WEIGHT WATCHERS - Page 174
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 174 of 301 FirstFirst ... 74124164172173174175176184224274 ... LastLast
Results 2,596 to 2,610 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Ιφιγένεια καλησπέρα και καλωσήρθες στην παρέα μας!
    Καλά έκανες και έβγαλες προς τα έξω τις σκέψεις σου και όλα αυτά που σε απασχολούσαν ή και σε απασχολούν ακόμη.
    Πράγματι, μόνο όποιος αντιμετωπίζει θέμα με το βάρος του μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα.
    Το θετικό είναι ότι πήρες την απόφαση να ξεκινήσεις.
    Καλη επιτυχία λοιπόν!
    Και εγώ είχα εφαρμόσει το πρόγραμμα των WW που προανέφερες (με τις ανταλλαγές). Ήταν καλό, αλλά οι πόντοι σου παρέχουν την ευελιξία που χρειάζεται για να μη στερείσαι αγαπημένες γεύσεις και τροφές.
    Είναι γεγονός ότι το πιο ισορροπημένο πρόγραμμα είναι των WW, ουσιαστικά πρόκειται για υγιεινή διατροφή. Τα πάντα σε ισορροπία.
    Όσον αφορά το μουσακά, εγώ τον ξέρω στους 13 πόντους με τηγανιτές μελιτζάνες και στους 8 με ψητές.
    Και πάλι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Senior Member
    λείπει μια γάτα χορεύουν τα υπόλοιπα γατόνια! μπράβο σας! με αφήσατε εδώ μόνη μου και τώρα στήσατε εδώ παρεάκι και παρτάκι και απ'όλα κι ούτε μια πρόσκληση! μάλιστα...
    πολύ καλά! πάρα πολύ καλά!
    ελπίζω να είστε όλοι καλά! εγώ χαλάρωσα λίγο αλλά από αύριο πάμε πάλι!

Senior Member
    Originally posted by asteraki
    Καλημέρα και απο μένα!
    Μετά απο ένα μακρύ διάστημα αποχής απο κάθε είδους διατροφή - δίαιτα, επανέρχομαι με πρώτο στόχο τα -8 κιλά. Ξεκινάμε δυναμικά λοιπόν απο σήμερα και ελπίζω όλα να πάνε καλά απο εδώ και στο εξής. Είναι σημαντικό να πάρεις την απόφαση και πιο δύσκολο να την υλοποιήσεις αλλά τί στο καλό.... Ο δρόμος προς τη νίκη μετράει πάντα και όχι αυτή καθαυτή... Έτσι λοιπόν, αφού πήρα την απόφαση είμαι έτοιμη να την φέρω εις πέρας μέχρι το τέλος!

Σύμμαχος για μια ακόμη φορά ο Π-Κ που πάντα αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα θέλησης και αποφασιστικότητας! Με βοήθησες πολύ φίλε μου να καταλάβω ότι όλα είναι μια ιδέα, μια απόφαση! Σ'ευχαριστώ πολύ!!

Αισθάνομαι ήδη νικήτρια παρόλο που δεν έχω χάσει ακόμη ούτε μισό γραμμάριο!!! :spin: :P
    Με δεδομένο ότι έχω καταφέρει πολύ περισσότερα και σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή μου απο το να χάσω μερικά κιλά και έχοντας ως παράδειγμα άτομα απο το περιβάλλον μου που κατάφεραν να χάσουν πάνω απο 20 κιλά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και να τα διατηρούν μέχρι τώρα, ξεκινάω το δικό μου δρόμο προς την κορυφή! Θέλω να χάσω κάποια κιλά για αρχή, δεν με νοιάζει μέχρι πότε (το ιδανικότερο θα ήταν να χάνω 1 κιλό την εβδομάδα αλλά και το μισό δεν με χαλάει), να μαζέψω κάποια χρήματα και να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου (μάλλον ρούχα και ένα ζευγάρι παπούτσια), να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να βλέπω τη Χρύσα όπως θέλω αλλά έχω ξεχάσει! Επιπλέον, έτσι όπως το σκέφτομαι, έχει γίνει το φαγητό ο καλύτερός μου φίλος... Στις χαρές, τσουπ ένα γλυκάκι, στις στεναχώριες τσούπ τα σουβλάκια (ναι ναι, με βοηθάει το τζατζίκι να πνίξω τον πόνο μου!! (:shocked2::spin), στις έντονες στιγμές άγχους και στρες (και πιστέψτε με είναι πολλές έχοντας αλλάξει πόλη και συνήθειες...) τσουπ ο καφές με ένα τόνο ζάχαρη και κρέμα γάλακτος, τις ώρες χαλάρωσης τσουπ ένα ρόφημα σοκολάτας με μπόλικη δόση σοκολάτας σκόνη και έξτρα ζάχαρη! Δηλαδή, αν τα βάλω κάτι ψάχνω αφορμές να κάνω επιδρομές και τσιμπολογήματα με κάθε ψυχολογική μετάπτωση! Συνειδητοποίησα ότι το φαγητό αποτελεί σε μεγάλο βαθμό (όχι αποκλειστικά) την ασπιρίνη της ψυχής μου.... Δεν θα βγάλω όμως την ουρά μου απέξω και θα τα ρίξω όλα εκεί... Σίγουρα είμαι και εγώ λιχούδα (σε μεγάλο βαθμό) και λίιιιιιιιιιγο γουρουνίτσα! Εκεί είναι που αναρωτιέμαι πώς καταφέρνουν οι άνθρωποι που έχουν χάσει πολλά κιλά να τα διατηρούν... Αν όντως το φαγητό είναι στενά συνδεδεμένο με την ψυχολογική μας διάθεση τότε με μαθηματική ακρίβεια όλα αυτά τα χαμένα κιλά θα έρχονταν πίσω.. ΑΡΑ, είναι θέμα προσωπικό και έχει σχέση με τη θέληση, την υπομονή, την δύναμη του καθενός μας. Θα μου πείτε τώρα, μα τί μας λέει ο αμπελοφιλόσοφος...

Ήθελα να τα πω, για να τα βγάλω απο μέσα μου και για να εξηγήσω πώς πήρα την μεγάλη απόφαση να μην επιτρέψω ποτέ ξανά στον εαυτό μου να συνδέει το φαγητό με τις διάφορες στιγμές της ζωής μου... Μόνο έτσι θα καταφέρω αυτό που έχω ξεκινήσει!
    Ξέρω ξέρω, σας κούρασα αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκίνησα και ακόμη πιο χαρούμενη που έχω αποφασίσει ότι θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Δεν ξέρω, θα ξεκινήσω και δραστηριότητες και έτσι θα δημιουργήσω νέες εικόνες που θα μπορέσω να τις συνδέσω με τις ψυχολογικές μου μεταπτώσεις.
    Σας φιλώ όλους γλυκά, μου έλειψε πολύ η παρέα σας, ελπίζω όλα να πάνε καλά σε όλους όσους κάνουν ένα ξεκίνημα ή είναι στη μέση του αγώνα τους ή φτάνουν θριαμβευτικά στο τέρμα!

Σας φιλώ όλους γλυκά και εύχομαι κάθε στιγμή να είναι μοναδική, ξεχωριστή και να την ζούμε με όλο μας το είναι...!

ΧΧΧ:tumble::tumble:
    Ωραιο ποστ ΑΣΤΕΡΑΚΙ.Μια απορια:Ο Π-Κ γραφει σε αυτο το φορουμ;

Senior Member
    lessing, εμένα εννοεί λέγοντας Π-Κ! Σήμερα πάντως, αν και ξεκίνησα καλά, το βράδυ πάλι ξέφυγα...
    Δεν πτοούμαι όμως.
    Αύριο είναι μια καινούρια μέρα!

Senior Member
    κουραγιο πκ
    η πικρη πειρα, μας εχει δειξει οτι η μονη λαθος αποφαση ειναι το ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ.
    ολες οι αλλες εναλλακτικες , καπου θα μας οδηγησουν, αν οχι στο τελειο αποτελεσμα, εστω σε ενα ανεκτο...

Junior Member
    Originally posted by p_k
    Ιφιγένεια καλησπέρα και καλωσήρθες στην παρέα μας!
    Καλά έκανες και έβγαλες προς τα έξω τις σκέψεις σου και όλα αυτά που σε απασχολούσαν ή και σε απασχολούν ακόμη.
    Πράγματι, μόνο όποιος αντιμετωπίζει θέμα με το βάρος του μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα.
    Το θετικό είναι ότι πήρες την απόφαση να ξεκινήσεις.
    Καλη επιτυχία λοιπόν!
    Και εγώ είχα εφαρμόσει το πρόγραμμα των WW που προανέφερες (με τις ανταλλαγές). Ήταν καλό, αλλά οι πόντοι σου παρέχουν την ευελιξία που χρειάζεται για να μη στερείσαι αγαπημένες γεύσεις και τροφές.
    Είναι γεγονός ότι το πιο ισορροπημένο πρόγραμμα είναι των WW, ουσιαστικά πρόκειται για υγιεινή διατροφή. Τα πάντα σε ισορροπία.
    Όσον αφορά το μουσακά, εγώ τον ξέρω στους 13 πόντους με τηγανιτές μελιτζάνες και στους 8 με ψητές.
    Και πάλι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
    Σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα p_k!
    Σ' ευχαριστώ και για την επιβεβαίωση για τον μουσακά, αν και συνεχίζουν να μου φαίνονται πολύ λίγοι οι πόντοι του... Τι να πω.. θα το ψάξω λίγο ακόμη...

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    κουραγιο πκ
    η πικρη πειρα, μας εχει δειξει οτι η μονη λαθος αποφαση ειναι το ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ.
    ολες οι αλλες εναλλακτικες , καπου θα μας οδηγησουν, αν οχι στο τελειο αποτελεσμα, εστω σε ενα ανεκτο...
    Καλημέρα!
    Χαίρομαι που τα ξαναλέμε 2sweet2b4go10! Τι κάνεις;
    Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση παραίτησης από την προσπάθεια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    Πριν 3 χρόνια, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα, έφτασα στα 79 κιλά.
    Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο, αυτά είναι τα κιλά που μου ταιριάζουν, άντε 80-81. Εγώ όμως λέω 79 διότι εκεί νιώθω πολύ καλύτερα.
    Το ότι θα πάω εκεί είναι επίσης δεδομένο και δεν το λέω εγωιστικά. Ξέρω καλά τον εαυτό μου και θα βρω τον τρόπο να ξεπεραστεί η κρίση του "ξεκινάω καλά τη μέρα και όλα γκρεμίζονται το βράδυ".
    Αύριο λοιπόν νέο ξεκίνημα, reset ρε παιδί μου.
    Η Τρίτη εξάλλου είναι και η μέρα που ζυγιζόμουν προ τριετίας, όταν όλα πήγαιναν καλά.
    Όλα από την αρχή. Όλα.
    Κάτι μου λέει ότι αυτήν τη φορά θα πάω καλά.
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

ΥΓ 1: asteraki πού χάθηκες;
    ΥΓ 2: Και όμως, τόσους πόντους έχει ο μουσακάς. Δεν είναι και λίγοι!

Senior Member
    Καλημέρα καλημέρα!
    Χαίρομαι που η παρέα μας μεγαλώνει και πάλι, χαίρομαι που είμαστε ακόμη περισσότεροι στην προσπάθεια! Πάντα 2 (ή και περισσότεροι) είναι καλύτεροι απο 1!!!
    Το σβκ πέρασε σχετικά ομαλά, ήρθε μια φίλη μου απο την "πατρίδα" και περάσαμε υπέροχα με λίγο φαγητό και πολύ κέφι! Αυτό σημαίνει ότι αν και ξέφυγα 4-5 πόντους παραπάνω έδειξα χαρακτήρα και δεν γουρούνιασα όπως θα έκανα υπο διαφορετικές συνθήκες!
    Π-Κ, είσαι δυνατός και σταθερός όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη. Απλώς καταλαβαίνω ότι έχεις κουραστεί λίγο αλλά μην ανησυχείς θα τους βρείς τους ρυθμούς σου! Θα πρότεινα για αρχή να "διώξεις" απο το σπίτι τα τρόφιμα εκείνα στα οποία έχεις αδυναμία κατά τις απογευματινές ώρες! Πάρε κάτι άλλο, με λιγότερους πόντους και περισσότερες φυτικές ίνες που θα σε καλύψει χωρίς να σε κάνει να νιώθεις τόσες τύψεις. Επειδή έχω καταλάβει ότι το πρόβλημα επικεντρώνεται κατά τις βραδυνές ώρες που όλοι χαλαρώνουμε μετά απο μια κουραστική μέρα στη δουλειά και ξεφεύγουμε λίγο απο το στρές της ημέρας, καλό είναι η κατανομή των πόντων να γίνεται έτσι, ώστε να έχεις περισσότερους για το απόγευμα - βράδυ.
    Είμαι σίγουρη για σένα γιατί εσύ ήσουν η έμπνευση για πολλούς απο το τόπικ αυτό. Παράδειγμα θέλησης, αυτοκυριαρχίας και "αυστηρότητας". Θα τα καταφέρεις, δν σε φοβάμαι!
    Με τη σειρά μου να καλωσορίσω και εγω την Ιφιγένεια και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια. Έχω μια διαίσθηση ότι θα πάς καλά και θα φτάσεις στον στόχο σου ομαλά και ξεκούραστα! Ο μουσακάς τόσους πόντους έχει, όσους λέει ο Π-Κ, αλλά για σιγουριά καλό θα είναι να υπολογίσεις ξεχωριστά τους πόντους για κάθε υλικό και να διαιρέσεις κατόπιν ανάλογα με το πόσες μερίδες βγαίνει το ταψί. Έτσι θα ξέρεις πόσους πόντους έχει ο μουσακάς που φτιάχνεις!!!! Για τον έτοιμο, σε εστιατόριο, καλό είναι για σιγουριά να υπολογίζεις 2-3 πόντους παραπάνω. Βέβαια εδω που τα λέμε Ιφιγένεια, 1 πόντος πάνω 1 κάτω, δεν εγινε και τίποτα! Μην σε ανησυχεί τόσο πολύ!
    Lessing, χαίρομαι που βρήκες καλό το πόστ μου διοτι πραγματικά είναι η δική μου αλήθεια και οι σκέψεις που με έκαναν πιο δυνατή απο ποτέ! Ελπίζω να πηγαίνουν και για σένα όλα καλά με όποια διατροφή και αν κάνεις!
    Σήμερα φιλαράκια μου νιώθω λίγο περίεργα.... Είμαι κακόκεφη και εκνευρισμένη. Βλέπω ότι κάθε μέρα που περνάει οι "άρχοντες", οι κλέφτες του συτήματος και της ζωής των Ελλήνων οδηγούν τη χώρα ακόμη πιο βαθειά μέσα στο σκοτάδι. Αυτοί που έφαγαν τα λεφτά μ α ς ξαφνικά παρουσιάζονται ως σωτήρες μας, ως υπουργοί αποφασισμένοι και έτοιμοι να θυσιάσουν τη δημοτικότητά τους για να μας βάλουν σε μια "τάξη", αυξάνοντας το κόστος ζωής κατακόρυφα μειώνοντας τους μισθούς, οδηγώντας εμας τους νέους σε ανεργία και απελπισία χωρίς βέβαια αυτοί να θυσιάζουν ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ απο τη δική τους τσέπη που ως δια μαγείας παραμένει γεμάτη και φουσκωμένη με ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά. Αναρωτιέμαι πόσο ακόμη θα αντέξουμε. Πόσο ακόμη υπομονή να κάνω βλέποντας ότι το μέλλον μου πλέον το ορίζουν ένα μάτσο τσιφλικάδες που σκοπό της ζωής τους έχουν να ζουν καλά πατώντας πάνω στους άλλους. ΔΕΝ ΞΕΡΩ πόσο ακόμη θα αντέξω την αγωνία που μου δημιουργούν οι σκέψεις ότι μπορεί να μην καταφέρω να κάνω μια οικογένεια γιατί δεν θα έχω να την συντηρήσω. Δεν μπορώ να αντέξω το γεγονός ότι το πτυχίο μου πλέον δεν έχει καμία αξία... ενω αντίστοιχα άλλοι επειδή έχουν ως πτυχίο - κορνίζα τη συγγένεια με έναν πολιτικό αυτή τη στιγμή έχουν εξασφαλίσει μια ζωή χαρισάμενη!
    Όλα αυτά σκέφτομαι και τσαντίζομαι ειλικρινά, απογοητεύομαι και σιχαίνομαι...
    Τέλοσπάντων, ας επικεντρωθώ στον προσωπικό μου αγώνα αυτή τη στιμή ο οποίος θα με κάνει να γεμίσω λιγάκι με ικανοποίηση και χαρά!
    Σας φιλώ όλους γλυκά και θα τα πούμε σύντομα!
    xxx:bouncing:

Senior Member

καλημέρα στους ανύπαρκτους φανταστικούς μου φίλους ! ! !

Senior Member
    και μεις οι υπαρκτοι δεν εχουμε καλημερα?????????????????????? :roll::shocked2::roll:
    ολα καλα? χαθηκαμε λιγακι ειναι η αληθεια αλλα σημειο αναφορας για ολους μας ειναι αυτο το τοπικ νομιζω!!!
    Σε φιλω να εισαι καλα!!!!!!:love:

Senior Member
    Λοιπόν, έχουμε τα εξής μέχρι τώρα:

Δημητριακά με γάλα το πρωί: 4π
    Ενα κουλούρι με ζαμπόν και κασέρι: 6π(?)
    Φραπέ με 4κ.γ ζάχαρη και 3κ.γ κρέμα γάλακτος (ω ναι, ντρέπομαι πολύ γι'αυτό αλλά...) 1π(?)

Σύνολο 11π αν υπολόγισα σωστά....
    Υπόλοιπο 21-11=10π
    Δεν ξέρω αν θα χρεώσω τους πόντους που κατανάλωσα επιπλέον μέσα στη βδομάδα γιατί περιμένω την κυρία ΧΧΧΧ και με έχουν πιάσει κάτι κρίσεις για γλυκά και φαγητό! Οπότε λέω να τρώω κανονικά γιατί αν στερηθώ τώρα κάτι θα μου βγει αντίθετο αποτέλεσμα!
    Μα πού είστε όλοι σήμερα???????
    Φιλάκια!

Senior Member
    Λοιπόν...
    Τα κουλούρια αυτού του είδους δεν είναι νομίζω κουλούρια, αλλά φτιάχνονται με φύλλο, οπότε πλησιάζουν στο να θεωρούνται τυροπιτοειδή. Τουτέστιν... άστα.
    Είναι προτιμότερο να φας κουλούρι κανονικό και χώρια το τυρί και το ζαμπόν, οπότε θα μπορέσεις να τα υπολογίσεις. 6 πόντοι πάντως για το συγκεκριμένο μου φαίνονται λίγοι.
    Για τον καφέ τι να πω; 4 κ.γλ. ζάχαρη και κρέμα γάλακτος!
    Μέχρι 3 κοφτά κουταλάκια ζάχαρη την ημέρα δεν τα υπολογίζουμε. Μετά από αυτά, καθένα μετράει για μισό πόντο.
    Από αύριο βάζε για μια βδομάδα 2 κουταλάκια και την επόμενη 1, ώστε να μην σου έρθει απότομα. Είναι ΠΟΛΛΕΣ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ. (Ποιος μιλάει τώρα, εγώ που τσάκισα ΤΑ γλυκά τον τελευταίο καιρό!).
    Όπως και να έχει φάε κανονικά το βραδινό, όσους πόντους δηλαδή σου μένουν. Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι τα σφολιατο-τυροπιτοειδή των φούρνων είναι μεγάλο μπέρδεμα.

Senior Member

!!! τι λέτε;

Senior Member
    τι λεμε?:smilegrin:?
    Π-Κ, το κουλουρι αυτο ειχε τη ζυμη του κουλουριου θεσσαλονικης και μεσα κασερι και 1 ισως και λίγο παραπανω ζαμπον! Γι'αυτο το υπολογισα ετσι. εεεεεεεε??????? Σημερα αμαρτησα αλλα το ευχαριστηθηκα! Κοιτα, τον πινω σκετο τον καφε αλλα μου εχει κολλησει τις τελευταιες εβδομαδες η ζαχαρη και η κρεμα γαλακτος! Αφου σου εχω εξηγησει!!!!!!!!
    Εσυ τι εκανες τελικα σημερα? Αναμενω τηλ, μην το ξεχνας! Αν προλαβω θα παρω πρωτη
    Φιλια σε ολουςςςςςςςςςςςς

Senior Member
    Σήμερα δεν έκανα τίποτε.
    Όπως έγραψα το πρωί, αύριο θα ζυγιστώ και ξεκινάω πλέον κάθε Τρίτη. Οριστικά και αμετάκλητα.