WEIGHT WATCHERS - Page 135
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 135 of 301 FirstFirst ... 3585125133134135136137145185235 ... LastLast
Results 2,011 to 2,025 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Originally posted by AMALIA
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
    Τώρα γιατί εγώ p-k μου χαίρομαι με τη σταθερότητά σου???!!!!
    Ίσως γιατί το θυμάμαι το έργο που μετά από μία σταθερή σε απώλεια εβδομάδα χάνεται ολόκληρο κιλό.
    Καλή συνέχεια.
    Λες ΑΜΑLIA να επαναληφθεί το έργο;
    Μακάρι, γιατί μπορεί να μην φαίνεται πάνω μου κάποια διαφορά, αλλα εγώ προσωπικά αισθάνομαι καλά στα 79,9 κιλά. Θέλω δηλαδή τον αριθμό 7 μπροστά από τα κιλά και όχι το 8.
    1,5 κιλό υπόθεση είναι!

Member
    ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ κοριτσια που τα καταφερατε.γιορταστε την τεραστια επιτυχια σας και χαμογελαστε στον ευατο σας γιατι του αξιζει.

Senior Member
    Καλημέρααααααααααααα!!!!!!!!!! !!! τί κάνετε???
    Λοιπόν, αφού έγινα σχεδόν καλά επέστρεψα στη δουλειά με μόνο κατάλοιπο την βουλωμένη μύτη! υπέφερα 3 μέρες με την γρίπη αλλά τέλος καλό όλα καλά!!!
    Καταρχάς να πω ότι με την διατροφή αυτή την εβδομάδα τα έκανα θάλασσα μιας και δεν είχα γεύση και έτσι έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά μου χωρίς να υπολογίζω τίποτα! αύριο θα έχω μια μικρή άνοδο αλλά πάλι θα έρθω στον σωστό το δρόμο !!!!
    Τί να πω για όλους εσάς!!! Μπράβο και πάλι μπράβο για την εκπληκτική προσπάθεια και την επίσης εκπληκτική απώλεια!!!!! χαθήκαμε όμως βρε παιδιά γιατί???? πρέπει να γράφουμε πιο συχνά......
    θα περιμένω νέα σας σύντομα!!!! πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί τόσες μέρες που έλειπα μαζεύτηκε ένα βουνό από χαρτιά!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά πολλά

Member
    καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους.
    Η πορεία καλά κρατεί!!!
    Σήμερα ημέρα ζυγίσματος για εμένα και το αποτέλεσμα - 800 γρ. (ας όψεται η έμμηνος ρήση!!!)
    Αχ.... αγαπημένα weight watchers!!!!! Και όσο σκέφτομαι πόσα λεφτά και χρόνο έχασα τα τελευταία τρία χρόνια σε "απατεώνες" (δίαιτες delivery, ινστιτούτα "έλα και σε ένα μήνα θα είσαι μοντέλο", κλπ,κλπ), κλάψ, ακόμα τα κλαίω. Αλλά δεν πειράζει, αφού τελικά βρήκα τον ... δρόμο μου!!
    καλό κουράγιο σε όλους μας, γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε μακρύυυυυ δρόμο μπροστά μας

Senior Member
    Μάχη μπράβο!!!!!!! έτσι! καμια φορά η λύση είναι μπροστά μας και μεις κλείνουμε τα μάτια!!!
    καλή συνέχεια και πάλι μπραβο!

Senior Member
    asteraki και Μάχη καλησπέρα!
    Καταρχάς περαστικά σου Χρύσα, επέστρεψες δριμύτερη στο πρόγραμμα και αυτό είναι το πιο σημαντικό!
    Πολύ σημαντικό όμως είναι να κρατάμε εδώ μέσα την επαφή. Σαν πολύ δεν αραίωσαν τα ποστ μας; Ε;
    Βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
    Πρέπει να ξαναρχίσουμε να γράφουμε, γιατί η επικοινωνία κρατάει ζωηρό το ενδιαφέρον και ο ένας ενθαρρύνει τον άλλο.
    Αυτά προς το παρόν και καλό βράδυ!

Member
    μεγάλο δίκιο έχεις p_k!ʼντε κορίτσια και αγόρια, πείτε τίποτα να παίρνουμε κουράγιο!!
    Εσύ p_k αν θυμάμαι καλά τον έφτασες τον στόχο σου, ε?
    Τώρα είσαι σε συντήρηση? Θα μας πείς τι περιλαμβάνει η συντήρηση των ww? πάντα είχα την απορία, γιατί ποτέ δεν την πήρα (σταμάτησα το πρόγραμμα μου στις 10 εβδομάδες, επειδή είχαν τελειώσει τα κουπονάκια μου και είχα χάσει αρκετά κιλά και είχαν τελειώσει και τα ... λεφτά!!)
    ʼντε, κουκλάκια, κάντε δύναμη και σε μερικούς μήνες θα ανοίξουμε νέο φακελάκι "weight watchers - Η συντήρηση".
    Καλό??

Text

Senior Member
    Καλημερούδια σας!!!!!!!! τί κάνουμε???
    επίσημη μέρα ζυγίσματος η σημερινή και για μένα τα νέα μάλλον δεν είναι και πολύ ευχάριστα. πήρα 300 γρ....!!! δεν πειράζει όμως συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!! θα συμφωνήσω με τον αγαπητό π-κ ότι έχουμε χαθεί πλήρως και ζητώ την επανεμφάνιση όλων των μελών αυτού του τόπικ!!! Η Αμαλίτσα έχει χαθεί πάλι! μάλλον θα έχει πέσει πολλή δουλειά στο γραφείο..!!!!!
    Κατα τα άλλα όλα καλά βλέπω, η Μάχη μας είναι στα πάνω της και πολύ χαίρομαι γιαυτό!!!! άντε Μάχη λίγο ακόμη και θα ανοίξουμε πολλά τόπικ συντήρησης και διάδοσης της επιτυχίας μας!!!!!
    Πρέπει να σας πω ότι έχω δώσει σε πολλές φίλες μου το πρόγραμμα και έχουν μείνει απολύτως ικανοποιημένες! Στην αρχή δυσανασχετούσαν αλλά τώρα τις βλέπω μια χαρά και μην σας πω ότι έχουν γίνει και υπέρμαχοι της διατροφής ww!!!!
    Αυτά λοιπόν παιδάκια μου!!!!! περιμένω νέα σας!!!!!!!!
    φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!

Junior Member
    Γεια σας και απο εμενα!
    Σήμερα, κατόπιν παροτρύνσεως της asteraki, ξεκινάω και εγω να καταγράφω καθημερινά την διατροφή μου.
    Ελπίζω όλα να πάνε κατ' ευχήν!
    Σημερα, λοιπον, ειχα για πρωινό: 1 τόστ με τυρί, 1 καφέ σκέτο , μεσημέρι: φακές +1 φέτα ψωμί
    για το απογευμα λεω ενα με δυο φρουτα και βράδυ ενα τοστακι με τυρί.
    για τους πόντους θα με βοηθήσει και η κουμπαρούλα μου η χρύσα που τα έχει μάθει όλα απ΄εξω και ανακατωτα! χαχα
    Σας ευχομαι καλή συνέχεια και θα τα λέμε καθε μέρα.
    Φιλάκιαααα!!!

Senior Member
    καλώς το!!!!!!!!!!!!
    Καλως μας ήρθες στην παρέα μας!!!! καλή αρχή και να ξέρεις ότι θα δεις τα βέλτιστα αποτελέσματα γρήγορα!!!
    κουμπάρα μια χαρά θα πας μην αγχώνεσαι και εμείς εδώ είμαστε!!!!
    φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!

Senior Member
    Πάλι εγώ........ γεια σας!!!!
    το αφήσαμε το μαγαζάκι να αραχνιάσει... λείπουν βασικά στελέχη της ομάδας.... δεν το προσπερνώ αλλά δεν επιμένω γιατί ξέρω ότι όλοι έχουμε δουλειες και τρέχουμε όλη μέρα. δεν πρέπει να χανόμαστε όμως βρε παιδιά, η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων βοηθά όλους μας. μερικές φορές δεν έχω να γράψω κάτι και όμως μπαίνω απλά και μόνο για να πω ενα γειά....
    στα της διατροφής τώρα έχω να πω τα εξής: έφαγα το μεσημέρι 2 σουβλάκια με αλάδωτη πίτα τα οποία περιείχαν 2 καλαμάκια χοιρινά ντομάτα και κέτσαπ μουστάρδα. Τα υπολογίζω γύρω στους 10π. το βραδάκι έφαγα λίγες μπάμιες με 30 γρ φέτα και 70 γρ ψωμί. πήρα δηλαδή άλλλους 11π. Σύνολο 21π άρα χρωστάω 1π! δεν ξεκινήσαμε και πολύ καλά! έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αυτή τη βδομάδα θα είμαι κάτι παραπάνω από συνεπής....!!!
    αχ τι καλά.... νιώθω τόσο όμορφα με τα 79 κιλά μου... θα προτιμούσα να ήταν λιγότερα βέβαια αλλά μεγάλη διαφορά βρε παιδιά....!!!!
    Πάω για νάνι τώρα γιατί νιώθω κουρασμένη και η βουλωμένη μύτη δεν με βοηθάει καθόλου μα καθόλου!!!! :P
    Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους και μια γλυκιά καληνύχτα!!!! όνειρα γλυκά και απονήρευτα!!!!!!!!!

Junior Member
    γεια σας και παλι!
    χθες για πρώτη μερα τα πηγα αρκετα καλα! κρατήθηκα και δεν έφαγα κατι kinder σοκολατίτσες των παιδιών μου (ευτυχως!) και συνεχίζω δυναμικα τον κατήφορο των κιλων.
    για σήμερα λοιπόν το πρωί ειχα: γαλα + δημητριακά, δεκατιανο: 3 digestive χωρις ζαχαρη, μεσημέρι: σαλάτα + 2 φετες ψωμί.
    για το απογευμα και το βραδυ μαλλον ιδια με τα χθεσινα θα έχω- ετσι σκεφτομαι. δηλαδή φρούτα το απογευμα και τοστ με τυρί.
    καλο πρεπει να ειναι το προγραμμα και για σήμερα.
    καλη συνεχεια σε όλους και καλο κουραγιο.
    φιλακια!!!

Member
    που είστε χαμένοι όλοιιιιιιι??????

Senior Member
    Καλημέρα!!!
    Μάχη, συγχαρητήρια για την απώλεια! Πας πολύ καλά, συνέχισε έτσι!
    Τι έγινε; Χαθήκαμε όλοι; Γιατί δεν γράφουμε;
    Λοιπόν, ημέρα ζυγίσματος για εμένα η σημερινή λαι όλα πηγαίνουν καλά: 81,6 κιλά, δηλαδή μείον 300 γραμμάρια.
    Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες και όλους!
    Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά εδώ και μια περίπου εβδομάδα δεν έχει κουνηθεί φύλλο εδώ μέσα...
    Και να σκεφτεί κανείς ότι ένας από τους θεμέλιους λίθους για την επιτυχία είναι η ενθάρρυνση, η ανταλλαγή απόψεων, η επικοινωνία.
    Εμένα προσωπικά με είχε βοηθήσει πολύ η διαρκής διαδικτυακή επαφή και το ενδιαφέρον των μελών για την πορεία μου.
    Ήταν ένα εννιάμηνο πολύ αποδοτικό όσον αφορά την προσπάθειά μου, καθώς έφτασα από τα 103 στα 78 κιλά και ακόμη παρακάτω. Λέω όμως 78, διότι αυτός ήταν ο στόχος.
    Τώρα προσέχω να εφαρμόζω όλες τις αρχές και τις αξίες του προγράμματος, προκειμένου να διατηρούμαι στο σωστό βάρος.
    Από το Φεβρουάριο που ο στόχος επιτεύχθηκε, διατηρούμαι πάνω κάτω σε αυτά τα κιλά, με ορισμένες μικροδιακυμάνσεις. Καλό όμως για εμένα είναι να βρίσκομαι κοντά στο στόχο και πιστέψτε με αυτό είναι εφικτό, απλώς ακολουθώντας τους κανόνες των WW, που όπως γνωρίζουμε είναι οι κανόνες της υγιεινής διατροφής.
    Τα λέμε και πάλι, καλή εβδομάδα!!!