Results 2,761 to 2,775 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
04-04-2011, 13:43 #2761
πολλες καλημερες και καλη εβδομαδα
asteraki μην στενοχωριεσαι για την ακυρωση του
ταξιδιου, σιγουρα θα σου δοθει αλλη ευκαιρια!!!
το σημερινο μου ζυγισμα -δευτερα γαρ- και μολονοτι
το σβκ. εκανα μ....ες με εδειξε 86,2 δηλ. 400 γρ λιγοτερο!!
γιουπι!!!!
σημερα πρωι το στανταρ πρω'ινο μου-γαλα, κορνφλεικς
1 κ. μελι. για μεσημερι ακομα δεν εχω αποφασισει μαλλον
θα ειναι ψαρικο...τα λεμε.....
- 05-04-2011, 11:02 #2762
μια συναχωμένη καλημέρα από εμένα.
με ξεκουνήσατε και χαθήκατε πάλι! άντε κοριτσάρες, που είστε;
06-04-2011, 11:45 #2763
Καλημέρα σε όλους.
Νεφέλη περαστικά! ʼρχισε να πίνεις ζεστό τσάι και θα γίνεις περδίκι,
Angek, μια χαρά πας! και οι ατασθαλίες (με μέτρο πάντα!) είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Π-Κ σε χάσαμε... Κανένα νέο?
Arte, πως πας με την διατροφή? Πολύ καιρό έχουμε να μάθουμε και τα δικα σου νέα. Ελπίζω όλα καλά.
Εδω, μάλλον καλά θα έλεγα. Ηρεμία και όλα τσουλάνε προς στιγμήν χωρίς ανατροπές. Αυτές τις μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ πολύ καλά και συνέχεια παραμιλάω στον ύπνο μου... Το άγχος μάλλον... Όταν εμφανίζονται προβλήματα τα οποία αφορούν στην υγεία κάποιου πολύ πολύ κοντινού και αγαπημένου προσώπου νομίζω πως χάνω τη γη κάτω απο τα πόδια μου και νιώθω πως τπτ άλλο δεν έχει σημασία εκτός απο αυτό. Ελπίζω πως θα ξεκαθαρίσουν όλα γρήγορα και τα νέα θα είναι ευχάριστα.. Προς το παρόν προσπαθώ να μην ακροβατώ με σκέψεις άσχημες και να παλέψω με το άγχος που νιώθω ότι έχει το πάνω χέρι.
Στα της διατροφής, παρόλο που δεν μπορώ να πω ότι με απασχόλησε το θέμα ιδιαίτερα, χθες πήγα στον διαιτολόγο και η απώλεια συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει αίσθηση αλλά το καταγράφω.
-1,800 και φτάνω τα 76.
Μετά απο 2 βδομάδες το επόμενο ραντεβού.
Σας φιλώ όλους, να είστε καλά γεμάτοι υγεία χαμόγελο και ευτυχισμένες στιγμές.
xxx
06-04-2011, 13:14 #2764
asteraki MPABO!!! :bouncing: Τα πας περίφημα! Keep going!!!
07-04-2011, 10:32 #2765
Πέμπτη πρωί και πολύ καλημέρα μας... Το συνάχι υποχωρεί σιγά σιγά, ο καιρός προβλέπεται ευχάριστος και το πρωινό έχει ήδη σερβιριστεί και φαγωθεί...
σκέφτομαι ότι αυτο το σαββατοκύριακο θέλω να κάνω κάτι ξεχωριστό και δημιουργικό... ψάχνω υλικά για να φτιάξω ένα έργο αφηρημένο με απώτερο στόχο να εκτονώσω πολλά συναισθήματα.
αλήθεια τι σημαίνουν τα υλικά για εσάς;
πχ εμένα ένα κομμάτι ξύλο μου εμπνέει ζεστασιά αλλά ταυτόχρονα και φθορά...
08-04-2011, 16:26 #2766
καλησπέρα σας... απ'οτι φαίνεται δεν κρατιέται κανείς... έρχεται σαββατοκύριακο και έχουμε ξετρελαθεί... που καιρός για φόρουμ (αυτή είναι η μία εκδοχή και σ'αυτήν θα μείνουμε).
αυτές τις μέρες έχω περισσότερη όρεξη για φαγητό, ειδικά για γλυκό... λίγο οι καλές μέρες, λίγο το φραπέ, λίγο το φρέντο... θέλουν ένα κεκάκι, ένα μπισκοτάκι, ένα σοκολατίνι... το οποίο βέβαια και έφαγα και ευχαριστήθηκα πάρα πολύ....
τώρα αν της κυριακής το ξύπνημα θα'ναι για τους λεβέντες, θα δείξει... το λέω αυτό επειδή νιώθω να έχω αυξήσει τις ποσότητες φαγητού τις τελευταίες μέρες και μάλλον η ένδειξη στην ζυγαριά θα έχει μείνει ίδια... τόσες και τόσες βδομάδες περασαν βέβαια με χειρότερες ενδειξεις εδώ θα κολλήσουμε...
πάαααμεεεεε γεράαααααα!
δώστε κανένα σημείο ζωής άντε !
09-04-2011, 00:24 #2767
Σας χαιρετώ ολες Νefeli (περαστικά), Μαρία και asteraki. πως τα πάτε
με την προσπάθειά σας; asteraki δεν ξέρω τι ύψος έχεις αλλά ζηλεύω
με την καλή έννοια βέβαια που το βάρος σου είναι 76 κιλά! μακάρι να
καταφέρω και εγώ να αλλάξω 10άδα και να δείξει η ζυγαριά έστω και
79.999!!!!! μεγάλο πράγμα και για ψυχολογικούς λόγους. η διατροφή
μου ειναι αυτή τη βδομάδα προσεγμένη με πρωϊνό σταθερό-λόγω συνήθειας
γάλα,κορνφλεικς, 1 κγ μέλι και καφές. χτες και σήμερα το μεσημέρι είχα
ψάρι ψητό με χόρτα και 1 φ.ψωμί. Απόψε δεν είχα όρεξη για φαγητό.
ήθελα κάτι σε γλυκό κ έφτιαξα με ένα γιαούρτι total 2%, 1κσ philadelfia
light,1κγ ζάχαρη κάτι σαν κρέμα cheese cake και το έριξα πάνω σε 5
κομματιασμένα μπισκοτάκια mini digestive sugar free και απο πάνω
μια κσ. μαρμελάδα κεράσι. ΤΕΛΕΙΟ και με 5π. μόνο!
θα προσπαθήσω να είμαι σε επαφή με το φόρουμ και το σαββατοκύριακο.
να ειστε καλά και να περνάτε όμορφα! αλήθεια ο p_k που να βρίσκεται;
έχει πολύ καιρό να δώσει στίγμα. Ρωτάω γιατί ηταν η έμπνευση μου για να
μπω στο φόρουμ.
09-04-2011, 11:29 #2768
Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια εδώ!
Τι κάνετε; Έχω χαθεί, το ξέρω, πολύς καιρός πέρασε από το τελευταίο ποστ, αλλά η αιτία είναι οι αυξημένες υποχρεώσεις και τα τρεχάματα με τα παιδιά και την οικογένεια. Θα μπορούσα βέβαια να δώσω στίγμα, αλλά ειδικά κάποιες μέρες ήουν τόσο κουρασμένος που πραγματικά δεν άνοιγα καν τον υπολογιστή ή αν τον άνοιγα διάβαζα μόνο τα mails και μετά τον έκλεινα.
Πάντως απορώ με τον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό. Πάντα ήμουν άνθρωπος της τυπικότητας και της οργάνωσης και είχα θέληση φοβερή. Όταν έλεγα "κάνω πρόγραμμα" το έκανα πάση θυσία, χωρίς αναβολές και ατασθαλίες. Δεν περιαυτολογώ, αλλά έτσι είναι.
Το τελευταίο διάστημα όμως, έχει χαθεί λίγο αυτή η θέληση, η τυπικότητα, η οργάνωση και τα πράγματα πηγαίνουν λίγο προς το χύμα και ανέμελο.
Όταν όλη την ημέρα τρέχεις με τα παιδιά και την οικογένεια για να τα προλάβεις όλα, το βράδυ που σου μένει λίγος χρόνος ξεκούρασης δυστυχώς βρίσκεις την απόλαυση στο φαγητό... Και αν τα ντουλάπια της κουζίνας περιέχουν όλα τα "απαγορευμένα", καταλαβαίνετε τι γίνεται...
Το σκηνικό είναι βέβαια γνωστό σε πάρα πολλούς, αν όχι όλους όσους μπαίνουν στο φόρουμ και χιλιοαναλυμένο.
Το θέμα είναι ότι κάποτε υπήρχε φαίνεται ισχυρό κίνητρο για να παρακάμψεις το ντουλάπι και να φας ό,τι και όσο πρέπει.
Τώρα τι γίνεται;
Λείπει το κίνητρο;
Λείπει ο ενθουσιασμός;
Μήπως όλη αυτή η κατάσταση με τα χάλια της οικονομίας επηρεάζει τόσο που να σε παίρνει από κάτω και να σου τσακίζει τη διάθεση και τον ενθουσιασμό;
Μήπως όλα αυτά μαζί; (κακός συνδυασμός).
Ειλικρινά υπήρχαν βράδια και πολύ πρόσφατα, παρά το ότι είμαι σε πρόγραμμα διαιτολόγου, που συλλάμβανα τον εαυτό μου να τρώει αυτόματα και να αρχίζει πάλι ο φαύλος κύκλος υπερφαγία - τύψεις - υπόσχεση για νέα αρχή - όλα καλά από το πρωί ως το απόγευμα - πέφτει ο ήλιος και πέφτουμε με τα μούτρα στο φαγητό κλπ κλπ.
Όλα αυτά, εάν συνεχιστούν θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια ξανά στην αύξηση του βάρους και μετά θα ξεκινήσει νέος φαύλος κύκλος και ξανά από την αρχή.
Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι αν το πάρω απόφαση, όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι εδώ μέσα, τα κιλά θα φύγουν. Αν κάνουμε σωστά τη συντήρηση, θα διατηρηθεί το σωστό βάρος. Κι αν τις βασικές αρχές της υγιεινής διατροφής τις εφαρμόζουμε πάντα, με γνώμονα το μέτρο σε όλα και χωρίς ακρότητες, αυτό το ιδανικό βάρος θα το διατηρήσουμε για πάντα.
Για δέκα χρόνια, από το 1996 ως το 2006 τα διατηρούσα τα κιλά μου, μετά άρχισαν τα σκαμπανεβάσματα. Τότε πώς μπορούσα; Ήμουν άλλος άνθρωπος μήπως; Όχι βέβαια, απλά υήρχε φαίνεται το κίνητρο και ήταν ισχυρό.
Το asteraki, η καλή μου φίλη έιχε και αυτή σκαμπανεβάσματα και πολές φορές που μιλούσαμε την άκουγα απογοητευμένη και σαν να μην μπορεί να κάνει την αρχή. Πολλές φορές τα λέγαμε στο τηλέφωνο αυτά. Και όμως ξεκίνησε και τα πάει περίφημα. Δεν πίστευε ότι θα ξεκολλήσει από τη δεκάδα του 8 και τώρα είναι στη δεκάδα του 7 και η απώλειά της είναι καταπληκτική. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Σύντομα θα τα χάσει όλα τα κιλά, δεν έχει σημασία το πότε. Σημασία έχει ότι θα τα χάσει, θα τα αποχαιρετήσει οριστικά.
Το λάθος πολλών στο φόρουμ, κυρίως σε άλλα τόπικ, είναι ότι από το πρωί ως το βράδυ μεμψιμοιρούν και ανακυκλώνουν τις αρνητικές σκέψεις τους αντί να προχωρήσουν σε δράση και να πάρουν μια σωστή απόφαση. Είναι και αυτός ένας τρόπος εκτόνωσης, το να εξομολογείσαι τα προβλήματά σου. Αν όμως μένεις εκεί και δεν κάνεις το βήμα παρακάτω, το αποτέλεσμα θα είανι το ίδιο. Μια ζωή θα παραπονιέσαι για τα κιλά, για τα παντελόνια που δεν κλείνουν, για τα βράδια με τα επεισόδια υπερφαγίας, για τον καιρό, για την πεσμένη ψυχολογία, για όλα. Το ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ σοβαρές περιπτώσεις παχυσαρκίας, το ξέρω ότι δεν είναι όλα τα πράγματα "πατάω ένα κουμπί και παίρνει μπρος η μηχανή", πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο και μας επηρεάζουν, όμως κάποτε, με κάποιον τρόπο πρέπει να γίνει η αρχή. Να ληφθεί η απόφαση.
Εγώ ο ίδιος, πριν όχι και τόσο πολλά χρόνια, πήγαινα περπατώντας από την Καλαμαριά στο σταθμό των τρένων, έτσι για βόλτα και για γυμναστική (όσοι ξέρουν από Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν την απόσταση) και τώρα υπάρχουν μέρες που βαριέμαι να κουνηθώ.
Πρέπει να ξεκολήσουμε λίγο και από τον υπολογιστή, πολλές ώρες καθισιό μπροστα στην οθόνη τι να σου κάνει μετά το σώμα;
Γενικά πρέπει να επανεφεύρουμε τα κίνητρα ή καλύτερα να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αποκλείεται να χάθηκαν. Είναι κάπου εκεί και μας περιμένουν.
Προσωπικά, από σήμερα ξαναμπαίνω στο πρόγραμμα, το οποίο χάλασε εξαιτίας μιας τριήμερης εκδρομής, αλλά κυρίως εξαιτίας της δικής μου στάσης και συμπεριφοράς. Δεν μπορεί τις 2 μέρες να πας τέλεια και την τρίτη να το ρίχνεις στο φαγητό και να κατεβάζεις ό,τι βρίσκεις μπροστά σου.
Τέλος εδώ.
Η συνέχεια θα είναι καλύτερη.
Angek, σ' ευχαριστώ πολύ που έγραψες ότι είμαι πηγή έμπνευσης για σένα! Σου εύχομαι τα καλύτερα! Γρήγορα να χάσεις τα περιττά κιλά και όλα να πάνε καλά! Θα το δεις, όλα μα όλα είναι μια απόφαση!
09-04-2011, 12:55 #2769
p_k άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε μηχανές. Πάντα συντρέχουν λόγοι που μας κάνουν να ξεχνάμε τον στόχο μας... Προσωπικά είχα αρχίσει την διατροφή που κάνω τώρα, πριν καιρό. Την τηρούσα κατά γράμμα! Μεγάλος λάθος για μένα! Θεωρούσα πως ένα πρόγραμμα διατροφής που έκανα πριν μια 20ετία και που ήμουν ελεύθερο κορίτσι και χωρίς υποχρεώσεις (πέρα απ'το ότι εργαζόμουν), θα ήταν το ίδιο με τώρα. ʼρχισα να ξοδεύω για την διατροφή μου, αν και η δίαιτα που ακολουθώ είναι ευέλικτη. Τέλος πάντων τα οικονομικά στο σπίτι δυσκόλεψαν και αποφάσισα να την ξεχάσω. Τώρα ξαναείμαι στην φάση αυτής της δίαιτας. Απλά κοιτάζω να μην λείπουν τα λαχανικά, τα φρούτα και τα γαλακτοκομικά. Το μενού μου προσαρμόζεται αναλόγως. Φροντίζω να τηρώ τους κανόνες που έχει και χάνω τα κιλά μου αργά αλλά σταθερά. Το θέμα είναι να μην το βάζουμε κάτω! Καταλαβαίνω πως είναι να έχεις και παιδιά (αν και δεν έχω δικά μου, έχω ζήσει καταστάσεις όταν για ένα διάστημα κρατούσα τα παιδάκια ενός φιλικού μου ζευγαριού), αλλά θα πρέπει κάπως κι αυτά να μάθουν να τρώνε σωστά. Το να έχεις λιχουδιές σε ντουλάπια και συρτάρια είναι μεγάλος πειρασμός!
angek εδώ είμαι. ʼλλωστε ότι έχω το γράφω στο blog μου (ίσως το'χει πάρει το μάτι σας). Προσωπικά περνάω μια δύσκολη φάση με την περίοδό μου. 2,5 μήνες και δεν έχει φανεί ακόμη. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό. Στο μεταξύ 3-4 μέρες με έχει πεθάνει το πρήξιμο! Την Δευτέρα που θα ζυγιστώ δεν περιμένω και πολλά έτσι όπως είμαι! :sniffle: Αν μέχρι την Δευτέρα δεν δω περίοδο θα πάω σε γυναικολόγο να κάνει το θαύμα του γιατί είμαι να σκάσω! :sniff:
10-04-2011, 09:32 #2770
Καλημέρα, καλημερα,καλημέρα σε όλους!!!!Κυριακή πρωί, καταπληκτική λιακάδα
και με διάθεση πολύ ανεβασμένη ξεκινάω την ημέρα μου με το αγαπημένο μου
πρωϊνό γάλα κορνφλέκς 1κγ μέλι και καφέ.
p_k δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα που σε ξαναδιαβάζω στο φόρουμ! όπως είχα
γράψει, τυχαία είχα διαβάσει το φόπουμ πριν από πολύ καιρό ψάχνοντας γενικά
για weight watcers. Αυτό ήταν! κόλησα και σας διάβαζα όλους για πολύ καιρό
μέχρι που πήρα την απόφαση να γραφτώ και εγώ .
p-k είχα εντυπωσιαστεί όχι μόνο από την προσπάθειά σου και τα αποτελέσματά της
αλλά και απο τον τρόπο που γράφεις και καταθέτεις τις σκέψεις σου.Δεν ξέρω για
τους άλλους, αλλά προς εμένα η βοήθειά σου, η ενθάρρυνση σου είναι πολύτιμη.
Δεν υποτιμώ βέβαια τους άλλους ΄συνομιλητές΄απλώς λέω ακριβώς ότι αισθάνομαι.
p_k γράφεις παραπάνω οτι αλολουθεις πρόγραμμα διαιτολόγου. Δεν κάνεις πια
το point system weight wathers; πάντως να ξέρεις- που το ξέρεις βέβαια καλύτερα
από ολους και όλες μας γιατί το έχεις αποδείξει έμπρακτα-άμα η θέληση σου είναι
ισχυρή μπορείς να κάνεις θαύματα!!!
Asteraki, Nefeli και Μαρία πως τα πάτε; τως πήγε το σβκ; εγω λέω όχι τώρα βέβαια
αλλά το μεσημέρι μιας και έχει υπέροχη και ζεστή μέρα να το τολμήσω και να 'βρέξω'
λίγο τα πόδια μου ή και λίγο παραπάνω στη θάλασσα μιας και μένω σε παραλιακή
πόλη(Στερεά Ελλάδα). θα δω τι θα κάνω αμα δεν με ξαναδείτε στο φόρουμ θα είναι
λόγω ...πνευμονίας (μακριά από δω....)
αύριο ζυγίζομαι και θα δω τί εχω καταφέρει αυτή τη βδομάδα. Καλή μέρα σε όλους
να είστε καλά, και να χαμογελάτε!!!!όλα θα γίνουν ο.κ.
11-04-2011, 10:31 #2771
καλημέρα σας! καλή βδομάδα και όμορφες ελπιδοφόρες λιακάδες. Την Κυριακή συμπλήρωσα ένα μήνα διατροφής με απώλεια στα 5 κιλά περίπου. Το ζύγισμα πήγε όπως το περίμενα με απώλεια 500γρ, ούτε λίγο, ούτε πολύ. Βρίσκομαι στα 96,5kg. Την βδομάδα που πέρασε δεν περπάτησα όπως τις 3 προηγούμενες. Ελπίζω αυτή η βδομάδα να μου φέρει και κάτι από τα "χρωστούμενα". Το σαββατοκύριακο ήταν πολύ όμορφο... με οικογενειακές και προσωπικές στιγμές. Επίσης μοσχοβόλησε η γειτονιά τσουρέκι, αφού οι καλονυκοκοιρές κάνουν μία δόση δοκιμαστική για να διασταυρώσουν απόψεις...
απόλαυσα ένα κομάτι τσουρέκι με γέμιση κάστανο... ονειρεμένο.
τα νέα σας!
11-04-2011, 12:14 #2772
Καλημέρες πολλές στην όμορφη παρέα!
Σήμερα ξημερώματα επέστρεψα και εγώ στη βάση μου μετά απο ένα εξαντλητικό 4ήμερο δουλειάς... Είχα κατέβει στα πάτρια εδάφη για μια έκθεση με τη δουλειά και παρόλο που ο χρόνος ήταν εξαντλητικά πεπερασμένος κατάφερα να "χορτάσω" την οικογένειά μου που μου είχε λείψει τόοοοσο πολύ! Θέλω αν μοιραστώ μαζί σας την αισιοδοξία μου και την καλή μου διάθεση... Πρέπει να ομολογήσω ότι οι μέρες αυτές που πέρασαν ήταν εξαιρετικά δύσκολες απο άποψη συναισθημάτων αλλά τώρα νομίζω πως αρχίζει το σύννεφο να διαλύεται αιγά σιγά και τη θέση του να δίνει στο ουράνιο τόξο. Αναμονή άλλη μία βδομάδα και θα ξέρουμε σίγουρα...
Χαίρομαι πολύ που βλέπω κίνηση στο τόπικ μας! :bigsmile: Νιώθω πολύ καλά όταν σας διαβάζω και νιώθω ότι είστε όλοι καλά και χαρούμενοι!
Όσον αφορά στα της διατροφής τώρα. Το σβκ δεν ήταν και ότι καλύτερο σε επίπεδο διατροφής μιας και απο τις 10 μέχρι και τις 8 ήμουν με 2 digestive και ένα ποτήρι χυμό και το βράδυ σπίτι ότι είχε η κατσαρόλα της μαμάς. Οι συνεργάτες μου απο την Κρήτη είχαν φέρει τσικουδιά παραγωγής τους και τυράκια οπότε την Κυριακή μάλλον το παράκανα... Έφαγα και χαλβά σιμιγδαλένιο.... Το βράδυ απο τα γκούντις σαλάτα κρήτης..
Ανέβηκα στη ζυγαριά το πρωί και με έδειξε 300 γρ κάτω αλλά μάλλον παραπλανητικό ήταν γιατί η ζυγαριά μου χάνει λίγο. Απο σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα αφού πρώτα κάνω τα απαραίτητα ψώνια απο το σούπερ.
Νεφελάκο, πολύ ευχάριστα νέα η απώλειά σου! Σου εύχομαι στο επόμενο ζύγισμα να δεις την πολυπόθητη απώλεια στο διπλάσιο! Καλά κάνεις που δεν στερείς στον οργανισμό σου λίγο γλυκό. Εξάλλου ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα κομμάτι τσουρέκι με γεμιση κάστανο...! :duh:
Έφτιαξες τελικά το αφηρημένο σου έργο? Στην δική μου περίπτωση, το μάρμαρο μου βγάζει το αίσθημα της κυριαρχίας και της επιβλητικότητας αλλά ταυτόχρονα και της ψυχρότητας. Το έχω συνδυάσει με παλιά μνημεία που όταν τα βλέπεις αισθάνεσαι δέος και συγκίνηση λόγω της αυστηρότητας της παρουσίας τους και κυρίως του μεγαλείου της ιστορίας που κουβαλούν. Από την άλλη νιώθω μια "παγωνιά" ανεξήγητη....
Π-κ, καλέ μου φίλε, σε ευχαριστώ για την αναφορά σου στο πρόσωπό μου αλλά νομίζω πως τον τίτλο του παραδείγματος προς μίμηση τον έχεις εσύ μιας και αποτέλεσες την πηγή έμπνευσης για πολλούς απο εμάς σε αυτό το τόπικ. Είναι λογικό να γκρινιάζουμε συνέχεια για τα κιλά και να παραπονιόμαστε για τυχόν αποκλίσεις απο το πρόγραμμά μας.... Το θέμα είναι τί κάνουμε για να ισοφαρίσουμε! Νομίζω ότι η ψυχολογική διάθεση παίζει πρώτο ρόλο στα πισωγυρίσματά σου. Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις... Όλα αυτά μαζί κάνουν το φαγητό να φαντάζει ως λυτρωτικό μέσο απο την καθημερινή μας πίεσης. Αυτό ακρίβως είναι που πρέπει να διορθώσουμε. Τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το φαγητό. Δεν θέλω να φανώ ξερόλας ή οτιδήποτε αλλά δεν έγινε και κάτι που το 3ήμερο έφαγες λίγο παραπάνω... να κοιτάξεις να είσαι σωστός στο πρόγραμμά σου απο εδώ και στο εξής. Είσαι άνθρωπος με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα απλά έχεις κουραστεί πολύ. Εγώ αυτό νομίζω. Τώρα που ανοίγει ο καιρός θα μπορείς να βγαίνεις για βόλτες όπως πριν. Μην τα παρατάς, είμαστε όλοι εδώ παρέα με τους ίδιους προβληματισμούς και στόχους. όλα καλά θα πάνε!
Πραγματικά ούτε εγώ πίστευα ότι θα έφτανα τα 76 έτσι όπως είχα πάρει την ανιούσα αλλά σου εξήγησα ότι ΤΕΛΟΣ. Οφείλω να φροντίζω τον εαυτό μου. Αναμονή τώρα για το 6αράκι!
Angek, το σβκ πέφτει εξαφανιζόλ διότι τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση είναι το μοναδικό 2ήμερο που έχω να κάνω δουλειές στο σπίτι, να δώ τον αρραβωνιάρη μου, να αποτοξινωθώ λίγο απο τον υπολογιστή! Πήγες για μπανάκι πουλάκι μου???? Πού για να έχουμε καλό ερώτημα??? Εγώ δεν πρόκειται ούτε δαχτυλάκι να βρέξω αν δεν μπεί ο Ιούλιος! Είμαι πολύ κρυουλιάρα!!!!! Ακόμη με κάλτσες κοιμάμαι! Σε ποια παραλιακή πόλη μένεις??? Να ξέρουμε να σου κάνουμε καμιά επίσκεψη! Για πες, πως πάς με τηη διατροφή? Απ'ότι κατάλαβα μια χαρά συνεχίζεις την κατηφόρα σου ε? Βάλε πουλάκι μου και ένα τικεράκι!
(Νεφέλη και συ!!!!!!)
Μαράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! !!!!!!!! Ελπίζω να είσαι καλά! Νομίζω πως το μάτι μου πήρε και άλλη καταγεγραμμένη πτώση βάρους??? όλα καλάααααααααααααααααα!!!!!!! Μήπως έχεις κρυώσει και γιαυτό η κυρία ακατανόμαστη δεν κάνει την εμφάνισή της? Νομίζω ότι η κίνηση και η κατανάλωση πολύ νερού βοηθούν στην επανεμφάνισή της. Δεν είμαι και απολύτως σίγουρη βέβαια αλλά μη μασάς, η απώλεια θα φανεί μαζεμένη την επόμενη βδομάδα! Θα μπώ να κάνω μια βόλτα στο μπλόγκ σου να μάθω νέα!
Αυτά λοιπόν και απο μένα. Ραντεβού με τον πρεφέσσορ έχω την άλλη Τρίτη. Μέχρι τότε, βαζω σε εφαρμογή το πρόγραμμα που μου είχε δώσει πριν φύγω για Αθήνα. Μια νέα βδομάδα λοιπόν ξεκινά! Σας φιλώ όλους! Να είστε καλά! :wink1: :starhit:
xxx
11-04-2011, 12:20 #2773
Α! Angek, είμαι 1.62. Έχω πολλή δουλειά ακόμη. Το 50 στο τικεράκι είναι παραπλανητικό. Το βάζω εκεί για να ξέρω ότι έχω ακόμη αγώνα δρόμου....
και στα 55 καλά θα είμαι!
Φιλιά
11-04-2011, 12:59 #2774
:eureka: αυτό με το τικεράκι με αγχώνει λίγο προς το παρόν... επίσης το ξεχνάω και δεν το αλλάζω... θα κάνω μία προσπάθεια βέβαια, αφού στο παρελθόν είχα μερικά ωραία τικεράκια
μου αρέσουν πολύ τα κρητικά προιόντα. Είναι πολύ κοντά και στα δικά μας τα παραδοσιακά κυπριακά. Με ενθουσιάζει απίστευτα ο ντάκος. Θα το συμπεριλάβω σε κάποιο βραδινό μου γεύμα αυτή την βδομάδα... ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει είναι δροσιστικό και χορταστικό.
11-04-2011, 13:05 #2775
asteraki τίποτε ακόμη... Έχω βέβαια τις γνωστές ενοχλήσεις αλλά δεν λέει να έρθει! Πίνω φασκόμηλο κι ελπίζω να την δω σύντομα! Και ναι καλά είδες -1! Βοήθησε και το φασκόμηλο να φύγει η κατακράτηση γιατί ήμουν τούμπανο απ'το πρήξιμο! Η δίαιτα καλά κρατεί.. Μ'αρέσουν οι φράουλες και τώρα που είναι η εποχή τους την έχω "καταβρεί" με το γλυκό αμέσου δράσεως: ζελέ φράουλα light με γιαούρτι στραγγιστό 2% και μέσα φρέσκες φραουλίτσες!!! :bouncing: :roll:
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....