WEIGHT WATCHERS - Page 192
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 192 of 301 FirstFirst ... 92142182190191192193194202242292 ... LastLast
Results 2,866 to 2,880 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Originally posted by asteraki
    Καλημέρα σας!
    Τί κάνετε γουειτγουετσεράκια???
    Χθες είχα την καθιερωμένη επίσκεψη στον πρεφέσσορ και τα μαντάτα μάλλον καλά.. Στα ίδια... Βασικά ίσως και λίγο λιγότερα γιατί είναι και τα κοριτσίστικα θεματάκια που αναμένονται σύντομα οπότε... Πάλι καλά. Σήμερα ξεκινά μια νέα διατροφική εβδομάδα! Το καλό είναι ότι την Κυριακή έχω ελεύθερο οπότε δεν θα πιεστώ και πολύ στις επιλογές!
    Μάριε οργανωμένο σε βρίσκω! Δεν μας έχεις πει όμως λίγα λόγια για σένα. Ξεκινάει η ανάκριση... :smilegrin:Πόσο είσαι σήμερα, ποιος είναι ο στόχος σου. Για το θέμα του skype έχω να σου πω ότι αρχικά πρέπει να το κατεβάσω διότι κάτι έκανα στο πισι μου και το 'χασα αλλά δεν μπήκα στον κόπο να το επαναφέρω διότι δεν το χρησιμοποιώ και ιδιαίτερα. Επιπλέον είναι πολύ καλή ιδέα αλλά πρέπει να συντονιστεί όλη η ομάδα. Λοιπόν, Νεφέλη, angek, Αμαλίτσα, Π-Κ, Μαρία- Νεφέλη, Μαρία τί λέτε? για πότε θα το κανονίσουμε?
    Σε γενικές γραμμές είμαι ιδιαίτερα ήρεμη σήμερα γιατί είναι η τελευταία μέρα δουλειάς και επιπλέον γιατί θα πάω σπίτι μου! Ένα μικρό διάστημα αποχής απόλα θα μου έκανε πολύ καλό!
    Αυτά απο μένα!! Περιμένω νέα σας!
    Φιλιά πολλά!:starhit:

καλημέρα! τι καλημέρα δηλαδή πρίν μισή ώρα ξύπνησα και πήγα κατευθείαν στο μεσημεριανό μου!

50 γρμ ασπρο ψωμι, 2π
    50 γρμ ζαμπον λάιτ με ελάχιστα λιπαρά, 1π
    30 γρμ φέτα, 2π
    (τα έκανα τόστ)
    μια μερίδα λαχανικά μαρούλι, 0π , μαζί με λίγη βινεγκρέτ (μια μερίδα) , 2π (η βινεγκρέτ ειναι μια υπέροχη σάλτσα φτιάχνεται πολύ εύκολα υπόθεση δυο λεπτών είναι και κάνει την σαλάτα πεντανοστιμη, μόνο με 2 κγ λάδι!).

εγώ που λές είμαι ιδιαίτερη περίπτωση. έχω ύψος 1,85, το ιδεώδες βάρος μου ειναι 90 - 100 κιλά, οχι 80 - 90 οπως θα περιμενε κανείς με τα +- 5 απο το ύψος, γιατί ειμαι και λίγο μεγαλόσωμος.
    πήγα στον παθολόγο μου μου έκανε λιπομέτρηση και κάτι εξετάσεις και μου ειπε οτι έχω ανεπτυγμένο μυικό σύστημα, ακόμα πιο πολύ απο τον μέσο άνδρα του ύψους μου οποτε οι δείκτες αλλάζουνε. το συζήτησα μαζί του και μου ειπε να προσθέσω στον βασικό κορμό άλλους 4 - 5 πόντους στην διατροφή μου (ένας πόντος ειναι πάνω κάτω 60 θερμίδες)για να μπορώ να λειτουργήσω (αλλίως θα τρώω πολύ λίγο και δεν θα μπορώ να σηκωθώ απο το κρεββάτι χαχα, κάτι που το έχω κάνει πιο παλιά και όλη την ώρα σχεδόν κοιμόμουνα).
    συνεπώς τώρα που είμαι 107 κιλά δεν μου φαίνεται και πολύ, καταλαβαίνεις. ο στόχος μου είναι να φτάσω τα 100 σε πρώτη φάση και μετά βλέπω. (ήδη ήμουνα 113 και έχασα αρκετά απο τότε που ξεκίνησα το πρόγραμμα, πέφτουνε οι φόρμες, έρχονται μεγάλες οι μπλούζες κοκ) .θα αποταμιεύω κι άλλους δύο τρείς αν είναι για να πέσω λίγο ακόμα. Αν και σκοπεύω στα 100 να σταματήσω και να συνεχίσω κανονικά στο τζίμ , η γυμναστική είναι μέρος της ζωής μου. όπως προείπα ειναι προτιμότερο να είμαστε στο ανώτατο ιδεώδες βάρος και να γυμναζόμαστε παρά να χάνουμε και τα ιδεώδη μυικά κιλά και μετά ο μεταβολισμός να διαλύεται και να μην κάνουμε καθόλου καύσεις, με αποτέλεσμα να τρώμε λίγο μετά και να βάζουμε κατευθείαν λίπος.
    σε ζάλισα ε;
    έχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα αλλα το ww πιστεύω ειναι το πιο οργανωτικό απο όλα και το συνδυάζεις στην καθημερινότητα σου άψογα, απο απλη νοικοκυρούλα να είσαι μέχρι φανατικός στο τζίμ!
    πως να στο πω, ειδικά αυτές οι συνταγές με τις πατάτες που έχουνε ελάχιστους ποντους με έχουνε σώσει. χορταστικότατες, απολαυστικές, και φουλ ενέργεια!

τι άλλο για μένα 27 χρονών είμαι (ίσως ο μικρότερος εδώ μέσα) και μένω στην αθήνα. καταγωγή απο τρίκαλα αλλά σπουδάσα αθήνα και αποφάσισα να παραμείνω.
    το ww το παρακολουθούσα πριν πέντε χρόνια περίπου σαν φοιτητής (τότε ήμουνα 120 κιλά) και είχα φτάσει τα 102. η υπεύθυνη το είχε καταλάβει οτι είμαι περίπτωση χεχε και μου έλεγε εσύ δεν πρέπει να χάσεις άλλο (ε ναι φαινόμουνα λές και είμαι 90). αλλά μετά τα σταμάτησα , βλακεία μου, θα μπορούσα να το συνεχίσω κι άλλο, στράφηκα στην σχολή και στο διάβασμα και τα παράτησα όλα με αποτέλεσμα μετά απο μισό χρόνο να ξαναμπούνε άλλα δέκα κιλά. πριν απο τρείς μήνες περίπου το ξαναπήρα απόφαση και το ξαναξεκίνησα, και είχε θεαματικά αποτελέσματα.
    συνεχίζω μέχρι να φτάσω στα 100 όπως σου είπα και μετά βλέπω. μπορεί να πλακωθώ στα βάρη για να σφίξω χεχε.

αυτά για μένα!

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μένα μάλλον ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    τώρα μόλις χαλάρωσα λιγουλάκι και τρώω το μεσημεριανό μου
    ριζοσαλάτα (10 κσ ρύζι καστανό =5 πόντους +σως με 1κγλ ταχίνι, μπαλσάμικο, λεμονάκι λίγη μουσταρδίτσα =1πόντο)
    από λαχανικά έβαλα τριμμένο καρότο, πιπεριά πράσινη και κόκκινη, ρόκα, άνηθο.
    Είμαι σίγουρη ότι σας φαίνεται πολύ περίεργο το παραπάνω κατασκεύασμα αλλά είναι όντως νόστιμο και το κυριότερο πολύ θρεπτικό με πάρα πολλές βιταμίνες

Στις συναντήσεις μας τις διαδικτυακές εννοώ θα μπορώ να συμμετέχω κι εγώ μετά την πρωτομαγιά.

Μάριε ,
    είσαι σχετικά κοντά στον στόχο σου μπράβο σου καλή συνέχεια.

Αστεράκι,
    μη σκας , μόλις σε αποχαιρετήσει η "κυρία ακατανόμαστη" θα πάρει μαζί της και κανά κιλό:smirk:

Για μένα αύριο είναι η τελευταία μέρα δουλειάς και επιστρέφω στις 2 του Μάη.
    Επιτέλους να ξεκουραστώ και λιγουλάκι, ήταν δύσκολος αυτός ο χειμώνας.

Σε περίπτωση που δεν προλάβω να μπω αύριο, εύχομαι σε όλους σας
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    έχω καλά νέα, μπήκα στον πειρασμό και ζυγίστηκα σήμερα αν κι η μέρα ζυγίσματος είναι το Σάββατο. Το Σάββατο όμως θα είμαι μακρυά από την αγαπημένη μου ζυγαριά:P οπότε έκλεψα δυό μέρες. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, έχασα 500γρ και έχω συμπληρώσει συνολική απώλεια σε 29 μέρες 4 κιλά.
    Καλά είναι , μακάρι να συνεχίσω έτσι.

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα, θα τα πούμε την πρωτομαγιά φιλαράκια μου,
    Συνεχίστε την προσπάθεια,
    Καλή Ανάσταση σε όλους:starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Καλή Ανάσταση Αμαλία... Εγώ για σήμερα θα είμαι σπίτι, αύριο φεύγουμε κι εμείς για το χωριό... Οπότε στις όσες ώρες μου απομένουν θα σας παρακολουθώ! :duh:

Senior Member
    καλημέρα σας! όλοι καλά είμαστε βλέπω και προχωράμε!

Μάριε ίδια ηλικία έχουμε. Αυτό με το γυμναστήριο σ'εμένα δεν το καταλαβαίνω... μία θέλω όλη μέρα να γυμνάζομαι και μου ανεβάζει την ψυχολογία και μία με πιάνει ασφυξία εκεί μέσα και θέλω αέρα!
    αποφάσισα να μην ανανεώσω την συνδρομή πριν απο 2 μήνες που πήγα για 1 1/2 μήνα και να συνεχίσω με το περπάτημα που το λατρεύω, με χαλαρώνει και αλλάζω εικόνες και παραστάσεις.

Αμαλία μου καλό πάσχα και καλή πρωτομαγιά! όσο για την ρυζοσαλάτα σου... Βάλε φαντασία!!!

Μαρία καλές γιορτές και σ'εσένα και καλή κυριακή στο χωριό!

αστεράκι λαμπερό που κρύφτηκες; Δεύρο έξω!

angek, p_k που είστε;;

maria-nefeli ; τριγυρνάς στον βυθό του τικερακίου σου;

Kαλησπέρα σε όλους και ολες!!!!Nefeli μου δεν χάθηκα εδω είμαι
    αλλά λόγω των ημερών έχω πολλή δουλειά (έχει σχέση με τουρισμό)
    και στην τρέχω (κυριολεκτικά) και δεν φτάνω(μεταφορικά). ʼσε που
    το p.c μου μου κάνει κορδελάκια τώρα τελευταία και ανήγει μόνο
    όποτε θέλει αυτό.
    Τη διατροφή μου την προσέχω, δεν ξεφεύγω από τους πόντους καμμιά
    φορά παίρνω και λιγότερους γιατι λόγω δουλειάς δεν έχω πολύ χρόνο
    να φάω με την ησυχία μου σαν άνθρωπος. Το πρόγραμμα το νηστήσιμο
    των ww που σας είχα αναρτήσει για να πω την αλήθεια δεν το ακολουθώ
    κατά γράμμα, αλλά δεν ξεφεύγω και πάρα πολύ.
    Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και η Αάσταση να σας φέρει ότι ποθείτε.
    Θα τα πούμε απο Δευτέρα -Τρίτη και όπως καταλαβαίνετε λόγω εργασίας
    δεν θα μπορέσω να κάνω Πασχαλιατικες διακοπές!!!!

Junior Member
    Γεια σας!!! Ελπιζω να εισαστε όλοι καλα και δυνατοι!

Νεφελη οχι δεν κολυμπαω (ειδικα με τετοιο καιρο) αλλα τρεχω και δεν φτανω

Η χθεσινή μερα πήγε καλυτερα απο την σημερινη....Σήμερα τα εκανα ολιγον τι χαλια θα έλεγα!! Μα τι να κανω...ποσο να αντισταθω στα κουλουρακια-μπακλαβαδακια-τσουρεκια και μαλιστα που ειναι και χειροποίητα;;;;; Ποσο;;; Τεσπα! Δεν πειραζει-ευτυχως δεν επεσα με τα μουτρα και εφαγα απο 1 κομματι απο το καθενα (παλι καλα!).

Αμαλία, η ρυζοσαλατα σου πολυ καλη μου ακουγεται! Πολυ πιθανο να την δοκιμασω την αλλη εβδομαδα-θα πω στην διαιτολογο να μου την συμπεριλαβει σε ενα μεσημεριανο! Μπραβο και για την απωλεια των 500γρ! :thumbup:

Ευχομαι σε όλους σας Καλο Πασχα και Καλη Ανάσταση!!! Υγεια σε εσας και στις οικογενειές σας!

Ραντεβού απο Τρίτη

Senior Member
    Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα. Τα λέμε ή Δευτέρα ή Τρίτη του Πάσχα! Καλά να περάσετε!

Senior Member
    Ολα καλά και δυνατά!
    Εγώ προσωπικά είμαι άθρησκος και δεν γιορτάζω κάτι ιδιαίτερο...
    Δεν κάνω νηστεία, συνεχίζω κανονικά το διαιτολόγιο μου.

τι έφαγα για βραδυνό;

1 μερίδα φασόλια, 6π
    100 γρμ μαύρο ψωμί, 4π
    1 μερίδα λαχανικά, 0π
    1 ww dressing βινεγκρέτ, 1/2 μερίδα, 1π
    60 γρμ τυρί φέτα μίλνερ λάιτ, 3π

και σε λίγο θα φάω κι ένα φρούτο. κατά προτίμηση φράουλες

παρ' όλο που δεν γιορτάζω, θά κάνω ένα πασχαλινό δώρο στον εαυτό μου. θα παραγγείλω το νέο πρόγραμμα των ww pointplus at Home Kit, tin deluxe edition, έχει μέσα αρκετά πραγματάκια.
    εδώ το λίνκ
    http://www.weightwatchers.com/Templa...pageid=1036091

βασικά στο κλασσικό πρόγραμμα points ένας πόντος ειναι περίπου 50 με 60 θερμίδες, και υπολογίζεται με βάση τις θερμίδες, τα λιπαρά, και τις φυτικές ίνες που έχει ένα προιόν.
    Έτσι ξεκίνησε και έτσι ήτανε μέχρι πολύ πρόσφατα και παρόλο που το διορθώνανε κάθε χρόνο ο πυρήνας παρέμενε ο ίδιος.
    Στο νέο πρόγραμμα ο κάθες πόντος είναι περίπου 30 θερμίδες και υπολογίζεται με διαφορετικό τρόπο. δηλαδή τις θερμίδες τις χωρίζουνε σε θερμίδες απο πρωτείνες και θερμίδες απο υδατάνθρακες. έτσι, ένα προιόν που έχει πρωτεινή πολύ έχει λιγότερους pointplus απο ένα προιόν που έχει περισσότερους υδατάνθρακες, παρόλο που 1 γρμ πρωτείνης έχει την ίδια ενεργειακή αξία με ένα γρμ υδατάνθρακα, για τον απλούστατο λόγο οτι ο οργανισμος σπαταλάει πολύ περισσότερη ενέργεια για να μεταβολίσει ένα γρμ πρωτείνης απο ότι ένα γρμ υδατάνθρακα.
    Υπάρχει ειδικη κατηγορία φαγητών που λέγονται powerfoods, που είναι φουλ σε πρωτεινή και σε φυτικές ίνες (καλά αυτές υπήρχανε και πιο πριν, αλλά τωρα τις ενισχύουνε κι άλλο) που ουσιαστικά έχουνε λιγότερους pointplus.

Το πακέτο κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ, θεωρώ οτι αξίζει τον κόπο. Δεν θα το έπαιρνα γιατί και το κλασσικό flexipoints είναι αρκετά καλό απλά αυτήν την φορά έχουνε κάνει αρκετές αλλαγές και θεωρώ οτι αξίζει τον κόπο. Κι αν με το κλασσικό πρόγραμμα έχουνε αποτελέσματα τότε πόσο μάλλον με το εξελιγμένο.
    έχει μέσα και ειδικό κομπιουτεράκι να υπολογίζεις τους πόντους για κάθε τροφή με βάση την περιεκτικότητα του σε όλα τα συστατικά (πρωτείνη, υδατάνθρακα, λίπος, ίνες) και όχι μονο με βάση θερμίδες, λίπος, ίνες όπως στο κλασσικό πίνανα που μας δίνανε στις συναντήσεις. και εχει και ειδικό κομπιουτεράκι που υπολογίζει τους πόντους της άσκησης (το αντίστοιχο με το κίτρινο πίνακα που μας δίνανε στις συναντήσεις).

οπότε είναι αρκετά εύκολο παρόλο που δεν θα έχει κατάλογο στα ελληνικά να υπολογίζεις τους πόντους που τρώς απο τις συσκευασίες των τροφών. Επίσης τώρα όλα τα φρούτα έχουνε ο πόντους (με σταθερή εξαίρεση το αβοκάντο, που είναι γεμάτο σε λιπαρά), και δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσα θα φάς την ημέρα. κάτι τέτοιο νομίζω η μπορείς να κάνεις ένα ειδικό σπέσιαλ γεύμα με μπόλικα φρούτα με ελαχιστότατους πόντους κάτι τέτοιο.

αυτά είναι απο τα λίγα που ξέρω, όταν θα το παραλάβω θα σας πω κι άλλα.

Αν το θεωρήσω δύσκολο θα επιστρέψω στο κλασσικό πρόγραμμα που όλοι ήδη ξέρουμε.

αυτά απο μένα!

υγ αμαλία όταν βάλεις σκάιπ στείλε σε μνμ το νίκ σου να σε κάνω άντ

Senior Member
    Γεια σας!
    Στα πολύ γρήγορα, είμαι στο πατρικό, περνάω σούπερ, είμαι απαράδεκτη που δεν μπήκα να ευχηθώ πριν φύγω και γιαυτό το κάνω τώρα στην ώρα που απομένει για να παμε επιτάφιο! Λοιπόν, σας εύχομαι καλή Ανάσταση να είμαστε όλοι υγιείς χαρούμενοι και ευτυχισμένοι! Φεύγω τώρα γιατί τρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εχω να προλάβω να κάνω μπάνιο και να ετοιμαστώ! Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin:

Senior Member
    Να υποθέσω ότι τώρα όλοι κάνετε τις νηστείες σας και τις προετοιμασίες σας για την εκκλησία;

εγώ συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα μου!

αγγουροσαλάτα, 0π
    1 κγ λάδι, 1π
    αλάτι, ρίγανη

πατάτες μέχρι να ικανοποιηθώ, 2π (καλά οκ γύρω στην μία πατάτα πάνω απο την κανονική δόση)
    2 κγ βούτυρο λάιτ για σοτάρισμα, 1π
    με το κρεμμύδι, σκόρδο, 0π (κι άλλα μπαχαρικά)
    τηγάνισα τις πατάτες για δύο τρία λεπτά.

100 γρμ μαύρο ψωμί σίκαλης, 4π

1 γιαούρτι με φρούτα, 0% , 1π

1 πορτοκάλι, 0π

συνολικά: 9π μαζί με τα φρούτα και τα λαχανικά!

ελπίζω οι υπόλοιποι να μην το παρακάνετε με τα πασχαλινά εδέσματα! :Ρ

Πολλές ευχές σε όλους και Χρόνια Πολλά!!!!!!!
    λοιπόν όσο φάγαμε, φάγαμε και όσο ήπιαμε,ήπιαμε!!!!
    τέρμα οι δικαιολογίες "Πάσχα ήταν" και όλα τα σχετικά!!!
    να δούμε και αύριο (και όχι σήμερα λόγω γιορτής)το πρωί
    τι θα δείξει η ζυγαριά!!!!
    Για να μην έχει κίνηση το φόρουμ σημαίνει ότι ακόμα το
    γλεντάτε!!! άντε με το καλό να "επαναπατριστείτε" και
    να συνεχίσουμε τις συνομιλίες μας.

Senior Member
    Originally posted by angek
    Πολλές ευχές σε όλους και Χρόνια Πολλά!!!!!!!
    λοιπόν όσο φάγαμε, φάγαμε και όσο ήπιαμε,ήπιαμε!!!!
    τέρμα οι δικαιολογίες "Πάσχα ήταν" και όλα τα σχετικά!!!
    να δούμε και αύριο (και όχι σήμερα λόγω γιορτής)το πρωί
    τι θα δείξει η ζυγαριά!!!!
    Για να μην έχει κίνηση το φόρουμ σημαίνει ότι ακόμα το
    γλεντάτε!!! άντε με το καλό να "επαναπατριστείτε" και
    να συνεχίσουμε τις συνομιλίες μας.
    Μπα εγώ εδώ σταθερά, δεν πήγα πουθενά :ρΡρΡρΡρΡρΡρΡρΡρΡ

αν έτρωγες σωστά όλες τις υπόλοιπες μέρες δεν νομίζω οτι μία μέρα θα χαλάσει τον μεταβολισμό σου. ούτε θα βάλεις κιλά. πρέπει να περάσουνε δυο βδομάδες χωρίς σωστή διατροφή και χωρίς γυμναστική για να πάρεις. Μην τρελλαίνεσαι με το ζύγισμα!

βραδυνό
    150 μαύρο ψωμί σίκαλης, 6π
    2κγ βούτυρο λάιτ, 1π
    2 ΚΣ τριμμένο κεφαλοτύρι, 3π

(όλο αυτά στα μικροκύματα με λιωμένο το τυρί και το βούτυρο ήτανε οτι πρέπει)

ντομάτα, 0π, με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
    καρύδια, 10γρ, 2π, (συν μια μερίδα φρούτου)
    2κγ μέλι, 1π

συνολικά 13π

και έχω αποταμιεύσει και 2 όλη μέρα.

άντε να δούμε!

περιμένω σε U2U τους λογαριασμούς των σκάιπ σας για να τα πούμε ονλάιν!

Senior Member
    Καλημέρα!
    Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία και επίτευξη των στόχων μας! Το φως της Ανάστασης ας φωτίζει τη ζωή μας για πάντα.
    Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα, για πολλούς λόγους.
    Πρώτα απ' όλα, ένα προβληματάκι που είχα με το στομάχι αρχίζει να μην υφίσταται πλέον και όλα πάνε καλά.
    Δεύτερον, πέρασα αλώβητος από τη δοκιμασία των πασχαλινών εδεσμάτων. Το αποτέλεσμα φάνηκε σήμερα στη ζυγαριά, καθώς έδειξε 94,3 κιλά (από 95,2 που ήμουνα την προηγούμενη Πέμπτη). Ξέχασα να πω ότι θα ζυγίζομαι πλέον κάθε Πέμπτη.
    ʼρα καλά τα πήγαμε και προχωράμε κανονικά.
    Εύχομαι και εσείς να έχετε αντίστοιχα χαρούμενα πράγματα να διηγηθείτε!
    Θα τα πούμε αργότερα!
    Καλή επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας!

Senior Member
    Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια σας πολλά!
    Εγώ ξέφυγα αυτές τις μέρες όμως από αύριο θα ξαναμπώ στην ρουτίνα της διατροφής μου! Ο Μάης θα με βρει με αρκετό τρέξιμο όσον αφορά την υγεία μου... Αν δεν αποδειχτεί ότι είναι εγκυμοσύνη (που τέτοιο θαύμα) η 3μηνη και πάνω καθυστέρηση μου τότε αρχίζει το ψάξιμο για εμμηνόπαυση! Αρχικά έκλεισα ραντεβού με το μικροβιολογικό του νοσοκομείου να κάνω αιματολογικές εξετάσεις στις αρχές του Μαίου και βλέπουμε τι θα έχει η συνέχεια!