Results 2,851 to 2,865 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
19-04-2011, 13:54 #2851
Γεια σας και απο εμενα! :blush: Σας παρακολουθω εδω και μερες και ειπα να μπω και εγω στην παρεα σας μιας και αντιμετωπίζω προβλημα κιλων. Δεν κανω την διατροφή των ww αλλα δεν απεχει μαλλον και πολυ απο αυτην που κανω ήδη εδω και 3 εβδομαδες με την βοήθεια διατολόγου.
Ευχομαι να τα καταφέρω αυτη την φορά-ειπα θα ειναι η τελευταία!!! Αντε να δουμε!
Παω να δω πως βαζουμε τικερακι και επανακαμπτω!!!!
- 19-04-2011, 14:02 #2852
Καλωσόρισες Μαρία Νεφέλη! Καλή αρχή και καλές κατηφόρες! &γω διαιτολόγο ακολουθώ αλλά ρίχνω και μια ματιά στους πόντους με βάση πάντα το πρόγραμμα που μου προτείνει. Συμφωνώ ότι δεν απέχει πολύ απο την διατροφή αυτή μιας και όταν του είπα ότι ακολουθούσα το ww μου είπε ότι είναι ένας "αποδεκτός" τρόπος χάσιμου βάρους εφόσον γίνεται πρόσληψη όλων των κατηγοριών τροφών!
& όλο μεγαλώνει η παρέα μας και χαίρομαι πολύ!
Καλωσόρισες και πάλι λοιπόν και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε! Γράφε και τί τρώς μπας και πάρω καμιά ιδέα για το δικό μου εβδομαδιαίο πρόγραμμα γιατί άρχισα λίγο να κουράζομαι και να βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια! Αυτή τη βδομάδα τα παιδιά βέβαια μου έχουν δώσει τις απίστευτες εναλλακτικές αλλά μαζεύω προτάσεις για να εξασφαλίσω το ετήσιο πρόγραμμα!!! :spin::spin::spin:
Φιλιά πολλά σε όλους!!!!!!! :love: :love::love:
Μα πού χαθήκατε όλοι σήμερα??? :sniff::sniff:
19-04-2011, 14:06 #2853
μες στα νεύρα είμαι ,
έγραφα πόση ώρα και κάτι πάτησα λάθος και χάθηκε το μηνυματάκι μου,
άντε πάλι από την αρχή
19-04-2011, 14:25 #2854
Asteraki, ευχαριστω για το καλωσόρισμα! Σήμερα, για να σου δωσω ιδεες που θες, εχω αρακα. Αυριο γίγαντες και τις επομενες μερες ψαρι και οσπρια παλι....Ειναι και η νηστεία στην μεση...τι να κανουμε;;!!
19-04-2011, 14:43 #2855
Βρε παιδες! Αυτο το τικερακι δεν θελει να εμφανιστει με τίποτις παρα τις προσπαθειες μου!!! :sniffle::flaming:
19-04-2011, 14:44 #2856
Ααααα!!! οκ! Ακυρο!! Τα καταφερα....:bouncing::bouncing::thumbup:
19-04-2011, 14:52 #2857
Καλησπέρα!
Τι κάνετε; Βλέπω η διαδικτυακή παρέα όλο και μεγαλώνει!
Τέλεια!!!
Το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά και σήμερα περιλάμβανε τα εξής:
ΠΡΩΙΝΟ
50 γρ. δημητριακά
1 φλ. γάλα 1,5%
10 γρ. σοκολάτα
ΠΡΟΓΕΥΜΑ
4 κράκερς
200 ml χυμός φρούτων χωρίς ζάχαρη
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1/2 μερίδα φακές
50 γρ. τυρί έμενταλ λάιτ
2 φέτες ψωμί για τοστ
Και 2 ελληνικούς ντεκαφεϊνέ, ένα με το πρωινό και έναν με το μεσημεριανό.
Σχετικά με τα προγράμματα, έχω να πω ότι την πρώτη φορά που πήγα στα WW, το 1986 αν θυμάμαι καλά, εφαρμόζαμε το πρόγραμμα των ανταλλαγών. Υπήρχε ένα βασικό διαιτολόγιο, αλλά μπορούσες αν δεν ήθελες πχ. κρέας να το αντικαταστήσεις με κοτόπουλο ή ψάρι. Αν δεν ήθελες τυρί με το ισοδύναμό του σε γιαούρτι κ.ο.κ. Τότε έπρεπε να χάσω λίγα κιλά, νομίζω 7-8 και τα έχασα πολύ εύκολα.
Το 1996 ήταν πολύ σημαντικός σταθμός για εμένα, καθώς έχασα γύρω στα 24 κιλά μέσα σε 4 μήνες, με καταπληκτική πορεία. Από βδομάδα σε βδομάδα σημείωνα επιτυχίες και ακόμη θυμάμαι τη χαρά της συμβούλου μου, καθώς ήμουν το πρώτο ισόβιο μέλος της. Μια πολύ χαρισματική κοπέλα, γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελο που ήταν μεταδοτικά. Ήταν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου και το πρόγραμμα που ακολουθούσαμε τότε δεν ήταν τόσο ελεύθερο όσο το flexipoints, αλλά πάρα πολύ καλό. Θυμάμαι ότι τα κιλά έφευγαν εν ριπή οφθαλμού. Την πρώτη εβδομάδα είχα χάσει 3,7 κιλά!
Και ερχόμαστε στο 2006 (σαν να γράφω απομνημομεύματα μου φαίνεται!). Μετά από δέκα χρόνια διατήρησης του σωστού βάρους άρχισαν τα σκαμπανεβάσματα.
Βέβαια είχαν κλείσει τα WW εδώ στη Θεσσαλονίκη... Όλα αυτά τα δέκα χρόνια που συντηρούσα το βάρος πήγαινα ως ισόβιο μέλος ανελλιπώς, τονίζω το ανελλιπώς, κάθε Σάββατο πρωί στη συνάντηση που γινόταν και αυτό βοηθούσε τα μέγιστα. Ακόμη και το διάστημα που ελειπα για ένα χρόνο λόγω δουλειάς στην Κρήτη, όταν ανέβαινα Θεσσαλονίκη, μια φορά το δίμηνο και στις γιορτές, πάλι πήγαινα στις συναντήσεις. Ήταν κάτι που με ευχαριστούσε και με γέμιζε, το χαιρόμουν. Όσοι υπήρξαν παλιά μέλη με καταλαβαίνουν.
Το 2006 λοιπόν, παίρνω την απόφαση και ενώ είχαν κλείσει τα WW στη Θεσσαλονίκη, να ακολουθήσω το FLEXIPOINTS, μέσω του προγράμματος "ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ" και με τηλεφωνική υποστήριξη. Εξαίρετες οι σύμβουλοι και πάλι, πρόθυμες να μου αποσαφηνίσουν το πρόγραμμα, να απαντήσουν σε απορίες, να βοηθήσουν.
Όσο για το FLEXIPOINTS, θωρώ πως είναι το καλύτερο πρόγραμμα, ευέλικτο, ευπροσάρμοστο, καθόλου καταπιεστικό. Έχασα πάλι 25 κιλά, αλλά από λάθη δικά μου ξαναέβαλα μερικά από αυτά και τώρα ξανά στις επάλξεις!
Θέλω να πω ότι όλα τα προγράμματα των WW είναι προσεγμένα, ισορροπημένα, άψογα διατροφικά. Δεν τα αλλάζω με τίποτε. Από εκεί και πέρα πρέπει να βρούμε τα κίνητρα για να τα εφαρμόσουμε.
Και κυρίως να τρώμε έξυπνα και σωστά, να κινούμαστε λίγο περισσότερο (εμένα μου αρέσει πολύ το περπάτημα), να έχουμε θετική και αισιόδοξη σκέψη.
Όταν γίνουν όλα αυτά, θα έρθει η μέρα που θα ανεβούμε στη ζυγαριά και θα δούμε το επιθυμητό βάρος.
Πιο σημαντική μετά είναι η συντήρηση, που θα μας επιτρέψει να διατηρούμαστε για πάντα στα κιλά που πρέπει.
19-04-2011, 15:39 #2858
πολύ καλησπέρα σας!
Πήραν μπρος οι μηχανές μας βλέπω... δεν σας προλαβαίνω
μαρία-νεφέλη καλώς μας βρήκες και σε βρήκαμε. Να χαίρεσαι το τικεράκι σου που μας έφερε τον βυθό στο τόπικΔεν έχω κάνει ποτέ κατάδυση και απορώ γιατί όχι! τόσο που λατρεύω την θάλασσα και τον βυθό! λες;
αμαλία! αχ αυτό το πάτημα... πάει το μήνυμα!
αστεράκι εδώ είμαι ... είχα χαθεί στο τζάμπο κάμποσες ώρες είναι η αλήθεια χεχεχε δεν ήθελα κάτι το συγκεκριμένο, αλλά στο τέλος πήρα πολλά cds dvds και κάτι τενεκεδάκια με βασιλικό και λεβάντα που τα ποτίζεις για λίγο καιρό και βγαίνει πρασινάδα... είμαι πολύ περίεργη αν όντως βγουν κλωναράκιαπαίζει να περπάτησα πολλά χιλιόμετρα εκεί μέσα, έκανα την γυμναστική μου.
Από διατροφή έκανα μία δύο παρασπονδίες αλλά θα το καλύψω με γυμναστικη (περπάτημα σε χωματόδρομο με ελαφριες κλίσεις, ανήφορα, κατήφορα).
είμαι πολύ αισιόδοξη για αυτή την προσπάθεια κι ότι κι αν γίνει δεν σταματώ. Και μία και δύο μέρες να κάνω παρασπονδίες το θέμα μου είναι να μην αφεθώ εντελώς... να μπορώ να το μαζεύω και να το φρενάρω, ακόμα να προσπαθώ να το καλύψω με άσκηση. Αν σκεφτεί κανείς ότι μες στην βδομάδα εξοικονομούμε περίπου 7000 θερμίδες όσες αντιστοιχούν στην απώλεια ενός κιλού (δεν υπολογίζονται τα πρώτα με υγρά) έστω και μία μέρα να φάμε κάτι περισσότερο που να αντιστοιχεί με 1000 ή 2000 θερμίδες, συνολικά στην εβδομάδα μας, πάλι απώλεια ή έστω ισορροπία θα έχουμε. Τώρα σίγουρα έχει σημασία τι καταναλώνουμε επειδή δεν είναι το ίδιο να φάμε 1000 θερμίδες από μήλα με το να φάμε 1000 θερμίδες από βούτυρο... αλλά ακόμη κι έτσι να είναι παλι σώζεται! δεν σταματάμε πουθενά. Η σωστή διατροφή ας είναι η βάση μας και οι εξαιρέσεις να ανήκουν σ'αυτές τις λίγες μέρες, παρά μία μέρα υγιεινής διατροφής να θεωρείται θαύμα στην καθημερινότητα μας.
19-04-2011, 16:21 #2859
ΠΩ ΠΩ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΠΙΑ:crazy:
Μαρια Νεφελη καλώς μας ήρθες στην παρεούλα μας , εύχομαι πολλές απώλειες σε κιλά και πόντους:wink1:
Μάριε,
βρήκα δυό βιβλιαράκια -τα είχα πρόχειρα στο γραφείο μου- είναι του 2006 Οκτώβριος και Σεπτέμβριος, είμαι σίγουρη πως έχω κι άλλα , όμως θα έχω χρόνο να ασχοληθώ να ψάξω μετά το Πάσχα. Δεν σε ξεχνώ.
Καλή η ιδέα των διαδικτυακών επαφών μέσω skype αλλά......δεν έχω skype:blush:
Nεφέλη μου, πιστεύω ότι η οποιαδήποτε κίνηση έστω και μέσα σε κατάστημα είναι σαφώς πολύ καλύτερη από το "κάρφωμα" στην καρέκλα του γραφέιου ή στον καναπέ.
Και προπαντός μη σκάτε για τις μικρές απώλειες που οφείλονται σε ατυχείς παρασπονδίες, είπαμε " τα μικρά ρυάκια κάνουν τα μεγάλα ποτάμια". Οπότε συνεχίστε δυναμικά.:bouncy:
19-04-2011, 16:24 #2860
Angek,
ευχαριστούμε για το πρόγραμμα ww της νηστείας.
Μάριε,
ευχαριστούμε για τη γλυκιά συνταγή με πατάτα.
Εγώ ήδη την εκτύπωσα και θα την φτιάξω αμέσως μετά το Πάσχα.:thumbup:
Θυμάμαι πως είχαμε φτιάξει κι ένα τόπικ που δίναμε συμβουλές για το πρόγραμμα των ww αλλά και για συνταγές. Υπάρχει ακόμα αυτό;uzzled:
Αστεράκι μου
εύχομαι σήμερα να έχεις σούπερ ντούπερ νέα από τον ντοτόρε.:smilegrin:
19-04-2011, 21:19 #2861
Originally posted by AMALIA
ΠΩ ΠΩ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΠΙΑ:crazy:
Μαρια Νεφελη καλώς μας ήρθες στην παρεούλα μας , εύχομαι πολλές απώλειες σε κιλά και πόντους:wink1:
Μάριε,
βρήκα δυό βιβλιαράκια -τα είχα πρόχειρα στο γραφείο μου- είναι του 2006 Οκτώβριος και Σεπτέμβριος, είμαι σίγουρη πως έχω κι άλλα , όμως θα έχω χρόνο να ασχοληθώ να ψάξω μετά το Πάσχα. Δεν σε ξεχνώ.
Καλή η ιδέα των διαδικτυακών επαφών μέσω skype αλλά......δεν έχω skype:blush:
Nεφέλη μου, πιστεύω ότι η οποιαδήποτε κίνηση έστω και μέσα σε κατάστημα είναι σαφώς πολύ καλύτερη από το "κάρφωμα" στην καρέκλα του γραφέιου ή στον καναπέ.
Και προπαντός μη σκάτε για τις μικρές απώλειες που οφείλονται σε ατυχείς παρασπονδίες, είπαμε " τα μικρά ρυάκια κάνουν τα μεγάλα ποτάμια". Οπότε συνεχίστε δυναμικά.:bouncy:
Ωραία αμαλία να βρούμε έναν τρόπο να επικοινωνήσουμε έγω έχω απριλιο μάιο ιουνιο 2006 και βρήκα και του αυγούστου στα γερμανικά (ξέρω δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο με το ελληνικό αλλά δίνει μια ιδέα).
είπες οτι δεν έχεις σκάιπ, μην αγχώνεσαι. είναι πολύ απλό.
www.skype.com
απο εκεί πήγαινε κάπου θα λέει download, θα κάνει ςλογαριασμό δωρεάν φυσικά και θα το εγκασταστήσεις στον υπολογιστή σου. είναι κάτι σαν το μσν, και κάνεις φωνητικες κλήσεις με ένα η παραπάνω άτομα ταυτόχρονα φυσικά δωρεάν. υπάρχει και η επιλογή να κάνεις τηλεφωνικές κλήσεις σε κανονικά νούμερα αλλά πληρώνεις συνδρομές κοκ αυτά δεν σε απασχολούν αν θες απλά να μιλάς μέσω νέτ!
οταν εγκαταστήσεις το πρόγραμμα θα σου ζητήσει στην αρχή να κάνεις έλεγχο τον ήχο, τον μικρόφωνο και την κάμερα (αν έχεις, δεν είναι απαραίτητη για τις φωνητικές κλήσεις) και μετά ξεκινάς! στείλε μας το νίκ που θα έχεις βάλει η θα σου στείλουμε εμείς το δικό μας να μας κάνεις άντ. απο ότι ξερω και το αστεράκι θα έχει προφανώς οπότε ήδη μαζευτήκαμε τρείς. ας κάνει και ο p_k να δέσει το γλυκό χεχε.
αλλίως ο μονος τροπος αν δέν έχεις και μσν είναι μέσω τηλεφώνου πάλι αν τα καταφέρεις θα σου στείλω εγώ πριβέ αν είναι.
19-04-2011, 21:25 #2862
Originally posted by AMALIA
Angek,
ευχαριστούμε για το πρόγραμμα ww της νηστείας.
Μάριε,
ευχαριστούμε για τη γλυκιά συνταγή με πατάτα.
Εγώ ήδη την εκτύπωσα και θα την φτιάξω αμέσως μετά το Πάσχα.:thumbup:
Θυμάμαι πως είχαμε φτιάξει κι ένα τόπικ που δίναμε συμβουλές για το πρόγραμμα των ww αλλά και για συνταγές. Υπάρχει ακόμα αυτό;uzzled:
Αστεράκι μου
εύχομαι σήμερα να έχεις σούπερ ντούπερ νέα από τον ντοτόρε.:smilegrin:
και για να βοηθήσω λίγο παραπάνω τον σκοπό όλων εδώ μεσά, θα καρφιτσώσω σκαναρισμένη την πράσινη εβδομάδα διατροφής για να την κατεβάσετε, να την εκτυπώσετε και να γράφετε εκεί τοςυ πόντους σας. έτσι θα νομίζετε ότι θα ακολουθείτε τυπικά το πρόγραμμα. παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία με τα κουτάκια και να πρεπει να γράψεις τι έχεις να φας και τι τρώς. σε συντονίζει.
19-04-2011, 21:45 #2863
20-04-2011, 11:03 #2864
Καλημέρα σας!
Τί κάνετε γουειτγουετσεράκια???
Χθες είχα την καθιερωμένη επίσκεψη στον πρεφέσσορ και τα μαντάτα μάλλον καλά.. Στα ίδια... Βασικά ίσως και λίγο λιγότερα γιατί είναι και τα κοριτσίστικα θεματάκια που αναμένονται σύντομα οπότε... Πάλι καλά. Σήμερα ξεκινά μια νέα διατροφική εβδομάδα! Το καλό είναι ότι την Κυριακή έχω ελεύθερο οπότε δεν θα πιεστώ και πολύ στις επιλογές!
Μάριε οργανωμένο σε βρίσκω! Δεν μας έχεις πει όμως λίγα λόγια για σένα. Ξεκινάει η ανάκριση... :smilegrin:Πόσο είσαι σήμερα, ποιος είναι ο στόχος σου. Για το θέμα του skype έχω να σου πω ότι αρχικά πρέπει να το κατεβάσω διότι κάτι έκανα στο πισι μου και το 'χασα αλλά δεν μπήκα στον κόπο να το επαναφέρω διότι δεν το χρησιμοποιώ και ιδιαίτερα. Επιπλέον είναι πολύ καλή ιδέα αλλά πρέπει να συντονιστεί όλη η ομάδα. Λοιπόν, Νεφέλη, angek, Αμαλίτσα, Π-Κ, Μαρία- Νεφέλη, Μαρία τί λέτε? για πότε θα το κανονίσουμε?
Σε γενικές γραμμές είμαι ιδιαίτερα ήρεμη σήμερα γιατί είναι η τελευταία μέρα δουλειάς και επιπλέον γιατί θα πάω σπίτι μου! Ένα μικρό διάστημα αποχής απόλα θα μου έκανε πολύ καλό!
Αυτά απο μένα!! Περιμένω νέα σας!
Φιλιά πολλά!:starhit:
20-04-2011, 12:02 #2865
καλημέρα μας!
ούτε κι εγώ έχω Skype αλλά είναι πολύ εύκολο να το κατεβάσουμε και να πραγματοποιήσουμε μία διαδικτυακή συνάντηση! το βρίσκω πολύ καλή ιδέα. εγώ είμαι μέσα... με βολεύει περισσότερο αν όχι αύριο, από Δευτέρα...
κατά τα άλλα, χθες πήγα περπάτημα 1 1/2 ώρα και κατανάλωσα περισσότερους υδατάνθρακες λόγω του ότι βγήκαν οι πρώτες φουρνιές ζυμωτών που μου αρέσουν πάρα πολύ. Ήμουν μέσα στο όριο των πόντων μου κι αυτό είναι θετικό. συνεχίζουμε!
Μπορεί κάποιος να μου γράψει πως με αγαπάει;
11-07-2025, 03:05 in Με καφέ και συμπάθεια....