Results 1,651 to 1,665 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
07-08-2009, 12:21 #1651
ASTERAKI MOY,
όχι δεν μετατόπισα την ημέρα του ζυγίσματος. Σάββατο ζυγιζόμουν πάντα.
Με βολεύει αυτή τη μέρα να ξεκινάω την διατροφική μου εβδομάδα γιατί πάντα τις ατασθαλίες τις κάνω Σ/Κ οπότε έχω 5 μέρες μπροστά μου να ροκανίσω όλους τους παραπανίσιους πόντους.
Για την πίτσα που λες ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω. Την απλή (τυρί ντομάτα) ένα κομμάτι το έχει 3,5 πόντους και το ένα κομμάτι από πίτσα σπέσιαλ το έχει 6ποντους. Ισως μία ενδιάμεση τιμή να είναι μία ασφαλής προσέγγιση. Ας πούμε 4,5 ή 5 πόντους για το κάθε κομμάτι πίτσας διαίτης. Εσύ θα κρίνεις.
Εγώ πάντως όταν παραγγέλνω πίτσα πλέον μόνο με τυρί και λαχανικά (μανιτάρια, πιπεριά, φρέσκα ντομάτα). Μ'αρέσει καλύτερα να πω την αλήθεια και υπολογίζω 3,5 πόντους το κομμάτι.
Ελένη33,
ασκήσου, όσο πιο πολύ μπορείς. Αν έχεις κοντά σου θάλασσα μη χάνεις ευκαιρία. Το κολύμπι κάνει κυριολεκτικά θαύματα.
Ούτε εγώ τα έχω βρει τα smiles, μάλλον δεν έχει
Καλημέρα Ζωήτσα
- 07-08-2009, 13:10 #1652
Καλά έκανα μάλλον και υπολόγισα 7 πόντους γιατί ήταν και μεγαλούτσικο το κομμάτι και η πίτσα είχε αρκετά πράγματα πάνω....!!
Καλημέρα ζωήτσα μου! ελπίζω να είσαι καλά!!!!!!
Ελένη είδες? είχες και απώλεια! απλώς η αλήθεια είναι οτι χρειάζεται λίγη προσοχή με τους πόντους...!!! 3 μέρες κρεπάλης δεν ήταν και λίγο!!! στην περίπτωσή σου όμως δεν υπήρξε επίπτωση μεγάλη!!! Συνεχίζουμε γερά λοιπόν και πάμε για τα καλύτερα!
Σήμερα έφερα μαζί μου μακαρόνια νερόβραστα με κόκκινη σάλτσα και πράσινη πιπεριά (4π+4π=8π) και λίγο τριμμένο τυρί το οποίο υπολογίζω στους 2π και έτσι οι πόντοι μου από το μεσημεριανό είναι 10!
Επειδή χρωστάω από την πίτσα 7π, θα κοιτάξω να τους απομακρύνω σήμερα ή το πολύ αύριο. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ!!!!!!
Σε λίγο θα ζεστάνω την μακαρονάδα μου και θα φάω..! γιαμι! Λοιπόν, σας φιλώ γλυκά και να σας πω ότι αν πάτε πάνω στα smilies που εχουν βαλει αλλοι στα ποστ τους σας δειχνει πως μπορείς να βγάλεις τις φατσούλες. Δηλαδή αν πάτε πάνω στο :θα δείτε ότι για να το βγάλετε πρέπει να πατήσετε άνω κάτω τελεία και )
Δεν εχω βρει άλλον τρόπο και ελπίζω να βοήθησα! φιλάκια και τα λέμε μετάααααααααααααααααααααα ααααααα!!!!!!:P
07-08-2009, 16:16 #1653
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΜΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΑς ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ
08-08-2009, 09:43 #1654
καλημέραααα
Μόλις ζυγίστηκα και η απώλεια ήταν 400γρ.
αισίως κατέβηκα στα 69,6 κιλά και αλλάζω και ημέρησιο στόχο πόντων, γιατί αλλάζοντας δεκάδα μειώνουμε κατά μία μονάδα.
οπότε τώρα πρέπει να λαμβάνω 20 πόντους ημερησίως.
Καλή συνέχεια σε όλους και καλό Σ/Κ
08-08-2009, 14:29 #1655
Καλησπέρα σε όλους!!!
Τι κάνετε; Χαθήκαμε είναι η αλήθεια, παρόλο που μπαίνω καθημερινά!
Περισσότερο όμως ασχολήθηκα με το chat, με αποτέλεσμα να μη γράφω εδώ...
Αμαλία, συγχαρητήρια για την απώλεια! Πολύ καλή ήταν, μια και κατέβηκες και δεκάδα. Σημαντικό αυτό, γιατί τονώνει και το ηθικό!
Εγώ τα πάω πολύ καλά, η διατροφή μου είναι υγιεινή, δεν στερούμαι τίποτε, απλώς προσέχω τις υπερβολές. Το αποτέλεσμα είναι κάθε Τρίτη (ημέρα ζυγίσματος) να βλέπω ότι διατηρούμαι στο σωστό βάρος.
Για όσους ακολουθούν το πρόγραμμα για αδυνάτισμα, εχω να πω το εξής:
Καλό είναι να είμαστε προσηλωμένοι στον τελικό στόχο, που είναι τα κιλά που θέλουμε να φτάσουμε. Μη μένουμε όμως μόνο εκεί, μη βλέπουμε μόνο τον τελικό σκοπό, αλλά και τους μικρότερους, καθημερινούς στόχους, που η εκπλήρωσή τους θα μας οδηγήσει στο μεγάλο.
Δηλαδή πρέπει κάθε μέρα να προσπαθούμε να είμαστε στο όριο των πόντων και να μην το ξεπερνάμε. Είναι ο επιμέρους στόχος αυτός. Αν κάθε μέρα πάμε καλά, θα έρθει η στιγμή που η ζυγαριά θα δείξει το επιθυμητό βάρος.
Ποτέ βιασύνες και σπασμωδικές κινήσεις.
Ζύγισμα μόνο μία φορά την εβδομάδα για να μη φορτωνόμαστε με άγχος, θετική διάθεση, αρκετή κίνηση, νεράκι και φυσικά ημερολόγιο.
Καλή συνέχεια!
08-08-2009, 17:12 #1656
Αμαλίτσααααααααααααα!!!!!!!!! συγχαρητήρια πολλά πολλά για την απώλεια και για την αλλαγή δεκάδας!!! Όλα πήραν τον δρόμο τους προς την τελική ευθεία!!!! Πολύ χάρηκα!
Π_κ μια χαρά σε βρίσκω και σενα! Σωστός και συνεπής όπως πάντα δίνεις το καλό παράδειγμα σε όλους!!
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις περί επίτευξης των επιμέρους στόχων το οποίο θα οδηγήσει και σε επίτευξη του τελικού. αυτό άλλωστε είναι δεδομένο! αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!!! νομίζω πάντως πως όλα τα γουειτγουτσεράκια είναι συνετά και μετρημένα και πάνω από όλα δεν βιάζονται!! εεεεεεεεεεεεε???????????
Εγώ λοιπόν σήμερα έφαγα το πρωί 3 φρυγανιές με 30 γρ τυρί 2π+2π=4π
και το μεσημερι ντομάτες με αυγά και τυρί (καγιανά) το 1/3 αυτού που έφτιαξα και είχε 6π
1 φέτα ψωμί 70 γρ 3π
σύνολο μέχρι τώρα λοιπόν 13π.
χρωστάω ακόμη και 5π από την πίτσα αρα εχω ακόμη 3π να καταναλώσω!
Θα βγώ έξω με κάτι φίλες και δεν θελω να ξεφύγω! θα πιω μια κοκα κολα zero με πολύ πάγο και λεμόνι! δροσιστικό και απολύτως αθώο. σε θερμίδες μόνο γιατί κατά τ'αλλα η κοκα κολα είναι ότι πιο ανθυγιεινό υπάρχει....
Για το βράδυ θα φάω λίγο καρπουζάκι με τυρί! το αγαπημένο μου!!!!!!
Σας φιλώ γλυκά και μην χάνεστε (για μερικούς μερικούς το λέω που ξεχνιούνται στο τσατ και δεν μας γραφουν καθολου!!)
Πλακίτσα κάνω μην μου θυμώσεις!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά και πάλι μπράβο βρε Αμαλία!!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ!!!!!!!!!!
09-08-2009, 17:52 #1657
Nα μαι και πάλι! από το πρωί στον υπολογιστή και μόλις τώρα κατάφερα να μπω να σας γράψω!
Λοιπόν, όλα βαίνουν καλώς. πολύ καλώς θα έλεγα...
έχω κάνει κάτι κλεψιές στο κοίταγμα της ζυγαριάς αλλά δεν ντρέπομαι καθόλου γιατί βλέπω ότι όλα πάνε μια χαρά και τα 2 κιλά μάλλον θα φύγουν πιο εύκολα από ότι περίμενα!
Σήμερα ξύπνησα κατά τη μία και μισή (είχα πολλά χρόνια να κοιμηθώ έτσι..!) και έστρωσα επιδερμίδα!
Μόλις σηκώθηκα λοιπόν, ξεκίνησα δουλειά και στον υπολογιστή (άτιμα μηχανήματα :P) και κατά τις 2.30 έφαγα μια σαλάτα ντομάτα ανακατεμένη με βλήτα αι ξύδι και μια κουταλιά της σούπας λάδι 3π
έφαγα επίσης 2 μπιφτέκια περίπου 100 γρ ζυμωμένα με ψωμί 5π
και 3 πατατούλες ψητές 2π
έστειλε και η γιαγια σύκα από το χωριό που είναι η αδυναμία μου και έφαγα 2 οπότε δίνω άλλον έναν πόντο!
χθες τελικά με τις φίλες μου εκτός από την κοκα κολα έφαγα και μια σαλάτα ρόκα κοτόπουλο με ντρεσινγκ μελι μουσταρδα και της δινω 7π. ευτυχώς που εφαγα αυτο γιατι οι αλλες σαβουρωσαν κατι κλαμπ....δεν μου εκανε και ιδιαίτερη αίσθηση που έτρωγαν... πάλι καλά έχω αρχίσει να συνέρχομαι από τις διακοπές!
έχω υπόλοιπο για σήμερα άλλους 5π.
περιμένω νέα σας!!!!!!!!!
φιλάκι πολλά πολλά!!!!!
π-κ, σε χάσαμε τι εγινε?
πας για μπανια?
φιλάκια πολλά πολλά:P
09-08-2009, 18:31 #1658
Originally posted by asteraki
π-κ, σε χάσαμε τι εγινε?
πας για μπανια?
Εδώ είμαι!
Καλά πας asteraki, έτσι μπράβο! Συνέχισε να είσαι σωστή και τυπική στο θέμα διατροφής και όλα θα πάνε περίφημα!
Όσο για τα μπάνια... πρέπει να πω ότι δεν είμαι και πολύ της θάλασσας εγώ. Αφού τις περισσότερες φορές που πηγαίνουμε οικογενειακώς για μπάνιο, ούτε καν μπαίνω στο νερό.
Προτιμώ να περπατάω πολύ στην παραλία, μ' αρέσει το περπάτημα!
09-08-2009, 19:17 #1659
Απαπα!!!!!! δεν μπαίνεις σην θάλασσα? μα πως είναι δυνατόν με τέτοιες παραλίες που έχετε να μην λαχταράς να μπεις και να βουτήξεις και να πλατσουρίσεις σαν παπι???????
χμ.... η αλήθεια είναι ότι με το περπάτημα γυμνάζεις εκτός από το σώμα και το μάτι!!!!!!!
Ειλικρινά, είμαι στον υπέρτατο και απόλυτο βαθμό ένα παπί που λατρεύει τη θάλασσα και το νερό!!!!!!!!!!!!!
Αν καμια μέρα βρεθούμε τυχαία στην ίδια παραλία χωρίς να το ξέρουμε και δω έναν τύπο να κόβει βόλτες στην παραλία περα δωθε, τότε σίγουρα θα είσαι εσύ ε??????????:P
10-08-2009, 10:58 #1660
Καλημέραααα και καλή εβδομάδα,
βρε πόσο γέλασα με τα πειράγματά σου αστεράκι μου,
ακούς εκεί με το περπάτημα στην παραλία γυμνάζεις και το μάτι!!!!!!
P-K μου, μην πτοείσαι άστην να λέει
10-08-2009, 12:13 #1661
'Ωστε τσατιάζεσαι συχνά πλέον,Πικέι!Μόνο εμείς δε σε πετυχαίνουμε και το ότι πλέον δε μπαίνουμε στο τσατ
είναι απλή λεπτομέρεια,που δεν αναιρεί τη γκρίνια για την παραμέληση,που υφιστάμεθα από μέρους σου!
Αμαλίτσα μου,μια χαρά τσαφτσουφιάζεσαι,βλέπω!Αλλ άξαμε και δεκάδα...ωραιότατα προχωράμε!
Εμ...άμα περνάς καλά στις διακοπές σου,όπου σε φροντίζουν όπως σου αξίζει,είναι ένα πρώτης τάξεως πουσάρισμα!
Αστερόπαπο, αν δεν έχει ταψί με λουκουμάδες στο χέρι ο πάνω κάτω παραλιάκιας,τότε δεν αποκλείεται να είναι ο Πικέι...
ʼμα δούμε ένα μελιτζανί κοριτσάκι,που δε βγαίνει από τη θάλασσα,παρόλο που του φωνάζει η μαμά του,θα είσαι μάλλον εσύ;
Αστεράααααααααααααακι!Φτά� �ει,παιδί μου!Βγες έξωωωωωωωωωω!Θα πουντιάσεις!Αστεράααααακι! Φτάνει καλεεεεεεεεεεεέ!!!!!!
10-08-2009, 12:19 #1662
Originally posted by ELENI33
Υ.Γ. Γιατι δεν μπορω να βρω τα smilies? πρεπει να κανω καποια ειδικη ρυθμιση στο προφιλ μηπως?
Χαίρομαι πολύ που γύρισες και σου εύχομαι καλή δύναμη κι επιτυχία στην προσπάθεια σου! Στο δια ταύτα τώρα:
Χωρίς το κενό ανάμεσα στα δύο σύμβολα,που βάζω τώρα για να φανεί η συντόμευση στο πληκτρολόγιο,έχουμε και λέμε :
: ) =
: ( =
; ) =
: P = :P
: D =
: o =
: cool: =
10-08-2009, 13:20 #1663
Αμαλίτσααααααααααααααααα!! !!!!!! Ασε να τον πειράξουμε, ένα και μονάκριβο τον έχουμε!!!
Ναντίν μου ετσι ακριβώς όπως τα λες είναι μόνο που αντί για μελιτζανί βάλε την λέξη μελανούρι και είσαι μέσα!!!!! Έτσι, με ψάχνουν όταν πάμε για μπάνιο!! Πόοοοοοοοοοσο μ'αρέσει να τσαλαβουτάω σαν την πάπια δεν λέγεται!!!!
εμ.... και όχι κοριτσάκι! ολόκληρος κορίτσαρος είμαι !!!!!!!!!:P
ειλικρινά χρωστάμε πολλά στην Ελένη που μας έφερε κοντά και μας έκανε μια ομάδα που κάνει μαζί εναν αγώνα που σύντομα θα αποφέρει καρπούς!!!!!!!!!!!
Nα σας πω πως σήμερα έφερα μαζί μου 2 μπιφτέκια και λίγα βλήτα να φάω που υπολογίζω στους 5 π! Να πω την αλήθεια ξεκίνησα και με 3 φρυγανιές το πρωί αλλά έφαγα μια θεαματική τούμπα που τις έχασα στο δρόμο!!!!!!! Τα γονατάκια μου γίναν μπλε μαρεν!
Ευτυχώς σε ακτίνα 3 μέτρων δεν ήταν κανείς και έτσι μάζεψα τα κομμάτι αμου και πάλι προς την δόξα τραβώ!!!!!!!!!!!:P
εσείς, τί νεα? όλα καλά ελπίζω για ολους ε?
Φιλάκια πολλα πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10-08-2009, 13:42 #1664
Nadinaki, να μπαίνεις να μας γράφεις. Μας λείπει η παρέα σου. Και τί ωραία που τα γράφεις!!!!
Η φιλενάδα μου η Νεφέλη τι κάνει? έχεις νέα της?
Τον αλλο μήνα θα ανέβω Ξάνθη για τις γιορτές παλιάς πόλης. Αχ πάλι θ'αναστενάξουν οι ψησταριές και τα σουβλάκια.
KAHMENO asteraki moy,
τι τούμπα ήταν αυτή μωρό μου!!!! Οι φρυγανίτσες σκόρπισαν????
Περαστικά στα γονατάκια σου.
Εγώ τα χάλια μου έχω σήμερα. Περιμένω την ακατανόμαστη από στιγμή σε στιγμή και είμαι να με κλαιν οι ρέγγες.
Μαύρο το ματάκι, απίστευτος πονοκέφαλος, με πονά η μέση μου και τα γονατά μου και όταν αρχίσει κι η κοιλιά τότε θα ρθει να δέσει το γλυκό!!! Το μόνο καλό είναι που δεν θέλω τίποτα μα τίποτα να φάω.
Κι ας έχω φασόλια ξεσπιριστά, τα κόκκινα για μεσημεριανό.
10-08-2009, 13:48 #1665
Πάντως έχω κι εγώ ψύχωση με την θάλασσα.
Επειδή έχω ένα θεματάκι στα γόνατα ο ορθοπεδικός έχει συστήσει να κάνω μπάνιο μόνο με βατραχοπέδιλα για να γυμνάζονται καλύτερα οι τετρακέφαλοι. Τελευταία όμως απόκτησα κι άλλο αξεσουάρ..... τη μάσκα με τον αναπνευστήρα.
Κάποιες φορές ξεχνιέμαι κιόλας και προσπαθώ να την φορέσω πάνω από τα γυαλιά ηλίου!!!!
Μωρέ μόνο το μαχαίρι μου λείπει για να είμαι ίιιιιδια η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΑΝΤΡΕΣ στην ταινία του Τζειμς Μποντ στη σκηνή που βγαίνει από την θάλασσα. Καλέ Φτυστήηηη είμαι σας λέω:P
Με έβαλε να αποφασίσω ανάμεσα σε εκείνον και το παιδί μου.
17-07-2025, 04:43 in Σχέσεις και Επικοινωνία