WEIGHT WATCHERS - Page 131
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 131 of 301 FirstFirst ... 3181121129130131132133141181231 ... LastLast
Results 1,951 to 1,965 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    και κατι τελευταίο.... ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!
    Ξέρω είναι θεωρητικό αλλά τόσο μα τόσο βασικό..... Όλα αλλάζουν, όλα τα ίδια μένουν.... στο χέρι μας είναι να κάνουμε την κάθε μας πράξη μοναδική... κάθε στιγμή είναι μοναδική ακόμη και εκείνη που μπορεί να νιώσουμε βαρεμάρα ή εκείνη που θα μας στεναχωρήσει... ακόμη και εκείνη που θα κάνουμε πάλι τα ίδια όπως κάθε άλλη μέρα.... Ενα χαμόγελο, ένα όνειρο, μια όμορφη ανάμνηση.... Είναι κάτι εξαιρετικά μοναδικό..... Μη ρωτάτε γιατί και πως... όλα μόνοι μας τα κάνουμε ξεχωριστά.... ακόμη και τα καθημερινά....
    Ζω , αναπνέω, υπάρχω, χαίρομαι , λυπάμαι, βαριέμαι.... κάθε στιγμή είναι διαφορετικά τα συναισθήματα! ΜΟΝΑΔΙΚΑ
    θελω να ζω την κάθε στιγμη όχι σαν να ήταν η τελευταία αλλά σαν να είναι η αρχή ενός καλύτερου αύριο.....
    Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου φίλοι μου....!!!!!!!!

Member
    ευχαριστω πολυ αστερακι για τις ευχες σου.

Λοιπον τωρα στο θεμα μας πρωι 1 τοστ 4 π και ενα καπουτσινο 1 π (με επιασε το κρυο τρομαρα μου) ενδιαμεσα 1 νεκταρινι μεσημερι 1 μπριζολιτσα 7π και φασολακια λαδερα 5 π 1 φετα ψωμι του τοστ 1 π εχω λοιπον 18 π το απογευμα και το βραδυ με βλεπω μονο με φρουτα.

ωραια διορθωθηκε

Senior Member
    Φαννυ μου, γιατί υπολόγισες 7.5 π τα φασολάκια? πόσο λάδι έβαλες για πόσες μερίδες και εφαγες και πατάτες με τα φασολάκια? αν δεν έβαλες πολύ λάδι και δεν έφαγες πατατες τότε νομίζω πως δεν θα τα υπολογίσεις τόσο πολύ. πόσους πόντους έχεις? 21?

Senior Member
    Καλησπέρα κι από μένα,

Π-κ ,
    τί όμορφα που γράφεις!!!!
    Όντως το καλοκαιράκι μας αποχαιρέτησε, αλλά ένας καινούριος κύκλος ξεκινάει. Ακόμη και το φθινόπωρο με την γλυκιά του μελαγχολία δεν είναι άσχημο. Έχει κι αυτό την χάρη του και τις όμορφες στιγμές του.
    Όσο για τα κιλά που πήραμε , μην σκας αστεράκι μου, εμείς να είμαστε καλά και σύντομα θα τα ξαναχάσουμε. Να θυμάσε πως πήραμε απλώς αναβολή επίτευξης του πρώτου στόχου μας για κανά 10ημερο, όχι παραπάνω.

funny,
    πολύ χαίρομαι που σου ταίριαξε το πρόγραμμα των ww.
    συνέχισε δυναμικά, πας πολύ καλά.

σήμερα έφαγα,
    1 τοστ με ίχνος ζαμπόν + τυρί μίλνερ + ντοματούλα 4,5π
    μακαρόνια ολικής με κιμά 7π
    λαιτ τυρί τριμμένο 1π
    σύνολο 12,5π

Καλή συνέχεια σε όλους

Member
    Originally posted by asteraki
    Φαννυ μου, γιατί υπολόγισες 7.5 π τα φασολάκια? πόσο λάδι έβαλες για πόσες μερίδες και εφαγες και πατάτες με τα φασολάκια? αν δεν έβαλες πολύ λάδι και δεν έφαγες πατατες τότε νομίζω πως δεν θα τα υπολογίσεις τόσο πολύ. πόσους πόντους έχεις? 21?
    ναι εχω 21 π.στα φασολακια εβαλα 2 κουταλιες λαδι. το 7,5π το βρηκα σαν φασολακια λαδερα και χωρις πατατες εννοειται .μια μεριδα κανονικη

Senior Member
    Aμαλίτσα μου!!!!!!
    10μέρες το πολύ ελπίζω να πάμε πίσω!!!! ξέρεις έχει αρχίσει να μου αρέσει αυτό το αργά αλλά σταθερά της ζυγαριάς και δεν θα ήθελα να το χαλάσω!!!! Φάννυ αν ήταν μία μερίδα μόνο τα φασολ'ακια που έφαγες και όχι 2 τότε νομίζω ότι μπορείς να τα υπολογίσεις γύρω στους 5 πόντους το πολύ. τα φασολάκια τι έχουν μέσα? φασολάκια 0π, ντομάτα 0.5π λάδι 6π και τίποτε άλλο! οπότε αν ήταν μια μερίδα στραγγισμένη από λάδι τότε και οι 5 πολλοί είναι! οι πόντοι στην λίστα συχνά αναφέρονται σε μερίδες εστιατορίου που τιγκάρουν τα φαγητά στα λάδια και στα λίπη. αν εσύ το εφτιαξες μετρημένο το φαγητό είναι παραπάνω από ασφαλές να το υπολογίσεις 5π! οπότε σου μένουν κάποιοι πόντοι ακόμη για να τους καταναλώσεις το βράδυ σε μια σαλάτα με λίγο λάδι ή σε ένα τοστάκι μόνο με τυρί!
    άντε, πάμε γερά και σήμερα και με βλέπω σύντομα να πηγαίνω για ψώνια (μικρότερα νούμερα...!!!)
    εγώ μέχρι τώρα έχω φάει ένα τόστ μόνο με τυρί και λίγο κέτσαπ 3π. έχω πέσει με τα μούτρα στο σιδέρωμα και μόλις είδα τί ώρα έχει πάει! θα φάω μια σαλάτα και λίγο τυρί και λίγο ψωμί και το απόγευμα κανένα φρούτο. έχω και έξοδο για καφεδάκι με τις φίλες μου σήμερα οπότε θα χρειαστώ και εκεί 3-4 πόντους αν πάρω κάτι άλλο εκτός από καφέ! θα δείξει!!!!!!!!!
    σας φιλώ γλυκά!!!!!!!!!!!!

Member
    φασολάκια 0π, ντομάτα 0.5π λάδι 6π και τίποτε άλλο! οπότε αν ήταν μια μερίδα στραγγισμένη από λάδι τότε και οι 5 πολλοί είναι!!!!!!!!!!!!!
    εγω τα εφτιαξα και εβαλα μονο και λιγο κρεμμυδακι.αρα κατι μενει για το βραδακι.ευχαριστω πολυ πολυυυυυ.

Senior Member
    Funny, συνέχισε έτσι με πείσμα και αποφασιστικότητα και όλα θα πάνε τέλεια!
    asteraki, AMALIA, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω!
    Όταν ξανανεβείς Θεσσαλονίκη Χρύσα, θα χαρώ να τα ξαναπούμε!
    Στα του ζυγίσματος τώρα, η ζυγαριά έδειξε σήμερα ακριβώς 82 κιλά.
    Χωρίς σχόλια από εμένα, εκτός από αυτό:
    Ραντεβού την επόμενη Τρίτη...
    Να είστε όλοι και όλες καλά, καλό απόγευμα!

Member
    ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια,το κουραγιο,τη δυναμη

Senior Member
    πρωτα από όλα θεωρώ ότι δεν χρειάζονται ευχαριστώ μιας και η δυναμη πηγαζει πρωτα από σενα και μετά βρίσκεις το κουράγιο για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να τα καταφέρει!!!!! όλοι εδώ τον ίδιο στόχο έχουμε και καταλαβαινόμαστε, αυτό είναι όλο!
    ας περάσω και στον π-κ που μου φαίνεται ότι η διάθεσή του είναι απειλητική.....!!!!
    ελπίζω αυτό το "θα τα πούμε την άλλη τρίτη" να μην ήταν κυριολεκτικό και να απευθύνονταν μόνο στην ζυγαριά και όχι στους υπόλοιπους της παρέας μας! μην τυχόν και μας ξαναγράψεις την επόμενη τρίτη γιατί αντε!!!!!!
    μην αγχώνεσαι βρε π-κ, πρέπει όμως να εφαρμόσεις το πρόγραμμα για μια βδομάδα μέχρι να φτάσεις τα 79. αν και είμαι της αποψης ότι είσαι μια χαρά, σέβομαι το γεγονός ότι εσύ αισθάνεσαι βολικά στα 79 και έτσι το μόνο που έχω να κάνω είναι να σου πω ότι συμφωνώ στην κινητοποίησή σου. εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους! θα περιμένουμε την επομενη τρίτη τα ευχάριστα της πτώσης...!!!!!!!
    φυσικά και θα τα ξαναπούμε π-κ μην νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις έτσι απλά!!!!!!!
    αχ, έφαγα το μεσημέρι 8 κουτ σούπας ρύζι νερόβραστο 4π
    1 μπουκιά μοσχαράκι κοκκινιστό με μπόλικη σάλτσα πάνω στο ρύζι 2+3=5π
    φέτα 30γρ 2π
    σύνολο αν υπολογίσουμε και το τοστ το πρωινο 14π
    α!ήπια και ένα κουτάκι τσάι παγωμένο 1π
    υπόλοιπο πόντων σήμερα 6!
    αύξησα κατά έναν τους πόντους από 20 στους 21 μιας και ανέβηκα στην δεκάδα του 8 και την επόμενη βεβαίως θα το μειώσω πάλι γιατί θα ξαναπέσω στην δεκάδα του 7. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ 6! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!!!!!!!! μιας και ειμαστε σε περιοδο προεκλογική!!!!!!!!!!
    φιλακια πολλά πολλά πολλά πολλά σε όλους!!!!!!!!!!

Member
    ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ 6! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!!!!!!!! μιας και ειμαστε σε περιοδο προεκλογική!!!!!!!!!!
    φανατικη υποστηριξη στο κομμα του "6" παμε για την αυτοδυναμια λοιπον

Senior Member
    Καλημερούδια σας!!!!!!!!!!!!!!!
    Πρώτη μέρα στη δουλειά η σημερινή και τί χαρά!!!!!!!!!!!
    εχω πάρει τα πάνω μου σήμερα και δεν με σταματάει τίποτα!!!!!!!!
    Χθες έφαγα ενα σουβλάκι με αλάδωτη πίτα και ντομάτα και έτσι σήμερα χρωστάω 4 πόντους. Μια χαρά πάμε όμως δεν μας πτοεί τίποτε!!!!!!!!!!
    Μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι! είναι και ο καιρός ρομαντικός....!!!
    Φόρεσα και την ζακετούλα μου και τσούπ να μαι μπροστά στον υπολογιστή γεματη κέφι για δουλειά!!!!!!!!! λέμε τωρα...........
    Περιμένω νέα σας! φιλάκια πολλά πολλά πολλά !!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα κι από μένα φιλαράκια μου,
    Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά τελικά, το πρωί είχε αρκετή ψύχρα , τόση ώστε η ζακέτα να είναι πλέον απαραίτητη.
    Το Σ/Κ θα βάψουμε το σπίτι μας μοναχούλια μας. Δεν το έχουμε ξανακάνει κι η αλήθεια είναι ότι μια αγωνία για το αν θα πάνε όλα καλά την έχω. Απευθύνθηκα σε μάστορες και μου είπαν τρελλά ποσά. Έτσι λοιπόν λόγω κρίσεως αποφασίσαμε να το επιχειρήσουμε μόνοι μας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

χθες βράδυ έφαγα ψητό συκώτι ( μ'επρηξε η μάνα μου, περί αναιμίας) αντί του καθιερωμένου γιαουρτιού με αποτέλεσμα να χρωστάω 5 πόντους. Οπότε σήμερα πρέπει να προσέξω περισσότερο στους πόντους μου.

Π-κ,
    σε βλέπω πολύ αποφασισμένο!!! Την απείλησες την ζυγαριά απ'ότι κατάλαβα!!!
    Είμαι σίγουρη πως στο επόμενο ραντεβού σας η απώλεια θα είναι εμφανής.

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,

καλέ που είστε??? τι γίνατε????
    άδειο το μαγαζάκι μας!!!!

αν μπείτε εδώ μην αμελήσετε να δείτε και στο wwpoints κάτι καινούρια κειμενάκια που αντέγραψα από βιβλιαράκι των ww.

Senior Member
    Καλημερούδια σας!!!!!!!!
    Χαθήκαμε είναι η αλήθεια αλλά τώρα ας μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί έχει δίκιο η Αμαλίτσα, το μαγαζάκι μας άδειασε!
    Μόλις διάβασα Αμαλία μου αυτά που έγραψες και τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα! θα τα ξεσηκώσω και αυτά!!!
    Καλή επιτυχία σας εύχομαι στο βάψιμο! παρόλο που θα κουραστείτε αρκετά πιστεύω ότι θα το διασκεδάσετε!!!!
    Ολα βαίνουν καλώς με την διατροφή για μένα μιας και πήρα φόρα και ΤΙΠΟΤΑ δεν με σταματά πλέον!!! Από την Τρίτη που ζυγίστηκα είμαι σταθερή στους πόντους μου και πιστεύω να έχουμε και καλή απώλεια την επίσημη μέρα ζυγίσματος! Έδωσα και σε μια φίλη την ιδέα να κάνει την ίδια διατροφή και έχει ενθουσιαστεί! το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν την ρώτησα πώς πάει με τους πόντους και όλα αυτά μου λέει: " Βρε Χρύσα, είμαι πάααααρα πολύ χαρούμενη που δεν πεινάω! " Θυμήθηκα λοιπόν εμένα στην αρχή μου που αναρωτιόμουν πως γίνεται με τόοοοοσο φαγητό να χάνεις κιλά!!!!!! Αχ, σήμερα φόρεσα ένα παντελονάκι που είχα και πολύ το ευχαριστήθηκα! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΜΕ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ας σας πω και τί έφερα σήμερα μαζί μου να φάω! έφερα μπιφτέκια 170γρ, φέτα 30γρ και ντοματούλα! Πωπω, πως και πως περιμένω το μεσημέρι για να τα καταβροχθίσω!
    ʼντε, να μας δω να μαζευόμαστε όλοι πάλι!!!!!!!!!! Σας περιμένω να τα πούμε!
    Σας φιλώ όλους γλυκά! Φιλάκιααααααααααααααααααα αααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!