Results 2,671 to 2,685 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
09-03-2011, 13:01 #2671
Καλημέρα και από μένα!
Συγχαρητήρια asteraki!!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
Πάνε τα 2,1 κιλά, αλλάξαμε και δεκάδα, όλα καλά.
Όταν το πρόγραμμα είανι σωστό και ισορροπημένο, όταν υπάρχει η θέληση, η επιμονή και η θετική σκέψη, όλα λειτουργούν υπέρ μας και καταφέρνουμε αυτό που πριν φάνταζε ακατόρθωτο.
Στα θετικά και η γυμναστική. Οτιδήποτε θέτει το σώμα σε κίνηση βοηθάει, χωρίς όμως υπερβολές όταν πρόκειται για αδυνάτισμα. Εμένα με βοηθάει πάρα πολύ το περπάτημα (και είναι και πολύ ευχάριστο).
Στα δικά μου τώρα:
Το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά και σήμερα έφαγα τα εξής:
ΠΡΩΙΝΟ
1 τοστ με ψωί ολικής
30 γρ. γκούντα
1 φλ. γάλα με 1,5% λιπαρά
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
40 γρ. δημητριακά
Το μεσημέρι θα φάω μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας, τριμμένο κεφαλοτύρι, σαλάτα λαχανικών.
Πάμε γερά και δυνατά!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΘΕΛΗΣΗ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ - ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 09-03-2011, 14:11 #2672
Έχουμε γίνει ολίγον τί γραφικοί αλλά ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!!!
Όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη! Το περπάτημα είναι η ιδανική λύση ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός!!! και ο διάδρομος ουσιαστικά τον ίδιο ρόλο παίζει με τη μόνο διαφορά ότι με το περπάτημα βολτάρεις και απολαμβάνεις τη φύση και τον όμορφο καιρό ενώ στο γυμναστήριο είσαι κλεισμένος σε μια αίθουσα και κοιτάς τον τοίχο, την τηλεόραση, άντε και καμιά κλεφτή ματιά σε κανένα "ενδιαφέρον" πρόσωπο παραδίπλα.... :cool rsvd:
Αχ, τί τρελά σκαμπανεβάσματα είναι αυτά που κάνει όμως... Μια ζέστη μια κρύο.... Τί να πω... Εδω τώρα έχει ήλιο ντάλα, πολύ λίγο κρύο... Ότι να'ναι!
Μακαρονάδα Π-Κ ε???? Τυχερέ!!!! Μα πόσο μου αρέσουν οι μακαρονάδες!!!!! :tumble::bouncy::grin:
Πόσο χαίρομαι που ξαναπήραμε την κατηφόρα και κυρίως την απόφαση! Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι και η τελευταία...! :smug b:
Πάμε γερά λοιπόν, πάω και γω να φάω τις φρυγανιές μου και το τυρί, να συσκεφθώ με τον εαυτό μου αν είμαι σε φάση να πάω στο γυμναστήριο για να γυμνάσω το θεικό μου κορμί που το ταλαιπώρησα χθες με τόση ώρα διάδρομο και να αποφασίσω τί θα φτιάξω αύριο για να οργανώσω λίγο τη μέρα μου!
Η αλήθεια είναι ότι είπα να μην ξαναπηγαίνω κάθε βδομάδα στον προφέσσορ αλλά τί να κάνω, ας το κάνω για τον πρώτο μήνα και μετά βλέπουμε! Είδα το 7 (μα τί χαρά επιτέλους μετά απο τόσον καιρό) και πήρα τα πάνω μου. Θα ζοριστώ λίγο αλλά θα το παλέψω...!:tumble:
Φιλάκια λοιπόν σε όλους!!!!!!!! :love::love:
10-03-2011, 10:13 #2673
Καλημέρα σας!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
Ωραία η μέρα σήμερα με ήλιο και πολύ λίγο κρύο! Στα της διατροφής τα γνωστά, χωρίς αποκλίσεις απο τον στόχο και με διάθεση για τη συνέχεια!
Χθες πήγα γυμναστήριο πάλι (2η μέρα) και άντεξα να κάνω 30 λεπτά διάδρομο και 10 λεπτά στεπ. Σιγά σιγά ελπίζω να μπορέσω να αυξήσω λίγο τους χρόνους παραμονής σε κάθε όργανο. Προς το παρόν κάνω ότι αντέχω!!!! Είμαι τελείως αγύμναστη πάντως μιας και κουράζομαι σχετικά εύκολα!
Προσπαθώ να οργανώσω λίγο την καθημερινή μου ζωή διότι τώρα με την διατροφή που έχω πρέπει να μαγειρεύω κάθε μέρα σχεδόν και αυτό για μένα φαντάζει εξαιρετικά επίπονο με δεδομένο ότι έχω τη δουλειά μέχρι τις 5.30 και το γυμναστήριο μέχρι τις 7.30 - 8 παρά οπότε γυρναω αργά στο σπίτι και δεν έχω το κουράγιο να ασχοληθώ και πολύ με τα κουζινικά μου!! Ευτυχώς χθες βρήκα το κουράγιο και μαγείρεψα τη φασολάδα που μου αντιστοιχούσε χθες... Βέβαια μαγείρευα μέχρι τις 11 αλλά δε βαριέσαι.... Θα το συνηθίσω, πού θα πάει!
Για σήμερα έχουμε τα εξής:
ΠΡΩΙΝΟ
1 ποτήρι γάλα 1,5%
3 κριτσίνια ολικής
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
1 μεγάλο μήλο
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
φασολάδα - ψωμί - φέτα - σαλάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
1 τόστ με 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών
Εννοείται πως όλη τη μέρα καταναλώνω 1&1/2 λίτρο νερό....
όλη τη μέρα στο μπάνιο τη βγάζω...
Τέλοσπάντων, όλα καλά, συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς τον στόχο χωρίς ενδοιασμούς ή ατασθαλίες!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σε όλους! :roll::roll::roll::bouncy::bisou::bisou:
10-03-2011, 13:10 #2674
Originally posted by asteraki
Κοίτα, αυτό με τους πόντους θα το κάνεις για κανα2 - 3 μέρες και μετά θα ξέρεις τα περισσότερα απέξω. Τα βασικά τουλάχιστον..!
Ένα ελαφρύ κόλλημα με την μέτρηση των πόντων θα το φας είναι η αλήθεια την πρώτη βδομάδα, μετα θα δεις ότι πέφτει η ζυγαριά και την 2η εβδομάδα θα είσαι πιο χαλαρή. Την Τρίτη εβδομάδα πλέον που θα έχεις αρχίσει να μαθαίνεις το σύστημα δεν θα σε νοιάζει τόσο πολύ τί θα φάς διότι το πρόγραμμα αυτό σου επιτρέπει να τρως τα πάντα άρα δεν θα σπαζοκεφαλιάζεσαι! Το μόνο που ενδεχομένως να σε ζορίσει λίγο είναι ότι θα θες αν φας κάτι "αμαρτωλό" και θα δεις ότι οι πόντοι του είναι αρκετοί και θα σκεφτείς αν πρέπει να τους χαραμίσεις εκεί ή σε κάποια άλλα περισσότερα πράγματα που θα σου δώσουν τους ίδιους ή και λιγότερους πόντους απο αυτό.
Με τους διαιτολόγους το θέμα είναι το εξής: Από κάποια στιγμή και μετά το πρόγραμμα γίνεται ανιαρό. Ναι μεν σε κρατάνε σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο και δεν ασχολείσαι καθόλου με το τί θα φας αλλά μόνο με το ότι πρέπει να το μαγειρέψεις, αλλά απο κάποια στιγμή και μετά βλέπεις ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και σε κουράζει. Το καλό με την διατροφή απο διαιτολόγο είναι ότι σου μαθαίνει ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ. Είναι προσωπικό θέμα αν μπορείς να το ακολουθήσεις και κυρίως αν αυτού του είδους διατροφή που σε βάζει να κάνεις μπορείς να την κρατήσεις και μετά. Έχω χάσει πολλά κιλά και σε διαιτολόγο αλλά δεν κατάφερα ποτέ να τα διατηρήσω. ΠΟΤΕ. Δεν λέω ότι φταίνε αλλά μάλλον εμένα δεν μου ταίριαζε ο συγκεκριμένος τρόπος προσέγγισης της δίαιτας.
Μια απόφαση είναι όλα. Απόφαση και θέληση!
Καλή επιτυχία με ότι αποφασίσεις να κάνεις!
Σε φιλώ και ότι χρειαστείς εδώ είμαι!!!!!!!!! :bouncy:
Τουλάχιστον αυτή τη φορά ας μην είνια σαν τις άλλες που μου δημιούργησαν αυτή τη στάση!
Φιλάκια πολλάαααααααααα!!!!!!!!!!:spin:
:wink1:
11-03-2011, 21:25 #2675
Καλησπέρα σε όλους και όλες!!!
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να συνεχίζετε κανονικά!
Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα και αύριο το πρωί έχουμε το ζύγισμα.
Εν αναμονή λοιπόν...
Τα λέμε αύριο!
12-03-2011, 11:40 #2676
Πολλές πολλές καλημέρες!
Η μέρα σήμερα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, καθώς το ζύγισμα έδειξε απώλεια 1,2 κιλών.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, κυρίως επειδή έγινε η αρχή, το ξεκίνημα και η προσπάθεια της εβδομάδας απέδωσε.
Συνεχίζω λοιπόν, προσπαθώντας κάθε μέρα να είμαι μέσα στους πόντους και να τρώω ισορροπημένα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
05/03/2011 ..... 94,7
12/03/2011 ..... 93,5
Καλή συνέχεια και Καλό Σαββατοκύριακο!
13-03-2011, 13:44 #2677
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Επιτέλους μπήκε η άνοιξη και ο ήλιος κάνει καθημερινά την παρουσία του αισθητή, μετά την περίοδο του κρύου!
Το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά, για σήμερα είχαμε:
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί
30 γρ. τυρί γκούντα
1 φλ. γάλα ημίπαχο
10 γρ. σοκολάτα
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1/3 μερ. ρεβύθια σούπα
Ντοματαοσαλάτα με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
40 γρ. σκληρό τυρί
1 φέτα ψωμί
1 μπάρα δημητριακών (για επιδόρπιο)
14-03-2011, 10:42 #2678
Καλημερούδια!
Π-Κ όλα άψογα βλέπω και έτσι θα συνεχίσουν! Ήταν να γίνει η αρχή, τώρα ποιος σε πιάνει! Παρατηρώ μια ισορροπία στο καθημερινό σου διαιτολόγιο οπότε και θεωρώ την επιτυχία δεδομένη! Τα καλύτερα σου εύχομαι!!!! Συνέχισε έτσι και όλα θα πάνε μια χαρά!!!!
Σήμερα μελαγχολικός ο καιρός και πεσμένη η διάθεση... Το σβκ που πέρασε δεν θα το χαρακτήριζα και ότι καλύτερο μιας και δεν κατάφερα να ξεκουραστώ λόγω των κοινωνικών υποχρεώσεων... Στα της διατροφής όλα καλά θα έλεγα, μόνο που δεν κατάφερα να φάω παρά μόνο το μεσημεριανό μου και το Σάββατο και την Κυριακή.... Νιώθω καταβεβλημένη και αρκετά κουρασμένη... Ευτυχώς έρχεται το 3ημερο που θα πάω να επισκεφτώ τους δικούς μου στην πατρίδα...
Σήμερα έχουμε τα εξής:
ΠΡΩΙΝΟ
1 τυρόπιτα
1 κουτάκι χυμός
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
1 μήλο
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
2 digestive
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
αρακάς - ψωμί - τυρί
ΒΡΑΔΥΝΟ
σαλάτα - ψωμί - φέτα
Αυτά λοιπόν, να περνάτε όλοι καλά και να χαμογελάτε!
xxx
14-03-2011, 17:04 #2679
&μέχρι αυτή τη στιγμή τίποτα... Μόνο την τυρόπιτα και τον χυμό... Έλεος δηλαδή... Απο το ένα άκρο στο άλλο... Μετά απο δω σειρά έχει το γυμναστήριο. Με βλέπω για κανα μισάωρο διάδρομο και κανα 10λεπτο step. Ποιος έχει το κουράγιο μετά απο τέτοια μέρα.... Λοιπόν... αυτά... Βλέπω μόνη και έρημη απέμεινα....
Ουφ, δεν μπορώ άλλο θα σκάσω σήμερα...
Τέλοσπάντων, σας φιλώ όλους γλυκά και .... τα λέμε :saint2:
14-03-2011, 21:27 #2680
Χρύσα, γιατί έτσι σήμερα;
Δεν είχες το χρόνο να φας τα digestive και το μήλο;
14-03-2011, 21:44 #2681
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 1.66 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 72 ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ν ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ LIPOTOX ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ Κ ΣΕ ΣΚΟΝΙ ...ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ...ΘΕΛ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ...Η ΣΚΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ Η' ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΑΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?///1 χαπακι μια ωρα πριν το γευμα ...πινω τη σκονι κ αυτο η τρωω συν γευμα διατροφησ ?an mporeite saw parakalv na moy apanthsete χρειαζομε τι βοηθεια σας !!!ευχαριστω
15-03-2011, 07:59 #2682
Καλημέρα!
Η χθεσινή μέρα ήταν απαράδεκτη διατροφικά.
Έκανα πολλές, μα πάρα πολλές παρασπονδίες και καταλαβαίνετε πώς αισθάνομαι.
Δεν πειράζει όμως, διαγράφουμε και προχωράμε προς τον τελικό στόχο!
Από σήμερα πιο σωστά και υπεύθυνα.
ΠΡΩΙΝΟ
1 τοστ με 30 γρ. γκούντα
1 κουτάκι χυμός
Για ΠΡΟΓΕΥΜΑ θα φάω μια μπάρα δημητριακών.
Καλήμέρα σε όλες και όλους (asteraki χάθηκες)
Καλή συνέχεια και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
Τα κιλά είναι μόνο αριθμοί, πού θα πάει, θα τα χάσουμε!
15-03-2011, 09:09 #2683
Originally posted by GAGARAS
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 1.66 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 72 ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ν ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ LIPOTOX ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ Κ ΣΕ ΣΚΟΝΙ ...ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ...ΘΕΛ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ...Η ΣΚΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ Η' ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΑΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?///1 χαπακι μια ωρα πριν το γευμα ...πινω τη σκονι κ αυτο η τρωω συν γευμα διατροφησ ?an mporeite saw parakalv na moy apanthsete χρειαζομε τι βοηθεια σας !!!ευχαριστω
15-03-2011, 09:17 #2684
Καλημέρα!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εντάξει, κάπως έστρωσε η μέρα χθες... Πήγα γυμναστήριο και ξεχάστηκα...
Π-Κ, παρασπονδία ακούω???????? δεν πειράζει, αρκεί να αναπληρώσεις!
Χθες εντάξει, έφαγα αρακά το βράδυ με ψωμί και τυρί και νομίζω όλα οκ!
Δε βαριέσαι... εχω απόθεμα λίπους και έτσι δεν παθαίνω τπτ!!!! :smilegrin:
Για τις σκόνες δεν ξέρω ειλικρινά gagaras οποτε και δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω...
Σήμερα το πρόγραμμα έχει ψάρι. Πάω τώρα γιατί έχω δουλίτσα και τα λέμε ξανα αργότερα.
Φιλια
15-03-2011, 11:48 #2685
καλημέρα σας!
βλέπω έχετε μπει όλοι δυναμικά στον διατροφικό αγώνα!
κι εγώ συνεχίζω όπως μπορώ αν και τώρα προσέχω λίγο περισσότερο από πριν είναι η αλήθεια και περιμένω τα αποτελέσματα την επόμενη Κυριακή.
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια