Results 2,821 to 2,835 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
18-04-2011, 13:31 #2821
Νεφελάκο μια χαρά σε βρίσκω απολύτως συνειδητοποιημένη και κυρίως απαλλαγμένη απο την επιτακτική ανάγκη του εβδομαδιαίου ζυγίσματος! Πολύ καλά!
Αμαλία μου!!!!!!!!!!! Αγαπημένη μου Αμαλία! Κόβονται τα γλυκά? Δεν κόβονται!!! Απλώς μπορεί να μπεί ένα φρένο! Πού θα πας διακοπές πουλάκι μου?
Αν καταφέρνεις να κάνεις και 3 φορές την εβδομάδα παο μισή ώρα είσαι μια χαρά!!!! Εγώ γυμνάζομαι στον καναπέ μου μετά απο τις εξαντλητικές ώρες στη δουλειά αλλάζοντας κανάλια στην τηλεόραση είτε αλλάζοντας θέση στα πόδια μου επειδή πιάνονται!!!!!!
Αναμένω το τικεράκι σου και επίσης αναμένω και νέα γενικότερα! 3,5 κιλά σε 3 βδομάδες είναι απλά ΣΟΥΠΕΡ!!!!! Συνέχισε έτσι!!!!!
Μα πού είστε όλοι σήμερα???? :smirk:
Φιλάκια πολλά πολλά! :love::love::love:
- 18-04-2011, 13:39 #2822
TEST
18-04-2011, 13:41 #2823
ΠΩς σας φαίνεται το πασχαλινό τικεράκι μου;;;;:tumble::bouncy:
Πάντως δεν του λείπουν τα χρώματα:roll:
18-04-2011, 13:43 #2824
αστεράκι,,,
ξέχασες ότι γυμνάζεις και τη μασέλα :lol: όπως όλοι μας φυσικά:lol:
18-04-2011, 13:49 #2825
Πςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!! άργησες αλλά κατάφερες να φτιάξεις ένα ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟ τικεράκι! Ωραία χρώματα, είναι επίκαιρο και κυρίως εκπέμπει μια απίστευτη αισιοδοξία και θετική ενέργεια!
Ο στόχος είναι κοντά Αμαλάκι και βλέπω την πασχαλιά σε 4 μήνες να κάνει φτεράαααααααααααααααααα!!!! !!!!!!
Ο λαγός εκεί στο τέρμα κρατάει καλάθι με σοκολατένια αυγουλάκια???????????????????????
Η μασέλα γυμνάζεται ΠΑΝΤΑ!!! Πρωί μεσημέρι και βράδυ! Την παρέλειψα ως ευκόλως εννοούμενη!!!!!
18-04-2011, 14:28 #2826
ΑΣΤΕΡΑΚΙ,
μόλις πρόσεξα πως είμαστε κοντά κοντά στα κιλά
γιατί όμως έχεις βάλει τέτοιο στόχο;;; Δεν είναι πολύ λίγα τα 50 κιλά;;; Θα χρειάζεσαι βαρύδια φιλενάδα στα 50, μη σε πάρει ο άνεμος!!!!
18-04-2011, 14:33 #2827
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:
Να σαι καλά φιλενάδα με έκανες να ξεκαρδιστώ στα γέλια!
Απο ύψος δεν ξέρω αν είμαστε στα ίδια! Είμαι 1.62 ή 1.63 (οι γνώμες διϊστανται!!!). Η αλήθεια είανι ότι το 50 μπήκε απο την υπερβολική φόρα που πήρα που πήρα όταν ξεκίνησα τη διατροφή! Είναι λίγα το ξέρω, έχω σκοπό στα 55 ή και στα 60 να σταματήσω ανάλογα πόσο με παίρνει. Το έβαλα αρχικά για να με κινητοποιήσει! Να ξέρω ότι έχω αγώνα μπροστά μου! Τώρα απλώς ξέμεινε εκεί και πρέπει να το αλλάξω. Δε βαριέσαι, τα μυαλά μου τα έχω ακόμη, δεν πρόκειται να κάνω υπερβολές!!!!!!!!!!! :bouncy::bouncy::yes:
18-04-2011, 14:55 #2828
"αστεράκι" μόλις δεις όταν πλησιάσεις στο στόχο και κολλήσει η ζυγαριά για πάααααρα πολύ καιρό, μείνει εκεί! Κάνε διατήρηση τους βάρους σου και μετά από καιρό ξαναμπές σε πρόγραμμα. Να ακούς τις συμβουλές του "προφέσορά" σου! Κι εγώ όταν κάποτε έφτασα τα 70 κιλά (έχω ύψος 1,68) ήμουν πάαααρα πολύ καλή, μου είχε καρφωθεί όμως το 58 και η δε διαιτολόγος προσπαθούσε να με πείσει να μπω σε διατήρηση βάρους. Δεν την άκουσα το ζώον! Και το λέω αυτό γιατί ενώ μου πρόσφερε την ευκαιρία να μάθω πως είναι να διατηρείς το βάρος σου, εγώ την αγνόησα γιατί το 58 μου φάνταζε τόσο κοντινό! Που παρά τις προειδοποιήσεις ότι ο οργανισμός χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα να συνηθίσει το νέο του βάρος... εγώ αγρόν ηγόραζα! :flaming:
Τέλος πάντων... τουλάχιστον ένα απ'τα βιβλία ww έχουν και πρόγραμμα διατήρησης, οπότε όταν φτάσω τα 70 θα φροντίσω να είμαι πιστή σε αυτό! :starhit:
18-04-2011, 15:15 #2829
αστέρι,
το ίδιο μπόι έχουμε και σου λέω ως πιο παλιά στο κουρμπέτι (γριά κότα λέμε) ότι στα 50 σίγουρα θα σε παίρνει ο άνεμος. Πραγματικά είναι υπερβολή. Βάλε πρώτο στόχο τα 60 και μετά εντελώς χαλαρά και χωρίς πίεση σε βάααααααθος χρόνου κατέβα μέχρι τα 56 με 57 και θα είσαι ΑΣΤΕΡΙ όνομα και πράγμα!!!
Μαρία,
θέλω κι εγώ το ww βιβλιαράκι (βασικά τις πληροφορίες θέλω) για την συντήρηση. Ax αμήν και πότε να φτάσω στη συντήρηση. Όλο εγκαταλείπω τον αγώνα στα τελευταία 100 μέτρα και μετά από μερικούς μήνες ξανά φτου και από την αρχή.:flaming:
Αντε να δούμε θα τα καταφέρω να τερματίσω τούτη τη φορά;;uzzled:
18-04-2011, 16:13 #2830
Μαράκι μου, είμαι σίγουρη ότι θα έπεφτα στην παγίδα που μόλις περιέγραψες πιο πάνω. Είμαστε και οι άνθρωποι απο τη φύση μας αχόρταγοι... Θα το έχω στο μυαλό μου πάντως και θα την κάνω την συντήρηση μόλις πάω στα 60. Πρέπει να ομολογήσω ότι το λιγότερο σε κιλά που έχω φτάσει ποτέ είναι τα 59 με πάααααααααααααααααααααααα αααααααααρα πολύ κόπο και πείνα. Δεν το ξανακάνω στον εαυτό μου ποτέ. Μεγάλωσα και ωρίμασα...! Συντήρηση λοιπόν στα 60 και μετά βλέπουμε! Κάτσε να δω πρώτα τα 60 όμως γιατί προς το παρόν μόνο με κυάλια τα διακρίνω απο το υπερπέραν!!!!! :roll::smilegrin:
Αμαλία μου, θα τερματήσεις εννοείται μην το συζητάς καθόλου! Εμείς εδω τί κάνουμε δηλαδή, μπρίκια κολλάμε?? Είπαμε, είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα σε όλα! Κοίτα όμως να σημειώσεις κάπου τη διεύθυνση του φόρουμ γιατί αν ξαναχαθείς θα σε δείρω στ'αλήθεια! :smilegrin::smilegrin::wink1::P
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:
Αναρωτιέμαι καμιά φορά αν αντιλαμβανόμαστε ότι το φόρουμ αυτό είναι για να συζητάμε μεταξύ μας ήρεμα και όμορφα για κάθετί που μας προβληματίζει και όχι για να το κάνουμε σαλούν. Μήπως πρέπει να βάλουμε λίγο φρένο στις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ συμπεριφορές εδω μέσα???????????????? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.....................
18-04-2011, 17:07 #2831
Καλησπέρα και από μένα!
Βλέπω οι συζητήσεις άναψαν για τα καλά εδώ μέσα και αυτό είναι πολύ θετικό! Έτσι πρέπει, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο στον κοινό μας αγώνα να φτάσουμε στο επιθυμητό βάρος.
Η ισχύς εν τη ενώσει.
asteraki, ο διαιτολόγος σου προσδιόρισε το ιδανικό βάρος; Νομίζω μου είχες πει παλαιότερα ότι δεν το συζητήσατε, οπότε ρώτα τον έτσι για να ξέρεις πού κινείσαι. Θύμισέ μας το ύψος σου για να δούμε τι λένε και οι σχετικοί πίνακες.
Προχωράμε λοιπόν κανονικά, αν και το Σάββατο έγιναν κάποιες ατασθαλίες. Σήμερα όμως όπως και χθες, επικρατεί σοβαρότητα. Δεν παρεκτρέπομαι και πάω 100% βάσει προγράμματος.
Τα λέμε και αργότερα, καλό απόγευμα!
18-04-2011, 17:15 #2832
Originally posted by asteraki
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:
Αναρωτιέμαι καμιά φορά αν αντιλαμβανόμαστε ότι το φόρουμ αυτό είναι για να συζητάμε μεταξύ μας ήρεμα και όμορφα για κάθετί που μας προβληματίζει και όχι για να το κάνουμε σαλούν. Μήπως πρέπει να βάλουμε λίγο φρένο στις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ συμπεριφορές εδω μέσα???????????????? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.....................
ΟΥΠΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;:wow::wow:
πάλι έχασα επεισόδια!!:smilegrin:
18-04-2011, 17:20 #2833
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ P-K:starhit:
αχ αυτό το Σ/Κ , για μένα είναι πάντα πρόβλημα. Ότι ατασθαλίες κάνω, πάντα το Σ/Κ τις κάνω
Από Δευτέρα όμως έως Παρασκευή είμαι πάντα υπόδειγμα
Φίλοι μου σας χαιρετώ για απόψε θα τα πούμε αύριο
Φιλάκια πολλά
18-04-2011, 17:20 #2834
A!!!!!!!!!! Π-Κ, είμαι 1,62 ολόκληρα! ή 1.63 ανάλογα πως θα με δεις!
Ναι, θα τον αλλάξω τον στόχο κιλών αύριο που θα κάνω και την επίσημη επίσκεψη στον προφέσσορ! όλα καλά!!! ʼντε, πήραμε όλοι φόρα!
Αμαλία μην ανησυχείς, δεν έχει γίνει κάτι απλώς αναρωτιόμουν γενικά γιατί κάποια πράγματα που συμβαίνουν δεν τα καταλαβαίνω όταν εκφράζονται με τρόπο απρεπή! :shocked2: :shocked2:
Δεν έχει γίνει κάτι εδώ! :yes:
18-04-2011, 17:28 #2835
Καλά ε!! έλειψα λίγες ώρες από το φόρουμ και έγινε συνωστισμός!!!
τόσα πολλά μηνύματα που δεν προλάβαινα να τα διαβάσω.Καλό σημάδι
αυτό, δείχνει πως υπάρχει ενδιαφέρον.
Amalia υπέροχο το τικεράκι σου και πολύ πασχαλινό!! με γειά, να το
χαίρεσαι. Καλά και το Asteraki εχει ανοιξιάτικο τικεράκι, τι λουλούδια
πεταλούδα....μπράβο κορίτσια, έτσι σας θέλω "ανεβασμένες"!!!άνοιξη
είναι!!! Asteraki μαλώνεις κάποιον για απαράδεκτη συμπεριφορά ή
κατάλαβα λάθος; μήπως έκανες χιούμορ;
Νefeli μου και βέβαια μπορείς να ανεβάσεις στο weight watchers point
system το νηστήσιμο πρόγραμμα γιατί εγώ δεν έχω ιδέα πως να το κάνω
οπότε έχεις το ελεύθερο από μένα να το ποστάρεις εσύ. Για να συνεχίσω
λοιπόν:
το απόγευμα όλες τις μέρες έχει φρούτο εποχής και το βράδυ:
Μ.Δευτέρα- 1 μέτρια μερίδα γιουβέτσι(νηστήσιμο μόνο με ντομάτα),1 μπωλ
χορτόσουπα, σαλάτα ανάμεικτη ωμή με 1κγ.λάδι, 1φέτα ψωμί
2 φλ ποπκορν, φρούτο
Μ.Τρίτη- σπανακόρυζο. 1πατάτα βραστή,με 1κγ λάδι,σαλάτα ωμή ή βραστή
με λεμόνι, 1 φέτα ψωμί, 1 φρούτο
Μ.Τετάρτη- σπανακόπιτα (όπως και το μεσημέρι), ανάμεικτα λαχανικά με
ρύζι, σαλάτα ωμή ή βραστή με λεμόνι- 2φλ ποπκορν,φρούτο
Μ.Πέμπτη - χορτόσουπα, ντοματόρυζο με 1κγ λάδι, σαλάτα, φρούτο
Μ.Παρασκευή-1 μπωλ ταχινόσουπα, αγγινάρες βραστές σαλάτα με 1κγ
λάδι και λεμόνι, 4-5 ελιές, μαρουλοσαλάτα, 1φέτα ψωμί
Μ. Σάββατο- μαγειρίτσα, ι λεπτή φέτα κρέας, 1 αυγό,μαρουλοσαλάτα
1 λεπτή φέτα σκληρό τυρί, 1φέτα ψωμί, 1ποτηράκι κρασί(εβίβα!!!!)
άντε και καλές προσπάθειες σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....