Results 1,726 to 1,740 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
12-08-2009, 13:22 #1726
funny,
να σου ζήσουν τα παιδάκια σου.
Κι εγώ είμαι παντρεμένη και μαγειρεύω ένα φαγητό και για τους δυό μας.
Μόνο που κάνω δύο σαλάτες αφού στη δική μου μετράω το λάδι. Βλέπεις ο σύζυγος κάνει βουτιές με ψωμάρες στη σαλάτα και δεν του φτάνουν τα 2 με 3 κ.γλ το λάδι που πρέπει να φάω εγώ.
Είμαι σίγουρη πως θα την λατρέψεις την διατροφή ww και όλη σου η οικογένεια θα τρώει πιο υγιεινά μετά.
Θα γράψουμε κι άλλες συνταγούλες. Κι εσύ αν ξέρεις κάποια να την μοιραστείς μαζί μας.
Καλή επιτυχία λοιπόν
- 12-08-2009, 13:24 #1727
Originally posted by funny
αμαλια με εκανες και πεινασα.τι κρουασαν και μουσακα λες.λενε τετοια πραγμετα τετοιες ωρες?
Ελπίζω να το κατάλαβες το παράδειγμα
Ότι απορίες έχεις μη διστάσεις
12-08-2009, 13:33 #1728
φυσικα και το καταλαβα.ευχαριστω για τις οδηγιες και να ειστε σιγουρες οτι θα σας"ζαλισω" για τους ποντους
12-08-2009, 13:35 #1729
γιαμι γιαμι...! έφαγα αλλά πρέπει να πω ότι έκανα ένα κακό! πέτξα τα μισά φασολάκια γιατί δεν μπορεσα να τα φάω... έφαγα τις μελιτζάνες όμως και τα μπιφτέκια και τη φέτα....
φακές ε? πολύ ωραίο φαγητό!!!!!!!
τι άλλα καλούδια έχεις?
funny, παντρεμένη και εσύ ε? α! η μόνη λεύτερη εγώ είμαι ????????? :P
12-08-2009, 13:37 #1730
επίσης με την διατροφή ww δεν θα χάσεις γρήγορα , αλλά αργά και σταθερά.
Ο μέσος ρυθμός απώλειας την εβδομάδα κυμαίνεται από 400-700γρ.
Γενικά τα ww σου αλλάζουν εντελώς τον τρόπο αντιμετώπισης του φαγητού.
Σου βάζουν την άσκηση στην καθημερινότητά σου, και σε απαλλάσουν από τις τύψεις και το άγχος του να γευτείς ένα γλυκό ή ένα θερμιδογόνο γεύμα που έχεις επιθυμήσει.
Να θυμάσε να πίνεις αρκετό νερό.
12-08-2009, 13:38 #1731
εεεε όχι και λεύτερη.
αφού σε λίγο θα αρχίσουμε να κοιτάμε για νυφικά
12-08-2009, 13:41 #1732
καλά έκανες που τα πέταξες τα φασολάκια, γιατί να τρως όταν δεν πεινάς?
άντε άντε κλεινει σιγά σιγά το στομαχάκι.
εγώ δεν έφερα τίποτε άλλο γιατί το πρωί έφυγα πολύ νωρίς για να προλάβω να πάω να δώσω αίμα.
Εξετάσεις για τον θυρεοειδή. Να δούμε είναι εντάξει ή μήπως χρειάζεται κανά ρύθμισμα.
12-08-2009, 13:43 #1733
:P
θα σας καλέσω όλους στον γάμο μου στον οποίο ελπίζω να έχω καταφέρει να ζυγιζω 53-55 κιλά! θα κάνω και τραπέζι με ψητά, τηγανιτά και γλυκά και μετά για να αποσβέσουμε τους πόντους θα πρέπει να πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία και να κόβουμε βόλτες πάνω κάτω για καμια 10αριά μέρες!!!!!! θα μας πει ο πκ που έχει και εμπειρία στο περπάτημα στην παραλία!
12-08-2009, 13:46 #1734
δεν μου πολυάρεσαν Ούρσουλα.... αν μάθει η μαμά ότι τα πέταξα δεν με σώνει τίποτα!!!!!! γιαυτό σσσσσσσσ..... μυστικό!!!!!!
Το στομαχάκι κάνει επιλογές! νιώθει κορεσμό στα φασολάκια και στα ζαρζαβατικά και ανοίγει όταν πρόκειται για σουβλάκια πίτσες παγωτά και τά λοιπά πολύ υγιεινά σνακ!!!!!!
12-08-2009, 14:02 #1735
Σίγά μην κόβουμε βόλτες μετά το γάμο και μετά την γαμήλια κρεπάλη.
σβούρες και φυγούρες στο χορό θα κάνουμε καλέ.
Εγώ στο γάμο μου δεν πρόλαβα να φάω και να πιω τίποτα. Μόνο όταν αλληλοταιστήκαμε την τούρτα η οποία ήταν επιηκώς αδιάφορη. Χόρευα δε από τις 10 έως τις 12 με τα παπούτσια και μετά με τις παντόφλες!!!
Τέλειωσε η δεξίωση στις 3 το πρωί, μετά πήγαμε στα μπουζούκια για καμιά ώρα και μετά καταλήξαμε με το νυφικό σε πατσατζίδικο γιατί τα στομάχια μας πια χτύπαγαν ταμπούρλο. Ακόμη την θυμάμαι εκείνη την κρεατόσουπα που έφαγα , σκέτο βάλσαμο ήταν.
Στη μαμά σου δεν θα πω τίποτα για τα φασολάκια, άλλωστε ούτε εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα.
Αλλά βρε αστεράκι μου, μου φαίνεται πως τα στομάχια μας μοιάζουν αρκετά. Εμένα το δικό μου με κάνει κι απορώ πως χωρά ώρες ώρες τέτοιες ποσότητες παγωτών και γλυκών
12-08-2009, 14:11 #1736
Α ναι!!!!! ξέχασα τον χορό!!!!! μας πως μου διέφυγε!!!!
θα ήθελα να σε δω με το νυφικό και τα παντοφλίνια και δεν θέλω τπτ άλλο!!!!!
Αφού κατάφερες να τα φορέσεις και 2 ώρες τα παπα μην μιλάς καθόλου! για φαντάσου να έμπανες μέσα στο κέντρο με τις παντούφλες!!!!!
και μετά μια νύφη σε πατσατζίδικο να τρώει κρεατόσουπα!!!!!! μια χαρά σε βρίσκω!
Αφού σου αρέσουν τόσο πολύ λοιπόν τα γλυκά και τα παγωτά θα έχω μια τούρτα παγωτό σοκολατένια μόνο για μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12-08-2009, 14:22 #1737
Μου φαινεται πολυ δελεαστικο το προγραμμα αυτο,μαλλον θα σας ερθω και εγω..Τι να κανω,ξεκινησα πριν καποιες μερες διατροφη για τις πολυκυστικες και ρε παιδια δεν μπορω να τηρησω συγκεκριμενο διαιτολογιο.Μου ειναι πολυ περιοριστικο και δυσκολο.Παλιοτερα μετρουσα θερμιδες,αλλα εκανα βουλιμικες κρισεις και μου ειχε δημιουργηθει εμμονη με τις θερμιδες,οποτε δε θελω να ξαναγυρισω σ αυτον τον τροπο.
Λετε τα ww να μου διευκολυνουν και εμενα τη ζωη?
Ξεκινησα 69,3 κιλα,εχω χασει μονη μου χωρις να υπολογιζω τιποτα 6 κιλα ακριβως,ειμαι 63,3,αλλα τωρα δε χανω ευκολα αλλο.Χρειαζομαι να κανω κατι πιο οργανωμενο.Θελω να χασω 5 κιλα ακομα και να παω 58.Και 56 θα ηθελα,αλλα τα 58 ειναι πιο ρεαλιστικος στοχος.Σας βλεπω τι καλο κλιμα υποστηριξης εχετε δημιουργησει και πραγματικα ποσο πολυ βοηθιεστε...Ελπιζω να λειτουργησει και σε μενα αυτο το συστημα,ειπα να αρχισω απο σημερα.Φρουτα μεχρι 3 τη μερα και λαχανικα εχουν 0 ποντους αν δεν κανω λαθος απο αυτα που εχετε πει,ε?
12-08-2009, 14:22 #1738
asteraki,
όλοι μας κοίταζαν και μας ευχόντουσαν στο πατσατζίδικο. Είχε πλάκα.
Όσο για τα παντοφλάκια στο συνιστώ και σένα. έχε ένα ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητο. Μετά από κάποια ώρα πρήζονται τόσο πολύ τα πόδια που δεν χωρούν σε κανένα παπούτσι όσο άνετο και φορεμένο κι αν είναι παρά μόνο σε αθλητικό ή σε παντόφλα. Και πίστεψέ με δεν λέει να γυρνάς ξυπόλυτη, είναι άκρως επικίνδυνο.
Πω πω σοκολατένια τούρτα!!! λιγώθηκα τώρα. Πάω να φτιάξω καφεδάκι ελληνικό να συνέλθω.
12-08-2009, 14:26 #1739
ευχούλα,
καλώς μας ήρθες.
λίγα είναι τα κιλά που έχεις να χάσεις γι'αυτό και θα σε ταλαιπωρήσουν λίγο περισσότερο.
αν δεν βιάζεσαι τότε τα ww θα σε βοηθήσουν.
Σωστά τα λες με τους πόντους. Ότι χρειαστείς μη διστάσεις να ρωτήσεις.
12-08-2009, 14:30 #1740
τα τακούνια???????? αχαχαχαχαχα!!!!! σκέφτομαι μόνο πως είμαι ικανή να τα βγάλω μέσα την εκκλησία!!!!!! η να παρω κανενα ισιο παπουτσάκι που να ταιριάζει με το νυφικό!
αντε αντε! φτιαξε καφεδακο και ελα σε περιμένω! φτιάξτον μερακλή με 2 φουσκάλες!!!γεια σου Ευχή! βασικά είναι πολύ βατή η διατροφή αυτή και στην συνιστώ. πολύ λίγα μου φαίνονται τα κιλά όμως και θα ήθελα να μου πεις και το ύψος σου! μηπως δεν χρειάζεται να χάσεις άλλα.
Κατά τ'αλλα, μέχρι 100 γρ φρούτα έχουν 0π και από 100 και πάνω βάζε 0.5 ή 1π. υπάρχουν κάποια φρούτα που έχουν πόντους. δες τα στο φυλλάδιο με τους πόντους γιατί δεν τα πολυθυμάμαι! τα λαχανικά ακριβώς, έχουν 0π.
Αν το πάρεις απόφαση ότι θες να χάσεις γιατί υπάρχει λόγος να χάσεις τότε θα σου φτιάξει και η διάθεση και θα τα δεις όλα πιο εύκολα(εννοω σε ότι έχει να κάνει με την διατροφή)
ότι χρειαστείς είμαστε δώ και μας ρωτάς!!!!!!!!!
καλή αρχή λοιπόν!
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα