Results 2,371 to 2,385 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
18-06-2010, 08:57 #2371
Καλημέρες πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!
τι κάνετε??? ωραία μέρα η σημερινή! πάααααααααααααρα πολυ ωραία! Έβγαλε αεράκι ευτυχώς γιατί ένιωθα σαν κοτόπουλο στο φούρνο...χωρίς πατάτες όλες αυτές τις μέρες! :P
Αναμφισβήτητα προτιμώ τον χειμώνα διοτι μπορείς να φασκιωθείς με ένα σωρό ρούχα και έτσι να ζεσταθείς τελικά κάποια στιγμή ενώ το καλοκαίρι πόοοοοοοοοοοοοσα ρούχα να βγάλεις πια για να δροσιστείς?? δεν γίνεται! Ελπίζω να σας βρίσκω όλους χαρούμενους και αισιόδοξους, γεμάτους ενέργεια και καλή υγεία! Ήταν δύσκολες μερες οι τελευταίες αλλά δόξα τω θεώ μια χαρά είναι τα πράγματα τώρα.... Στα της διατροφής έχουμε και εκεί εξελίξεις ευχάριστες μιας και η ζυγαριά έδειξε 75.5 μετά από ένα σκαμπανέβασμα (είχε φτάσει τα 76.100). η εβδομάδα μου κλείνει την πέμπτη βέβαια αλλά δυστυχώς λόγω του διατροφολόγου πρέπει να ζυγίζομαι καθημερινά. Πάμε λοιπόν για νέες, πιο "ανεβαστικές" καταστάσεις!
Ελπίζω να προλάβω να πάω το Σάββατο για μπάνιο γιατί φέτος δεν με βλέπω να απολαμβάνω ούτε μια βδομάδα διακοπές!
Σήμερα δεν έφερα να φάω τίποτα ούτε για πρωινό ούτε για μεσημεριανό μιας και ταξιδεύω για βόρεια και δεν μπορούσα να κουβαλάω ταπεράκια! Με βλέπω να παίρνω κανένα σάντουιτς και να το ροκανίζω μέσα στο τρένο.
Αυτά...... Σήμερα φλυάρησα αρκετά και εν τέλει δεν είπα και τίποτα το σπουδαίο.....!
Σας φιλώ γλυκά όλους και σας εύχομαι μια ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΡΑ γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές!!!!!
Φιλάκιααααααααααααααααααα αααααα
- 18-06-2010, 09:40 #2372
καλημέρα σας
αστεράκι γκόου ον γκερλ! χχχχχ
ΠΚ !!!!! ??? γουέαρ αρ γιου;
σήμερα για πρωινό: Φραπέ και 1 μπάρα δημητριακών σοκολάτα πορτοκάλι 2π
μεσημέρι: 2 σεφταλιές 1 σουβλάκι 1/2 πίτα σαλάτα 7π
καρπούζι
τυράκι και κράκερ 4π
βράδυ: σαλάτα 4π
18-06-2010, 15:34 #2373
εδω ειμαι και εγω νεφελη
19-06-2010, 11:07 #2374
Καλημέρα σας!
ελπίζω να έχετε ένα δροσιστικό και δροσερό σαββατοκύριακο !
...αν και χαθήκαμε μερικοί μερικοί... κουχ κουχ! μην λέμε και ονόματα...
πρωινό: 1 φραπέ 1 συσκευασία 2 μπάρες δημητριακών 4π μουσλι με μήλο NATURE VALLEY
1 ποτήρι χυμό
μεσημέρι: 1 πιάτο μακαρόνια με σάλτσα 6π
καρπούζι
1 eat natural bar 5π
20-06-2010, 11:06 #2375
καλημέρα σας! αν και γράφω μόνη μου εδώ και διαβάζω επίσης μόνη μου, ελπίζω ακόμα, ότι κάποτε θα ανταποκριθεί κάποιος!
καλά να περνάτε ότι κι αν κάνετε!
πρωινό: 1 φραπέ 1 μπισκότο go ahead 1π 1 σαντουιτς 4π
μεσημέρι: κοτόπουλο σαλάτα γιαούρτι και 2 κολοκυθανθούς γεμιστούς 10π
χυμό compal 1 τετραγωνάκι ινδοκάρυδο γλυκό 1π
20-06-2010, 11:53 #2376
Καλημέρα!
Νεφέλη, από σήμερα θα γράφω κι εγώ καθημερινα!
Βλέπω πας πολύ καλά και είσαι γεμάτη αισιοδοξία, πράγμα πολύ σημαντικό!
ʼλλαξα την ημέρα ζυγίσματος και κάνω μια νέα αρχή από χθες.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα προσέχω και θα εφαρμόζω πιστά και σωστά το πρόγραμμα.
Ξεκίνησα χθες με 99 κιλά ακριβώς.
Σημερα έφαγα:
1 τοστ με ζαμπόν και γκούντα
1 φλ. φυσ. χυμό φρούτων
1 φέτα ψωμί με μέλι
1 καφέ ντεκαφεϊνέ
Είναι 8,5 π.
Υπόλοιπο για σήμερα: 20,5 π.
20-06-2010, 16:37 #2377
LONG TIME NO POST!!!
πάμε μαζί γερά ΠΚ ! η πρώτη βδομάδα μέχρι να μπούμε σε σειρά και μετά θα είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία! χεχεχε
χαίρομαι πολύ που επέστρεψες! σε θέλω δυνατό και έτοιμο για όλα!
20-06-2010, 19:04 #2378
Το ξεκίνημα έγινε, η συνέχεια πρέπει να είναι εξίσου καλή!
21-06-2010, 10:12 #2379
Originally posted by Nefeli-
πάμε μαζί γερά ΠΚ ! η πρώτη βδομάδα μέχρι να μπούμε σε σειρά και μετά θα είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία! χεχεχε
χαίρομαι πολύ που επέστρεψες! σε θέλω δυνατό και έτοιμο για όλα!
Αχ!Κάποτε κρατούσες το δικό μου χέρι,Νεφέλη...
Τώρα μου τα'κανες πλακάκια με τον Πίκο
και γουεϊτσεργουοτσερώνεστε παρεούλα!
Χαλάλι το κέρατο!Θέλω να τα πάτε καλά κι οι δυό σας!
Ισχύς εν τη ενώσει!Κι αν έχετε και τα συμπαντικά σας κονέ
με κάποιο αστεράκι φωτεινό εκεί ψηλά,ακόμα καλύτερα!
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σας,δοξασμένα W.W. μέλη!
Έλα,power!Πάτε δυνατά,τώρα που γυρίζει!Πάτεεεεεεεεεε!!!
21-06-2010, 10:28 #2380
Καλημέρα σας! καλή βδομάδα!
Ναντινομπουμπούκα κλαψουρίζουμε ; μμμμμ! γκρι γκρι γκρι γκρίνια που λέει και ο Μπου με προφορά Νόα
η μέρα ξεκίνησε με φραπέ και 1 πακετάκι go ahead (σνακ με γιαουρτι σταφίδες , σαν μπισκότο) 3π
μεσημέρι: κεφτεδάκια φούρνου με κριθαράκι και γλυκόξινη σάλτσα 10π
21-06-2010, 12:43 #2381
Kαλημέρα σας!
ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχετε κέφια πολλά! απ'οτι βλέπω η παρέα άρχισε να μαζεύεται πάλι στα γνωστά λημέρια και πολύ χαίρομαι γι'αυτό!
Σήμερα, εκτός από τα γνωστά περί της διατροφής και των κιλών θα σας πω και άλλα πιο ευχάριστα...!
Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε από τα της διατροφής... Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 75.300 μετά απο ένα τρελό σάββατο στο τρέξιμο και στα πηγαίνε ελα... Το πρόγραμμά μου δεν το τήρησα με ευλάβεια όπως πάντα αλλά έφαγα λιγότερο (πολύ λιγότερο) κάτι που έκανα την ζυγαριά να κατέβει χθες στα 74.700 αλλά να ανέβει πάλι σήμερα στα 76.300. Πως γίνεται αυτό...??? τα συμπεράσματα δικά σας... Απλά έχω να πω κάτι που το είχα ξαναδηλώσει στο παρελθόν... ΜΗΝ ΖΥΓΙΖΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!! Μανία που την έχει και αυτός ο διαροφολόγος με το καθημερινό ζύγισμα... ΕΛΕΟΣ!
Λοιπόν, την Πέμπτη κλείνει η εβδομάδα επίσημα για μένα οπότε και θα έχουμε υποθέτω ένα ασφαλές συμπέρασμα για το πόσο έχασα τελικά!
Πάμε τώρα σε άλλα πιο ευχάριστα πράγματα...
Έχω να σας ανακοινώσω ότι αλλάζω δουλειά, ανεβαίνω στα βόρεια και επιπλέον τον άλλον μήνα (ακριβή ημερομηνία θα έχω σε καμιά βδομάδα να σας ανακοινώσω) περνάω στο αριστερό μου χέρι ένα δαχτυλίδι με ένα στρογγυλό πραγματάκι πάνω του που γυαλίζει ελαφρώς και συμβολίζει την αιώνια, αγνή αγάπη....
Καινούρια πράγματα, νέες περιπέτειες, νέοι ορίζοντες, αρκετές σκέψεις για το μέλλον και μια επίσημη μετακόμιση... Αυτή είναι η πορεία μου προς το παρόν. Για να δούμε τί θα γίνει... έχω αρχίσει να φοβάμαι όλα αυτά που για πολύ καιρό μόχθησα και πάσχησα να καταφέρω. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά και είναι έτοιμη να σπάσει. Όχι, μην νομίζετε ότι δεν είμαι σίγουρη για το τι νιώθω και όλα αυτά. Απλώς φοβάμαι αν θα τα καταφέρω...αν η τύχη μου κρατήσει ή απλώς σβήσει όπως κάνουν τόσα αστέρια στον ουρανό... Τα πόδια μου τρέμουν και η καρδιά μου λυγίζει στη σκέψη ότι θα αφήσω τα πάντα εδώ για να πάω στα πάντα που έχω πάνω.. Αφήνω τα πάντα για να πάω στα πάντα.. και όμως με τρομάζει αν θα τα καταφέρω. Αν θα είμαι ικανή να διαχειριστώ μόνη μου τις καταστάσεις μου μέχρι αυτή τη στιγμή διαχειρίζονταν με πολλή αγάπη και προστατευτικότητα οι δικοί μου. Πως από την κατάσταση της πλασματικής αυτάρκειας θα περάσω στην "πραγματική ζωή"....? Τελικά τί υπερισχύει? η αγάπη ή η ανασφάλεια? μήπως είμαι υπερβολική? μήπως φοβάμαι απλώς μια εικόνα όπου με βλέπω εκτεθειμένη στη ζούγκλα και τελικά δεν είναι έτσι? Μήπως τελικά είμαι αδύναμη να δεχτώ στη ζωή μου κάτι που με τόσο κόπο αγωνιζόμουν να αποκτήσω......ή μήπως απλώς έχω "φρικάρει" με την δέσμευση και την απομάκρυνση από τους ανθρώπους που είναι όλη μου η ζωή? Συγγνώμη γαι όλο αυτό αλλά ήθελα πολύ να το βγάλω από μέσα μου. Ξέρω ότι οι πρώτες σας σκέψεις θα είναι "αν δεν είναι σίγουρη γιατί το κάνει?". πιστέψτε με, είμαι σίγουρη για το τί νιώθω προς τον άνθρωπο της ζωής μου αλλά δεν είμαι σίγουρη για όλα τα υπόλοιπα που σκέφτομαι απο την στιγμή που έμαθα ότι με περιμένει μια δουλειά και ότι τώρα πια όλοι οι δρόμοι προς αυτό που ονειρευόμουν είναι ανοιχτοί...
Πολύ καλημέρα σας και συγγνώμη για τον καταιγισμό........
21-06-2010, 13:15 #2382
αστεράκι!!! τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!
όλες οι σκέψεις που κάνεις είναι στα πλαίσια αυτής της αλλαγής που δεν είναι και ανεπαίσθητη! αγωνία, ανυπομονησία, χαρά, νοσταλγία και τόσα άλλα... όλες οι αισθήσεις σου λειτουργούν σ'αυτό το καινούργιο ξεκίνημα κι αυτό είναι υπέροχο! να νιώθεις ζωντανή και να δέχεσαι αυτό που σου συμβαίνει με όλες του τις εκφάνσεις!!!
χάρηκα πάρα πολύ γι αυτά που μας έγραψες!
σου στέλνω την δύναμη της πίστης μου να την αξιοποιήσεις σε κάθε σου επιθυμία!!!!
21-06-2010, 17:59 #2383
έτοιμη για το 4ο μου μπάνιο
σας ευχομαι ένα όμορφο απόγευμα!
22-06-2010, 10:55 #2384
καλημέρα σας! ένα πρωινό γεμάτο αέρα και μυρωδιές απο λουλούδια, καφέ και φαγητά απο τα γύρω νοικοκυριά στην γειτονιά μου!
η μέρα ξεκίνησε με φραπέ και τοστ σε αραβικη πιτούλα 5π με γαλ τυρί
μεσημέρι: κοκκινιστό μοσχαράκι με πατατούλα κρεμμύδια και πιπεριές και γιαούρτι και ψωμί 14π
καρπούζι
23-06-2010, 09:32 #2385
καλημέρα σας! εδώ και πάλι με φραπέ κι ένα μικρό σαντουιτς σε αραβική πιτούλα 4π
3 μικρά δαμάσκηνα φρέσκα
1/2 σνακ eat natural 2π
1 κομμάτι σπιτική κολοκυθόπιτα 4π
4 κεφτέδες φούρνου 8π
γιαούρτι 2% σαλάτα 1π
καρπούζι
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....