Results 1,696 to 1,710 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
12-08-2009, 11:25 #1696
ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ,
640γρ απώλεια την εβδομάδα είναι πολύ καλός ρυθμός. Μεταφράζεται σε 2,5 κιλά περίπου το μήνα ή σε 15 κιλά στο εξάμηνο. Δηλαδή με την αυγή του καινούριου χρόνου εσύ θα βρίσκεσαι ήδη στα μέσα της 6ης δεκάδας. Πααααρα πολύ καλά. Κι όλα αυτά χωρίς πεινα και άγχος.
Επίσης δεν σε βοηθάμε μόνο εμείς για να πραγματοποιήσεις αυτό το ταξείδι προς τον καινούριο σου εαυτό, αλλά κι εσύ με τη θετική σου σκέψη μας βοηθάς, μας παρακινείς, μας ξεσηκώνεις για να έιμαστε όλοι μαζί συνταξειδιώτες. Μία ευχάριστη παρέα που μοιράζεται τα άγχη της, τις αγωνίες της , τι επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες
Εμπρός λοιπόν ελεφαντάκι μου προχωράμε εμπρός δυναμικά, με κέφι.
- 12-08-2009, 11:38 #1697
Αμαλίτσα μου!!!!! (το Ουρσουλα μου δεν μαρεσει!
)
Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες και όλους! όλοι εδώ μέσα την ίδια λαχτάρα έχουμε! να φτάσουμε στο τέρμα! το σημαντικό είναι ότι ταξιδεύουμε παρέα και έτσι ούτε μακρύ θα μας φανεί το ταξίδι ούτε και θα βαρεθούμε!!!!!!!!
Σήμερα είχα και γω τις επισκέψεις που περιμένεις και εσύ και είμαι λίγο περίεργα αλλά οκ! κλείνω τα μάτια μου και ταξιδεύω στο 2010 που θα είμαι 20 κιλά ελαφρύτερη!!!!!!!!
και έτσι ξεχνιέμαι!!!!!!!!!!!!!!
12-08-2009, 11:59 #1698
για καποιον που δεν εχει επισκευτει τα ww και δεν ξερει το προγραμμα τους ειναι ευκολο να ξεκινησει με καποιες οδηγιες δικες σας.εγω ξεκινησα αρχικα με εναν διαιτολογο για να εχω εναν "μπαμπουλα" πανω απο το κεφαλι μου η καλυτερα για το στομα μου ,ακολουθουσα το προγραμμα του και τον 1ο μηνα εχασα 4 κιλα-καλα ειναι μου ειπε- τον επομενο 2 και τον επομενο 1 .μετα σταματησα να πηγαινω λογω διαφορων καταστασεων.Δεν τα εχω παρει εδω και 2 μηνες τρωω περιπου αυτα που μου ελεγε αλλα τωρα λογω διακοπων ταχω κανει λιγο μανταρα.Μπορω λοιπον να ξεκινησω μονη μου το προγραμμα των ww.εεεεε?
12-08-2009, 12:10 #1699
εννοειται και μπορεις! μπες στο weighwatchers points διαβασε και ξεσηκωσε ολα οσα σου χρειαζονται και εισαι ετοιμη!!!!!!!!!!!! για οτι χρειαστεις ειμαστε εδω και σε λιγους μηνες θα εισαι ολοκαινουρια!!!!!!! του κουτιου!!!!!!!!
καλως μας ορισες λοιπον και καλη αρχη!!!!!!
το θεμα με τους διαιτολογους μην το θιξω γιατι θα νευριασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12-08-2009, 12:11 #1700
ASTERAKI,
καλέ που πήγε το Ούρσουλα???? το βαρέθηκες πάνω που το συνήθισα???
12-08-2009, 12:12 #1701
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ο!!!!!!!!!!!!!!!
Ούρσουλά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι κανεις για πες!!!!!!!!!!!!!!
12-08-2009, 12:15 #1702
funny,
καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Όπως σου είπε το αστερι της παρέας, βρες το τόπικ weightwatchers points. Eκτύπωσέ το για να έχεις τους πόντους των φαγητών, κάνε το ερωτηματολόγιο για να βρεις πόσους πόντους πρέπει να λαμβάνεις ημερησίως αγόρασε κι ένα μικρό μπλοκάκι για να καταγράφεις τι τρως καθημερινά(ημερολόγιο) και ξεκίνα αύριο κιόλας. Εύκολο είναι. Στην αρχή για να σε βοηθήσουμε γράφε μας τι τρως για να δούμε αν υπολογίζεις σωστά τους πόντους και σιγά σιγά θα τα ξέρεις απ'έξω κι ανακατωτά.
Καλή επιτυχία.
12-08-2009, 12:19 #1703
Απαπαπα!!!!!! σκέτος χείμ(μ?)αρος η Ούρσουλα! μα ναι!!!!!!! είναι τόσο εύκολο να το κάνεις που θα σου φανει παιχνίδι!!!!!!!!! θα κοιμάσαι και θα βλέπεις πόντους!!!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!!
πλάκα κάνω! είνια όντως πολύ εύκολο και μπορείς και από σήμερα να το ξεκινήσεις!!!! δεν θα στερηθείς και ούτε θα νοιώσεις ότι κάνεις δίαιτα!!!!!! γιατί είπαμε τα ww είνια διατροφή και όχι δίαιτα!!!!!!!!!! σωστάααααααααααααααα?????????? ???????
12-08-2009, 12:24 #1704
ευχαριστω.λοιπον αν ειναι ετσι οπως τα λετε θα μπορω να παρακολουθω το προγραμμα και στις διακοπες μου που ξεκινανε την παρασκευη?με βλεπω δηλαδη στην παραλια με κομπιουτερακια και σημειωσεις .γουσταρω ολοι θα λενε καλα αυτη δεν αφηνει την δουλεια της ουτε στην παραλια?επομενως δεν θα σχολιαζουν "κοιτα τι φοραει" χι χι χι .αρχιζει να μοθ αρεσει η ιδεα .
12-08-2009, 12:30 #1705
καλή η σκέψη!!!!!!!! κομπιουτερακι δεν χρειάζεσαι γιατί δυστυχώς οι πόντοι δεν αγγιζουν καν τους 40!!!!!!!
οπότε θα είναι εύκολο να τους μετράς και με τα δάχτυλα!!!!!!!!
πλάκα κάνω!
εννοείται ότι είναι εφικτό και στις διακοπές αρκει να μην πλακωθείς να τρως ότι κινείται και πετάει όπως έκανα εγώ και χάσεις την μπάλα!!!!:P
μπορείς και από την πρωτη βδομάδα να φας παγωτό ή κάτι άλλο όπως πχ μια πίτα με καλαμάκια χοιρινα ή κάτι άλλο που δύσκολα το βάζουν οι διαιτολόγοι στην διατροφή που δίνουν!!!!!! πάρε και το λαπτοπ μαζί να μας ενημερώνεις και τότε σίγουρα θα σε περάσουν για καμία επιχειρηματία!!!!!!!!!!
καλή αρχή!!!!!!!!!!!!!
12-08-2009, 12:31 #1706
το θέμα με τους διαιτολόγους είναι μεγάααλη πίκρα.
Έτσι κι εγώ κάποια στιγμή πήγα (λίγο πριν πάω στα ww) που ήμουν 66 κιλά. Αφού συζητήσαμε και του είπα τι τρώω και τι όχι την πρώτη εβδομάδα μου έδωσε στο διαιτολόγιο τροφές που τις έτρωγα. Τη δεύτερη εβδομάδα αρχίσαμε την κόντρα. Όλο μου έβαζε να τρώω φέτες γαλοπούλας αλλαντικά δηλαδή που εγώ γενικότερα δεν τα θέλω τα αποφεύγω για λόγους υγείας. Του έλεγα Τετάρτη και Παρασκευή δεν τρώω κρέας βάλε μου λαδερό ή μακαρόνια. εεεε λες και το έκανε επίτηδες πάντα κρέας έβαζε και τα φασολάκια τα είχε Πέμπτη. Φυσικά κι εγώ τα άλλαζα. Ή επέμενε να τρώω φέτα (που τη μυρίζω και κάνω εμετό, πόσο μάλλον να τη φάω ή αλλα κίτρινα τυριά που δεν τα τρώω) με τα λαδερά. Χριστιανέ μου δεν τρώω τυρί του έλεγα, βάλε μου παραπάνω γιαούρτι ή γάλα για το ασβέστιο. Αυτός το χαβά του. Στο τέλος αρπαχτήκαμε, μου είπε πως αν δεν μάθω να τα τρώω όλα ποτέ μου δεν θα αδυνατίσω και τέτοια χαζά και αυτό ήταν ούτε και ξαναπήγα. ʼσε που μου την έλεγε που δεν προλάβαινα να πάω γυμναστήριο.
Κι είχα 3 κιλά απώλεια τον πρώτο μήνα κι αυτό ήταν.
Μετά έμαθα για τα ww και τον παράτησα.
12-08-2009, 12:33 #1707
Μπράβο αστέρι μου,
καλά την συμβουλεύεις. Ιδιαίτερα το λαπ τοπ μην το ξεχάσεις funn
12-08-2009, 12:34 #1708
σιγουρα θα υπαρχει καποιος διαιτολογος συζητησιμος αλλα δυστυχως η περισσοτεροι "την εχουν δει καπως" οτι και καλα τους εχεις αναγκη και ουτε ψυχολογικη θποστηριξη ουτε καν συζητηση
12-08-2009, 12:36 #1709
εγω βρει μια σουπερ διαιτολογο... αλλα ηταν οταν ηδη το πηρα αποφαση για την επεμβαση! αλλα οταν με το καλο περασει το εξαμηνο που μετα θελει λιγο επρισσοτερη προσπαθεια για να χασω και αλλα κιλα! σε αυτη θα παω να μου δωσει συμβουλες! ηταν σουπερ!
12-08-2009, 12:36 #1710
σε γενικες γραμμες οι τροφές που δίνουν είναι ίδιες. Ουσιαστικά ο σκοπός τους είναι να μάθουν (και καλά) σε κάποιον να τρωει σωστα χωρίς όμως να καταλαβαίνουν ότι το να στερούν πολλά οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα! Υπάρχουν βέβαια και οι λαμπρές εξαιρέσεις επιστημόνων που έχουν πλήρη γνώση του πως πράττουν και τί προγράμματα δίνουν! αλλά τι ασχολούμαστε? έχουμε βρει την υγειά μας με τα ww!!!!!!!!!!!!!!!
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια