WEIGHT WATCHERS - Page 139
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 139 of 301 FirstFirst ... 3989129137138139140141149189239 ... LastLast
Results 2,071 to 2,085 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Member
    μην απελπιζεσαι.ολοι το εχουμε παθει αυτο και θα το ξαναπαθουμε.προσπαθησε να κερδισεις τους χαμενους αυτους ποντους με μια ωρα περπατημα η οτι αλλο σε ευχαριστει.σημερα αντι να φας 22 π προσπαθησε να παρεις 20 ετσι εχεις -2 π και το ιδιο και αυριο.ετσι τους παραπανω ποντους που ειχες καταναλωσει τους επεστρεψες.
    πρεπει μου φαινεται να αρχισουμε να γραφουμε το τι τρωμε.και εγω το λεω συνεχεια και δεν το κανω.λοιπον απο σημερα αρχιζω.
    πρωι 1 φετα ψωμι του τοστ με λιγο βουτυρο και μελι + καφε
    2.5 π

Senior Member
    Lily, αυτό ακριβώς συνέβαινε και με μένα πριν αρχίσω το πρόγραμμα. Μιλάμε για τρομερή λαιμαργία εκεί κατά τις 11 η ώρα το βράδυ, δηλαδή τη χειότερη ώρα.
    Μην απελπίζεσαι, μην υποχωρείς, καλά σου λέει και η fummy.smile. Τα πάντα είναι θέμα μυαλού.
    Να επιμένεις και το μυαλό θα προγραμματιστεί, είναι θέμα χρόνου.
    Επίσης προσπάθησε να απασχολείσαι με κάτι τις επικίνδυνες ώρες, για να ξεχνιέσαι. Πίνε νερό ή φάε ένα μήλο ή άφησε 2-3 πόντους για το βράδυ, για να φας πχ. μια μπάρα δημητριακών ή 1 παξιμάδι με 1 φέτα τυρί, σκέψου και πολλά μπορείς να βρεις.
    Γράφετε σε ημερολόγιο ή και εδώ τι τρώτε. Βοηθάει πολύ στον έλεγχο.
    Καλημέρα και καλή δύναμη!

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Το πρόγραμμα προχωράει πολύ καλά.
    Ας γράψω τι έφαγα μέχρι τώρα:

ΠΡΩΙΝΟ

1 μεγάλο κουλούρι Θεσσαλονίκης
    30 γρ. γκούντα
    25 γρ. ζαμπόν 0% - 3% λιπαπά
    1 μπάρα δημητριακών

ΣΝΑΚ

1 κεσεδάκι γιαούρτι 1% με φρούτα

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

100 γρ. φιλέτο κότας
    1 μικρή βραστή πατάτα
    Σαλάτα λάχανο με 2 κ.γ. ελαιόλαδο
    1/2 ποτήρι μπύρα

ΑΠΟΓ. ΣΝΑΚ

1 μπάρα δημητριακών

Όλα αυτά ήταν 22,5 πόντοι, άρα μου μένουν για το βράδυ 5,5 πόντοι.
    Τέλεια!

Senior Member
    Μπράβο funny smile, το ίδιο και σε σένα p_k , προχωράτε γερά και μακάρι να με τραβήξετε και εμένα μαζί σας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση, ειλικρινά είναι ανεκτίμητη. Νά που σήμερα φαίνεται οτι μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει κι εγώ!

τι έφαγα σήμερα

γιαούρτι + μήλο + 1 κουτ. μέλι

πένες με παρμεζάνα και σάλτσα ( εδώ θέλω να ρωτήσω , ισχύει το απεριόριστο με 4 πόντους έτσι?)
    λάχανο σαλάτα + 1 κουτ. λάδι

πορτοκαλάδα, μπάρα (απόγευμα)

βράδυ, γάλα με δημητριακά μόλις τώρα. Σύνολο 19 πόντοι μέχρι τώρα

Ελπίζω να μη με ξαναπιάσει η βραδυνή κρίση άν και έχω ακόμη 3 πόντους, το θέμα είναι να συνηθίσω να μη τρώω ξανά μετά το βραδυνό.
    Ελπίζω με αυτούς τους πόντους και άλλους 3 αύριο, να ισοφαρίσω τις ατασθαλίες μου.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά, και καλό Σ/Κ

Φιλιά
    Λίλυ

Member
    τελικα η ομαδα των ww εχει μενει πολυ πισω.ελπιζω τουλαχιστον καποιοι να διατηρουν το προγραμμα και ας μην το γραφουν.εγω δεν μπορω να πω πως τα πηγα καλα ολη την εβδομαδα (ειδικα χτες τα ρημαξα ολα) πρεπει να αρχισω να γραφω ξανα το τι τρωω (με βοηθαει αφανταστα) .ειμαστε πλεον στην τελικη ευθεια για τα χριστουγεννα κατι πρεπει να γινει. παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεε λοιποοοοοοοοοοοοοοοοον

Senior Member
    μπορει να εχω διαβασει το κομματι αυτο, αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως πως δουλευει το WW.....

Από που εχετε βρει αυτη τη διατροφή? και πως υπολογιζεται?
    Σα το θερμιδομετρητη ειναι η ολη φαση???

Αχ τα Χριστουγεννα ερχονται... και αρχιζω να απογοητευομαι.... 1μηνα τι να προλαβω να κανω... χαλια....

Member
    αναλογα με καποια στοιχεια σου (δηλ.κιλα,ηλικια.υψος.φυλο κτλ) υπολογιζεις ποσους ποντους μπορεις να καταναλωσεις ημερησιως με σκοπο να αδυνατισεις η αργοτερα για συντηρηση.μετα υπαρχει ενα πινακας (αλφαβητικος ) που σου εξηγει τους ποντους απο καθε γευμα σου η γλυκο (πχ μπαρα δημητριακων με σοκολατα 2 π) .για οτι ερωτηση θελεις ειμαστε ολοι εδω για να σε βοηθησουμε .καλη αρχη . α και μην ξεχνας πως το προγραμμα των ww δεν σε περιοριζει σε κανενα φαγητο μπορεις να φας τα παντα

Senior Member
    εχετε δει αποτελεσμα με αυτο τον τροπο αδυνατισματος - συντηρηση?

ειναι δλδ κατι αναλογο με τον κλασικο θερμιδομετρητη δλδ....

δεν ειμαι σιγουρη αν μου ταιριαζει, για την ωρα εχω κοψει τα περιτα και και θα αρχισω απο Δευτερα το κοτοπουλο να αποτοξινωθω λιγο...

για οτι νεοτερο θα ενημερωνω σχετικα

Senior Member
    Τι γίνεται εδώ? πολύ ερημιά έπεσε!
    Είναι κανείς εδώ ??

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες και όλους!
    Τι κάνετε; όλα καλά;
    Λοιπόν... το συγκεκριμένο τόπικ εχει να ενημερωθεί από τις 25/11, εδώ και 20 μέρες δηλαδή...
    Το προσπερνάω και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα:
    Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο 9μηνο, κατάφερα να χάσω 25 κιλά και να κατεβώ από τα 103 στα 78. Μέχρι τα 80 (συν 2 κιλά δηλαδή), είχα το περιθώριο.
    Για 6 περίπου μήνες διατήρησα το βάρος μου, μετά το Σεπτέμβριο όμως, άρχισε η ανηφόρα και φυσικά αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ που άρχισα να τρώω πολύ, ακατάστατα, στις πιο λάθος ώρες, τις πιο λάθος τροφές.
    Απορούσα με τον εαυτό μου, μια και γενικά είμαι πολύ πειθαρχημένο και προγραμματισμένο άτομο, αλλά ως γνωστόν με τις απορίες δεν γίνεται δουλειά. Χρειάζεται απόφαση.
    Να μην τα πολυλέω, έφτασα το προηγούμενο Σάββατο να ζυγίζω 89,5 κιλά... Ναι, ναι...
    Και τότε έγινε το κλικ που λέμε, πάρθηκε η απόφαση και να' μαι πάλι κανονικά στο πρόγραμμα, γιατί όπως καταλαβαίνετε αν πάμε και στη δεκάδα του 9, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ.
    Ξεκίνημα λοιπόν το προηγούμενο Σάββατο, ημέρα ζυγίσματος πλέον αυτή και για να δούμε τι θα δούμε!
    Εύχομαι να είστε όλοι και όλες καλά και να γράφουμε εδώ μέσα, γιατί ξεχαστήκαμε.
    Πολλές φορές οι υποχρεώσεις είναι τέτοιες και τόσες που δε μας το επιτρέπουν, αλλά χρειαζόμαστε την υποστήριξη και τη βοήθεια.
    Και πάλι καλημέρα!

ΠΡΩΙΝΟ

2 φέτες ψωμί για τοστ
    με 30 γρ. γκούντα
    και 1 φέτα ζαμπόν light
    1 φλιτζάνι γάλα με 1,5% λιπαρά
    1 μπάρα δημητριακών
    20 γρ. σοκολάτα

μέχρι τώρα 11,5 πόντοι, υπόλοιπο για σήμερα 16,5 πόντοι

Junior Member
    Γεια χαρά παιδιά. Είμαι καινούρια στην παρέα. Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί το σύστημα αλλά το βρίσκω πολυ ενδιαφέρον μιας και κάνω γουέιτ γουότσερς. Βρίσκομαι στην Αυστραλία.

Member
    καλως ηρθες λοιπον στην παρεα μας.πες μας για σενα,το προγραμμα αυτο σε βοηθαει καθολου?

Senior Member
    maraki60 από τη μακρινή για μας Αυστραλία,καλώς μας ήρθες!
    Το σύστημα λειτουργεί όπως το χρειάζεσαι και σε βοηθάει.
    Κάποιοι καταγράφουν τους καθημερινούς τους πόντους,
    άλλοι τις δυσκολίες και τα συναισθήματα τους,άλλοι απλά
    κάνουν παρεούλα,κάποιοι χρειάζονται στήριξη τη δύσκολη στιγμή...
    Ό,τι κι αν εσύ ψάχνεις,ελπίζω κοντά μας να το βρεις!Εδώ είμαστε!
    Καλή συνέχιση της προσπάθειας σου και καλά αποτελέσματα!Φιλιά!

Senior Member
    p_k,όντως το καμάρι μας το τόπικ αυτό έχει χάσει τις παλιές του δόξες
    και είναι πολύ στενάχωρο και για μένα να μην το βλέπω στα σημερινά μηνύματα.
    Έφυγε η Νεφελομπουμπούκα μου,ψιλοχάθηκες κι εσύ,η Αμαλία,το αστεράκι μας...
    Όλα τα γουεϊτγουοτσεράκια μας,η περίφημη ομάδα WW!Ελπίζω να μη συνεχιστεί!
    Βέβαια,θα προτιμούσα να μην επανερχόσουν για απώλεια,αλλά για παρεούλα μόνο,
    ωστόσο χαίρομαι την ηρεμία και την θετικότητα,με τις οποίες αντιμετωπίζεις το θέμα!
    Έχεις βέβαια μέρες να καταγράψεις τους πόντους σου...ίσως νιώθεις μόνος εδώ...
    Έχεις ωστόσο τη δύναμη,να φέρεις και πάλι ζωή στ'αγαπημένο στέκι.Κι όπως έλεγε
    κι η παλιολουλού μου: "έλα!πάμε!τώρα,που γυρίζει,λέμεεεεεεεε"!!!!! Αφήνω φιλιά
    και Χριστουγεννιάτικες ευχές για υπέροχες στιγμές κοντά σ'όσους αγαπάμε!

Senior Member
    NADINE, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις υπέροχες ευχές!!!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, να περάσετε τέλεια και να γράφουμε όλοι συχνότερα!!!
    Για το νέο έτος δεν εύχομαι ακόμη, καθώς έχουμε μέρες και θα τα λέμε από εδώ!