Results 2,746 to 2,760 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
28-03-2011, 15:07 #2746
Τσα! Εδώ είμαι κι εγώ! Καλά πήγε και για μένα και κατέβηκε η ζυγαριά. Έκανα και την ατασθαλία μου ανήμερα του Ευαγγελισμού... Σιγά την ατασθαλία βέβαια, αλλά βάση του προγράμματος που κάνω, είναι! Τίμησα τον μπακαλιάρο σκορδαλιά μεσημέρι και βράδυ! Αυτό ήταν! Ίσως χρειαζόταν για να ξεκολλήσει λίγο η ζυγαριά γιατί πάλι σε γραμμάρια θα ήταν η απώλεια! :smilegrin:
- 28-03-2011, 17:29 #2747
Καλως τους όλους και καλή εβδομάδα! ʼντε γιατί το σαββατοκύριακο δεν είχε κινηση το forum..
Asteraki θα πας Πόλη; τυχερή!!!! είναι μαγευτικά εγώ πηγαίνω κάθε χρόνο μην ξεχάσεις να κάνεις χαμάμ
αν έχεις χρόνο...είναι εμπειρία.το Suleimanye είναι το καλύτερο και οχι τόσο τουριστικό.Πρόσεχε τα γλυκά
έιναι πειρασμός-Saray pastanesi στο Ταξίμ....καλά δεν έχω στάλα φιλότιμο! σε φόρουμ διατροφής εγώ υποδεικνύω
ζαχαροπλαστεία...ντροπή μου...αλλά μια και το έφερε η κουβέντα...Αsteraki καλά να περάσεις....ζηλεύω..
το σημερινό μου ζύγισμα το πρωί έδειξε -400 γρ. οπότε μια χαρά για μένα..μακάρι κάθε εβδομάδα
να δείχνει έτσι. Σήμερα
το πρωϊνό ήταν:κορνφλέικς-γάλα-1 κ.γ μέλι, καφές και κτα τις 11 ένα μήλο. (4π)
μεσημέρι σπαγγέτι marinara με λαχανικά,1κ.γ λάδι και 90 γρ. θαλασσινά (5π)
(ήταν τόσο χορταστική η μερίδα που έχω'σκάσει' και δεν έχω χώρο για φρούτο..
ίσως αργότερα ή το βράδυ που σκοπεύω να φτιάξω μιά σαλάτα νισουάζ:λαχανικά-τόνος-αυγό κλπ
καλή καινούρια εβδομάδα σε όλους
28-03-2011, 18:04 #2748
γεια σας κορίτσια.
Είμαι έτοιμη να κλείσω υπολογιστή και γραφείο, μετά από μία σχετικά γεμάτη μέρα. Η διατροφή πάει καλά, ενώ αυτές τις μέρες τσιμπολογώ και κανένα κομματάκι σοκολάτα, από αυτές που βρίσκω μπροστά μου. Φυσικά δικαιωματικά το κάνω αφού ένα γλυκό που υπολόγιζα να φάω την κυριακή δεν το έφαγα μιας και τα γλυκά που είχα να επιλέξω ήταν άνευ σοκολάτας.
Υπολογίζω σε 10 λεπτά να είμαι στον δρόμο για την περιοχή που πάω περπάτημα, οπότε σας εύχομαι καλή συνέχεια για την ώρα.
Την κυριακή που ζυγίστηκα ήμουν στα 97.500 πράγμα που σημαίνει ότι σε 14 μέρες έχασα κοντά στα 4 κιλά... αναμενόμενο αφού στην αρχή πάντα φεύγουν γρήγορα.
να είστε καλά, συνεχίζουμε γερά!
29-03-2011, 10:47 #2749
Καλημέρες!!!!! :love:
Τί κάνετε??? Σήμερα ημέρα ανακύκλωσης και μόλις έκατσα στον υπολογιστή μου... Έφυγαν παλιές οθόνες και μονάδες υπολογιστών και άνοιξε κάπως ο χώρος..! Χαίρομαι που βλέπω ότι για όλους τα πράγματα πάνε καλά και σιγά σιγά μαζευόμαστε!!!
Αχ Angek, δεν ξέρεις πως περιμένω αυτό το ταξίδι... Ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα σιροπιαστά (είμαι και γω της σοκολάτας όπως η Νεφέλη μας!) οπότε σκέφτομαι ότι οι επισκέψεις σε όλα τα ζαχαροπλαστεία της Πόλης θα έχουν πιο πολύ χαρακτήρα..."αναγνωριστικό" :bigsmile:
Θα γεμίσω σακούλες με γλυκά για να τα κάνω δώρο στους γονείς μου, στο γραφείο και στους φίλους μου! Καλά, θα φάω κάτιτις και γω, δεν λέω αλλά με μέτρο...! Με άφησε ελεύθερη ο διαιτολόγος μου για τις μέρες αυτές με κάποιες οδηγίες περί γευμάτων. Ελπίζω να τις καολουθήσω πιστά και έτσι να μην έχω κανένα πρόβλημα! Γενικά με ότι έχει έχει σχέση με χαμάμ σπα και όλα τα συναφή έχω θεματάκι μιας και είμαι ολίγον τι σιχασιάρα και μικροβιόφοβη! Θα κάνω όμως μια προσπάθεια!!!! Πωπω... Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο παζάρι εκείνο που "παίζεις" με τις τιμές..! Τα σημείωσα όλα αυτά που μου έγραψες και σίγουρα θα τα επισκεφτώ (ελπίζω να προλάβω μόνο...) Θα σας πω εντυπώσεις σίγουρα!
Κάθε πότε ζυγίζεσαι? Δηλαδή η επίσημη μέρα ζυγίσματος είναι η Δευτέρα για σένα? 400 γρ είναι μια σπουδαία απώλεια! ʼντε και εις κατώτερα σου εύχομαι! :smug:
Μαράκι, μόνο καλά λες ότι πήγες???????? 1 κιλό και κάτι δεν είναι μόνο καλά! είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Συνέχισε έτσι και όλα θα πάνε περίφημα!!!! Αν θερμιδικά δεν ξέφυγες μέσα στη μέρα με τίποτε άλλο, δεν ήταν κακό που έφαγες μπακαλιάρο σκορδαλιά μεσημέρι βράδυ! Εξάλλου μια φορά το χρόνο έχουμε 25η Μαρτίου...!!!! :bigsmile: Keep walking!
Νεφέλη πολύ χαίρομαι που έδωσες το στίγμα σου! Πολύ καλά πάει απ'ότι βλέπω. Στην αρχή θα χαθούν γρήγορα γιατί είναι και κιλά που επίσης έβαλες γρήγορα ε? Πάντως μια χαρά σε βρίσκω και πολύ χαίρομαι που νιώθω ότι είσαι καλύτερα!! Συνεχίζουμε γερά δεν λες τίποτα!!!!!!!
Arte, τί γίνεται??? Όλα καλά? Εδω πάνω βρέχει σήμερα, ψήνεσαι ακόμη να πας για μπάνιο?????????? Για πες κανα νέο!!!!!!!!!!
Π-Κ, απο σήμερα και μετά δεν δικαιολογείται να μην μπεις να γράψεις κάτι! Μας έχεις αφήσει τόσες μέρες χωρίς νέα σου! Πώς παει? Αν και είμαι απολύτως σίγουρη ότι είσαι μέσα στο πρόγραμμά σου πιστά και συνεχίζεις την πτωτική σου πορεία! Για πες!!!
Όσον αφορά στην διατροφή μου σήμερα δεν θα πω τί έχω να φάω γιατί ούτε το πρωινό μου πήρα μαζί αλλά ούτε και τα ψάρια έβγαλα απο την κατάψυξη για να μπορέσω να τα μαγειρέψω όταν επιστρέψω σπίτι... Κοινώς, τα έκανα λίγο θάλασσα σήμερα... Προς το παρόν έφαγα 2 digestive και βλέπουμε για μετά. Ίσως στείλω ένα mail στον πρεφεσσορ να με κατατοπίσει σχετικά!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σε όλους!:love::love: Καλή συνέχεια και καλή δύναμη μας εύχομαι!!!!!!!!!! :wink1:
29-03-2011, 10:49 #2750
test
29-03-2011, 11:44 #2751
Αν δεν έβγαλες το ψάρι απ'την κατάψυξη "αστεράκι" υπάρχει κι ο τόνος σε νερό! Για μένα είναι η άμεση λύση! Χθες έτρεχα για υποχρεώσεις και γύρισα αργά το μεσημέρι σπίτι. Για το σύζυγο δεν ανησυχούσα γιατί υπήρχε περίσσευμα απ'την Κυριακή, για μένα έκοψα ένα μαρούλι τσακ-μπαμ, ρίχνω από πάνω ένα τόνο στραγγισμένο απ'τα νερά του, ψιλοκόβω κρεμμυδάκι φρέσκο κι άνηθο, ρίχνω και 4 κουταλάκια μαγιονέζα λάιτ, αλάτι και μυλόξυδο που λατρεύω και έφαγα μια χορταστικότατη τονοσαλάτα μαζί με μια φετούλα ψωμί! :wink2:
29-03-2011, 12:24 #2752
Αsteraki αφου δεν τρως σιροπιαστα τοτε δοκιμασε ΤΟ καλυτερο προφιτερολ στην Πολη απο το Ιnci στην οδο Ιστακλαλ στο Ταξιμ. οσον αφορα το χαμαμ ειναι πεντακαθαρα ασε που οταν φευγεις αισθανεσαι 10 κιλα ελαφρυτερη!!! Με ρωτησες για το ζυγισμα. ειναι καθε Δευτερα πρωι.
29-03-2011, 12:35 #2753
Σημερα το πρωινο οπως παντα
κορνφλεικς-γαλα μελι
καφες
φρουτο (4π)
μεσημ. κοτοπουλο 120γρ. με
λαχανικα και ρυζι (αλα ww) 6-5π
Αrte και p_k που εισαστε, για εμφανιστειτε λιγο να μας πειτε
πως παει η προσπαθεια!!!ολοι χρειαζομαστε ενθαρυνση και
αλληλοβοηθεια!!!!!
29-03-2011, 15:10 #2754
ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :starhit::starhit::starhit:
Τώρα πιάνεις το ευαίσθητο σημείο μου!!!!!! Θα το φάω όμως για να μη μου μείνει απωθημένο!!!!
Μαρία η τονοσαλάτα σου έκανε τα σάλια μου να τρέχουν....... Έχω μια τρελή πείνα τώρα, τα τρώω όλα! Δεν μου αρέσει ο τόνος σε νερό... Μου μυρίζει πολύ! Ίσως φταίει το γεγονός ότι όταν έκανα δίαιτα στο παρελθόν έτρωγα μεγάλες ποσότητες τόνου σε νερό και πιθανολογώ ότι το σιχάθηκα! Θα βρω τρόπο... Καμιά μακαρονάδα με βλέπω να τρώω!
Για τώρα ένα ποτήρι γάλα είναι ότι πρέπει! Πρέπει να πιω και νερό γιατί βλέπω το μπουκάλι μου ακόμη γεμάτο!
Α! Σήμερα είναι η μέρα για ψώνια. Μετά απο πολύ καιρό το αποφάσισα και λόγω της Πόλης να πάω κέντρο για να πάρω κανα ρούχο. όχι τπτ το υπερβολικό αλλά τα απαραίτητα. Δεν έχω καθόλου ρούχα... Πρόβλημα μεγάλο η βόλτα στα μαγαζιά! Αν γινόταν να πατούσα ένα κουμπί και να είχα μπροστά μου μόνο αυτά που χρειαζόμουν... Κρίμα που η τεχνολογία δεν έχει προχωρήσει ακόμη τόσο πολύ.... :regan:
Βαριέμαι και μόνο την σκέψη... :fake sniffle: Δεν έρχεται κανείς για παρέα???????????????? :grin:
Αυτά και απο μένα..
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά :love::love:
30-03-2011, 10:26 #2755
εγώ θα συμπληρώσω... ανέβα όταν είσαι έτοιμη!
καλημέρα σας! τι κάνετε; όνειρο ζωής είναι να ζήσω στην Αλεξάνδρεια έστω και 10 μέρες της ζωής μου, ωστόσο χθες επιστρέφοντας από μία μονοήμερη για δουλειές στο ραδιόφωνο ακούγαμε μία περιγραφή της Κωνσταντινούπολης με τις λέξεις που κατέγραψαν την ματιά των ποιητών... Υπέροχες αισθήσεις χώρου και πραγμάτων... Εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα. Κάπνισε κι ένα ναργιλέ για μένα , μήλο-κανέλα, πίνοντας ένα μερακλίδικο καφέ και γράψε 2-3 σκέψεις σου έστω σε χαρτοπετσέτα...
έρχεται κι ο Απρίλης γεμάτος πρασινάδες μυρωδιές και χρώματα... γλυκές αναμονές
01-04-2011, 12:22 #2756
καλημέρα σας και καλό μήνα...
ο Απρίλης ήρθε πολύχρωμος και μυρωδάτος κι ακουμπάει τις λιακάδες του πάνω στις σκέψεις μας...
ελπίζω αυτός ο μήνας να δυναμώσει την θέληση μας και να μας φέρει πιο κοντά σ'αυτά που ποθούμε.
03-04-2011, 22:44 #2757
καλησπέρα σε όλους!!!!για ανασυνταχθείτε!!!!!τι συμβαίνει
τα σαββατοκύριακα; γιατί δεν δείνει κανένας σημεία ζωής;
μήπως -λέω-μήπως επειδή ξεφεύγουμε λίγο από το πρόγραμμα
και μας πιάνουν ενοχές;
Το σάββατο που λέτε ενώ είχα φάει το συνηθισμένο μου
πρωϊνό-κορνφλέικς,γάλα και το μεσημέρι φακες, το απόγευμα
στη διαδρομή -μάλλον επειδή οδηγούσα, πείναγα-για επαγγελματικό
ταξιδάκι τι το ήθελα το σάντουιτς γαλοπούλα τυρί ντομάτα:και ήταν
και μακρύ....παναθεμάτο!!
και δεν έφτανε μόνο αυτό!το βράδυ σε εστιατόριο για να μην φάω
τίποτα άλλο ανεπίτρεπτο κατάφερα μόνη μου μιά ολόκληρη σαλάτα
ρόκα παρμεζάνα και δυό ποτήρια κρασί!! λύσαξα όλη τη νύχτα
από τη δίψα (η παρμεζάνα βλέπετε...)και κάθε μία ώρα σηκωνόμουν
να πιώ νερό. Σήμερα Κυριακή πρωί και μεσημέρι αναγκαστικά
την έβγαλα με σάντουιτς τυρί γαλοπουλα ευτυχώς όχι τεράστια
και τώρα ετοιμάζω το βραδυνό:σαλάτα λαχανικά τόνος αυγό.
Αυτές ήταν οι δικές μου αμαρτίες."αμαρτία εξομολογουμένη ουκ
έστιν αμαρτία"!!!! Περιμένω νέα σας....
04-04-2011, 09:53 #2758
καλημέρα σας και καλή βδομάδα!
το σαββατοκύριακο πέρασε όμορφα, αν και ο καιρός μου τα χάλασε λιγάκι. Εκεί που το Σάββατο απολάμβανα μια καταπληκτική λιακάδα με το φρέντο καπουτσίνο μου σ'ενα καφέ στο λιμάνι... την κυριακή, συννέφιασε κι εκεί που απολάμβανα σε ένα άλλο καφέ τον φρέντο μου... χαζεύοντας την πόλη και την θάλασσα απο ψηλά... άρχισε τα αστραπόβροντα και τις χοντρές ψιχάλες... Καλοδεχούμενες και οι ψιχάλες αφού ήταν πολύ όμορφη χειμωνιάτικη μέρα αλλά από το ένα άκρο στο άλλο με χάλασε λίγο.
Χθες Κυριακή ζυγίστηκα και με χαρά καταγράφω τα 97 μου κιλά.
04-04-2011, 10:24 #2759
Καλημέρα.
Χαίρομαι που όλοι πάτε καλά. Τελικά άκυρη η Πόλη για διάφορους λόγους οι οποίοι δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν. Δεν πειράζει, έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μας. Σε γενικές γραμμές με τη διατροφή όλα πάνε πολύ καλά, δεν έχω ζυγιστεί ακόμη και δεν ξέρω πού βρίσκομαι αλλά πιστεύω επειδή όλα γίνονται με τον σωστό τρόπο έστω 2 κιλά θα έχουν φύγει μέσα σε 2 βδομάδες. Γενικά τώρα έχω κάτι ζόρια γιαυτό δεν μπαίνω τόσες μέρες τα οποία ελπίζω να ξεπεραστούν.
Ψυχολογικά είμαι αρκετά άσχημα, με πολύ άγχος και ανησυχία. Ελπίζω μόνο όλα να πάνε καλά.
Θα τα πούμε όταν ξεδιαλύνει το τοπίο και θα μπορώ πλέον να χαμογελώ. Δεν είμαι και η καλύτερη παρέα προς το παρόν.
Εύχομαι σε όλους καλημέρα, χαμόγελο και υγεία.
Φιλιά πολλά
04-04-2011, 10:39 #2760
Αστεράκι ήρθε η ώρα για την δική μου αφιέρωση...
Ὁ σταχτὺς θάνατος
Θαρροῦσα ὡς τώρα -φίλοι μου καλοί-
θαρροῦσα ὡς τώρα...
πῶς ὅλα τὰ πράματα
βαδίζουν στὴ γῆ
μὲ τὸ ἀληθινό τους χρῶμα.
Ἡ Χαρὰ ἄσπρη.
Ἡ Θλίψη χλωμή.
Ὁ Ἔρωτας ρόδινος
Ο Θάνατος μαῦρος.
Ἔτσι θαρροῦσα...
Καὶ περνοῦσα τὶς μέρες μου,
μὲ τὰ χρώματά μου τακτοποιημένα.
Με τα ὄνειρά μου συγυρισμένα.
Μὲ τὰ ποιήματά μου καθαρογραμμένα...
Γιατὶ ἔτσι τά ῾βλεπα.
Ἔτσι νόμιζα.
Μὰ μιὰ μέρα...
Μιὰ μέρα -φίλοι μου καλοί-
ἕνα σταχτὺ σύννεφο ἄφησε τὸν οὐρανό του
κι ἔπεσε στὴ κάμαρά μου.
Καὶ τότε... ὅλα... ἔχασαν τὸ χρῶμα τους.
Η Θλίψη ἔγινε σταχτιά.
Σταχτιὰ κι η χαρά.
Σταχτὺς κι Ἔρωτας.
Καὶ σταχτύς -ἀλίμονο- κι ο Θάνατος.
Ὦ Σειρῆνα, ἐσύ...
Ἐσὺ ποὺ τά ῾βαψες ὅλα.
Ποὺ τ᾿ ἄλλαξες ὅλα,
γιατί δὲν ἄφηνες τὸ Θάνατο
-τουλάχιστον αὐτόν-
νὰ μὲ πάρει μὲ τ᾿ ἀληθινό του χρῶμα;
Μενέλαος Λουντέμης
μην αφήνεις τα χρώματα σου να ξεθωριάζουν ούτε το τοπίο σου να γίνεται σταχτύ!
Πώς διαχειρίζεστε το «άγχος χωρίς αιτία»; Νιώθω πίεση ακόμα...
17-07-2025, 11:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή