Results 1,681 to 1,695 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
10-08-2009, 16:48 #1681
Μη δίνετε σημασία στα υποθετικά σχόλια που κάνουν οι άλλοι στην παραλία. Σιγά, καλύτεροι είναι εκείνοι;
Χθες, για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες συντήρησης, κυριολεκτικά για 1η φορά, έκανα μια σοβαρή παρασπονδία: λαχτάρησα να φάω κάτι αλμυρό και για κακή μου τύχη στο ντουλάπι της κουζίνας είχε φουντούνια πώς τα λένε αυτά...
Πάει ένα ολόκληρο σακουλάκι!
Και μετά έφαγα δύο μικρά κομμάτια μπακλαβά...
Δεν κρατήθηκα, άνθρωποι είμαστε.
Και θυμήθηκα μια συμβουλή από τα WW που έλεγε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, αν πρόκειται για μία μόνο φορά, να μην καταπιέζουμε τον εαυτό μας, γιατί μετά η κατάσταση θα χειροτερέψει. Είναι καλύτερο δηλαδή να ενδώσεις μια φορά σε έναν διατροφικό πειρασμό, γιατί ο οργανισμός θα ικανοποιηθεί και θα συνεχίσεις καλύτερα το πρόγραμμα.
Προσοχή, δεν μιλάμε για τεράστιες ποσότητες, αλλά για κάτι που ίσα ίσα θα ικανοποιήσει τη λιγούρα της στιγμής.
Λόγω τιμής, είναι η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο, από το Μαιο του 08 που ξεκίνησα το πρόγραμμα.
Μετά τον μπακλαβά, νόμιζα ότι έφαγα 1 ολόκληρο βόδι!
Εν τω μεταξύ αύριο είναι μέρα ζυγίσματος.
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!
NADINE, σ' ευχαριστώ για τον τεμέτερον τον ύμνον!!!
- 10-08-2009, 16:53 #1682
Οποίος ξεπεσμός,Πικέι!Δεν έχω λόγια για το πρώην πρώτυπο μας!
ʼκουσ'εκεί "φουντούνια,πώς τα λένε αυτά..."!Εδώ εμείς έχουμε κατεβάσει
την tasty και τα Γιάννενα κι εσύ να μην ξέρεις καν πώς λέγονται;
Για έλα μήπως η διαφήμηση αυτή φρεσκάρει λίγο τη μνήμη σου:
--->ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ : ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ
10-08-2009, 16:56 #1683
Χαχαχα!
Πού τα βρίσκεις βρε Nadine όλα αυτα;
Είσαι απίστευτη!
10-08-2009, 17:16 #1684
FOYNTOYNIAAAAA
αχ τα αγαπημένα μου. Ούτε και θυμάμαι από πότε έχω να τα βάλω στο στόμα μου!!!
Πάντως προτιμούσα να φάω και δεύτερο σακουλάκι φουντούνια παρά μπακλαβά.
Τι να κάνουμε έχουμε και τις αδυναμίες μας.
Ναdinaki,
έχεις δίκιο για τη σημαία. Μην εκθέσουμε και την ομάδα!!!
Σας αποχαιρετώ για σήμερα,
Τα λέμε αύριο
Φιλάκια πολλά
11-08-2009, 08:43 #1685
Πολύ καλημέρα σας!!!!!! όλα καλά ελπίζω!!!!!
Πολύ κίτρινο έπεσε στο τόπικ και χαίρομαι!
Λοιπόν λοιπόν, έχω να σας ανακοινώσω κάτι ευχάριστα νέα....
Σήμερα επίσημη μέρα ζυγίσματος και..... η ζυγαριά έδειξε 80.600!!!!!!
Τί χαρά! Από την επόμενη ελπίζω να δω και το 7 και σε κάποιους μήνες και το 6 και.....
Πολύ φόρα πήρα!!!!!!!
π_κ, δε νομίζω να δεις καμία αλλαγή στην ζυγαριά σήμερα. Για μια φορά όπως λες και συ δεν έγινε και τίποτα! Φουντούνια είναι αυτά... ποιος μπορεί να αντισταθεί???!!!!!!
Ο μπακλαβάς δεν μου πολυαρέσει οπότε χάθηκε βρε παιδί μου ο κόσμος να φας ένα μιλφέιγ να χαρούμε και μεις???????
Για την Ναντίν τί να πω.... Μας φτιάχνει το κέφι με τις ατάκες και τα αφιερώματά της!!!!!
Ούρσουλα καλή μου, πότε γυρίζεις την νέα σου ταινία? Μπορώ να έχω ένα αυτόγραφο???
Μμμμμμ, μια κουβέντα είναι το να μην ντρέπεσαι στην παραλία! Να σας πω ότι ακόμη και στα 59 που ήμουν πάλι είχα ένα θέμα.... Ντλέπομαι....
Κατά τ'άλλα αισθάνομαι αρκετά ανανεωμένη γεμάτη ενέργεια.... Με βοήθησε και η χθεσινή μου βόλτα.. ʼδεια η Αθήνα και τί καλά που είναι.... Φτάνεις όπου θες(λέμε τώρα!) το πολύ σε 30 λεπτά!!!!
Περιμένω νέα σας!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σε όλους !!!!!!
Καλή μέρα να έχουμε γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!!!!!!!!!!!!!
11-08-2009, 10:54 #1686
asteraki,
τι σούπερ νέα είναι αυτά!!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ, ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ για την σούπερ απώλεια
Όσο για τη φόρα, μιά χαρά φόρα πήρες. Έτσι δυναμικά προχωράμε. Σύντομα το αποχαιρετάς το 8.
Κι εγώ θυμάμαι στα 53 κιλά μιά Θεά ήμουν κι όμως "τρωγόμουν" με τα ρούχα μου και ένιωθα χοντρή και ντρεπόμουν να βγα στην παραλία. Τελικά κανείς ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα του.
Σήμερα είμαι η Ούρσουλα που βαδίζει σκυφτή και σκυθρωπή, αφού νιώθω πως ξεκολλάει η μέση μου.
Πολύ με πονάει, εύχομαι να είναι από την ακατανόμαστη και να μην μου προκύψει κανά λουμπάγκο καλοκαιριάτικα.
11-08-2009, 11:00 #1687
σιγα βρε δεν σε πηραν και τα χρονια! ακου λουμπαγκο!!!!!!
τι να κανουμε, εμεις οι γυναικες ειμαστε γεννημενες για τα δυσκολα!
υπομονη Ουρσουλα!!!!!Θα περάσει!!!!!!!!!
:P
δεν ειναι θεμα οτι εβλεπα τον εαυτο μου παχυ απλως ντρεπομαι τα κοιταγματα...ειδικα τα αντρικα!
ειτε τα καλοπροαιρετα ειτε τα κακοπροαιρετα!!!!!!!
11-08-2009, 11:59 #1688
ASTERAKI,
κάνεις κάποια άσκηση ή το παλεύεις μόνο με διατροφή?
Εγώ τελευταία έχω τεμπελιάσει πάλιλίγο το κολύμπι με σώνει
11-08-2009, 13:34 #1689
Ασε, και εγω εχω χαλαρώσει....! Δεν μου αρέσει και πολύ η γυμναστική να πω την αλήθεια. άντε να κάνω λίγο ποδήλατο και απλώς αποφεύγω ασανσερ και τέτοια.... σκαλες και παλι σκαλες!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο διατροφή λοιπόν και που και που ξεκλέβω λίγη ωρίτσα από την τεμπέλικη διάθεσή μου για ποδήλατο με καμία φίλη μου στα πέριξ!!!!!!!! Μην αγχώνεσαι λοιπόν, έχεις συμπαραστάτη στην αποχή απο την γυμναστική!!!!!!!!!!
11-08-2009, 13:35 #1690
Καλησπέρα!
asteraki, συγχαρητήρια για την απώλεια!!!
Πολύ χαίρομαι που έχεις ανεβασμένη την ψυχολογία και όλα πάνε κατ' ευχήν!
Μπράβο σου και συνέχισε έτσι!
Γρήγορα θα κατεβεί κι άλλο η ένδειξη στη ζυγαριά!
Στη δική μου περίπτωση όμως, επιβεβαιώθηκε ο νόμος της φύσης που λέει ότι οι ατασθαλίες έχουν αντίκτυπο.
Δυστυχώς και χθες βράδυ έφαγα γλυκό (συγκεκριμένα 4 λουκουμάδες), μαζί με 1 μπάλα παγωτό.
Αποτέλεσμα των ατασθαλιών του διημέρου ήταν η ζυγαριά να δείξει σήμερα, ημέρα ζυγίσματος, ακριβώς 81 κιλά.
Θα μου πείτε είναι μέσα στα όρια, θα μου πείτε δεν φαίνεται επάνω σου και έτσι είναι.
Αλλά έχω ξεπεράσει το όριο των +2 κιλών από το στόχο και όπως λέει το πρόγραμμα, όταν ξεπερνάμε τα +2 κιλά επανερχόμαστε για λίγο στο πρόγραμμα αδυνατίσματος.
Ο στόχος μου ήταν τα 78 κιλά. Έφτασα στα 77,9, επομένως τα +2 κιλά είναι στα 79,9.
Αυτό είναι το όριο για εμένα.
Είμαι μέχρι εκει; ΟΚ!
Το ξεπερνάω; Ξανα πρόγραμμα μέχρι να φτάσω 79,9 ή πιο κάτω.
Ξεκίνημα λοιπόν σήμερα, ελπίζω για μόνο 1 εβδομάδα, μια και πιστεύω ότι ένα μέρος από τα 1,4 κιλά που έβαλα είναι κατακράτηση υγρών.
Πάμε στα βιβλιαράκια και κάνουμε το ερωτηματολόγιο:
δικαιούμαι 28 πόντους.
Σήμερα έφαγα:
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί σικ. για τοστ
με 30 γρ. κρέμα σοκολάτα So Real light
1 φλιτζάνι γάλα με 1% λιπαρά
1 μπάρα δημητριακών
7,5 πόντοι
Υπόλοιπο ημέρας 20,5 π.
Να είστε καλά και ...προσοχή στους διατροφικούς πειρασμούς!
11-08-2009, 13:44 #1691
καλά εγώ η γαϊδούρα ούτε ένα ευχαριστώ δεν έχω πει για τα τόσα μπράβο που μου έχετε πει!ευχαριστώ!
π-κ νομίζω πως η ένδειξη στην ζυγαριά είναι απολύτως πλασματική!
δεν γινεται να εβαλες περίπου 2 κιλά μέσα σε μια μέρα. Μην τρελαθούμε κιολας! καλό που αντιδράς τόσο άμεσα αλλά μην αγχώνεσαι! γαι 4 λουκουμάδες μια μπάλα παγωτο ένα μπακλαβά και φουντούνια. Όλα αυτά μαζί μπορεί να είναι τα σουβλάκια που έφαγα μια μερα και την επόμενη εχασα κιολας. απλως είναι σίγουρη η κατακράτηση υγρών θα δεις!!!!!!! σε 3 μέρες ξαναζυγίσου!
11-08-2009, 14:19 #1692
p-k,
συμφωνώ με το αστέρι μας. Μη σκας, όντως σε 3 μέρες θα έχεις πέσει 1 κιλό.
Πάντως καλά κάνεις που δεν το αφήνεις. Αν είχαμε κάνει κι εμείς έτσι τότε που έπρεπε δεν θα ήμασταν τώρα σ'αυτό το σημείο.
Αλλά όταν είδα το πρώτο κιλό έιπα δεν βαριέσαι θα το χάσω, μπήκε το δεύτερο κιλό πάλι δεν βαριέσαι είπα. κι έτσι μπήκαν και τα υπόλοιπα και τώρα παλεύω με 16 κιλά, ευτυχώς τα 4 φύγανε.
11-08-2009, 20:00 #1693
Αχ βρε Ούρσουλά μου (
ελπίζω να μην σε ενοχλεί!) πόσο δίκιο έχεις!
Αν κάθε μία και ένας από εμάς έκανε ότι και ο αγαπητός π-κ, δεν θα κάναμε τόσο μεγάλο αγώνα....!!!
Είμαι έτοιμη να πάω να γυμναστώ μιας και μου το θύμησες σήμερα...! Πήρα σέλα σιλικόνης για ευνόητους λόγους και είμαι έτοιμη να κάνω αισθητή την παρουσία μου σε όοοοοοοοοοοοοοοοοολη την γειτονιά!!!!!!!!
Έφαγα βέβαια από πριν 3 φρυγανιές και 4 ελιές πράσινες και λίγο τυρί φέτα για να έχω κάτι να κάψω...!!! (όχι πως δεν μου περισσεύει λίπος για να καεί αλλά λέμε...)
Το μεσημέρι έφαγα μια μεγάλη και πολύ χορταστική σαλάτα απο κάποια αλυσίδα γνωστή για τις φρέσκιες σαλάτες της (ο Θεός να τις κάνει δηλαδή) με μαρούλι (άσπρο και κόκκινο), καλαμπόκι, κρουτον, κοτόπουλο ψητο λίγη παρμεζάνα και σως μελι μουσταρδα. δεν την εφαγα όλη φυσικά γιατί κάπου στη μέση έβλεπα αστράκια και να μην πω και τι άλλο είδα και σας φρικάρω τελείως οπότε την παράτησα την πέταξα και δεν θα ξαναφάω από εκεί δεν το συζητώ. όλο ευτράπελα μου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και αναρωτιέμαι αν έχω κανένα μαγνητάκι πάνω μου μου ασκεί έλξη σε όλες τις κακοτοπιές!!!! αλλά........ δεν μασάμε είπαμε
Πάμε λοιπόν γερά να κάψουμε ότι πήραμε από την σαλάτα-τρομάρα της- και φυσικά να μοιράσουμε χαμόγελα στους γείτονες που θα είναι στα μπαλκόνια!!!:P
αν και τώρα που το σκέφτομαι.... δεν ξέρω και πολλούς!!!!!!!
Τέρμα τα χαζά μου, σας φιλώ και σας "απειλώ" ότι θα ξαναγυρίσω πιο αργά!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!
11-08-2009, 20:15 #1694
Μπραβο αστερακι!
Πολυ ενθαρρυντικο!
Οι χτεσινοι μου ποντοι
Γαλα με δημητριακα 3,5
Σαλατα με ψητα λαχανικα 9?
1 κουλουρακι κανελλας 1
2 παξιμαδια 2
Φετα 2
Λαδι 2
Γαλα με δημητριακα 3,5
Συνολο 22,5
Να βαλω κ τους ποντους τους σημερινους?
Ας ελπισουμε οτι θα σταματησω εδω..
Γαλα με δημητριακα 3,5
Καρμποναρα 15
4 κουλουρακια 4
συνολο 22,5
12-08-2009, 08:54 #1695
Καλημέρα σας!
Σήμερα Τετάρτη (πόσο μου αρέσει η Τετάρτη...) και αρχίζω να σκέφτομαι πόσο γρήγορα έχουν περάσει 10 εβδομάδες και 1 μέρα από τότε που ξεκίνησα την διατροφή! Θεωρητικά θα έπρεπε να είχα φτάσει τα 78 με 77 κιλά και είμαι μόλις στα 80.6. χμ..... ξεκίνησα να το σκέφτομαι και να προβληματίζομαι αλλά μετά σκέφτηκα επίσης ότι στις δισκοπές πήρα περίπου 2 κιλά οπότε πήγα σχεδόν 2 εβδομάδες πίσω και έτσι είμαι μία ή άλλη!!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη που όλα πηγαίνουν καλά και ο καιρός περνάει χωρίς να νιώθω καμία στέρηση και έχω καταφέρει να χάσω 6.5 κιλά!!!! είπαμε.... σιγά σιγά όλα θα γίνουν και αυτό με κάνει να νιώθω τόσο μα τόσο γαλήνια!!!!
Αν υπολογίσω τον μέσο όρο, τότε μπορεί να πει κανείς ότι χάνω περίπου 640 γρ την εβδομάδα. Τέλειος ρυθμός!
Συνεχίζουμε λοιπόν ακάθεκτοι για τα καλύτερα!!!!!!!!! :P
Μέχρι τα 78.3 που είναι και ο πρώτος στόχος έχω ακόμη 2 βδομαδούλες και ίσως και περισσότερο! Με την επίτευξη του πρώτου στόχου πάμε βούρ για το 70 και μετά.... ποιος με πιάνει!!!!!! Ήδη νιώθω μια Θεά!!!!!!!! (μην με κοροϊδέψετε γιαυτό αλλά έχω αποκτήσει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρω αλλά δεσμεύομαι ότι αυτή τη φορά θα κάνω την διαφορά και θα φτάσω μέχρι το τέλος και δεν θα ξαναφήσω τον εαυτό μου να παρασυρθεί σε κρεπάλες και ανόητες κοιλιοδουλοφαγίες!!!!!!!!!! )
Επίσης σκέφτομαι πόσο πιο όμορφο είναι όταν μπορώ επιτέλους να πω ότι ελέγχω εγω για πρώτη φορά εκείνο το κομμάτι του εγκεφάλου μου που με οδηγεί στην υπέρμετρη κατανάλωση πολλών τροφών ταυτόχρονα. άλλες φορές μάλλον δεν μπορούσα να πατήσω πόδι και να πω ΤΕΛΟΣ, αφού χόρτασες σταμάτα. Τωρα είναι αλλιώς! και για να μην παρεξηγηθώ, είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν και θα υπάρξουν μέρες που θα φάω κάτι παραπάνω ή πολύ παραπάνω γιατί θα το ζητά ο οργανισμός μου αλλα ακομη και τοτε θα ειμαι πολυ περηφανη που την άλλη μερα θα ξέρω τον τρόπο να το φέρω στα ίσια του. και σε αυτό παιδιά με έχετε βοηθήσει πολύ. σε όλη την προσπάθεια που κάνω και στον τρόπο που σκέφτομαι πάνω σε αυτά με έχετε βοηθήσει να καταλάβω πολλά και σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!
Τέλος το πολύ μπλα μπλα, ξεκινά μια ακόμη όμορφη μέρα, μια περιπέτεια...!!!! μια μέρα που είναι το λιθαράκι για τις καλύτερες που έρχονται!!!!!!
Σας φιλώ γλυκά και περιμένω νέα!!!!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Μπορεί κάποιος να μου γράψει πως με αγαπάει;
11-07-2025, 03:05 in Με καφέ και συμπάθεια....