WEIGHT WATCHERS - Page 193
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 193 of 301 FirstFirst ... 93143183191192193194195203243293 ... LastLast
Results 2,881 to 2,895 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Junior Member
    Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα σε όλους!! Ευχομαι να περασατε ωραια αυτες τις ημερες!

Εγω και ωραια περασα αλλα -κυριως- δεν ανεβηκε γραμμαριο η ζυγαρια! Ευτυχως δηλαδή γιατι ολο και κατι κουλουρακια και τσουρεκια και και και εφαγα αλλα ολα καλα!!! :bouncy::roll::bouncy:
    Συνεχιζω κανονικα και δυνατα πλεον.

Μαρια. ευχομαι να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σου

Καλη συνεχεια σε ολους!

Senior Member
    test

Senior Member
    Tι έγινε εδώ;Ανασυντάχτηκε κι εμπλουτίστηκε η ομάδα WW?
    Νέες πολλά υποσχόμενες αφίξεις και σημαντικές επάνοδοι,πέρα από τις σταθερές μας φυσικά αξίες!
    Αμαλάκι μου,καλώς σε βρίσκουμε και πάλι!Ελπίζω ο χρόνος που μεσολάβησε να ήταν γλυκός μαζί σου!Τι νέα,μανάρι;
    Καλώς μας ήρθατε οι καινούριοι,καλή δύναμη σε όλους και καλά αποτελέσματα!Πάμε δυνατά,τώρα που γυρίζει,
    που λέει κι η Λούλου μου!Παρεμπιπτόντως να μου την προσέχετε σαν τα μάτια σας!Φιλάκιααααα

Γεια σας σε όλους!!!!!! το πρωί δεν προλάβαινα να μπω στο φόρουμ
    έπρεπε να φύγω για εργασία. Απλά θέλω να σας πω ότι μολονότι δεν
    στερήθηκα από τίποτα πασχαλινό- αρνι, μαγειρίτσα, αυγα, τυρί, κρασι
    και τσίπουρο πριν το φαγητό για απεριτίφ, κουλουράκια, τσουρέκι και
    χθές γλυκό (γιόρταζε ο καλός μου) όχι μόνο δεν ανέβηκε η ζυγαριά, αλλά
    έδειξε και 300 γρ. λιγότερο!!!!!! οπότε είμαστε στα 84 κ. ακριβώς.
    καλά άμα δείξει το 7 μπροστά, έστω και 79,9 θα κάνω πάρτυ και θα σας
    καλέσω όλους......

Senior Member
    Μια γλυκιά καλησπέρα κι απο μένα!

ʼντε πίσω όλοι στην καθημερινότητα τώρα και φυσικά στην προσπάθεια.

απογευματινό
    1 μήλο, 0π
    1 μερίδα φράουλες, 0π
    1 γιαούρτι 2%, 2π
    1 μικρό κουλουρι θεσσαλονίκης, 2π

για το βράδυ μου μείνανε πολύ λίγοι πόντοι, πάλι θα το ρίξω στις πατάτες μου φαίνεται που έχουεν ελάχιστους πόντους και είναι χορταστικότατες!

Senior Member
    Μια γλυκιά καλημέρα απο μένα!

ποστάρω μια δεύτερη συνταγή για γλυκό απο πατάτα απο το βιβλίο Νοστιμια και Γεύση απο Πατάτα

Γλυκό με μήλα & Πατάτες

Προετοιμασία: 15 λεπτά
    Μαγείρεμα: 20 λεπτά
    Υλικά: για 6 ατόμα
    4 1/2 πόντοι ανά μερίδα

ΥΛΙΚʼ:
    10 μικρές πατάτες
    15 δαμάσκηνα ξερά
    20 γρμ σταφίδες ξηρές
    2 αυγά
    1 ΚΣ μαργαρίνη
    1/2 λίτρο γάλα αποβουτυρωμένο
    6 κομμάτια σκούρα ζάχαρη
    1 βανίλια
    2 κγ αλεύρι
    30 γρμ μπισκότα
    Ξέσμα πορτοκαλιού
    μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο

Βάζουμε τα δαμάσκηνα και τις σταφίδες μέσα σε χλιαρό νερό, για να διογκωθούν. Πλένουμε καλά και βράζουμε τις πατάτες. Αφού βράσουν καλά τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε απο τον μύλο του πουρέ.
    Προσθέτουμε στον πουρέ που έχουμε φτιάξει, την μαργαρίνη, το αλεύρι και την ζάχαρη την οποία έχουμε λιώσει σε 10 κουταλιές νερό.
    Δουλεύουμε το μείγμα αυτό μέχρι να γίνει πολύ πυκνό και να μας είναι δύσκολο να το ανακατέψουμε.

Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε για όλη την νύκτα.

την επόμενη μέρα, βράζουμε για λίγο το γάλα με την βανίλια. Το προσθέτουμε στον πουρέ που έχουμε ετοιμάσει απο χθες. Προσθέτουμε επίσης τα μπισκότα, το ξύσμα πορτοκαλιού, το μοσχοκάρυδο και το γαρύφαλλο. Ανακατεύουμε και στην συνέχεια προσθέτουμε τα δαμάσκηνα, τις σταφίδες και τα αυγά χτυπημένα καλά.

ανακατεύουμε το μείγμα καλά και το βάζουμε σε μια φόρμα.
    Ψήνουμε για μισή ώρα στους 150 βαθμούς.
    Σβήνουμε τον φούρνο όταν δούμε και πιάνει μια χρυσή κρούστα.

ʼντε να γίνει πιο γλυκιά η καλημέρα!

Senior Member
    Καλημέρα Μάριε, η συνταγή που δίνεις μάλλον πρέπει να είναι και πλήρες πρωϊνό! Και ψωμί και φρούτο και γάλα και πρωτείνη που περιέχει.... για τέτοιο μου κάνει! :spin: Αλλά μάλλον για μένα που κάνω το παλιό πρόγραμμα οι 2 μερίδες ψωμί που δικαιούμαι στην ημέρα βρίσκονται στην συνταγή σου! :crazy:

Senior Member
    Καλημερούδια σας!
    Χρόνια πολλά καταρχάς και μας εύχομαι τα καλύτερα! Υγεία ευτυχία χαμόγελο και καλοτυχία!
    Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά!
    Εγω επέστρεψα την Δευτέρα μετά απο ένα 4ήμερο "διακοπών". Πέρασα καλά, δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα αλλά μου αρκεί που είδα τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Απο κιλά ούτε που ξέρω τί γίνεται και δεν έχω ανέβει ζυγαριά ακόμη. Μπορεί αν μην έφαγα τα γνωστά του Πάσχα αλλά σίγουρα τίμησα όοοοοολα τα υπόλοιπα που είχε το τραπέζι. Τώρα ξανά απο την αρχή...!
    Είμαι στο τρέξιμο αυτές τις μέρες διότι η γκαντεμιά με κυνηγάει απο πίσω ακόμη και τις άγιες μέρες! Μου έκλεψαν το πορτοφόλι 5 λεπτά πριν ξεκινήσει το τρένο για την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη... Έπειτα ακολουθεί η απίστευτη γραφειοκρατία και ήρθε και έδεσε το γλυκό. Δεν φτάνουν όλα αυτά, έχω και deadline για να παραδώσω ένα project μέχρι αύριο και έχω τρελαθεί. ʼτιμη ζωή...... :flaming::flaming:
    Πιστεύω ότι απο αύριο τα πράγματα θα ηρεμήσουν λιγάκι και θα βρω τους κανονικούς μου ρυθμούς. Ελπίζω να βρω το κουράγιο να ανέβω στη ζυγαριά γιατί δεν με βλέπω καλά!
    Σας φιλώ γλυκά προς το παρόν και θα τα πούμε σύντομα! :love::love::love:

Senior Member
    asteraki το θέμα είναι η απίστευτη γραφειοκρατία και το τρέξιμο που έχεις για όσα περιείχε το πορτοφόλι (αν βέβαια υπήρχαν μέσα αστ. ταυτότητα, κάρτες). Όπως και να'χει μπροστά στην υγεία όλα τ'άλλα είναι πταίσματα. Μην αγχώνεσαι βρε συ για την ζυγαριά... Πάσχα ήταν απολαύσαμε όλα τα εδέσματα κι όλα καλά! Δεν είμαστε καταδικασμένοι τέτοιες μέρες να απέχουμε απ'όλα! Φάγαμε, το 'φχαριστηθήκαμε, ανεβάσαμε το ζάκχαρο, τα τριγλυκερίδια μια χαρά πάρτυ έκαναν... τώρα όμως, η ντισκομπάλα μέσα και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! :spin:

Senior Member
    Καλησπέρα σας! βλέπω είμαστε όλοι ανανεωμένοι με φορτισμένες μπαταρίες και καλή διάθεση! αν εξαιρέσουμε τις μικρογκαντεμιές (βλ. αστεράκι κλοπή πορτοφολιού) έχουμε την υγεία μας και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

χρόνια πολλά σε όλους! μετά την ανοιξιάτικη αναγέννηση (ανάσταση) της ψυχής και του σώματος μας πάμε στις καυτές ξάπλες στην παραλία κάτω από τον ζεστό ήλιο του καλοκαιριού!

ελπίζω από βδομάδας να βρεθούμε όλοι.

Λιάκι μου καλό κι αγαπημένο και προστατευτικό, μου λείπεις πολύ!

Καλησπέρα!!!!! τι γίνεται; που είσαστε όλοι; πως πάει η
    ομάδα; επανήλθατε στις διατροφικά 'σωστές' συνήθειες
    ή ακόμα βρισκόσαστε σε μεταπασχαλινές αμαρτίες;
    Μετά απο 2-3 μέρες το Πάσχα με την απαραίτητη κρεοφαγία
    και όχι μόνο, κάτι με έχει πιάσει και δεν θέλω να δω κρέας
    ούτε σε φωτογραφία!!! Τρίτη, Τετάρτη και σήμερα Πέμπτη
    το μεσημεριανό μου είχε αποκλειστικά ψάρι (τσιπούρα) στα
    κάρβουνα (παίρνει και ώρα να τη φας σιγά-σιγά- τα κόκκαλα
    βλέπετε....)και νομίζεις ότι έχεις φάει τεράστιο ψάρι. Έτσι
    δημιουργείται η αίσθηση του κορεσμού και της πληρότητας
    του γεύματος, μαζί με μια τεράστια σαλάτα ή χόρτα. Και όταν
    το δεύμα γίνεται δίπλα στη θάλασσα (στην κυριολεξία) είναι
    άπαιχτο!!!! Το βραδυνό μου είναι ή τοστ τυρί -γαλοπούλα, ή
    κορνφλέικς-γάλα όπως και το πρωί. Για εμφανιστείτε όλοι please
    να επικοινωνούμε, είπαμε χρειαζόμαστε ο ένας τη βοήθεια και τη
    συμπαράσταση του άλλου.

Senior Member
    Originally posted by angek
    Καλησπέρα!!!!! τι γίνεται; που είσαστε όλοι; πως πάει η
    ομάδα; επανήλθατε στις διατροφικά 'σωστές' συνήθειες
    ή ακόμα βρισκόσαστε σε μεταπασχαλινές αμαρτίες;
    Μετά απο 2-3 μέρες το Πάσχα με την απαραίτητη κρεοφαγία
    και όχι μόνο, κάτι με έχει πιάσει και δεν θέλω να δω κρέας
    ούτε σε φωτογραφία!!! Τρίτη, Τετάρτη και σήμερα Πέμπτη
    το μεσημεριανό μου είχε αποκλειστικά ψάρι (τσιπούρα) στα
    κάρβουνα (παίρνει και ώρα να τη φας σιγά-σιγά- τα κόκκαλα
    βλέπετε....)και νομίζεις ότι έχεις φάει τεράστιο ψάρι. Έτσι
    δημιουργείται η αίσθηση του κορεσμού και της πληρότητας
    του γεύματος, μαζί με μια τεράστια σαλάτα ή χόρτα. Και όταν
    το δεύμα γίνεται δίπλα στη θάλασσα (στην κυριολεξία) είναι
    άπαιχτο!!!! Το βραδυνό μου είναι ή τοστ τυρί -γαλοπούλα, ή
    κορνφλέικς-γάλα όπως και το πρωί. Για εμφανιστείτε όλοι please
    να επικοινωνούμε, είπαμε χρειαζόμαστε ο ένας τη βοήθεια και τη
    συμπαράσταση του άλλου.

Εγώ απο την αρχή έχω προτείνει το skype και online διαδικτυακές συναντήσεις. Περιμένω σε U2U τα νίκς σας για να σας κάνω άντ. Αν θέλετε να σας στείλω εγώ, δεν έχει σημασία. Σήμερα σε καμία ώρα θα επικοινωνήσω με την κοπέλα απο τα weight watchers στην Αγγλία να μου στείλει το νέο πακετάκι, το ProPoints. ʼντε οταν μου έρθει θα σας το αναλύσω να δούμε τι έχει αλλάξει.

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Καλημέρα Μάριε, η συνταγή που δίνεις μάλλον πρέπει να είναι και πλήρες πρωϊνό! Και ψωμί και φρούτο και γάλα και πρωτείνη που περιέχει.... για τέτοιο μου κάνει! :spin: Αλλά μάλλον για μένα που κάνω το παλιό πρόγραμμα οι 2 μερίδες ψωμί που δικαιούμαι στην ημέρα βρίσκονται στην συνταγή σου! :crazy:
    Εμ γιατί βρε περιορίζεις τον εαυτό σου και κάνεις το παλιο πρόγραμμα;
    Γι αυτό λέγονται Flexipoints για είναι ευέλικτοι και προσαρμόζονται στις δικές σου ατομικές ανάγκες. Σε σημείο να τρώς γλυκό κάθε μέρα! Θα σου πρότεινα κάλλιστα να παραγγείλεις το καινούριο είναι ακόμα πιο σούπερ!

Senior Member
    Μάριε θεωρώ ότι καθένας κάνει την δίαιτα που του ταιριάζει. Δοκίμασα κάποια στιγμή και με τους πόντους αλλά δεν θα έλεγα ότι λειτούργησε τόσο καλά σε μένα. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω την παλιά μου δίαιτα που ήταν αποτελεσματική. ʼλλωστε πριν κάτι μέρες απόκτησα κάποια παλιά βιβλία των ww με προγράμματα και συνταγές και έχω ήδη βάλει στο καροτσάκι μου στο άμαζον άλλο 1 που θα παραγγείλω σύντομα. :yes:

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Μάριε θεωρώ ότι καθένας κάνει την δίαιτα που του ταιριάζει. Δοκίμασα κάποια στιγμή και με τους πόντους αλλά δεν θα έλεγα ότι λειτούργησε τόσο καλά σε μένα. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω την παλιά μου δίαιτα που ήταν αποτελεσματική. ʼλλωστε πριν κάτι μέρες απόκτησα κάποια παλιά βιβλία των ww με προγράμματα και συνταγές και έχω ήδη βάλει στο καροτσάκι μου στο άμαζον άλλο 1 που θα παραγγείλω σύντομα. :yes:
    Εννοείται βρε Μαρία! Αν θεωρείς οτι σου πάει καλύτερα το παλιό πρόγραμμα κάτσε σε αυτό.
    ωραία τώρα που πήρες και τα καινούρια βιβλία δώσε μας καμιά συνταγή ειδικά για γλυκά με λίγους πόντους/θερμίδες πες το όπως θέλεις! τρελλαίνομαι για τα γλυκά των weight watchers!