Results 2,716 to 2,730 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
21-03-2011, 11:50 #2716
ooooooo με συγκινείς!!!!! Σ'ευχαριστώωωωωωωωωωω!!!!!!! :roll: :bisou:
Πάμε γερά λοιπόν και αυτή τη φορά θα χαθούν όλα!!! ένα προς ένα!!! :blush:
Υπομονή και χαμόγελο θέλει!!! :smug:
Φιλάκιαααααααααααααα :bisou: :bisou:
- 21-03-2011, 11:58 #2717
Ναί ναι !!!
Ώρα να γίνουμε "τούιγκι" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση!!!!!
22-03-2011, 16:36 #2718
Γεια σας γεια σας!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Λοιπόν σήμερα η μέρα τσουλάει νορμάλ... Έχω ραντεβού με τον πρεφέσσορα και άντε να δούμε τί θα γίνει! Το βράδυ λοιπόν, μετά την επίσκεψη στον διαιτολόγο έχω να μαγειρέψω φακές για να φάω. Έχουμε λιπομέτρηση στο σημερινό ραντεβού οπότε 4 ώρες πρέπει να πάω άφαγη και χωρίς υγρά.
Σήμερα έχω φάει:
2 φρυγανιές με τυρί χαμηλών λιπαρών
2 φρυγανιές με τυρί cottage
Αυτά...
Λοιπόν, σας φιλώ και τα λέμε με νεότερα!
22-03-2011, 22:53 #2719
Ναι ναι πάλι εγώ.. Μιας καικανείς δεν απαντά ή γράφει είπα να ξαναφήσω το στίγμα μου...
Έφυγαν 2.2 κιλάαααααααααααααααα!!!!
Είχα αγχωθεί φοβερά αλλα η ανταμοιβή ήταν μεγαλύτερη απ'όσο νόμιζα....
Έτσι λοιπόν απο 80 πάμε στα 77.8!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!! :spin::spin::spin:
23-03-2011, 09:26 #2720
Μπράβο "αστεράκι"! Είδες! ʼδικα ανησυχήσες... :smilegrin:
23-03-2011, 10:15 #2721
Καλημέρα!
Ναι ναι Μαράκι...!!! Δεν μπορείς να φανταστείς τί ανακούφιση πήρα όταν είδα ότι έφυγαν απο πάνω μου άλλα 2.2....!!!
Εξάλλου φαίνονταν απο το σώμα μου ότι κάτι έχει αλλάξει... Αρχίζω να μπαίνω άνετα στα ρούχα μου και η κοιλιά μου έχει "μπεί" αρκετά! Πωπω... Απίστευτο μού φαίνεται ρε συ... Επιτέλους πήρα μπρος! ʼντε, πάμε για τα επόμενα 4 του μήνα τώρα!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!
Μαζί θα τα καταφέρουμε όλααααααααααααααααααααααα α!!!!!!!!!!!!!! Μεγάλη υπόθεση το φόρουμ...!!!
Μας εύχομαι καλές κατηφόρες λοιπόν και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!
Για σήμερα το πρόγραμμα έχει:
ΠΡΩΙΝΟ
γάλα
2 digestive
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
1 αχλάδι μεγάλο
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
φακές - ψωμί - τυρί - σαλάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
σαλάτα
τυρί cottage
Αυτά λοιπόν σε συνδυασμό με πολύ νερό και λίγοοοοο περπάτημα (καθόσον το γυμναστήριο το έκοψα...) ολοκληρώνουν το προφίλ της εβδομαδιαίας διατροφής μου....
Φιλάκιαααααααααααααα!
23-03-2011, 11:49 #2722
Καλημέρα!
Εχω διαβάσει όλο το thread και αποφάσισα να γράψω κι εγώ σήμερα.
Είμαι 80-81 κιλά και έχς ύψος 1.65.
Κά8ε Δευτέρα ξεκινάω δίαιτα και γράφω πόντους κλπ αλλά μέχρι την Τετάρτη τη χαλάω!
Είμα λαίμαργη γμτ και θέλω να τρώω όλο γλυκά
Ισως,λέω ΙΣΩΣ,αν αρχίσω να τα γράφω εδω να αντέξω λίιιιγο παραπάνω...μέχρι την Πέμπτη έστω!:P
23-03-2011, 12:02 #2723
Εβαλα και τικερ,για να δουμε φαίνεται?
χμμμ θα έχασα μέχρι και...200 γρ φτιάχνοντάς το χαχαχα!:roll:
23-03-2011, 12:16 #2724
Καλημερούδια arte και καλωσόρισες!
Η αλήθεια είναι ότι τα γλυκά σε παρασύρουν σε υπέρβαση του ορίου των πόντων αλλά όχι κατ'ανάγκη. Η δική μου άποψη είναι αρχικά να κάνεις μια βδομάδα διατροφή χωρίς γλυκά, έτσι για να μπείς στο κλίμα και για να δώσεις στον οργανισμό σου το μήνυμα ότι δεν είναι ανάγκη τα γλυκά αλλά επιθυμία ή ακόμη καλύτερα μια κακή συνήθεια. Στο λέω αυτό γιατί μέσα απο την μικρή μου εμπειρία και καθόσον γλυκατζού κατάλαβα ότι όσο μπουκώνομαι με γλυκά τόσο περισσότερο τα αποζητώ.... :bigsmile::bigsmile:
Αν μπορέσεις να κάνεις μια βδομάδα διατροφή "αποτοξίνωσης" απο τα γλυκά και βάλεις στο πρόγραμμα 3 φρούτα ημερησίως, αρκετό νερό και φαγητό χωρίς πολλά λιπαρα θα δεις ότι θα ο οργανισμός σου θα "απαντήσει"...!!! Σιγά σιγά μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμα και γλυκά αλλά θα δεις ότι π.χ αν φας ένα πολύ μεγάλο και "πλούσιο" γλυκό θα σου στερήσει πόντους απο τον ημερίσιο σου στόχο τους οποίους πόντους θα μπορούσες να τους χρησιμοποιήσεις για να φας κάτι άλλο ή κάποια άλλα πράγματα! :wink2:
Πάντως το ww είναι ένας πολύ καλός τρόπος να χάνεις βάρος αργά και σταθερά χωρίς πάρα πολύ κόπο. Δεν έχεις και πολλά κιλά παραπάνω οπότε θα σε βολέψει πολύ!
Καλή αρχή σου εύχομαι, να γράφεις κάθε μέρα και θα δεις ότι μια ιδέα είναι όλα! Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Εδω είμαστε όλοι, να βοηθάμε όσο μπορούμε ο ένας τον άλλον και να ανταλλάσουμε απόψεις! Βοηθάει πολύ!
Καλή επιτυχία, καλωσόρισες και πάλι και ελπίζω να τα λέμε συχνά!
Φιλιά πολλά! :love::love:
23-03-2011, 12:18 #2725
μιας και κόλλησα το τοπικ κάνοντας το πρώτο ποστ της νέας σελίδας ποστάρω για να ξεκολλήσει...
Φιλάκιαααααα :love:
23-03-2011, 12:24 #2726
Ναι θα κάνω μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια να κόψω τα γλυκά έστω για λίγο,για να δούμε...
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα :starhit:
φιλιάάά!!!:love::love:
23-03-2011, 15:29 #2727
Θα περιμένουμε νέα σου εεεεεεεεεε!!!!!!! Μην μας ξεχάσεις!
Έχω χάσει Νεφέλη και Π-Κ !!!! Τί έγινε βρε παιδιά μας ξεχάσατε? :smirk::smirk::fake sniffle:
23-03-2011, 18:33 #2728
καλησπέρα σας
τα δικά μου νέα δεν είναι πολύ σπουδαία αν και υπήρξε μία πρόοδος στο θέμα των κιλών.
Αν εξαιρέσουμε τα 2 τελευταία χρόνια το μέγιστο που είχα φτάσει σε κιλά ήταν τα 95 με ύψος 1.70.
Σήμερα μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα και ριζικές αλλαγές στην ζωή μου το βάρος μου ανέρχεται στα 98 κιλά. Έχω ξεκινήσει την προσπάθεια μου από τα 101.5 εδώ και περίπου 3 βδομάδες.
Ποτέ δεν ένιωσα ότι αφέθηκα στο θέμα της διατροφής και συνέχεια το μυαλό μου ήταν στο να μην παρεκτραπώ. Ουσιαστικά όταν ανέβηκα στην ζυγαριά πριν από λίγο καιρό βλέποντας τον 3ψήφιο έφαγα ένα πολύ μεγάλο χαστούκι, ενώ είχε προηγηθεί ένα ακόμα μεγαλύτερο όταν σκαλίζοντας το τόπικ είδα ότι ήμουν στα 80-82 σε κάποια φάση και προσπαθούσα με καλούς ρυθμούς να φτάσω το "θεωριτικά" ιδανικό βάρος. Όλο αυτό με βρήκε απροετοίμαστη, προσπαθώντας να καταλάβω το πως έγινε... πως αφέθηκα... πως ενώ ένιωθα ότι ήμουν σε διατροφή και πολλές φορές ένιωθα και στέρηση, αυτό που έγινε ήταν να πάρω κιλά κι όχι να χάσω. Με όση δύναμη και αυτοπεποίθηση μου απέμεινε ξεκίνησα μία νέα προσπάθεια και προσπαθώ να βρω ισορροπία.
Αν και σήμερα η ζυγαριά έδειξε 95 κιλά δεν πιστεύω τόση διαφορά σε λίγες μέρες. Φυσικά ένιωσα ότι ξεφούσκωσα κι ότι απαλλάχτηκα πολλά υγρά.
Αυτά από εμένα. Θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις.
23-03-2011, 18:55 #2729
καλη αρχη νεφελακι,,,
23-03-2011, 19:04 #2730
αχ βρε Νεφελη, ειναι αυτο που ειχα παθει εγω στα πολλα κιλα, απλα μια μερα ξυπνησα στα 106. δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτε...μαλιστα νομιζα οτι προσπαθουσα αλλα παραλληλα με διακιολογουσα λογω κοψιματος τσιγαρου...
σου ευχομαι μια καλη αρχη, ειναι το καλυτερο πο υμπορεις να κανεις τωρα, ποτε δεν ειναι αργα, οσο εισαι σε θεση να αρχιζεις απτην αρχη ολα γινονται...
Καθε αρχη ευχομαι να ειναι κ πιο κοντα στο στοχο σου καθε φορα...
Μπορεί κάποιος να μου γράψει πως με αγαπάει;
11-07-2025, 03:05 in Με καφέ και συμπάθεια....