WEIGHT WATCHERS - Page 133
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 133 of 301 FirstFirst ... 3383123131132133134135143183233 ... LastLast
Results 1,981 to 1,995 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Γεια σας παιδακια!! Μαχη καλωσηρθες! P-k μπραβο για την απωλεια! Αστερακι μπραβο και σε σενα,μια χαρα ειναι! Μη μασας μια και συνεχισε ετσι θετικα και με χαμογελο!

Εγω ζυγιστηκα σημερα τελικα και εχω παει 60,9 κιλα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την απωλεια,εχασα τις τελευταιες μερες ενα ολοκληρο σχεδον κιλο,εκει που εχανα συνεχεια μονο γραμμαρια! Η αληθεια ειναι πως τις τελευταιες μερες επειδη εχω μπλεξει με πολλες δουλειες ,δεν μετραω ποντους. Αυτο το κανω και για να αρχιζω σιγα σιγα να συνηθιζω μονη μου,αφου μολις χασω ακομα ενα κιλο θα σταματησω. Κανω καλη διατροφη με την οποια νιωθω να χανω,αλλα και παραλληλα ειμαι αρκετα χορτατη. Αλλα προσεχω αρκετα. Εχω μπει σε καλη σειρα χαρη στα ww! Το περπατημα το κανω καθε 3 με 4 μερες,αλλα τελοσπαντων,θα το αυξησω πιο πολυ οταν θα μπω στη συντηρηση. Λιγο τα γλυκα μου εχουν λειψει γιατι εχω μια εβδομαδα να φαω,γι αυτο αυριο θα φροντισω να φαω μαζι με το βραδινο μια σοκολατα,οποια θελω να την ευχαριστηθω. Δεν πρεπει να στερουμαστε παρα πολυ.

Καλη συνεχεια σε ολους σας και καλη δυναμη!!

Member
    καλημερα σε ολους και σε ολες.οπως εγραψα και σε αλλο post ειμαι η funny.ξεχασα-μπερδεψα το password και αναγκαστηκα να ξαναγραφτω αφου δεν ερχοταν το mail.λοιπον την εβδομαδα της απουσιας μου δεν τα πηγα και τοσο καλα αφου εκανα μια 3ημερη εκδρομουλα και βγηκα εκτος προγραμματος.ελπιζω την παρασκευη που θα ζυγιστω να ειμαι τουλαχιστον στα ιδια.λοιπον ξεκιναω παλι.φιλια πολλα

Junior Member
    Καλημερα παιδιά!!!
    μολις γραφτηκα και πραγματικά χαίρομαι πολυ που υπάρχει αυτό το σάιτ και μπορούμε να συναντιόμαστε όσοι έχουμε θέματα με το φαγητό...
    Πολυ χρήσιμο κι αυτό το τοπικ για τα ww... Εψαχνα να βρω το προγραμμα τους και τώρα σκέφτομαι σοβαρα να το εφαρμόσω, αφού βρηκα εδω μεσα τοσες χρησιμες συμβουλες και τοση υποστηριξη...

κι ενα ερωτημα? εφτιαξα ένα τικερ για την απώλεια βαρους αλλα δεν ξέρω πώς να το κάνω να εμφανιστει κατω απο τα μηνυματά μου, ειμαι άσχετη...

ευχαριστώ πολυ και ευχομαι σε όλους μας καλη δυναμη και τα μάτια στον στόχο μας!
    φιλιά,
    σονια

Member
    Καλημέρα Σονια!
    Πες μας πραγματα λίγα για εσένα....
    το κάνεις paste μέσα στο κέιμενο

Junior Member
    Γεια σου Μάχη!
    λίγα λόγια για μένα ... λοιπόν...
    τα τελευταια χρονια αντιμετωπίζω κι εγω το θέμα με τα παραπανίσια κιλά (25 για την ακριβεια). Τα πρώτα 10-12 τα πήρα λόγω υπερβολικής δουλειάς και στρες και τα υπόλοιπα από το 2005 και μετά.
    Μέχρι το 1997 , ήμουν κανονικά στο βάρος μου, γυμναζόμουν και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Τωρα, αν κι εχω προσπαθήσει με διαιτολόγους, όχι μόνο δεν χάνω εύκολα, αλλά "κολλάω", που ειναι το χειρότερο γιατι με απογοητευει.

Το μόνο θετικό είναι οτι ειμαι ψηλή χωρις ψωμακια, ειμαι γεμάτη παντού, έχω σφιχτό δερμα και καθολου κυταρρίτιδα, και κανεις δεν μπορεί να φανταστει ότι πλησιαζω τα 100 (ειμαι 95).
    Επισης γυμναζομαι συστηματικά 4-5 φορες την εβδομάδα σε γυμναστήριο, κάνω κολύμπι σε πισινα, κι αυτό απαλύνει λίγο τα "σαμπρελάκια" στη μέση. χαχαχα!

Δεν τρώω παχυντικές τροφές, ούτε γλυκά, σχεδόν ούτε μαγειρευτά φαγητά με σάλτσες κλπ (ισια-ισα εχω ρίξει τη χοληστερινη στο 185 με τη γυμναστική και τη διατροφη). Κάνω ισορροπημένη διατροφή με σαλάτες κλπ υγιεινά. Δεν λιγουρεύομαι τίποτα απολύτως, ... ΑΛΛΑ ...

... Αυτό που δεν μπορώ να ελέγξω είναι η ΠΟΣΟΤΗΤΑ. Γιατι αν φαω σαλάτα και βάλω πολυ λάδι, παξιμάδι και μπολικο τυρι, τότε σίγουρα δεν αδυνατίζω...

Επίσης εχω παρατηρήσει ότι εχει αμεση σχεση με την ψυχολογία μου. Κι αυτό με πιανει το βραδυ, μόλις γυρίζω στο σπίτι... μετά το γυμναστήριο, τη βόλτα...

Νομίζω ότι ειναι πιο ευκολο να μπει κανεις σε διατροφή, αν δεν λαχταράει το φαγητό, όπως μου συμβαίνει εμενα, αλλά το κομμάτι της ψυχολογίας δεν ξερω πώς να το ελέγξω...

Σε ζάλισα... πολλά είπα...

Member
    Σιγά σιγά εδώ όλοι μαζί ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!!!
    Κουράγιο,υπομονή και θέληση μας χρειάζεται! και από ότι έχω δει στο forum από κουράγιο δίνει αρκετό ο ένας στον άλλον...
    Και εγώ στην αρχή είμαι...
    ʼντε, καλώς βρεθήκαμε λοιπόν και ότι θες εδώ είμαστε!

Θα ακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα συγκεκριμένο?WW?

Junior Member
    Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο!
    Διάβασα σ' αυτό το τοπικ για το προγραμμα των ww με τους πόντους, μπόρεσα μάλιστα να τυπώσω κάποιες σελίδες στην αρχη με τις τροφές και τις αντιστοιχίες τους σε πόντους. ʼλλά το τοπικ ειναι τοσο εκτεταμένο που ειναι αδυνατον να διαβάσω όλες τις σελίδες για να δω αν υπάρχει κάτι αλλο σχετικό.

Εσυ ποιο προγραμμα κάνεις?
    Πού μπορώ να βρώ τους πόντους που πρέπει να καταναλώνω κάθε μέρα βάσει των κιλών μου?
    σ' ευχαριστώ και πάλι
    καλο μεσημέρι

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOeoxKy/]

Member
    πήγαινε σε αυτό http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326
    Νομίζω είναι πολύ κατατοπιστικό.
    Εγώ κάνω πρόγραμμα ww αλλά όχι με πόντους, με συγκεκριμένη εβδομαδιαία διατροφή. (μου φαίνεται πιο εύκολο).
    Αν το θες στο στέλνω (η όποιος άλλος ενδιαφέρεται, ας μου πει)

Junior Member
    καλημερα
    σ' ευχαριστώ... ειναι καταπληκτικό, μπραβο στο κοριτσι που το εφτιαξε!τα εχει όλα!
    ξεκινάω αμέσως...
    Μάχη μου, δεν με βολευει η συγκεκριμενη εβδομαδιαια διατροφη, γιατι δεν θελω να δεσμευομαι, να νιώθω οτι κάνω ΔΙΑΙΤΑ... οπότε οι πόντοι ειναι ό,τι πρέπει. Εχεις ξεκινήσει καιρό? Πώς τα πάς?

Μονο ενα δεν βρήκα ... ξερει κανεις πως μετραμε τους χυμους ΑΜΙΤΑ χωρίς ζάχαρη?
    π.χ. μόσιον, ανανά...

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOeoxKy/]

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!!!!!
    Πωπω, πολύ χαίρομαι που η παρέα μας μεγάλωσε!!!!!!!!!!!
    Καλωσόρισες Σόνια και καλή αρχή! η διατροφή αυτή είναι εύκολη αρκεί να είσαι συνεπής με τους πόντους και σε τυχόν ατασθαλία να κοιτάξεις να κάνεις απόσβεση πριν κλείσει η εβδομάδα σου! Για ό,τι χρειαστείς εδώ θα είμαστε όλοι όπως ήδη είπε και η Μάχη! για τους χυμούς χωρίς ζάχαρη βάζεις 1 πόντο στο ένα ποτήρι!
    Φάννυ μου, πήγες διακοπές και μου φαίνεται το έχασες το μυαλό σου! ξέχασες τον κωδικό σου βρε?? άντε, μην αγχώνεσαι για τις ατασθαλίες, ξαναμπές στο πρόγραμμα και όλα θα στρώσουν γρήγορα! δεν υπάρχει λόγος πανικού και βιασύνης!
    Ευχή μου, μια χαρά πας βλέπω, συνέχισε την καλή δουλειά και σε μια βδομάδα θα φτάσεις τα 60! ποιος σε πιάνει μετά!!!!!!!!!!!!
    Αμαλία σε χάσαμε, γιατί? ελπίζω να περνάς καλά!
    Στα της διατροφής τώρα, για μένα όλα βαίνουν καλώς με την μόνη διαφορά ότι τώρα τελευταία με πιάνουν κάτι τρελες λιγούρες το βραδάκι και δεν το παλεύω καθόλου! δεν ξέρω τί μου συμβαίνει!
    Σήμερα έφερα μαζί μου φασολάκια λαδερά, λίγο φέτα και ψωμί. υπολογίζω ότι όλα αυτά αντιστοιχούν σε 10,5 πόντους. έχω και 1.5 από χθές επιπλέον οπότε μια χαρά με βρίσκω με άλλους 10 πόντους μέχρι το βράδυ!
    Σας φιλώ γλυκά όλους και καλό κουράγιο μάς εύχομαι!!!!!!!!!!

Junior Member
    Αστεράκι σ' ευχαριστώ!
    Εισαστε όλοι πολυ φιλικοι εδω μεσα!

Εχω δυο ερωτήματα ακόμη:
    1. ποσους ποντους καταναλώνουμε ημερησίως για καθε κατηγορία τροφών?
    2. για κάθε 30 λεπτά άσκησης, οπως αναφερονται στον πίνακα, αφαιρουμε πόντους? (μου φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ... όπως και η κατανάλωση νεροβραστων ζυμαρικών/πατάτας με 4 ποντους μονο...)

Member
    Καλημερα και απο εμενα.καλη αρχη στις καινουργιες και ειμαι σιγουρη οτι θα σας αρεσει πολυ το προγραμμα των ww.το μεγαλυτερο υπερ του ειναι οτι δεν μπαινεις σε διαιτα αλλα σε σωστη διατροφη.δεν εχω πολυ καιρο που το εχω ξεκινησει αλλα ειναι πολυ πολυ ευκολο.

Senior Member
    Κοίταξε, το πλάνο το δικό μου από την αρχή της διατροφής ήταν η αύξηση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών και η μείωση της πρόσληψης γλυκών. Γενικά να ξέρεις ότι πρέπει να τρώς 3 φρούτα την ημέρα στα οποία δεν βάζεις πόντους (όχι σε όλα πρόσεξέ το αυτό) και ψωμί μέχρι 4 φέτες. Μην προβληματίζεσαι και πολύ με τους κανόνες της πρόσληψης κατηγορίας τροφών! απλώς κοίτα να καταναλώνεις φρούτα, λαχανικά και αν θελήσεις να φας γλυκό φάτο αλλά να έχεις στο νου σου ότι έχει αρκετούς πόντους. Ισως μπορέσει κάποιος πιο έμπειρος να μας πει για το πρώτο σου ερώτημα κάποια πράγματα πιο συγκεκριμένα. Στην δική μου περίπτωση πάντως η διατροφή περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις κατηγορίες τροφών.... Δεν τρώω κάθε μέρα μακαρόνια ή κάθε μέρα γλυκά αλλά προσπαθώ να τρώω λιγότερο από πριν!
    Ανάλογα με το είδος της άσκησης που κάνει ναι κερδίζεις πόντους. π.χ για 30 λεπτά περπάτημα, κερδίζεις 2 πόντους.
    Για τους 4 πόντους των ζυμαρικών να σου πω ότι μπορείς να το εφαρμόσεις χωρίς τύψεις ή φόβο γιατί λειτουργεί άψογα! Θα δεις ότι αυτή η διατροφή σου προσφέρει πολλά!
    καλή αρχή σου εύχομαι και να δεις ότι όλα θα πάνε περίφημα!

Junior Member
    χιλια ευχαριστω και παλι
    ναι... ολα θα πανε περιφημα...
    καλη σου μερα

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
    να καλως ορίσω τα καινούρια μας μέλη και να τα ενημερώσω πως πληροφορίες για το πιο πρόσφατο πρόγραμμα των ww το flexi points θα βρουν στην παρακάτω διεύθυνση του φόρουμ. Εκεί Sonya θα βρεις και το ερωτηματολόγιο για να υπολογίσεις τους ημερήσιους πόντους που δικαιούσε, τους πόντους των διαφόρων τροφών, διάφορα μικρά μυστικά και συμβουλές καθώς και συνταγές.
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1326&page=1

Καλή επιτυχία σας εύχομαι.

Στα δικά μου τώρα,
    χάθηκα γιατί βάφουμε το σπίτι μας και το βάφουμε μόνοι μας χωρίς μάστορα. Έλειψα και ΄2 μέρες από την δουλειά και γενικά ξεπατώθηκα. Η διατροφή μου κυριολεκτικά έμπασε νερά αφού που να βρω χρόνο αλλά και χώρο στην κουζίνα για να μαγειρέψω. Από το περασμένο Σάββατο παιδευόμαστε και χθες βράδυ τελειώσαμε. Όπως καταλαβαίνετε το delivery ήταν σε καθημερινή βάση. Το περασμένο Σάββατο που ζυγίστηκα είχα χάσει 400γρ. Για να δούμε τι θα δείξει η ζυγαριά τούτο το Σάββατο, πάντως τα ρούχα μου είναι άνετα μέχρι στιγμής οπότε αισιοδοξώ.
    Το βάψιμο αν και το φοβόμουν αφού δεν το είχα ξανακάνει τελικά δεν είναι τίποτα . Όλα τα άλλα είναι που κουράζουν, κατέβασε κουρτίνες, πλύνε σιδέρωσε ξανακρέμασε, κάλυψε τα έπιπλα , να μαζέψεις όοοοολα τα "τζάτζαλα μάντζαλα", ....αχ αυτό ήταν φρίκη. Κι όσο περνάνε τα χρόνια τα άτιμα τα τζάντζαλα μάντζαλα αυξάνονται!!!

Αστεράκι , p-k και Ευχούλα συγχαρητήρια για τις απώλειες.
    ʼντε και στα δικά μου
    Συνεχίστε τη δίαιτα μην απογοητεύεστε
    Φιλάκια πολλά σε όλους