Results 1,936 to 1,950 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
29-08-2009, 18:35 #1936
αστερακι ελα τσατ να τα πουμε
- 29-08-2009, 18:35 #1937
Γεια σαςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Τί κάνετε? εγώ εδώ.... μπάνια ύπνος βόλτες φαγητό.....!!!! κυνηγάω να αποσβέσω τους έξτρα μου πόντους και νομίζω ότι το έχω!!!!
Σκέφτομαι ότι την τρίτη δεν θα έχω ζυγαριά να ζυγιστώ αλλά χαλάλι, θα πάω αθήνα και θα δω εκεί τί θα γίνει...!!! κρατιέμαι όσο μπορώ για να μην πέσω με τα μούτρα στις μπουγάτσες και τα σουβλάκια...!!!!
ευχούλα μια χαρά πας και πολύ χαίρομαι που έδειξες τέτοια παραδειγματική πυγμή στις διακοπές!!!
Η Αμαλίτσα θα λιάζεται σε καμια παραλία τώρα....!!!!!!
Π-κ, σε έχω χάσει!!!!
Ζωήτσα, υπολογίζεις αγκινάρες, πατάτες και το λάδι!
Φάννυ, ξεκίνησες με τους πόντους? μια χαρά πάμε ε?
Σας φιλώ γλυκά όλους!!!!!!!!!!!!!
30-08-2009, 16:43 #1938
Γεια σας παιδια! P-k σ ευχαριστω για την ενθαρρυνση! Προσπαθω να το κανω σωστα γιατι δε θελω αλλο πισωγυρισμα..
Χτες 19 ποντους και μιση ωρα περπατημα. Ζοριστηκα απιστευτα χτες γιατι καμια ωρα μετα το περπατημα βγηκαμε εκτακτως για φαγητο και εγω την εβγαλα με μισο ποτηρι σαγκρια αφου ειχα ελαχιστους ποντους,βραδινο εφαγα ακριβως μετα το περπατημα(μισο τοστ). Τρωγανε ολοι και εγω με τη σαγκρια στο χερι και την πεινα να με δερνει εριχνα καντηλια απο μεσα μου. Με ρωτουσανε γιατι δεν παιρνω κατι και τους ειπα οτι μολις ειχα φαει και ημουν σκασμενη,τι να λεγα... Δε μου αρεσει να λεω οτι κανω διαιτα,γιατι αρχιζουν και μου λενε πως δε χρειαζεται και παρασυρομαι. Αυτα ειναι πολυ σχετικα για τον καθενα.. Ηταν η πιο ζορικη μερα απο τοτε που ξεκινησα το προγραμμα,σημερα ομως νιωθω μεγαλη ικανοποιηση και αναμενω το ζυγισμα αυριο,νιωθω πως κατι εχω χασει!
Μεχρι στιγμης ειμαι στους 13 ποντους. Σημερα εφαγα μακαρονια με κιμα. Θα προσπαθησω να παω και για περπατημα.
Καλη συνεχεια σ αυτες που διακοπαρουν! Φιλακια!!
31-08-2009, 12:14 #1939
Γεια σας φιλαρακια!! Βλεπω αραιωσαμε λιγο,αλλα μαλλον περνατε καλα,οποτε χαλαλι!! Λοιπον,σημερα ζυγιστηκα και αγγιξα τα 62,1! Αυτο το νουμερο ουτε και εγω θυμαμαι απο ποτε ειχα να το δω! Οι κοποι μου απεδωσαν και νιωθω πολυ καλα! Αλλα ξερω πως δε θελει πολυ ενθουσιασμο,τα κεφαλια μεσα και συκγροτηση-συγκεντρωση! Χτες 19 ποντοι ακριβως και μιση ωρα περπατημα. Η βλακεια ειναι πως πρεπει να την αρπαξα λιγο χτες και σημερα ειμαι με συναχι και ολα τα σχετικα.
Σας φιλω!!
02-09-2009, 10:31 #1940
να ρωτησω κατι ? ψαχνω και δεν μπορω να βρω τους ποντους για 2 μπιφτεκια (βρισκω μπιφτεκια με πατατες τηγανητες 10 π) εγω τα εφαγα χωρις πατατουλες ποσο να τα υπολογισω?
02-09-2009, 16:18 #1941
Χαιρετω!! Τι κανουμε? Ελπιζω να εισαστε ολοι καλα!
Funny σου ευχομαι καλη αρχη! Το ενα μπιφτεκι απο απαχο κιμα 90 γραμ. εχει 3 ποντους.
Εγω χτες καταναλωσα 29 ποντους αντι για 19,παιδια πεινουσα πααρα πολυ και δε θελω να ζοριζομαι πολυ. Βεβαια εχω αρκετους εξτρα ποντους απο το περπατημα,τους οποιους τους αφηνω στην ακρη,οποτε πιστευω το χθεσινο δε θα κανει ζημια. Συνεχιζω κανονικα σημερα.
Φιλακια!
03-09-2009, 09:18 #1942
ευχαριστω πολυ ευχη
03-09-2009, 14:06 #1943
παιδεςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!! !!!! χαθήκαμε το ξέρω!
την επόμενη εβδομάδα επιστρέφω και θα τα λέμε καθημερινά!!!
να πω μόνο πως τα εχω κανει θαλασσα με την διατροφη και τρεχω να μαζεψω οτι μπορω!
κριμα γιατι κατι μου λεει πως το 2κιλο το εχω χαλαρα παλι
τελοσπαντων δεν θα συγχιστω παλι. στο χερι μου ειναι να το παλεψω!
σας φιλω γλυκα και θα τα πουμε συντομα!!!!!!!! φιλακια πολλα πολλα
03-09-2009, 14:26 #1944
Αστερακι!! Οπως πεφτουμε ετσι και σηκωνομαστε,μην πτοεισαι. Ειμαι σιγουρη πως πολυ γρηγορα θα ξαναμπεις σε προγραμμα. Εγω προχθες πηρα 29 ποντους γιατι πεινουσα πολυ,εφαγα μια κρεπα το βραδυ και ηρεμησα,αλλα ειπα να το αφησω ετσι και χθες πηρα 19. Συνεχιζω κανονικα και πηγαινω και για περπατημα.
Καλη συνεχεια στις διακοπουλες σου,φιλιααααα!!!
03-09-2009, 14:31 #1945
αχ ευχη μου.........!!!!!!!!!
μακαρι να ηταν 29 οι παραπανω ποντοι μου !
εδω μιλαμε για 35872372548267 παραπανω ποντους!!!!!!! χαχαχαχαχα
δεν πειραζει ομως απο σημερα τα κεφαλια μεσα!
θα βρω τροπους να τους καψω!!
φιλακια πολλα πολλα
05-09-2009, 11:11 #1946
λοιπον πιστευω οτι πρεπει και εγω πλεον να καταγραφω τους ποντους μου . χτες : πρωι 1 τοστ/γαλοπουλα/τυρι φινα 4π
σταφυλακι 1 μεσημερι μακαρονια με κιμα 8π απογευμα 1 μπαρα δημητριακων με σοκολατα 2π και βραδυ 1 μπωλ με γαλα και δημητριακα .το γαλα ειναι 1π τα δημητριακα 2π ειναι 17.και βαζω 5 αποθηκη για σημερα που θα παμε σε ταβερνακι με φιλους.
σημερα μεχρι στιγμης 1τοστ/γαλοπουλα/τυρι 4π 1 νεκταρινι 1π?
05-09-2009, 17:47 #1947
Γεια σας! Τι μου κανετε,που χαθηκατε ολοι? Ελπιζω να περνατε τελεια και γρηγορα να ξαναγραψετε!
Εγω συνεχιζω το προγραμμα με πολυ μικρες παρεκκλισεις. Ε,καμια μερα θα παρω 21 ποντους,την αλλη 19,την αλλη 22,την αλλη 17,σε τετοιους ρυθμους κινουμαι. Νιωθω πως κατι χανω,αλλα αργα. Μου εχουν σπασει λιγο τα νευρα καθε μερα να εχω το νου μου και να περιμενω τα κιλα να φυγουν,αλλα ετσι εχει το πραγμα δυστυχως. Αποφασισα μολις παω 60 να σταματησω και να αρχισω συντηρηση. Βαρεθηκα πια και δεν πειραζει,μια χαρα αδυνατα κιλα θα ειναι και αυτα,δε χρειαζεται να γινω και τελειως κοκκαλο. Κουραστηκα να εχω συνεχως στο μυαλο μου ολο αυτο το θεμα,ανυπομονω να χασω λιγο βαρος ακομα και να πω στοπ,ως εδω. Απλα σκεφτομαι μετα τι τακτικη να ακολουθησω. Να συνεχισω να μετραω ποντους για συντηρηση,να μετραω θερμιδες η να με αφησω ελευθερη να τρωω οπως θελω,αλλα συμφωνα με καποιους κανονες και ενα μετρο? Θα τα καταφερω? Δεν ειχα δωσει ποτε μου ως τωρα αυτην την πολυτελεια στον εαυτο μου να μην θελω να χασω αλλα κιλα και δεν ξερω πως να αντιδρασω,ωστε να μην ξεφευγω. Θα το σκεφτω λιγο ακομα,εξαλλου μεχρι τα 60 εχω λιγο καιρο.
Funny μου το νεκταρινι 0 ποντους. Μεχρι 3 φρουτα την ημερα (εκτος απο μπανανα,σταφυλι και ισως και καποιο ακομα) δεν υπολογιζουμε ποντους! Τελειο,ε??
Πολλα φιλακια!!
07-09-2009, 15:30 #1948
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
σήμερα γύρισα στη δουλειά -από τα βόρεια που διακόπευα- και μόλις τώρα πήρα μια ανάσα να σας γράψω τα νέα μου.
Τη βδόμάδα πριν φύγω είχα πολύ σημαντική απώλεια συγκεκριμένα είχα χάσει 1200γρ και είχα φτάσει στα 67,5 κιλά. Τι χαρά που είχα, ένιωθα μια θεά!!! Είχα χάσει συνολικά 3 κιλά μες στον Αύγουστο.
Δυστυχώς όμως από την πρώτη κιόλας μέρα των διακοπών το πρόγραμμα πήγε κυριολεκτικά περίπατο. Τι κι αν αύξησα τους πόντους ώστε να κάνω και καλά τώρα συντήρηση , ούτε αυτό δεν κατάφερα να κάνω. Έχασα την μπάλα φυσικά, αναμενόμενο, όποτε πάω στο χωριό αυτό γίνεται. Δεν έχω επιλογές, μαγειρεύουν πολλά τηγανιτά και γενικότερα κρεατικά βάζουν πολύ αλάτι στα φαγητά βγαίνουμε καθημερινά, οι πειρασμοί είναι πάρα πολλοί και παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκα πάααρα πολύ στα γλυκά τελικά δεν απέφυγα να φορτώσω κιλά. Ευτυχώς 1,5 κιλό πήρα μόνο και λέω μόνο γιατί έχω γυρίσει από το χωριό ακόμα και με 3 κιλά μέσα σε μία μόλις εβδομάδα.
Τώρα όμως που γύρισα, ξανά πάλι στο πρόγραμμα εντατικά και ελπίζω σε κανά 10ημερο να επανέλθω στα 67,5.
Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά, να μην απογοητεύεστε και συνεχίστε το πρόγραμμα.
Φιλάκια πολλά πολλά.
07-09-2009, 20:56 #1949
Καλησπέρα και από εμένα, με αρκετή καθυστέρηση θα έλεγα...
Καλό φθινόπωρο να έχουμε!
Το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε και το κρύο είναι αρκετό το πρωί και το βράδυ, τουλάχιστον εδώ στα βόρεια. Είναι αυτή ακριβώς η περίοδος που αισθάνεσαι τον άνεμο, την ατμόσφαιρα, την αύρα αν θέλετε μιας νέας αρχής, καθώς κλείνει ο κύκλος της ξεγνοιασιάς και μπαίνουμε στις υποχρεώσεις και στα χρονοδιαγράμματα του χειμώνα.
Πάντα φίλοι μου αισθάνομαι μια συγκίνηση να με διαπερνά, καθώς το πέρασμα του χρόνου κάνει αισθητή την παρουσία του, όπως κάθε χρονιά άλλωστε. Και μου θυμίζει μια αγαπημένη έκφραση ενός φίλου, που έλεγε "ο πανδαμάτωρ χρόνος...". Να είσαι καλά φίλε μου Ανέστη εκεί που βρίσκεσαι...
Απλώς θυμήθηκα τα λόγια σου, δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Είναι σίγουρα η αλλαγή της εποχής, αυτό το πήγαινε-έλα του φωτός ανάμεσα στα σύννεφα, η μυρωδιά από τα ρούχα που ξαναβγήκαν απ' τη ντουλάπα, η μέρα που μικραίνει, η απόλυτη βεβαιότητα ότι έρχεται ο χειμώνας.
Αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά της ζωής, οι πολλές εναλλαγές της. Η κυκλική διάσταση των πραγμάτων, η γοητεία της καθημερινότητας, το να αντλείς χαρά και ικανοποίηση από απλά πράγματα. Αυτό θυμάμαι το έλεγε ο πατέρας μου, η μεγαλύτερη ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα που γεμίζουν τη ζωή μας.
Και ένα από τα πιο ουσιώδη συστατικά της ζωής είναι η επικοινωνία. Αυτό που κάνουμε και μέσα απο το φόρουμ, το ότι δηλαδή μιλάμε, ανταλλάσσουμε απόψεις, ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο.
Είχα μάλιστα την ευκαιρία πρόσφατα να γνωρίσω από κοντά (πήγαμε για καφέ), ένα από τα μέλη της παρέας μας και χάρηκα πολύ. Όταν γνωρίζεις αισιόδοξα και χαρούμενα πρόσωπα, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτή η στάση και διάθεση να σε συνοδεύει πάντοτε.
Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου, έτσι απλά!
Την προηγούμενη Τρίτη (ημέρα ζυγίσματος), η ζυγαριά έδειξε 81,1 κιλά. Στόχος μου ως γνωστόν τα 78, με συν 2 το ανώτερο.
Εγώ αισθάνομαι καλύτερα γύρω στα 79. Θα μου πέιτε "ψιλοπράγματα", μια και καμιά διαφορά δεν υπάρχει εμφανής στο σώμα και στα ρούχα μου, αλλά θα προσπαθήσω να διατηρούμαι πάντα κοντά στα 79, έτσι νιώθω καλύτερα.
Το θέμα είναι ότι το τελευταίο δεκαήμερο έπεσαν μαζεμένες πολλές υποχρεώσεις, όπως γάμοι, εκδρομές, εκδηλώσεις κλπ στις οποίες συγκρατήθηκα μεν, όχι όμως όπως έπρεπε. Έγιναν κάποιες υπερβάσεις και είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα δείξει αύριο η φίλη μου η ζυγαριά.
Ό,τι και να δείξει πάντως, δεν έκανα όλη την 9μηνη προσπάθεια για να ξαναβάλω τα κιλά. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ και σε αυτό είμαι κατηγορηματικός.
Επιστροφή στο μέτρο λοιπόν από αύριο το πρωί.
Αμαλία, καλώς ήρθες και μη στενοχωριέσαι καθόλου για τη μικρή αύξηση βάρους. Έχεις πείσμα και θέληση και θα τα χάσεις όλα τα παραπανίσια κιλά, είμαι βέβαιος γι' αυτό.
Εuxi, πολύ καλά πας κι εσύ. Συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα και σύντομα θα φτάσεις και στη συντήρηση. Σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Καλό βράδυ σε όλους και όλες!!!
08-09-2009, 11:07 #1950
Πολύ καλημέρα σας!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην πραγματική ζωή και για μένα και όπως φαίνεται τα πράγματα μπάινουν στην κανονική τους ροή! Πόσο με συγκίνησε το ποστ σου αγαπητέ μου φίλε π-κ δεν λέγεται! Ο καιρός όντως έβαλε τα φθινοπωρινά του επιτέλους! Σας εύχομαι λοιπόν και επισήμως ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!
Ημουν και εγώ βόρεια, πέρασα πολύ όμορφα παρόλο που η ζέστη με εκνεύρισε αρκετά. την ημέρα που αποφάσισα να φύγω άρχισε την βροχή και την μείωση της θερμοκρασίας και την χουχουλιάρικη διάθεση! Αχ, Θεσσαλονίκη μου πόσο θα μου λείψεις....!!!!
Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον αγαπητό μου π-κ και πραγματικά πολύ τον χάρηκα! είναι τρομερά αξιόλογος άνθρωπος γεμάτος θετική ενέργεια και απ'οτι κατάλαβα απόλυτη πειθαρχία!!!! π-κ μια χαρά είσαι και στα 81 δεν σου φαίνονται καθόλου!!
Αγαπημένη μου Αμαλία, μην αγψώνεσαι για τα κιλά. είναι αναμενόμενο εξάλλου! το θέμα είναι από εδώ και πέρα τί κάνουμε! τα κεφάλια μέσα και για μένα από σήμερα..... η ζυγαριά έδειξε + 1.900 και έχω φτάσει αισίως τα 80.600. δεν πρόλαβα να χαρώ το 7 στην ζυγαριά αμέσως ξανανέβηκε!!! αλλά όπως λέει και ο αγαπητός π-κ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ. Οτι έδειξε έδειξε πάμε για άλλα τώρα καλύτερα!!!! σιγά μην σκάσω! ευχούλα μου είσαι πολύ κοντά στον στόχο σου μην τα παρατήσεις! όλοι κουραζόμαστε αλλά πρέπει να ιδρώσουμε για να πετύχουμε κάτι! και εσύ το πας μια χαρά!!!! άντε, λίγο ακόμη και όλα θα γίνουν!
φάννυ μου!!!!!!!!!!! πολύ χάρηκα που ξεκινάς και εσύ παρέα μας! ελπίζω να πέρασες όμορφα στις διακοπές σου και από οτι βλέπω η ζυγαριά έχει πάρει ήδη την κατηφόρα!!!! άντε, καλή επθτυχία και εδώ είμαστε όλοι, ενωμένοι και μαυρισμένοι μετά από τα πολλά μπάνια!!!!!!!!!
σας φιλώ γλυκά και θα τα λέμε πιο συχνά πλέον! καλή μας επανεκκίνηση λοιπόν και πάντα στα καλύτερα ελπίζω και εύχομαι για όλους!!!!!!!!!
π-κ μην χάνεσαι!!!! μπαίνε και καθόλου τσατ!
φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα