Results 2,836 to 2,850 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
18-04-2011, 17:40 #2836
AMALIA εγώ κάνω το πρόγραμμα πριν απ'τους πόντους και το βιβλίο που έχω -έχεις χάσει κι επισόδεια- είναι ένα απ'τα 4 των ww που αγόρασα απ'το amazon και περιλαμβάνει και πρόγραμμα διατήρησης βάρους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πάει πακέτο με την διατήρηση. Είναι χρονιάς 1978 (κάνε κλικ).
Όμως τα νεώτερα βιβλία που βγήκαν και που βασίζονται στις αντικαταστάσεις και σου δίνει τη δυνατότητα να τρως σχεδόν τα πάντα δεν περιλαμβάνουν πρόγραμμα διατήρησης βάρους, γιατί ο κανόνας είναι πως τα προγράμματα αυτά είναι εφόρου ζωής και σκοπός είναι να τρως βάση των οδηγιών που δίνουν στα βιβλία αυτά, αφού δεν μπορούμε να έχουμε τους ειδικούς τους δίπλα μας για συμβουλές.
- 18-04-2011, 18:00 #2837
ʼντε μιας και πήρα φόρα μια μεριούλα ακόμα αλλά τι μέρα!!!!
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
πρωι- φρούτο, 2 φρυγ.με άπαχο τυρί (ώς 4% λιπ).1κγ μέλι
μεσημέρι- 2 λεπτές φέτες αρνί ψητό, 3-4 πατάτες φούρνου,
μαρουλοσαλάτα με 1 κγ λάδι, 1λεπτή φέτα τυρί,
1 φέτα ψωμί, 1 ποτηράκι κρασί (εβίβα!!!!!να πάνε
κάτω τα φαρμάκια....)
απογευμα με τον καφέ για να χωνέψουμε, 2 κουλουράκια
πασχαλινά (...2 είπα άστε τα άλλα κάτω !!!!!) ή μία
ΛΕΠΤΗ φέτα τσουρέκι
βράδυ- 1 σάντουϊτς με κρέας και αυγό: 2 φέτες φωμί τοστ
με 1κγ μαγιονέζα light, μουστάρδα, 1λεπτή φέτα
αρνί, 1 αυγό κόκκινο σε φέτες, μαρούλι, ντομάτα
σαλάτα βραστή ή ωμή, φρούτο......
18-04-2011, 20:47 #2838
Originally posted by Μαρία.Όμως τα νεώτερα βιβλία που βγήκαν και που βασίζονται στις αντικαταστάσεις και σου δίνει τη δυνατότητα να τρως σχεδόν τα πάντα δεν περιλαμβάνουν πρόγραμμα διατήρησης βάρους, γιατί ο κανόνας είναι πως τα προγράμματα αυτά είναι εφόρου ζωής και σκοπός είναι να τρως βάση των οδηγιών που δίνουν στα βιβλία αυτά, αφού δεν μπορούμε να έχουμε τους ειδικούς τους δίπλα μας για συμβουλές.
18-04-2011, 20:57 #2839
Για το πρόγραμμα Flexipoints ξέρω ότι έχει διατήρηση βάρους αν προσαρμόσεις πάλι το ερωτηματολόγιο ανάλογα, ακόμα κι αν δεν έχεις τα βιβλιαράκια.
Ναι p_k στα προηγούμενα προγράμματα αναφέρομαι! Αυτά με ενδιαφέρουν περισσότερο και γι'αυτό αγόρασα ήδη 4 βιβλία (κι ενδέχεται να αποκτείσω άλλο 1 που έχω μαρκάρει στο άμαζον). :smilegrin:
18-04-2011, 22:58 #2840
Εγώ είχα την εντύπωση πως το flexipoints είναι πιο βατό, πιό εύκολο από το παλαιό πρόγραμμα των ww.
Kατά τη γνώμη μου είναι η πιο εύκολη δίαιτα που έχω κάνει ποτέ μου. Δεν έχει διατροφικούς περιορισμούς, σε απαλάσει από τις τύψεις όταν φας κάτι τις παραπάνω, λέμε τώρα, σε αναγκάζει να εντάξεις την άσκηση στην ζωή σου και γενικότερα σε οδηγεί στην υοθέτηση σωστότερων διατροφικών συνηθειών.
όποια δίαιτα έκανα στο παρελθόν ακόμα και σε διαιτολόγο είχα πρόβλημα ιδιαίτερα στις περιόδους νηστείας. Με το ww κανένα πρόβλημα.Και τη νηστεία μου κάνω και χάνω κιλά.
Πάντως παιδιά στο 24ωρο της ημέρας του Πάσχα εγώ πόντους δεν πρόκειται να καταγράψω.
Είναι μία δέσμευση αυτό. Από Δευτέρα, έχει πάλι ο Θεός.:smilegrin::smirk:
Κι όχι ότι έχω σκοπό να φάω τον άμπαγκο αλλά να μετράω και τις πετσούλες που θα "τραβάμε" από την σούβλα.....μιαμ μιαμ.... εεεε δεν πειράζει ....αυτή την μέρα θα τη διαγράψω από το ημερολόγιό μου.
18-04-2011, 23:36 #2841
AMALIA δείχνει να είναι εύκολο, αλλά και πάλι σε βάζει να ζυγίζεις ότι τρως, να μετράς ότι τρως, να τηρείς βασικούς κανόνες και φυσικά να εξασκείσε ώστε να υπάρχει και απόδοση. Για μένα είναι σαν να έχεις ένα βιβλίο θερμιδομετρητή και υπολογίζεις αναλόγως. Πίστευα κι εγώ πως είναι ένα πρόγραμμα τόσο ευπροσάρμοστο αλλά τελικά διαβάζοντας τα βιβλιαράκια τους (τα αγγλικά) με το flexipoint υπάρχουν βασικοί κανόνες που πρέπει να τηρηθούν για να δουλέψει το πρόγραμμα σωστά. Κανόνες γνωστοί για μια διατροφή για απώλεια βάρους. Που αν μάθει κανείς να κάνει τους σωστούς συνδυασμούς και αντικαταστάσεις θα έχει σωστή διατροφή.
Έτσι λοιπόν προτίμησα να γυρίσω σε αυτό που ήξερα και να το προσαρμόσω στην καθημερινότητά μου. Γενικά θεωρώ πως ο καθένας - καθεμία μας κάνει την δίαιτα που του ταιριάζει, είτε είναι νέα είτε παλιά μέθοδος! Η προσπάθεια είναι που μετράει! :thumbup: :spin:
19-04-2011, 05:03 #2842
Originally posted by AMALIA
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, κι από μένα,
να έχουμε μία καλή κι ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα με καλές απώλειες, όσο να 'ναι βοηθά κι η νηστεία:wink2:
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλοσώρισμα:love:μου λείψατε πολύ, είχα χάσει κάθε επαφή, ακόμα και την διαδυκτιακή διεύθυνση.ας είναι καλά το google που ψάχνοντας για νηστίσιμες διατροφικές επιλογές έβγαλε και τούτο τον διαδικτυακό τόπο και ξαναμπήκα.
Αngek & Μαρία, μπράβο για την απώλεια.
Π-κ, καλή συνέχεια
Νεφελάκι μου γλυκό τι κι αν ξέφυγες λιγουλάκι, ξανά στον αγώνα.:saint:
Μάριε, καλώς ήρθες στην παρέα μας, έχω κι εγώ κάποια τέτοια βιβλιαράκια θα δω σε ποιούς μήνες αναφέρονται (μάλλον καλοκαίρι και φθινόπωρο πρέπει να είναι) και θα συννενοηθούμε να σου τα στείλω.
αστεράκι μου,
είμαι σίγουρη για σένα ότι θα έχεις μια πάρα πολύ καλή απώλεια:roll:
Έχω πολυ δουλειά αυτές τις μέρες, είναι που θα φύγω με άδεια λίγες μέρες και προσπαθώ να μην αφήσω εκκρεμότητες στο γραφείο. Δεν προλαβαίνω ούτε τικεράκι να φτιάξω..... και ζηλεύω τα δικά σας που είναι όμορφα και χρωματιστάunk:
Έχω ξεκινήσει το πρόγραμμα εδώ και 3 εβδομάδες και μέχρι τώρα η απώλεια έιναι 3,5 κιλά. Πάρα πολύ καλά , αλλά έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Φυσικά εξακολουθώ να έχω "θέμα" με τα γλυκά.... τι καημός κι αυτός αστεράκι μου:crazy: .....αλλά το παλεύω παιδιά , δεν πάει άλλο, βάρυνα πολύ και οι πόνοι στη μέση και τα γόνατα δεν παλεύονται. :fake sniffle:
Τη γυμναστική δεν έχω καταφέρει να την συμπεριλάβω στην καθημερινότητα μου όπως παλιά, ακόμα είμαι στο στάδιο των δύο με 3 ημερών την εβδομάδα από ένα μισάωρο.αλλά είπαμε ... το παλεύουμε κι αυτό.
Κατ' αρχάς να ένα βαρβάτο καλημέρα σε όλους ( τα άγρια χαράματα βρήκα κι εγώ να απαντήσω το ξέρω, την υπόλοιπη ημέρα είχα διάβασμα).
Και ενα μεγάλο ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. Η ομαδική δουλειά είναι το πάν, το χω ξαναπεί και πιο πρίν!
Γι αυτόν τον λόγο προτείνω όποιος θέλει να κάνουμε ομαδικά γκρούπς στο skype, όπου μπορούμε όλοι μαζί να μιλάμε και κάνουμε συναντήσεις! έστω και διαδικτυακές! όιποιος ενδιαφέρεται ας στείλει να το κανονίσουμε!
ενα ευχαριστώ και στην αμαλία τώρα. Ναι αν μπορείς ψάξε να βρείς ποια βιβλιαράκια έχεις, είναι πολύ σημαντικό ανάλογα με τον μήνα να βλέπεις προτεινόμενες συνταγές, συμβουλές, φρούτα, λαχανικά, αντίστοιχες σάλτσες.
εγώ πχ έχω το βιβλιαράκι του μαίου και έχει μέσα κατι υπεροχές συνταγές για κολακαιρινές σάλτσες ντρέσινγκ μόνο με 1 - 2π . κόβεις το μαρούλι, το 'ντύνεις' και με μπόλικη γεύση χωρίς καθόλου ενοχή και πόντους απολαμβάνεις δροσερά την σαλάτα! (παρεπιμπτόντως αν θέλει κανείς να τις γράψω πείτε το).
Επίσης κάποια άλλη χρήστρια ανέφερε και για το βιβλιαράκι συντήρησης. Ναι εγώ όσο έκανα το πρόγραμμα δεν κατάφερα να φτάσω το ιδεώδες βάρος και να προμηθευτώ το βιβλιαράκι. Ξέρω όμως ότι είναι ένα πρόγραμμα κάμποσων εβδομάδων όπου σταδιακά αυξάνεις τους πόντους μέχρι να φτάσεις συν 4π , δηλαδή στους πόντους συντήρησης. Επειδή κάποιος το ανέφερε, όποιος το έχει παρακαλώ ας μου στείλει μνμ ι στο ιμειλ μου που έγραψα στο πρώτο πρώτο μου ποστ να βρούμε τρόπο να το ανταλλάξουμε!
και όπως έχω ξαναπεί, όποιος θέλει υλικό (έχω μπολικό, εχω το βιβλιο με τις πατατες, τα ζυμαρικά κοκ) ας μου πεί. κι αυτά σιγα σιγα τα περνάω στο πισί...
επειδή κάποια άλλη χρήστρια ανέφερε οτι δεν μπορεί να κόψει τα γλυκά, θα της δίνω για κάθε βδομάδα μία μία συνταγή για γλυκό απο πατάτα, να το κάνει και να τρώει υγιεινά γλυκά χωρίς ενοχές και πάνω από όλα με χαμηλούς πόντους και φυσικά ΥΓΙΕΙΝΟΥΣ πόντους.
ακολουθεί εδώ μια (απο το βιβλίο νοστιμια και γεύση απο πατάτα):
Τηγανίτες απο πατάτες με μέλι (στον φούρνο)
Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 25 λεπτά
Υλικό: για 4 άτομα
5 1/2 πόντοι ανα μερίδα (δηλαδή γύρω στις 330 θερμίδες)
ΥΛΙΚʼ
200 γρμ αλεύρι
4 ΚΣ μέλι
6 κγ μαργαρίνη λάιτ
2 πατάτες
2 κγ κανέλλα
Βράζουμε τις πατάτες μαζί με την φλούδα τους, τις ξεφλουδίζουμε και τις κάνουμε πουρέ.
Ρίχνουμε στον πουρέ λίγο λίγο το αλεύρι, ανακατεύοντας καλά με σύρμα. Στην συνέχεια ρίχνουμε το μέλι, την μαργαρίνη λιωμένη και την κανέλλα.
Δουλεύουμε καλά το μείγμα μέχρι να ξεκολλάει απο το μπόλ.
Πλάθουμε τον πουρέ σε ένα λεπτό ρολό και κόβουμε σε ροδέλες.
Σε μία λαμαρίνα στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 25 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Κοιτάμε τον φούρνο τακτικά.
άντε σε αυτούς που τρελλαίνονται για γλυκά καλή όρεξη!
19-04-2011, 05:05 #2843
Originally posted by p_k
Originally posted by Μαρία.Όμως τα νεώτερα βιβλία που βγήκαν και που βασίζονται στις αντικαταστάσεις και σου δίνει τη δυνατότητα να τρως σχεδόν τα πάντα δεν περιλαμβάνουν πρόγραμμα διατήρησης βάρους, γιατί ο κανόνας είναι πως τα προγράμματα αυτά είναι εφόρου ζωής και σκοπός είναι να τρως βάση των οδηγιών που δίνουν στα βιβλία αυτά, αφού δεν μπορούμε να έχουμε τους ειδικούς τους δίπλα μας για συμβουλές.
19-04-2011, 05:13 #2844
Originally posted by Μαρία.
"αστεράκι" μόλις δεις όταν πλησιάσεις στο στόχο και κολλήσει η ζυγαριά για πάααααρα πολύ καιρό, μείνει εκεί! Κάνε διατήρηση τους βάρους σου και μετά από καιρό ξαναμπές σε πρόγραμμα. Να ακούς τις συμβουλές του "προφέσορά" σου! Κι εγώ όταν κάποτε έφτασα τα 70 κιλά (έχω ύψος 1,68) ήμουν πάαααρα πολύ καλή, μου είχε καρφωθεί όμως το 58 και η δε διαιτολόγος προσπαθούσε να με πείσει να μπω σε διατήρηση βάρους. Δεν την άκουσα το ζώον! Και το λέω αυτό γιατί ενώ μου πρόσφερε την ευκαιρία να μάθω πως είναι να διατηρείς το βάρος σου, εγώ την αγνόησα γιατί το 58 μου φάνταζε τόσο κοντινό! Που παρά τις προειδοποιήσεις ότι ο οργανισμός χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα να συνηθίσει το νέο του βάρος... εγώ αγρόν ηγόραζα! :flaming:
Τέλος πάντων... τουλάχιστον ένα απ'τα βιβλία ww έχουν και πρόγραμμα διατήρησης, οπότε όταν φτάσω τα 70 θα φροντίσω να είμαι πιστή σε αυτό! :starhit:
βασικά οι πίνακες που έχει μέσα το πρόγραμμα είναι πολυ γενικοί και τα δεδομένα έχουνε ψιλοαλλάξει λίγο. δηλαδή οι άνθρωποι που έχουνε αναπτυγμένο μυικό σύστημα κοκ έχουνε αυξημένο ιδεώδες βάρος.
πήγαινε σε κάποιον ειδικό να σου πει το ιδεώδες βάρος σου, και προσάρμοσε ξανά τούς πόντους σου. Αυτό το δέκα κιλά κάτω απο το ύψος γενικά ΔΕΝ ισχύει...
και απο οσο ξέρω στο νέο πρόγραμμα τους το pointplus δεν υπάρχονε ούτε πίνακες ουτε τίποτα. το ιδεώδες βάρος εξατομικεύεται για κάθε άνθρωπο στις συναντήσεις που κάνουνε. Κι ανάλογα αυξομειώνουνε τους πόντους του νεόυ συστήματος. συνεπώς αυτό κάτι σημαίνει...
άντε καλή δύναμη και να φτάσεις στον στόχο σου!
19-04-2011, 07:54 #2845
Κάποιοι ξύπνησαν από τα χαράματα!!! Καλημέρα σε όλους και
όλες. Αυτό το θέμα με το 'ιδανικό βάρος' είναι σχετικό ανάλογα
με τις παραμέτρους, σωματότυπο, ηλικια, εργασία κλπ.
Στο ww όταν είχα πρωτοπάει στη δεκαετία του 80 μου είχαν
βάλει στοχο τα 69 κιλά και εχω ύψος 1,74.
Έκανα το πρόγραμμα, έφτασα στο στόχο, μου κάναν φιέστες και
πανηγύρια (αμερικανιές τώρα) και εγώ καμάρωνα αλλά οπως
έχω αναφέρει προηγούμενα δεν μου ταίριαζε τόση 'αδυναμία'.
Πέρασαν χρόνια , γάμος, τρία παιδιά, και όταν εκανα πάλι
εκκίνηση του προγράμματος το ίδιο το ww. μου έβαλε νέο στόχο
τα 77 κιλά και με περιθώρειο μάλιστα +2 ακόμα. Δεν είχε αλλάξει
το ύψος μου βέβαια αλλά όλοι οι άλοι παράμετροι.
Χτες το μενού μου ήταν: πρωί καφές, 1 φρυγανιά και 1 κριτσινάκι
νηστήσιμο, και 2 φρουτα.
μεσημέρι λαδερό (στραγγισμένο από τη σάλτσα του):αγκινάρες
αλά πολίτα χωρίς πατάτα, με 4 ελιές και 1 φ. ψωμί
το βράδυ αγγούρι-ντομάτα σαλάτα χωρίς λάδι, μια μερίδα φασολάδα
3 ελιές (μεγάλες), 1 φ. ψωμί. Σύνολο 20π (3 λιγότερ από τη ημερήσια
πρόσληψη) Αν πάει έτσι και εξοικονομώ λίγους πόντους κάθε μέρα,
θα τους καταναλώσω βέβαια το Πάσχα. ώρε γλέντιααα!!!!!!
19-04-2011, 10:40 #2846
Καλημέρα σε όλους! :grin:
Έχει βαλθεί να μας τρελάνει ο καιρός... μια ζέστη μια κρύο....άντε να δούμε πού το πάει επιτέλους!
Πόσο μου αρέσει που βλέπω αυξημένη κινητικότητα στο τόπικ...!!! :bouncing::bouncing:
Να πω την αλήθεια μπερδεύτηκα με την εκτενή αναφορά στα εκάστοτε προγράμματα των ww! Αν το πρόγραμμα με τα απεριόριστα ζυμαρικά ήταν το flexipoints, τείνω να πιστεύω ότι είναι ίσως πιο ευέλικτο και βατό στην εφαρμογή αφού σου δίνει το δικαίωμα να φας όσα ζυμαρικά θες με ελάχιστους πόντους και επιπλέον σου δίνει το κίνητρο της άθλησης με τους πόντους "δώρο"! Να μη μιλήσω για τα φρούτα και τα λαχανικά που δεν έχουν καθόλου πόντους και έτσι μαθαίνεις να τρώς πολλές σαλάτες και να βάζεις στη διατροφή σου πολλά λαχανικά που κάνουν καλό στην υγεία ούτως ή άλλως..!!!
Θα ξαναπώ ότι το "κλειδί" της διατροφής αυτής είναι η απεριόριστη γκάμα επιλογών που σου δίνει σε επίπεδο φαγητού με τη μόνη παγίδα να "ξεφεύγεις" και να καταναλώνεις πολλούς πόντους σε γλυκά και έτσι να στερηθείς ενδεχομένως κάτι άλλο που θα μπορούσες να φας σε μεγαλύτερη ποσότητα και να είναι σαφέστατα πιο υγιεινό!
Διατροφικά η μέρα μου η χθεσινή δεν ήταν και απο τις καλύτερες αλλά έχω μεγάλη αγωνία να δω το αποτέλεσμα του επίσημου ζυγίσματος στον προφέσσορα σήμερα! Μακάρι να μην έχει ανέβει η άτιμη η ζυγαριά.... ʼντε να δούμε!
Πολύ καλή ιδέα αυτή με τις συναντήσεις και το skype Μάριε και πρέπει να το δούμε κάποια στιγμή. Να το κανονίσουμε 1 φορά στις 15 ή έστω 1 φορά το μήνα! Γουειτγουετσερική διαδικτιακή συνάντηση!:grin:
Σκέφτομαι ότι ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα πασχαλινά εδέσματα οπότε δεν θα έχω και πολλούς πειρασμούς στο τραπέζι μου! Αρνάκια κατσικάκια μαγειρίτσες κοκορέτσια και όλα αυτά απλά μου ανακατεύουν τα έντερα!!!!!! :P:P
Για πείτε, τί έχει το πρόγραμμα για το Πάσχα? Θα πάτε κάπου?
Φιλάκια πολλάαααααααααααααααααααα αααααα
19-04-2011, 10:53 #2847
"αστεράκι" δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι με τίποτε. Ο καθένας μας έχει φυλαγμένο ένα πρόγραμμα διατροφής που κάποτε μας έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για τους περισσότερους απ'την παρέα εδώ είναι το πρόγραμμα με τους πόντους για μένα το παλιότερο πρόγραμμα των ww. Απ'την στιγμή που έχουμε αποτέλεσμα και ξέροντας ο καθένας - καθεμιά μας πως να το εφαρμόσουμε στον δικό μας τρόπο ζωής και συνήθειες, από κει και πέρα είναι φιλοσοφίες... για να 'χουμε κάτι να λέμε!!! :P Κι αυτό το "να'χουμε κάτι να λέμε" είναι και θετικό απ'την άποψη ότι είμαστε εδώ για να εμψυχωθούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια!
Το Πάσχα μετά του συζύγου θα πάμε στο χωριό της μάνας μου (Β. Εύβοια). Καλό καιρό να κάνει γιατί δεν λέει πασχαλιάτικα να είσαι μέσα στο σπίτι!
19-04-2011, 11:05 #2848
ʼρα λοιπόν όλα σχεδόν την ίδια δουλειά κάνουν!
Α τέλεια! Η Βόρεια Εύβοια είναι έξοχο μέρος για διακοπές γιατί έχει πολύ πράσινο και εχει γραφικά χωριά! Το μόνο χωριό βέβαια που ξέρω απο εκεί είναι τα πολιτικά και ο πάλιουρας. Εγώ είμαι απο Ν. Εύβοια... Είμαστε λίγο πιο "ξεροί" κάτω αλλά έχουμε και μεις τις όμορφες και πεντακάθαρες παραλίες μας! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ, θέλω διακοπές επειγόντως! Κουράστηκα!
Το Νεφελάκο μας έχασα και έχω αρχίσει να ανησυχώ! Που εξαφανίστηκες??????????? εεεεεεεεεεεε????????????? Μπες αμέσως να αναφέρεις!!!!!!! :P:P:kiss::roll::roll:
19-04-2011, 12:50 #2849
Εχμ! Τα Πολιτικά θεωρώ ότι ανήκουν στην Κεντρική Εύβοια, όχι Βόρεια! Από τον ʼγιο και πάνω είναι η Β. Εύβοια!
Συγκεκριμένα Αγ. ʼννα θα κάνουμε Πάσχα. Στην παραλία! Αν δεν έχεις έρθει έστω για ένα μπάνιο το καλοκαίρι, αν ο δρόμος σου σε βγάλει κατά αυτά τα μέρη, να το κάνεις! Από που είσαι βρε "αστεράκι";
19-04-2011, 13:02 #2850
Θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι Βόρεια τα Πολιτκά. Στην Αγ. ʼννα είναι σούπερ! ʼχχχχχχ καλά να περάσετε! Εννοείται πως με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω εξόρμηση! Μη σου πω ότι ψήνομαι και για κάμπινγκ! Είμαι απο ένα θρυλικό χωριό πριν το Αυλωνάρι! Βασικά Αθήνα γεννήθηκα και μεγάλωσα αλλά πηγαίνω (πήγαινα πριν ανέβω Θεσσαλονίκη) πολυ συχνά στο χωριό γιατί το λατρεύω! Πωπω, τί χρόνια και αυτά....
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία