Results 2,611 to 2,625 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
24-01-2011, 22:20 #2611
Έτοιμος για τη νέα αρχή, αύριο πρωί.
Σας ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση και τα καλά λόγια.
Τώρα, αυτό που μένει είναι να γίνει πράξη η θέλησή μου να φτάσω στο στόχο, στα 79 κιλά.
Συγνώμη αν τελευταία έχω γίνει κουραστικός, και ο ίδιος έχω κουραστεί με τον εαυτό μου και τις αναβολές.
Δεν παίρνει όμως άλλο!
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
Τα λέμε σε λίγες ώρες...
- 25-01-2011, 09:34 #2612
Kαλημέρα σε όλους!!!!!
Πολύ κρύο σήμερα μπρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!! Τί κάνετε???? :smug:
:bouncy:
Η μέρα ξεκίνησε με ένα κουλούρι Θεσ/κης και μισό ποτήρι γάλα. Ο καφές (σκέτος σήμερα!) είναι απαραίτητος! Για το μεσημέρι πήρα ένα γιαουρτάκι με ροδάκινο ώστε να φάω κανονικό φαγητό το απόγευμα που φτάνω σπίτι! Χθες, αμάρτησα τρώγοντας ένα τρίγωνο πανοράματος το οποίο ήταν superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
Απο φαγητό μακαρόνια με κιμά. Οι πόντοι μου χθες υπολογίζω ότι έφτασαν τους 22 ίσως και 23. Σημασία έχει ότι νιώθω λιγότερο πρησμένη σήμερα και έχω καλύτερη διάθεση. Ίσως με βοηθάει το γεγονός ότι ξεκίνησα να τρώω ελαφρύ γεύμα πριν πέσω για ύπνο. Γενικά νιώθω πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη να κάνω πράγματα για μένα. Νιώθω τόοοοοοσο πολύ καλύτερα όταν γράφω εδώ και μιλάω μαζί σας. Παίρνω δύναμη να συνεχίσω!
Π-Κ, πάμε γερά με τσαμπουκά αυτή τη φορά!!!! Περιμένουμε νέα απο την πρώτη μέρα ζυγίσματος και γενικά απο την πορεία σου!
Που είστε όλοι όμως βρε παιδιά??
Φιλάκια πολλά πολλά, τα λέμε σε λίγο!!! :bouncy::yes::smirk:
25-01-2011, 10:52 #2613
Καλημέρα σας ανύπαρκτοι φανταστικοί μου φίλοι και αστεράκι!
σήμερα είναι μια όμορφη χειμωνιάτικη μέρα! Τι κι αν όλα πάνε στραβά; πάρε μια ανάσα και πιες μια γουλιά ζεστό καφέ!
25-01-2011, 11:01 #2614
Καλημέρα κι από εμένα! Έχω αρκετό καιρό να σας γράψω, όμως διαβάζω. Βλέπω την αγωνία και την προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μας. Μην απογοητεύεστε. Αν υπάρχει η θέληση όλα μπορούν να γίνουν! :wink2:
25-01-2011, 12:38 #2615
Νεφέλη καλημέρα!!!!!!!Όλα καλά? Εδώ έβγαλε μόλις έναν ήλιο..... που άνετα παθαίνεις ηλίαση αν κάτσεις πάνω απο 30 λεπτά να σε χτυπάει! Τί καιρός και αυτός... Δεν μπορώ να καταλάβω!
Γεια σου Μαρία!!!!
Φυσικά και όλα γίνονται, θέμα χρόνου είναι μόνο και θέλησης όπως είπες! Λοιπόν, σκέφτηκα να ξεκινήσω γυμναστική. Βέβαια, επειδή είμαι η κλασική περίπτωση ανθρώπου που όταν του λες για γυμναστική βγάζει σπυράκια, λέω να κάνω κάτι πιο διασκεδαστικό. Να γραφτώ πιλάτες ή γιόγκα... Η γιόγκα θα με βοηθήσει στην αυτοσυγκέντρωση και στην συγκρότηση σκέψης ενώ παράλληλα θα γυμνάσει και το θεϊκό υπέροχο κορμί μου :smilegrin:uzzled::lol: ενώ με πιλάτες θα κάνω καθαρά εκγύμναση σώματος (αν δεν είμαι σωστή συγγνώμη αλλά δεν τα κατέχω τόσο καλά όσα αφορούν στην γυμναστική...). Απ'όσο γνωρίζω το κόστος για γιόγκα είναι σχεδόν απαγορευτικό (?) και δεν ξέρω καν αν έχει κάποιο καλό κέντρο στη Θεσσαλονίκη ενώ για πιλάτες βρήκα ένα γυμναστήριο κάπου στο κέντρο που το πρόβλημα βεβαίως βεβαίως είναι το παρκάρισμα. Να πάρω ποδήλατο δεν παίζει γιατί δεν αντέχει η τσέπη μου αυτή τη στιγμή να κάνω τόσα πολλά πράγματα οπότε τί να κάνω?? ποιο είναι καλύτερο απο τα 2?
uzzled:
uzzled:
uzzled:
Θέλω κάτι που θα με βοηθήσει κυρίως πνευματικοψυχολογικά.... χμμμμμ, βοήθεια κανείς?
Λοιπόν, όσον αφορά στη διατροφή έχουμε: γάλα: 1,5π (ήταν μισό ποτήρι 1,5%)
κουλούρι Θεσ/κης 3π
Αργότερα θα φάω το γιαουρτάκι μου με φρούτα (ροδάκινο) 3π (νομίζω δεν είναι με χαμηλά λιπαρά αλλα αυτό που βοηθά στο έντερο, δεν θυμάμαι μάρκα.
Δηλαδή μέχρι τις 5.30 θα έχω φάει 7,5π και θα μου μείνουν άλλοι 13π περίπου για κατανάλωση το βράδυ.
Δεν έχω προλάβει να μαγειρέψω και δεν έχω ιδέα τί θα φτιάξω. Μάλλον καμιά ομελέτα.... Είδωμεν!!! :bouncing:
Αυτά........... Φιλάκιαααααααα!!!!!!!!!
25-01-2011, 21:47 #2616
Καλησπέρα!
Το καλό ξεκίνημα έγινε σήμερα.
Το πρωί ζυγίστηκα: 91,2 κιλά.
Η μέρα κύλησε αρκετά σωστά διατροφικά, η αυριανή ελπίζω να είναι ολόσωστη.
Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!
26-01-2011, 14:26 #2617
Γεια σας γεια σας!
Όλα καλά?
Καλή αρχή και επισήμως λοιπόν Π-Κ, όλα θα πάνε καλά πιστεύω!
Για μένα η κατάσταση παραμένει σταθερή σε επίπεδο διατροφής και ελπίζω να δω μια μικρή διαφορά στη ζυγαριά αύριο. Όσο μικρή και αν είναι σίγουρα δεν θα είναι αμελητέα! Εν αναμονή λοιπόν της αυριανής μέρας! Σήμερα δεν πρόλαβα να φάω πρωινό, μόλις πήρα μια ανάσα απο τη δουλειά και μπήκα να γράψω αλλά και να διαβάσω τα νέα ποστ! Λέω να φάω μια νόστιμη και ζουμερή μπριζόλα όταν επιστρέψω σπίτι με λίγο ρύζι. Σήμερα θα είμαι λίγο εγκρατής ως προς τους πόντους ώστε να ισοβαθμίσω (ή έστω να μειώσω) τη διαφορά των άλλων ημερών (νομίζω ότι συνολικά χρωστάω γύρω στους 10 πόντους). Ότι γίνει λοιπόν... Είδωμεν! Έχω μια διαίσθηση πάντως ότι γύρω στα 800 γρ θα τα έχω χάσει τί στο καλό!
Σας φιλώ γλυκά και θα τα πούμε σε λίγο! Δεν βλέπω κινητικότητα όμως και αγχώνομαι! Πού είστε όλοι σας???????:dork::bigsmile:
26-01-2011, 22:15 #2618
Καλησπέρα και από μένα!
ʼργησα να γράψω σήμερα, λόγω κάποιων υποχρεώσεων...
asteraki, είμαι απολύτως βέβαιος ότι αύριο η ζυγαριά θα δείξει σημαντική απώλεια, να μου το θυμηθείς.
Συγχαρητήρια που ολοκλήρωσες μια πολύ σωστή διατροφικά εβδομάδα και κυρίως διότι μετά από μια παρατεταμένη περίοδο εκτός προγράμματος ξαναμπήκες με τον καλύτερο τρόπο!
Έτσι είναι όλα τα πράγματα στη ζωή. Λίγη θέληση, λίγη αυτοπεποίθηση και όλα γίνονται!
Θα περιμένω λοιπόν να δω τι θα δείξει η ζυγαριά σου!
Η δική μου μέρα κύλησε πολύ πολύ καλύτερα σε σχέση με τη χθεσινή και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα!
Κάθε μέρα πιο καλά λοιπόν!
Κάθε μέρα πιο κοντά στο στόχο!
Καληνύχτα και καλή συνέχεια!
27-01-2011, 12:25 #2619
Καλημέρα! Χμμμμμ, 800 γραμμάρια νταν έχασα σε μια βδομάδα!!!!!!!!!!!!!
Καλά είμαι δεδομένου ότι χθες σε μια κρίση στεναχώριας άρπαξα την μερέντα και κάτι σταφίδες και ασε να μην στα λεω τί έγινε!!!!!!! Πάλι αυτή η ψυχολογική εξάρτηση... Έχει αρχίσει να με κουράζει!
Anyway, σήμερα νέα μέρα και έχω ήδη καταναλώσει 13π οπότε μου μένουν άλλοι 8 μέχρι το βράδυ... Όχι και πολύ καλά αλλά..... αυτά σου κάνουν οι γουρουνιές....
Τί να πω....
Φιλάκια πολλά σε όλους!
Σκέφτομαι μήπως κανονίζαμε κανα καφέ όσοι είναι απο Θεσσαλονίκη και γράφουν εδώ, έτσι για να τα πούμε απο κοντά. Αν έχετε καμιά ιδέα πείτε.
Φιλιά! :love:
01-02-2011, 22:27 #2620
Βρε παιδιά για διαφωτίστε με λιγάκι, γιατί έχω σαλτάρει... έχω φάει βραδυνό και δεν ξέρω πώς να υπολογίσω τους πόντους!
Φτιάχνω την εξής σάλτσα, ας την πούμε γλυκόξινη, για συνοδευτικό σε μακαρόνια/ρύζι.
Λαχανικά (πιπεριές διαφόρων χρωμάτων, μανιτάρια, κρεμμύδι, σκόρδο), ψητά στο γκριλ.
Τα μεταφέρω σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτω σάλτσα ντομάτας, σβήνω με 3 κ.σ. ξύδι και προσθέτω 3 κ.γ. ζάχαρη.
Σιγοβράζω μέχρι να δέσει.
Λάδι δεν προσθέτω καθόλου, δεν του χρειάζεται.
Βγάζει τουλάχιστον 4 μερίδες γενναίες ή 6 κανονικές.
Πώς στο καλό θα υπολογίσω πόντους γι' αυτή τη σάλτσα;
Αν πούμε πως όλα τα λαχανικά είναι στους μηδέν, κι αφού λάδι δεν υπάρχει, μόνο τους πόντους της ζάχαρης θα υπολογίσω; μούμπλε, μούμπλε..... :question:
01-02-2011, 22:33 #2621
λογικα μονο η ζαχαρη εχει ποντους, αφου στο συγκεκριμενο συστημα τα λαχανικα αν και εχουν θερμιδες εχουν 0 ποντους ..
01-02-2011, 22:36 #2622
οταν λες σαλτσα ντοματας? ετοιμη του εμποριου τυπου κνορ ας πουμε? η εσυ εχεις πολτοποιησει ντοματα..
αν ειναι του εμποριου σιγουρα εχει καποιους ποντους .
01-02-2011, 23:09 #2623
Originally posted by zwhtsa
οταν λες σαλτσα ντοματας? ετοιμη του εμποριου τυπου κνορ ας πουμε? η εσυ εχεις πολτοποιησει ντοματα..
Τώρα ή πολύ μέσα θα 'χω πέσει ή οικτρά έξω lol
Θα φανεί στο ζύγισμα!
01-02-2011, 23:11 #2624
αμα ηταν πουμαρο λογικα δεν εχει καθολου, εγω υπεθεσα μηπως εβαλες αυτες που με ελαχιστο βρασιμο ειναι ετοιμες για τα μακαρονια ας πουμε ... στα γυαλινα τα βαζακια.
01-02-2011, 23:19 #2625
Originally posted by Ifiyenia
Originally posted by zwhtsa
Τώρα ή πολύ μέσα θα 'χω πέσει ή οικτρά έξω lol
Θα φανεί στο ζύγισμα!
Το βρήκα στο αγγλικό, και το αναφέρω έτσι ώστε αν ψάχνει κανείς άλλος το ίδιο να έχει την απάντηση έτοιμη.
*Ντομάτες κονσέρβα, κάθε είδους, στο χυμό τους ή πουρές, 1 κούπα=0 πόντοι.
:thumbup:
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια