Results 1,636 to 1,650 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
05-08-2009, 12:11 #1636
P-k,
είσαι power!!!!
αστεράκι μου γλυκό,
καλώς ήρθες και με το καλό να ξαναφύγεις.
Μην πτοείσαι με τα +2. Αν ξαναμπεις αμέσως στο πρόγραμμα το πολύ σε 10 μέρες θα έχουν φύγει.
Τα άτιμα τα κιλά!!! Πόσο γρήγορα μπαίνουν αλλά πόοοοοσο αργά βγαίνουν.
lidal,
σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα στις διακοπές σου.
Κι εμείς προβλέπετε μία βδομαδούλα ακόμα στα βόρεια στις αρχές του Σεπτέμβρη.
- 05-08-2009, 12:22 #1637
Λοιπόν, επανήλθα έτοιμη να σας περιγράψω τί εχω φέρει μαζί μου να φάω!
Έχω λοιπόν δίπλα μου ένα ταπεράκι (γυάλινο πήρα επιτέλους Αμαλίτσα!) το οποίο έφερα από το ψυγείο γιατί το στομάχι μου έχει αρχίσει να τραγουδάει από την πείνα!!!! Δύσκολο συνηθίζεις μετά τις διακοπές τα ωράρια διατροφής!!!
Λοιπόν, το ταπεράκι μου έχει όλα τα καλούδια και το μετράω στους 10 πόντους!
Ξεκινάμε με καλαμπόκι φρέσκο το οποίο έφερε η γιαγιά από το χωριό χθες και το βράσαμε σε αλατισμένο νερό. το καθάρισα και κράτησα μόνο τα σπόρια του, το υπολογίζω 2,5π.
Μετά από πάνω έβαλα μια μεγάλη ντομάτα σφιχτή αγγουρωπή κομμένη σε κομματάκια σαλάτας (πάλι από την γιαγια στο χωριο) και δεν της βάζω πόντους. Στην συνέχεια, έκοψα και μια μικρή πράσινη πιπεριά η οποία μοσχοβολάει και ευχαριστώ πάλι την γιαγιά μου που τις έφερε (να σαι καλά βρε παππού με τα περιβόλια σου!). Από πάνω από όλα αυτά έκοψα 4 πράσινες σφιχτές ελιές σε κομματάκια στις οποίες θα δώσω 0 π γιατί δικαιούμαι 3*4=12 από αυτές χωρίς να χρεωθώ καθόλου σε πόντους. έτσι?? αν κάνω λάθος πείτε μου ε? Δεν τελείωσα ακόμη! Έβαλα λοιπόν μετά από όλα αυτά και γύρω στα 60 γρ τυρί φέτα αγοραστή (δυστυχώς ούτε αυτή ούτε οι ελιες ήταν χωριάτικες...) και την υπολογίζω 4π. Τέλος, πασπάλισα με αλάτι και λίγο ρίγανη, έβαλα και λίγο ξύδι και μιαμ μιαμ έτοιμο το γεύμα μου!!!!!
Δεν πήρα ψωμί μιας και έβαλα καλαμπόκι οπότε θεωρητικά είμαι καλυμένη!
Μμμμμ, έφτιαξα και ενα παγωμένο έτοιμο τσάι λεμόνι για μετά το γεύμα και είμαι κομπλέ!!!!
Αχ, σας αφήνω λοιπόν για να φάω γιατί δεν με βλέπω!!!!
Έχω υπόλοιπο 11 πόντους τους οποίους ακόμη δεν ξέρω πως θα τους καταναλώσω!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά και περιμένω νέα σας!!!!!!!!!!!!!!
05-08-2009, 12:39 #1638
ASTERAKI,
super το ελαφρύ γεύμα σου.
Εγώ έχω φέρει μαζί μου γίγαντες , το αγαπημένο μου όσπριο.
Τώρα με την νηστεία έχω θέμα με το πρωινό γιατί δεν μπορώ να πιω γάλα.
Οπότε ανακάλυψα στα βιολογικά το γάλα από αμύγδαλο (σε σκόνη) που έχει περισσότερη βιταμίνη D από το αγελαδινό. Κι έτσι εφάρμοσα το πρωί και τρώω quaker με αμυγδαλόγαλο και παίρνω 4 πόντους.
Αν βάλεις και λίγη κανελλίτσα είναι σούπερ. ʼσε που με κρατά χορτάτη περισσότερη ώρα απ'ότι το γάλα με τα κορνφλείκς.
Αστεράκι τα ζαρζαβατικά του χωριού δεν συγκίνονται με αυτά που ψωνίζουμε από τον μανάβη ή από το σούπερ εδώ στην Αθήνα. Είναι πιο νόστιμα, πιο γλυκά και διατηρούνται το διπλάσιο χρόνο.
05-08-2009, 12:39 #1639
Φιλενάδα είσαι ακόμα μέσα?
Για πες μαύρισες? Έκανες πολλά μπανάκια?
05-08-2009, 12:40 #1640
ela!!! ela mesa sto tsat na ta poume!
05-08-2009, 12:42 #1641
σε περιμενω πάντως....
05-08-2009, 12:46 #1642
Γεια σου Αμαλίτσα, γεια σου αστεράκι!
Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στο γραφείο και δεν έχω μυαλό για τίποτα...
05-08-2009, 12:47 #1643
α! ξεχασα να πω οτι εβαλα και 1 κουτ της σουπας λάδι στην σαλάτα!
ελα και εσυ στο τσατ να τα πουμε!
06-08-2009, 10:11 #1644
Μπηκα να πω βιαστικά μία ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
άδειο το μαγαζάκι μας.
Το καλοκαιράκι μας αποσυντόνισε εντελώς.
ʼντε να τελειώσουν οι διακοπές να ξαναμαζευτούμε
06-08-2009, 13:17 #1645
ΚΑΛΕ, τι γίνατε σήμερα?
Ουδείς, στο μαγαζάκι,
Λοιπόν γράφω τους πόντους μου μέχρι τώρα.
2 φέτες ψωμί τόστ μαύρο 2π
1κ.γλ. μαρμελάδα σπιτική άγλυκη 0,5 π
1κ.γλ βιτάμ λαιτ 0,5π
2 νεκταρίνια 0π
10 μικρές αραχνούφαντες φρυγανίτσες διαίτης από τα βιολογικά 3π
2 κ.σ. μελιτζανοσαλάτα αγιορείτικη 3,5π
1 μερ. γαύρο στο φούρνο 8π
Σύνολο πόντων 17,5
έχω αλλους 3,5 πόντους για το βράδυ γιατί το απόγευμα θα φάω μόνο μία φέτα καρπούζι.
Θα φτιάξω τώρα κι ένα ελληνικό καφεδάκι να το απολαύσω γιατί το πρωί δεν πίνω καφέ.
Σήμερα έφαγα πολύ νωρίς γιατί πείναγα. Το πρωινό ήταν φτωχό και δεν με κράτησε. ¨Η κάνω καύσεις κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα δω διαφορά στη ζυγαριά. Μακάρι!!!
Φιλάκια σε όλους
06-08-2009, 18:22 #1646
Καλησπερα σε ολους!
Μετα απο 3 ημερες "κραιπαλης" ξαναμπαινω στο προγραμμα και ελπιζω να μην ξεστρατισω πολυ στο εξης..
Οποτε γραφω τους χθεσινους μου ποντους.
Γαλα με δημητριακα 3,5
Μακαρονια με παρμεζανα 5
½ γιοτοπια 1,5
3 φετες ψωμι τοστ 3
Λιγο φιλαδελφεια κ λιγο βραστο κοτοπουλο 3
Συνολο 16
Μετα απο τα 40αρια που χτυπησα λογικο μου φαινεται!
σημερα το πρωι ειδα και μικρη απωλεια αλλα θα περιμενω λιγο ακομα για να αλλαξω το τικερακι...
καλη συνεχεια σε ολους!
07-08-2009, 10:24 #1647
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ
βαρέσαμε διάλυση μου φαίνεται!!!
Ελένη 33 μην απογοητεύεσαι. Συνέχισε δυναμικά. Πάντα προκύπτουν ατασθαλίες που μας πάνε λίγο πίσω. Το θέμα είναι να μην τα παρατάμε
Κι εγώ χθες βράδυ είχαμε έκτακτη έξοδο και ξέφυγα λίγο και φόρτωσα επιπλέον 10 πόντους. Σήμερα χορτόσουπα και 1 ώρα γυμναστική για να τους ροκανίσω. Αύριο είναι ημέρα ζυγίσματος για μένα και ελπίζω να δω διαφορά στη ζυγαριά.
Καλή συνέχεια σε όλους.
07-08-2009, 10:51 #1648
Καλημέρα σας!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά! όντως χαθήκαμε όλοι... ! καιρός λοιπόν να το διορθώσουμε και αυτό!!!
Ελένη, μην πτοείσαι με την ατασθαλία. λογικά αν είσαι συνετή τις επόμενες μέρες μέχρι να ζυγιστεις θα δεις και απώλεια! ισως λίγο μικρότερη αλλά πιστεύω πως θα δεις!!
Αμαλίτσα με τις σούπες σου!!!!!!!! Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα δεις να φεύγει το 7 από τη ζυγαριά και θα το πανηγυρίσουμε! αντε να δουμε και το δικό μου 8 πότε θα φύγει και δεν θα ξανάρθει! Λοιπόν, συνεχίζουμε δυναμικά και μέχρι τον νεο χρόνο η διαφορά θα είναι τεράστια!!!!!!!! Εγώ με την διατροφή καλά πάω, χθες έφαγα λίγο πίτσα όμως την οποία δεν μου εχει απαντησει ποτε κανεις πόσο την υπολογίζω περίπου... αν θέλετε δωστε μου τα φωτα σας. εβαλα 7 πόντους στο κομμάτι που έφαγα αν και μου φαίνεται λίγο!
ʼντε να ξαναμαζευτούμε στα γνωστά τα λημέρια γιατί....
Α! Βρε Αμαλία, τελικά την μετατόπισες την επίσημη μέρα ζυγίσματος? με έχεις μπερδέψει!!
Φιλάκια πολλά πολλά και ελπίζω να έχουμε καλά νέα από όλων την επίσημη μέρα ζυγίσματος!
Καλό κουράγιο παίδες και πολύ χαμόγελο! Μας χρειάζεται πολύ για να βλέπουμε τα άσχημα πράγματα πιο όμορφα!
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!
07-08-2009, 11:00 #1649
asterakiiiiii kalhmera
07-08-2009, 11:34 #1650
Καλημερα σε ολους!!
Αμααλια και αστερακι σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση! Η αληθεια ειναι οτι το παρακανα-κυριως με πιτσα και παγωτο- αλλα παρολα αυτα σημερα το πρωι ειδα μια μικρη απωλεια! Το ατιμο το καλοκαιρι τι μας κανει!
οι ποντοι μου εχτες.
Γαλα με δημητριακα 3,5
2 τοστ με φιλαδελφεια κ βραστο κοτοπουλο 9
4 μπαλες παγωτο 10
συνολο 22,5
Υ.Γ. Γιατι δεν μπορω να βρω τα smilies? πρεπει να κανω καποια ειδικη ρυθμιση στο προφιλ μηπως?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....