WEIGHT WATCHERS - Page 181
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 181 of 301 FirstFirst ... 81131171179180181182183191231281 ... LastLast
Results 2,701 to 2,715 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Originally posted by alexaki21
    Παιδιά πρέπει ως το αλλο σάββατο να χάσω 5 κιλά, έχω ενα γάμο κ πρέπει να μπω στα ρουχα τησ αδερφής μου.
    πέρνω τα λιποτοξ απο την Κυριακή, πεινάω πολύ, που να χορτάσεις με σκόνη και χάπια???
    κανεισ καείς εδώ διαιτα χαπια+σκονη λιποτοξ??
    gagara πωσ πασ εσύ??
    Kαλύτερα να ρωτήσεις εδώ: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid140276
    Μην μπλέκουμε την δίαιτα με τους πόντους με άλλες μεθόδους! Θα μπερδευτούμε στο τέλος!

5 κιλά μέχρι το άλλο Σάββατο; Αδύνατο! Για να χαθούν χρειάζεται 1-2 μήνες -όχι 10 μέρες- με προσεκτική διατροφή και τήρηση κατά γράμμα. Φαντάζομαι ότι είχες το χρονικό περιθώριο μέχρι το γάμο να χάσεις τα κιλά αυτά. Τελευταία στιγμή δεν γίνεται να χαθούν. :smirk:

Junior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κ απο εμενα καλησπερα alexaki !ευχαριστω για την απαντηση απο εδω και περα θα την κανω ετσι ..δηλαδη σκονη κ χαπια μονο ,απλα ντρεπομε να απαντησω γιατι εδω και 3 μερες την ξεκινησα αλλα εχω κανει ατασταλιες ρε παιδια συγνωμη ...δεν αντεχω ολη μερα σκονη ...ετγω το πρωι πινω τη σκονη κ χαπια και το βραδυ το ιδιο το μεσημερη εφαγα κανονικα ...οποτε για να μην σου πω ψεματα ...ξεκινω απο αυριο κ θα πινω μονο σκονη αντε να αλαξω ενα δειπνο με 2 βραστα αυγα οπως λεει μεσα ισα με μια παλαμη φαγητο....και θα σου πω ποσα χανω καθε βδομαδα ...παντως κιας μην την κανω κανονικα εχω παρατυρησει οτι παω τουαλετα για ψιλο μετα συνχωρησεος οποτε θα τα πουμε σε μια εβδομαδα.....ευχαριστω !

Junior Member
    α μην ξεχασω αλεξακι εγω ξερω μια διαιτα που την εκανε η αδερφη μου κ η ξαδερφη μου κ χασανε εως 8 κιλα....κοιτα εγω παντως μην πω βλακιες δεν την εχω αντεξη ασε που μπορει να τα ξαναπαρεις γιατι σιγουρα ειναι απο αυτες που πρεπει να απαγορευετε ....ειναι 2 βδομαδες την πρωτη μερα 4 γυαουρτια τη δευτερη 2 αυγα βραστα και 2 μηλα ,την τριτη 12 πορτοκαλια ,την τεταρτη ριζι λαπα την πεμπτη 2 μπιφτεκια χωρις ψωμι κ αλατια ξερεις ,εκτη 1 κοτοπουλο ολοκλιρο και την εβδομη ψαρια 1 η 2 νομιζω ....εγω εφτασα στα πορτοκαλια κ φυσικια γυρισα απο τη δουλεια κ εφτιαξα πατατες αυγα λουκανικο ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ εφαγα οτι μπορεις να φανταστεις ...αλλα ειχα χασει 3 κιλα στις 3 μερες αλλα κ παλι σου λεω οτι ειναι πολυ κακο να το κανεις μπορει να τα ξαναπαρεις ...αλλα αν θες σιγουρα για το γαμο τι να σου πω σιγουρα χανεις ...ας σου πουνε κ οι αλλοι εδω μεσα ....γιατι οπως σου ειπα μιλαμε για χειμικη που ουτε εγω που στο λεω καλα καλΑ δεν την εχω κανει ολη ποτε!φιλακια τα λεμε σε μια εβδομαδα !

Senior Member
    Καλημερούδια σας!:tumble:
    Ελπίζω όλοι να είστε καλά και να χαμογελάτε!!!! Είναι Παρασκευή σήμερα, ωραία μέρα.......!!!!! :smug b:
    Όλα καλά εδώ, με τη διατροφή τα πράγματα πάνε καλά απλώς αυτές τις μέρες νιώθω λίγοοοοο πείνα παραπάνω απο το κανονικό...
    Για σήμερα το πρόγραμμα έχει:

ΠΡΩΙΝΟ
    1 χυμός
    1 μπάρα δημητριακών κεράσι

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
    1 μπανάνα

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
    2 φρυγανιές
    τυρί cottage

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
    φακές
    ψωμί
    τυρί
    ντομάτα σαλάτα

ΒΡΑΔΥΝΟ
    σαλάτα ντομάτα
    ψωμί
    τυρί

ʼντε να έρθει και η Τρίτη να ζυγιστώ να δω πού βρίσκομαι...
    Νιώθω λίγο πρησμένη να πω την αλήθεια (μάλλον λόγω των οσπρίων??) αλλά όλα καλά...
    Σας φιλώ γλυκά και τα λέμε σύντομα! :starhit: :starhit: :wink1:
    Νομίζω πως αρχίσατε πάλι να εξαφανίζεστε όλοι ε? :sniff: :sniff:

Senior Member
    "αστεράκι" για την πείνα... καροτάκια! Καθάρισε μερικά κι έχε τα μαζί σου! Κρίτς-κριτς σαν τον "ehhh what's up doc" Bugs Bunny, θα γεμίζει το στομάχι και θα σου ξεγελάν την πείνα! :bigsmile:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:
    Καροτάκια λες???? Το πιστεύεις ότι θα πρέπει να φάω ένα ολόκληρο μποστάνι για να στρώσει η πείνα μου....????? :lol::lol::lol:
    Πάντως αυτές τις μέρες μέχρι να πάει 5.30 και να φύγω απο δουλειά νιώθω το στομάχι μου να κάνει βόλτες.... Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό μετα απο ένα μήνα σχεδόν... Φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα γουρουνιάσωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωω :P :P :P

Senior Member
    Όσο αστείο και να φαίνεται και προκειμένου να μην γουρουνιάσεις φτιάχνε ταπεράκι με καροτάκια κι αγγουράκια για να έχεις μαζί και να μασουλάς. Επίσης -αν σου αρέσουν βέβαια- και τα τουρσιά είναι σούπερ λύση! Αρκεί να μην σκεφτείς ταραμοσαλάτα και λαγάνα!!! :spin:
    Ρώτα και την διαιτολόγο σου καλού κακού! :wink2::

Senior Member
    Μπορώ να μασουλάω σοκολατάκια γάλακτος.............. και να χάνω βάρος?????????????? :bouncing::bouncing::grin::roll::bouncy:

Senior Member
    Αχαχαχα! Δεν παίζεσαι!!! :lol:

Senior Member
    Καλημέρα!
    Μετά απο ένα γεμάτο σβκ, ήρθε και πάλιο η πολυαγαπημένη Δευτέρα με εργασία και χαρά! Όλα καλά πήγαν ευτυχώς, χωρίς παρασπονδίες και υπερβολές. Πιστή ακόλουθος του προγράμματος και με την ελπίδα όλα να πάνε καλά και να χαθούν τα κιλά κοντεύω να κλέισω τον πρώτο μήνα διατροφής. Έχω μια διαίσθηση ότι αυτή τη φορά δεν θα απογοητευτώ απο τη ζυγαριά την Τρίτη που είναι η επίσημη μέρα ζυγίσμτος... Θα δούμε όμως...
    Περιμένω με ανυπομονησία το τριήμερο που θα πάω να δω τους δικούς μου στην πατρίδα και θα χαλαρώσω και θα κοιμηθώ σαν άνθρωπος... Αυτή η υγρασία εδω πάνω με έχει πεθάνει... Μετά έχει ταξιδάκι όπου συνδυάζουμε δουλειά και αναψυχή και μετά έαν τρελό 4ήμερο πήξιμο δουλειάς... Αύριο λοιπόν είναι το τέλος του πρώτου μήνα διατροφής για μένα και μετά συνεχίζω ανα 2βδόμαδο. Γαι σήμερα το πρόγραμμα έχει:

ΠΡΩΙΝΟ
    γάλα
    2 φρυγανιές+1 φέτα τυρί

ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...
    1 κρέμα καραμελέ... (την είχα άλλη μέρα, δεν την είχα φάει και την έφαγα σήμερα... δεν ξέρω αν πειράζει πολύ...)

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
    2 φρυγανιές+1 φέτα τυρί

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
    γαύρος τηγανητός (μετά την χθεσινή ήττα θα τον φάω με ευχαρίστηση..........)
    σαλάτα

ΒΡΑΔΥΝΟ
    γάλα
    1 μπάρα δημητριακών κεράσι

Αυτά τα ολίγα λοιπόν....
    Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ʼντε να δούμε τι θα κάνεις αύριο! Εγώ σήμερα ζυγίστηκα κι επανήλθα στα κιλά που γράφει το τικεράκι... Οπότε απ'την άλλη εβδομάδα θα δω πόσα γραμμάρια θα χάσω!

Senior Member
    Έχεις χάσει 7 ολόκληρα κιλάαααααααααα!!!!! Δεν θα χάσεις γραμμαρια την επόμενη βδομάδα αλλά ίσως και κιλό! :roll: :roll::thumbup:
    Ακολουθείς την ww? Με πόσους πόντους??
    Γιατί δεν γράφεις κάθε μέρα εδω τί τρως για να το παρακολουθείς??
    Μια χαρά θα πάνε όλα! Δε βλέπεις εγω που χάνω με ρυθμούς χελώνας....??? 7 κιλά δεν θα δω ούτε του χρόνου το πάσχα!

Senior Member
    Ας πούμε ότι ακολουθώ το παλιό πρόγραμμα των ww, πριν τους πόντους. Δεν γράφω εδώ γιατί τα γράφω στο blog μου, όποτε έχω κέφι (κλικ στο www δίπλα απ'το profile, κάτω απ'το τίκερ)!
    Όμως μην συγκρίνεις τα κιλά μου με τα δικά σου! Εγώ έχω δρόμο ακόμη!

Senior Member
    Όλα καλά θα πάνε! Υπομονή θέλει!
    οοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Δικό σου είναι το blog αυτο???? :bouncy: :bouncy:
    Πρέπει να σου πω ότι σε διαβάζω αρκετό καιρό! Γκουγκλάροντας το είχα βρει και μου φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον! :saint2:
    Γερά λοιπόν και όλα θα πάνε κατ'ευχήν! Εδω είμαστε εξάλλου όλοι μαζί θα τον πιάσουμε τον στόχο!!!! :tumble: :duh:
    Φιλάκιαααααααααααααααα!!!!!! !! :tumble:

Senior Member
    Ναι δικό μου είναι... Κάτσε να σου κάνω και μια αφιέρωση, για επαλήθευση! :starhit: