 ... LastLast
Results 1,606 to 1,620 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Γεια σου P_k , ευτυχώς με εμπνέεις και δεν τα έχω παρατήσει ακόμα........Και τα έχασες όλα και συντηρείσαι...
    Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι λίγο γιατί μετά από μια εβδομάδα έχω χάσει μόνο ένα κιλό (κι αυτό τσίμα-τσίμα...).
    Δεν το ήπια τελικά το τζιν τόνικ (αν και θα το υπολόγιζα 3 πόντους). Ούτε το φραπουτσίνο ήπια (και αυτό θα το υπολόγιζα σαν ένα μιλκσέικ για να είμαι σίγουρη..) .
    Όμως έκανα ατασθαλεία το ΣΚ και έφαγα παγωτό..
    Και επίσης ίσως για την πολύ μικρή μου απώλεια να φταίει ότι την Δευτέρα έφαγα μόνο φρούτα το πρωί και το απόγευμα πολλά μακαρόνια (αφού έχουν μόνο 4π) με λίγο βουτυράκι και φρέσκια ντομάτα και τα υπολόγισα 7π.....
    Ίσως δεν πρέπει να ξαναφάω μακαρόνια, τι να πω?
    Θα μου πεις θέλει υπομονή... έχεις δίκιο!
    Έχεις καμία άλλη συμβουλή να μου δώσεις για να επιταχύνω την κατάσταση?
    Κανέναν καλό συνδυασμό?
    Να γράψω και τους χτεσινούς μου πόντους για να μου πεις την γνώμη σου:
    Τρίτη
    Καφές: 1π
    3 παξιμαδάκια: 3π
    Μιάμιση φέτα τυρί τοστ: 2π
    ένα ροδάκινο: 0
    Ένα μεγάλο μπιφτέκι με ντομάτα: 6π
    Ένα γιαούρτι 2% με μία κουταλιά μέλι: 3π
    Ένα τοστ με τυρί, γαλοπούλα και λίγο βουτυράκι: 6π
    σύνολο: 21 π
    Σωστά?

Member
    Γεια σε ολους!
    Ειμαι η ελενη και αν προσεξετε ειμαι συτη που ξεκινησε το τοπικ 1 χρονο πριν.

Ολο αυτο το διαστημα ειχα αφησει λιγο το θεμα βαρος - φυσικα δεν ακολουθουσα κανενα προγραμμα-η τουλαχιστον κανενα με επιτυχια- και αποφασισα να συνεχισω απο εκει που ειχα σταματησει...δηλ. απο την αρχη!

Θα προσπαθησω να γραφω εδω τι τρωω καθημερινα και αν κανω καποιο λαθος στους ποντους θα το εκτιμουσα αν με διορθωνατε!!lol

Οποτε αρχιζω .

Πρωι-1φλ.γαλα 1
    2 κουτ. δημητριακα βρωμης με ξηρους καρπους 2,5

Μεσημερι - 1 πιατο μακαρονια με παρμεζανα και κοκκ.σαλτσα 10

μεχρι τωρα 13,5

για τοβραδυ θα δουμε.
    Αποφασισα να τρωω 3 φορες την ημερα οσο κι αν καποιοι μου πουν οτι ειναι λαθος, γιατι αλλιως τρωω συνεχεια και χανω την μπαλα..υπολογιζω μεχρι 20 ποντους για αρχη για να ταρακουνηθω λιγακι γιατι ολο αυτο το διαστημα κοροιδευα τον εαυτο μου...

Member
    Συμπληρωματικα να πω οτι ο στοχος μου δεν ειναι να χασω μονο 10 κιλα αλλα πολυ περισσοτερα, δηλ. να φτασω στα 65, αριθμο που αγγιζα συχνα 4 χρονια πριν.
    απλα για αρχη θελω να δω λιγο το τικερακι να γραφει 1kg lost...3kg lost...5 kg lost για να παρω λιγο θαρρος γιατι ειμαι πολυ απογοητευμενη απ' τον εαυτο μου..και φυσικα να σβησω το 8 μπροστα απο τη δεκαδα...

Senior Member
    Ελενάκι καλημέρα! Να μπαίνεις να αλληλοβοηθιόμαστε.
    Και γω μια από τα ίδια με σένα, είμαι 83 κιλά τα τελευταία 5 χρόνια (γέννησα 2 παιδάκια πολύ κοντά το ένα στο άλλο και μου έμειναν περίπου 17 κιλά!).
    Και γω αυτό το 8 θέλω να φύγει από την ζυγαριά μου και το παλεύω από το Πάσχα (στα 87 τότε) και ακόμα δεν το έχω καταφέρει!

Member
    Ευχαριστω πολυ lidal!μακαρι να τα καταφερουμε!

Εχτες το βραδυ εφαγα:
    1 αραβικη ζαμπον-τυρι-ντοματα 6 (ηταν πλουσιο το τυρι)

Οποτε χτες συνολο 19,5...20 πες.

Αυριο θα γραψω για τα σημερινα.

Καλη μας συνεχεια!

Senior Member
    Εγώ σήμερα είμαι στο όριο να ξεφύγω.....
    Από αύριο θα προσέξω και πάλι γιατί μου έμεινε μια εβδομάδα για τις διακοπές μου και πρέπει!!

Member
    Οι χτεσινοι μου ποντοι:

Πρωι - 1φλ.γαλα
    2 κουτ.δημητριακα βρωμης

3,5

Μεσημερι- μακαρονια με τονο και παρμεζανα 10
    3 σοκολατακια γαλακτος 3

Συνολο 16,5

Ξερω ειναι πολυ λιγοι αλλα ημουν τοσο κουρασμενη που το μονο που ηθελα ηταν να κοιμηθω....

Προχωραμε...

Senior Member
    Κάτσε να γράψω και γω για χτες:
    2 παξιμαδάκια: 2π
    λίγο ανθότυρο: 2π
    Καφές: 1π
    Κρουασάν σοκολάτα (δεν άντεξα παιδιά!): 7π
    Ένα μπούτι κοτόπουλο με μανιτάρια: 7π
    Μια κουταλιά σούπας παγωτό σοκολάτα (λύσσαξα σήμερα!): 3π
    Σύνολο: 22 π
    Πάλι καλά με τόσο γλυκό που δεν ξέφυγα!

Member
    τελικα νομιζω πως το'χουν αυτες οι μερες...
    κι εγω ξεφυγα σημερα...δεν μπορεσα να αντισταθω οταν αφου εγω ειχα φαει και ειχα κανονισει το στομαχι μου ηρθε στο σπιτι ντελιβερι με σουβλακια...(οχι απο μονο του φυσικα, το ετερον ημισυ ηθελε να δει ταινια....)

οποτε
    Γαλα με δημητριακα 3,5
    Μιλκο 0% 2

1 αραβικη 2
    ½ μεριδα φασολακια 5
    Φετα 2

1 αραβικη 2
    ζαμπον-τυρι 2

...και αν σταματαγα εδω θα ημουν ευτυχισμενη!

1,5 πιτα σουβλακι 12!!!

συνολο 30!!

Αχ, βαχ!!

Οχι τιποτα αλλο αλλα την κυριακη προβλεπεται εξοδος..

Member
    Καλημερα!
    χτες πηγα σχετικα καλα!

Γαλα με δημητριακα 3,5

2 αραβικες με λαχανικα-ζαμπον-φετα 10

1 αραβικη ζαμπον-λαχανικα-φετα 5
    1 γιαουρτακι ακτιβια 2

Συνολο 20,5.

Σημερα εχει εξοδο....θα δουμε...

Αντε lidal, που εισαι?? συνεχιζουμε.....

Senior Member
    Καλημέρα,γουεϊτγουοτσεράκ� �α!
    Βλέπω η παρέα μεγαλώνει εδώ μέσα(κι ας μικραίνει αντίστοιχα αλλού )

P-k, είσαι,λέει,μέσα αυτή τη στιγμή.Πώς είσαι;Καιρό έχουμε να τα πούμε...
    Δε ρωτώ για τη συντήρηση.Θα ήταν προσβλητικό άλλωστε απέναντι σου...
    Απ'ό,τι θυμάμαι δεν είχε διακοπούλες το πρόγραμμα...Πώς τα πάμε με τις ζέστες,
    με τα κέφια,κλπ;"'Αδεια η πόλη,πού πήγαν όλοι" η πόλη μας;Για πες..Για πες...

Senior Member
    Ι ΑΜ BACK!!!!!!!!!! Επέστρεψα δυστυχώς... ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!! πέρασα τέλεια στην Ουρανούπολη και μετά στην Αμμουλιανή.... Πολλά μπάνια, λίγος κόσμος, ξενύχτι (που λέει ο λόγος...) και πανέμορφα τοπία...!!!!!!! Δεν θα σας πω τί εφαγα στις διακοπές μου γιατί θα μου πάρει πολύυυυυυυυυυυυυ χρόνο. πιο γρήγορα θα σας πω τί δεν έφαγα!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΖΥΓΑΡΙΑ ακόμη και ούτε θα ανέβω μέχρι την επόμενη Τρίτη. Κάτι μου λέει ότι πήρα αρκετά...
    Τί να πω.... Τόση προσπάθεια κια τώρα πάλι από την αρχή.... Υπομονή,,, δεν το βάζω κάτω όμως.... Το πάθημα μου έγινε μάθημα...
    Σας φιλώ γλυκά και θα τα πούμε ξανά σύντομα!!!!!!!!!!!
    Καλή συνέχεια στους συνεπής και καλό κουράγιο!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!

Member
    Καλημερα σε ολους!
    Σημερα ντρεπομαι...δεν σας γραφω αναλυτικα τι εφαγα χτες αλλα μαζεψα καμμια 40αρια ποντους...

Ειναι κατι που συμβαινει παντα οταν 2-3 συγκεκριμενα ατομα της οικογενειας μας κανουν τραπεζι...μα παντα ομως...

Παω καθε φορα αποφασισμενη να τσιμπησω μονο και οντως αυτο εκανα χτες το μεσημερι...ομως τοο βραδυ πειναγα...
    Γιατι ειναι αλλιως να φας αυτο που και θα σε χορτασει και δεν θα σε φορτωσει με ποντους και αλλιως να φας 1/3 του μουσακα και 1/3 του σουφλε και λιγο απο κοτοσαλατα με μαγιονεζα και 1/3 απο τον μπακλαβα..

οκ αν τα βαλεις κατω δεν εχεις ξεφυγει πολυ σε ποντους......εχεις ομως χορτασει?? οχι! και το βραδυ χτυπαει το καμπανακι...και αν το τραπεζι εχει γινει π.χ.στης πεθερας σου θα σου'χει φορτωσει και τα ταπερακια θες δεν θες....και φυσικα ολα αυτα ειναι νοστιμα...και σκαει η μπομπα!!

αυτο το σκηνικο επαναλαμβανεται 2 κυριακες το μηνα στανταρ....δεν εχω βρει ακομα τη λυση..

εσεις τι κανετε σε αντιστοιχες καταστασεις???

Junior Member
    Δυστυχως και εγω καπως ετσι συμπεριφέρομουν! αλλα βρήκα την λύση! οταν παω σπίτι πεταω απευθειας το περιεχομενο του ταπερ οχι πλεον στο στομαχι μου αλλα στον καδο! εχω τυψεις -δεν λεω - αλλα απο το να χτυπιεμαι μετα... καλυτερα ετσι!!

Senior Member
    Η λυση ειναι να φας αλλα οχι βουλιμικα...ειναι καλυτερα να φας απο το να καταπιεστεις..γιατι μετα σου μενει αποθημενο και ετσι το βραδυ βαραει το καμπανακι,και ειναι οτι χειροτερο αυτη η ωρα πουυ ο οργανισμος δεν κανει καυσεις οπως την υπολοιπη μερα.