WEIGHT WATCHERS - Page 194
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 194 of 301 FirstFirst ... 94144184192193194195196204244294 ... LastLast
Results 2,896 to 2,910 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Κι εγώ λατρεύω τα γλυκά... γι'αυτό και τα φτιάχνω σπάνια! :smilegrin: Δες συνταγή... που αν την φτιάξεις θα θες κι άλλα τέτοια...

Τρουφίνια

2 φρυγανιές τριμμένες
    1 αυγό
    2 κγ. κακάο άγλυκο κι αποβουτυρωμένο
    3 κγ. μαργαρίνη
    3 κγ. φρουκτόζη ή άλλο γλυκαντικό της προτίμησης σας
    Βανίλια

Χτυπάμε την μαργαρίνη με 2 κγ. φρουκτόζη και ρίχνουμε το αυγό συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά, την βανίλια και 1,5 κγ. κακάο. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει και να σταθεί. Όταν δούμε ότι έσφιξε, το βγάζουμε και πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις τυλίζουμε στο μίγμα φρουκτόζης (1 κγ.) και κακάο (1/2 κγ.).

Ισοδύναμα: 1 μερίδα ψωμί, 3 μ. λίπη, 1 μ. πρωτείνης και έξτρα

Είναι το καλύτερο και αγαπημένο μου γλυκό. Κι επειδή ένα πάθος με την σοκολάτα το έχω... το φτιάχνω από σπάνια έως καθόλου!!! :bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Κι εγώ λατρεύω τα γλυκά... γι'αυτό και τα φτιάχνω σπάνια! :smilegrin: Δες συνταγή... που αν την φτιάξεις θα θες κι άλλα τέτοια...

Τρουφίνια

2 φρυγανιές τριμμένες
    1 αυγό
    2 κγ. κακάο άγλυκο κι αποβουτυρωμένο
    3 κγ. μαργαρίνη
    3 κγ. φρουκτόζη ή άλλο γλυκαντικό της προτίμησης σας
    Βανίλια

Χτυπάμε την μαργαρίνη με 2 κγ. φρουκτόζη και ρίχνουμε το αυγό συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά, την βανίλια και 1,5 κγ. κακάο. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει και να σταθεί. Όταν δούμε ότι έσφιξε, το βγάζουμε και πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις τυλίζουμε στο μίγμα φρουκτόζης (1 κγ.) και κακάο (1/2 κγ.).

Ισοδύναμα: 1 μερίδα ψωμί, 3 μ. λίπη, 1 μ. πρωτείνης και έξτρα

Είναι το καλύτερο και αγαπημένο μου γλυκό. Κι επειδή ένα πάθος με την σοκολάτα το έχω... το φτιάχνω από σπάνια έως καθόλου!!! :bigsmile:
    χαχαχαχα
    Πω πω τι γλυκιά αμαρτία είναι αυτή...
    φαντάζομαι βγαίνουνε 3 μικρά λαχταριστά τρουφίνια που θα έχει 3 πόντους το καθένα! όχι κάτσε να υπολογίσω ακριβώς τους πόντους...
    2 φρυγανιές τριμμένες κάντες 3, 2π
    1 αυγό, 2,5π
    2 κγ κακάο άπαχο και αποβουτυρωμένο, 1π
    3 κγ μαργαρίνη, 3π
    3 κγ φρουκτόζη (η 1ΚΣ) (θα το έβαζα απο το δώρο της ημέρας αλλά επειδή πάντα βάζω στον καφέ φρουκτόζη 3 κγ και υπολογίζω μόνο το γαλατάκι χεχε θα το βάλω εξτρά), 0,5π

συνολικά, 9π
    να υποθέσω οτι βγαίνουνε 3 - 4 μικρά τρουφίνα έτσι; με 3 πόντους το ένα πάνω κάτω. όκ, θα είναι μικρά αλλά αρκετά γλυκά όμως! εγώ προτιμώ την σοκολάτα υγείας πχ που έχει γέμιση πορτοκάλι. την λατρεύω!
    Για να φαναστείς πόση τρέλλα έχω με το γλυκό, απο τους καθημερινούς πόντους κόβω στάνταρ 6 την ημέρα (τους αποκαλώ week points, WP), συνολικά 42 την εβδομάδα, γιατί ξέρω οτι μία δυο φορες την εβδομάδα θα λαχταρήσω junk food και γλυκό που έχουνε πολλούς πόντους, και τους χρησιμοποιώ έτσι. είναι μέρος του συστήματος . Παλιά αποταμιέυα καθημερινά άλλα τις περισσότερες φορές όλο κάτι έβρισκα και έτρωγα παραπανω και δεν μου μένανε πόντοι. τώρα τους βάζω απο την αρχή στην άκρη και ξέρω να τους οργανώνω καλύτερα. έτσι οργανώνω και τους πόντους στα καθημερίνα γεύματα.

στο νέο πρόγραμμα το ξέρουνε ήδη αυτό το κομμάτι της ανθρώπινης ψυχολογίας ότι μια δυο φορες την εβδομαδα ολοι θα κάνουμε την ατασταλία μας και θα λαχταρήσουμε γλυκό (με αρκετούς πόντους)κοκ και έχουνε απο την αρχη περα απο τους βασικους ημερησιους ποντους τους εβδομαδιαίους πόντους (απο κει το πήρα κι εγώ όπως το κατάλαβες) για να μπορείς μια δυο φορες την εβδομάδα να φας παραπάνω πχ έξω με φίλους η την σοκολάτα! δεν είναι παραπάνω πόντοι υποθερμιδικά πάλι είσαι απλά τους οργανώνεις έτσι στο κεφάλι σου ώστε να ξέρεις τι πρέπει να φας καθημερινά για να κάνεις και την υγιή παρεκτροπή!

να είσαι σίγουρη θα την φτιάξω την συνταγή και θα τα απολαύσω.
    Θα βάλω κι εγώ ακόμα μια τώρα απο το βιβλιαράκι του Μήνα Απρίλιος που το γκυέστ φρούτο του μήνα είναι τι άλλο... οι Φράουλες!

Επιδόρπιο με φράουλες!

Λιώστε με ένα πηρούνι 150 γρ. φράουλες.......... 0π
    και ανακατέψτε τις με 1 κ.γ. γλυκαντική ουσία και..........0π
    1 ΚΣ σιρόπι φράουλας..........0,5π
    Βάλτε τις σε ένα ωραίο ποτήρι.
    Ανακατέψτε 15 γρ. τυρί κρέμα λάιτ..........1π
    2 κ.γ. κρέμα γάλακτος 8%, πολύ κρύα..........0π
    και 1 κ.γ. γλυκαντικό σε σκόνη. Ρίξτε το μείγμα πάνω στις φράουλες. Βάλτε το επιδόρπιο στο ψυγείο. Ροδίστε χωρίς λίπος 1 κ.γ. αμύγδαλα κομμένα σε λεπτές φέτούλες (5γρ.)..........1π
    Αφήστε τα να κρυώσουν και ρίξτε τα στις φράουλες οταν είναι να τις σερβίρετε.
    συνολικά: 2,5
    ειναι γευστικότατα, μούρλια θα έλεγα, και έχει μόνο 2,5π (οκ συν μια μερίδα φρούτου)!

αυτό ειναι απλά για επιδόρπιο μικρή μερίδα.
    όπως καταλαβαίνεις εγώ διπλασιάζω τα συστατικά πάω στους 5π και φτιάχνω ένα υπέροχο γλυκό, μια υπέροχη μεσαία μερίδα και το απολαμβάνω σχεδόν κάθε μέρα μέσα στον Απρίλιο! θεικό! κάντο είναι σκέτη απόλαυση!

Senior Member
    Καλημέρα!
    Πω πω, δίνουν και παίρνουν οι συνταγές! Χαμός!
    Αυτή είναι και η ομορφιά του προγράμματος, να μπορείς να τρως τα πάντα, όταν βέβαια ακολουθείς τους κανόνες και τα βάζεις σωστά στο ημερήσιο μενού!
    Έλειψα κάποιες μέρες, λόγω υποχρεώσεων.
    Την Πέμπτη (ημέρα ζυγίσματος), η ζυγαριά έδειξε 94,4 κιλά (από 95,2). Απώλεια 800 γραμμαρών δηλαδή. Λογικό, αφού δεν είχα εφαρμόσει σωστά το πρόγραμμα.
    Αυτήν την εβδομάδα πιστεύω θα πάω πολύ καλύτερα!

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Καλημέρα!
    Πω πω, δίνουν και παίρνουν οι συνταγές! Χαμός!
    Αυτή είναι και η ομορφιά του προγράμματος, να μπορείς να τρως τα πάντα, όταν βέβαια ακολουθείς τους κανόνες και τα βάζεις σωστά στο ημερήσιο μενού!
    Έλειψα κάποιες μέρες, λόγω υποχρεώσεων.
    Την Πέμπτη (ημέρα ζυγίσματος), η ζυγαριά έδειξε 94,4 κιλά (από 95,2). Απώλεια 800 γραμμαρών δηλαδή. Λογικό, αφού δεν είχα εφαρμόσει σωστά το πρόγραμμα.
    Αυτήν την εβδομάδα πιστεύω θα πάω πολύ καλύτερα!
    καλή σου μέρα!
    ναι είδες τα λατρεύουμε τα γλυκά :Ρ
    άντε όλοι μαζί τώρα στο πρόγραμμα, εγώ δίνω την δευτέρα κάτι εξετάσεις και είμαι αγχωμένος, κι όταν είμαι αγχωμένος συνήθως τρώω παραπάνω... Θα προσπαθήσω να κρατηθώ κι αν φάω κατι παραπάνω να πάω τζίμ και να το κάψω!

για μεσημεριανό έφαγα
    1 μερίδα φασόλια, 6π
    100 γρμ άσπρο ψωμί, 4π
    μαρούλι, 0π
    σάλτσα με γιαούρτι και αρωτικά, 1,5π *
    1 μήλο, 0π

άντε να δούμε το βράδυ τι θα γίνει...

* σε ένα απο τα βιβλιαράκια του Μήνα που έχω, νομίζω του απριλίου πρέπει να είναι, έχει 4 υπέροχες συνταγές για dressing καλοκαιρινών σαλάτων. όταν μετά θα έχω λίγο πιο πολύ ώρα, θα τις γράψω για να τις φτιάχνετε. νοστιμίζουνε απιστευτα τα λαχανικά, έχουνε ελάχιστους πόντους, είναι θρεπτικές και υγιεινές, γεμάτες σε κρεμμύδι και σκόρδο (γνωρίζουμε πολύ καλά τι καλό μας κάνουνε αυτά στην διατροφή μας), και σε ασβέστιο μιας και νομίζω οι τρεις απο τις τέσσερις έχουνε γιαούρτι μέσα. τις φτιάχνω κάθε μέρα. Η μία είναι η γνωστή βινεγκρέτ!
    ακόμα να μαζευτούνε όλοι; υπενθυμίζω τις διαδικτυακές συναντήσεις με το σκάιπ!

Senior Member
    Μάριε υπομονή... Από Δευτέρα όλες θα δίνουν το παρόν! Αποφεύγουν μάλλον να πουν το πόσο πολύ έφαγαν!

Καλησπέρα σε όλες και όλους και καλό μήνα να έχετε.
    Ελπίζω να περάσατε μια όμορφη Πρωτομαγιά και να
    έχετε όλοι και όλες όμορφη, θετική και ανοιξιάτικη
    διάθεση.Τι γίνεται βρε παιδιά; σα να ατονήσαμε λίγο,
    για να ξαναμαζευόμαστε σιγά-σιγά. Μάριε σε ευχαριστούμε
    για τις συνταγές και τις προτάσεις σου, αν σου είναι εύκολο
    γράψε και αυτές για τα ντρέσσιγκ στις σαλάτες για να έχουμε
    ποικιλία. Το διατροφικό μου πρόγραμμα συνεχίζεται σύμφωνα
    με το ww., μόνο που χθες το απόγευμα μου ήρθε ξαφνικά
    όρεξη για γλυκό και συγκεκριμένο μάλιστα (σαβαρέν) το οποίο
    και τίμησα δεόντως. Έχει βέβαια 10 πόντους αλλά χαλάλι του.
    Περιόρισα το βραδυνό μου σε 1 αυγό βραστό με 1 κριτσίνι
    γιά να μην ξεφύγω πάρα πολύ.
    Κανονικά θα έπρεπε να ζυγιστώ αύριο (Δευτέρα) αλλά δεν
    κρατήθηκα και ανέβηκα στη ζυγαριά σήμερα και μάλιστα μετά
    από γεύμα. Το αποτέλεσμα με εξέπληξε ευχάριστα, ήταν το
    πρωτομαγιάτικο δώρο, ενα ολόκληρο κιλό κάτω: 83κ σήμερα.
    Όλα καλά μέχρι τώρα, ελπίζω να μην το βάλω κάτω που λένε
    και να κατορθώσω να φτάσω στο στόχο μου, πράγμα που το
    εύχομαι σε όλους και όλες σας.

Senior Member
    Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά,
    Καλό μήνα σε όλους
    Διάβασα πως περάσατε όλοι καλά στις διακοπές του Πάσχα.
    Κι εμέις σούπερ, μόνο που όλα τα καλά τελειώνουν γρήγορα. Ξεκουράστηκα πάρα πολύ, χόρτασα ύπνο, ρέκλα, βόλτες και πολύ φαί.
    Χθες βράδυ γυρίσαμε και σήμερα το πρωί η ζυγαριά μου επιφύλασε μία δυσάρεστη έκπληξη.
    Παιδιά δεν θα το πιστέψετε αφού ούτε κι εγώ δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω, μέσα σε μία εβδομάδα πήρα σχεδόν και τα 4 κιλά που είχα χάσει σε ένα μήνα.

Σοβαρά δεν κάνω πλάκα, 3 φορές ανέβηκα και κατέβηκα από τη ζυγαριά μην πιστεύοντας στα μάτια μου. :shocked2:
    Η αλήθεια είναι ότι έφαγα χωρίς περιορισμούς , αφού όλο πειρασμούς είχα καθημερινά επί 7 μέρες με συγγενείς που αν αρνηθείς να φας κάτι που σου προσφέρουν σχεδόν παρεξηγούνται!! Φυσικά το πρόγραμμα δεν το τήρησα, το ημερολόγιό μου το είχα ξεχασμένο στο συρτάρι, αλλά για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να βάλω και 3,5 κιλά.
    Αρχικά ψιχοπλακώθηκα αλλά μετά είπα δεν βαριέσαι ότι έγινε έγινε και συνεχίζω το πρόγραμμά μου . ʼντε μια μάχη χάσαμε, όχι και τον πόλεμο.
    Αύριο πάλι δουλειά και στη ρουτίνα της καθημερινότητας.
    Καλή συνέχεια σε όλους και φυσικά
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ:starhit:

ΥΓ Μήπως να το αλλάξω το τικεράκι μου; σαν να μου φαίνεται εκτός κλιματος

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Μάριε υπομονή... Από Δευτέρα όλες θα δίνουν το παρόν! Αποφεύγουν μάλλον να πουν το πόσο πολύ έφαγαν!
    Κακώς αν αποφεύγουν! ο μεταβολισμός δεν χαλάει έτσι σε μια μέρα, η και σε δύο! ακόμα και σε τρείς! αμά αρχίσεις μετά απο μια βδομάδα να τρώς σαν γουρούνι κάθε μέρα τότε ναι, θα πάρεις κιλά και θα διαλύσεις τις καύσεις και το σύστημα!
    Συνεπώς Αμαλία κατάλαβες γιατί είδες αυτην την αλλαγή στο σωματικό σου βάρος... Πάντως μην τρελλαίνεσαι, μπορεί να είναι και υγρά (αυτές τις μέρες τα φαγητά με μπόλικο αλάτι πληθαίνουνε, άρα και η κατακράτηση υγρών), οχι απλά λίπος η βάρος. ξαναζυγίσου και πές μας.

αυτές οι μέρες για τους ανθρώπους που γιορτάζουνε είναι για να τρώνε. γι αυτόν τον λόγο ας σταματήσουνε να κρύβονται και να ανοίξουνε όλοι το σκάιπ για να μιλάμε απο εκεί! μια φορά το δεκαπενθήμερο θα έλεγα είναι σούπερ!

ορίστε και οι συνταγές dressing που σας έλεγα για τις καλοκαιρινές σαλάτες:

ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
    1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη, 1/2 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
    1/2 κ.γ. μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.......... 0π
    2 κ.γ λάδι.......... 2π
    1 Κ.Σ ξύδι απο κόκκινο κρασί, 5 Κ.Σ ζωμό λαχανικών (λίγο στιγμιαίο ζωμό σε σκόνη), 1 κ.γ. ψιλοκομμένο βασιλικό η ρίγανη.......... 0π

ΑΞΙΑ ΠΟΝΤΩΝ: 2

ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ
    Αναμείξτε 1/2 γιαούρτι 0%.......... 0,5π
    με 2 κ.γ. μαγιονέζα λάιτ.......... 1π
    2 Κ.Σ. χυμό λεμονιού, 1 Κ.Σ. ψιλοκομμένα αρωματικά, αλάτι, πιπέρι.......... 0π

ΑΞΙΑ ΠΟΝΤΩΝ: 1,5

ΣΑΛΤΣΑ ΙΤΑΛΙΚΗ
    Μουσκέψτε για 10 λεπτά σε ζεστό νερό 25 γρ. αποξηραμένες ντομάτες. Στραγγίστε τις και ψιλοκόψτε τις.......... 0π
    Προσθέστε μια σκελίδα λιωμένο σκόρδο, 1 κ.γ. λάδι.......... 1π
    1 Κ.Σ. τοματοπελτέ, 1/2 κ.γ. μουστάρδα, 2 Κ.Σ. χύμο πορτοκάλι, 1 Κ.Σ. βαλσάμικο ξύδι, αλάτι, πιπέρι.......... 0π

ΑΞΙΑ ΠΟΝΤΩΝ: 1π

ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
    Αναμείξτε 1/2 γιαούρτι 0%......... 0,5π
    με 1 κ.γ. ελαιόλαδο.......... 1π
    3 Κ.Σ. βαλσάμικο ξύδι, 1 κ.γ. απαλή μουστάρδα, 1 κ.γ. μέλι,......... 0,5π
    αλάτι, πιπέρι. Προσθέστε ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (τσάιβ)

ΑΞΙΑ ΠΟΝΤΩΝ: 2π

Προσωπική μου αγαπημένη ειναι η σάλτσα με γιαούρτι με αρωματικά. Ντύνει άψογα και πολύ νόστιμα το μαρούλι, το λάχανο, το καρότο κοκ
    Και η βινεγκρέτ είναι ωραία αλλά είναι πολύ πικάντικη!

Senior Member
    Originally posted by angek
    Καλησπέρα σε όλες και όλους και καλό μήνα να έχετε.
    Ελπίζω να περάσατε μια όμορφη Πρωτομαγιά και να
    έχετε όλοι και όλες όμορφη, θετική και ανοιξιάτικη
    διάθεση.Τι γίνεται βρε παιδιά; σα να ατονήσαμε λίγο,
    για να ξαναμαζευόμαστε σιγά-σιγά. Μάριε σε ευχαριστούμε
    για τις συνταγές και τις προτάσεις σου, αν σου είναι εύκολο
    γράψε και αυτές για τα ντρέσσιγκ στις σαλάτες για να έχουμε
    ποικιλία. Το διατροφικό μου πρόγραμμα συνεχίζεται σύμφωνα
    με το ww., μόνο που χθες το απόγευμα μου ήρθε ξαφνικά
    όρεξη για γλυκό και συγκεκριμένο μάλιστα (σαβαρέν) το οποίο
    και τίμησα δεόντως. Έχει βέβαια 10 πόντους αλλά χαλάλι του.
    Περιόρισα το βραδυνό μου σε 1 αυγό βραστό με 1 κριτσίνι
    γιά να μην ξεφύγω πάρα πολύ.
    Κανονικά θα έπρεπε να ζυγιστώ αύριο (Δευτέρα) αλλά δεν
    κρατήθηκα και ανέβηκα στη ζυγαριά σήμερα και μάλιστα μετά
    από γεύμα. Το αποτέλεσμα με εξέπληξε ευχάριστα, ήταν το
    πρωτομαγιάτικο δώρο, ενα ολόκληρο κιλό κάτω: 83κ σήμερα.
    Όλα καλά μέχρι τώρα, ελπίζω να μην το βάλω κάτω που λένε
    και να κατορθώσω να φτάσω στο στόχο μου, πράγμα που το
    εύχομαι σε όλους και όλες σας.

ʼντε άντε! καλή επάνοδο! συγχαρητηρία και για το ένα κιλό που έπεσες παρακάτω! Όλοι στον αγώνα της απώλειας και της συντήρησης των απωλεσθέντων!
    Έλα αγωνιστικό πνεύμα!

Junior Member
    Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μήνα σε όλους!!

Δυστυχως η εβδομαδα που περασε δεν πήγε και πολυ καλα.....:sniffle:
    Ενω μεχρι και την ημερα του Πασχα ήμουν πολυ σωστη με την διατροφή μου...αυτην την εβδομαδα τα εκανα χάλια! Ολο και σε καποιο φιλικο σπίτι θα ήμασταν ή ολο και καποιος θα ερχοταν σε εμας και με τις ατασθαλίες που εκανα πήρα 1,800

Τελος παντων! Οπως λεει και η Αμαλια πιο πανω χασαμε την μαχη αλλα οχι και τον πολεμο!
    Σήμερα εχω διαιτολόγο και ξεκινάνω παλι απο την αρχή την προσπαθεια μου! Να ανεβασω μονο την ψυχολογία μου (το αγωνιστικό πνευμα που λεει και ο Μαριος) γιατι με κανει χαλια η ζυγαρια οταν δειχνει +

Φιλια σε όλους!

Senior Member
    Καλημερούδια σε όλη την όμορφη παρέα μας!
    Βρήκα επιτέλους τους κανονικούς μου ρυθμούς και έχω προσγειωθεί για τα καλά! Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ φορτωμένη με δουλειά και άγχος οπότε σήμερα που ξεμπέρδεψα μου φαίνεται ότι βρήκα όαση μέσα στην έρημο!

Πολύ χαίρομαι που οι περισσότεροι απο εσάς χάσατε ή παραμείνατε σταθεροί στα κιλά παρόλο που το Πάσχα είναι μια περίοδος ατασθαλιών! Εγώ ανήκω σε εκείνο το club (όπως η Αμαλία) που και έφαγε και το παράκανε αλλά το κυριότερο τσίμπησε και κιλάκια! Δεν ξέρω ακριβως πόσα είναι αλλά θα το μάθω αύριο που εχω το καθιερωμένο ραντεβού με τον προφέσσορ. Δε μασάμε όμως, προχωράμε ακάθεκτοι για τον στόχο.

Βέβαια να μην σας κρύψω ότι αυτό που με προβλημάτισε κυρίως καθόλη την διάρκεια του ολοκληρωτικού γουρουνιάσματος ήταν ότι ακόμη και αν σταματήσω τη διατροφή και μπω σε περίοδο συντήρησης θα είναι πολύ εύκολο να τα πάρω πίσω αφού δεν έχω την αίσθηση του μέτρου. Πρέπει να μάθω να τρώω σωστά και να είμαι πάντα προσεκτική αλλά δυστυχώς για μένα αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του θέματος διατροφή. Πρέπει να το δουλεψω αρκετά αν θέλω να πετύχω το 100% του στόχου μου που λέγεται απώλεια αλλά κυρίως συντήρηση ιδανικού βάρους.

Βλέπω ότι οι συνταγές δίνουν και παίρνουν και μάλλον έχω αρχίσει να ζηλεύω που δεν ξέρω αν μπορώ να τα εντάξω στο πρόγραμμά μου προς το παρόν μιας και δεν ξέρω πώς να του τα περιγράψω για να φτιάξει το εβδομαδιαίο διατροφολόγιο. Κάποια αλχημεία θα κάνω και γω μια μέρα για να δούμε...

Καλή μας ημέρα λοιπόν και μας εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθειά μας!
    Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!!! :grin::bisou::bisou:

Senior Member
    Μην απογοητεύεστε βρε κορίτσια! Πάσχα ήταν! Τι στο διάολο, στο πηγάδι κατουρήσαμε για να νιώθουμε παραγκωνισμένες (ή παραγκωνισμένοι) λόγω διατροφής; Κι εγώ έφαγα! Του σκασμού θα έλεγα και τα γλυκά μου τσάκισα (δεν άντεξα χωρίς μπαμπά και σεράνο) και λογικό ήταν να βάλω κιλάκια. Ήδη έφυγαν αυτά που πήρα και μου έμεινε ένα ακόμη για να έρθω στο αποτέλεσμα που γράφει το τίκερ! Δεν χρειάζεται πανικός όταν κάτι το κάνουμε συνειδητά και ειδικά όταν επανερχόμαστε στην διατροφή μας χωρίς υπεκφυγές και 2ες σκέψεις!

Μάριε δες μια άλλη συνταγούλα για μαρουλάκι, με γιαούρτι... Ντρέσινγκ του ww είναι και δεν ξέρω αν την ξέρεις. Δες εδώ: http://suntageslight.blogspot.com/20...g-post_16.html
    (κι αυτό το blog δικό μου είναι)! :spin:

Senior Member
    καλημέρα μας

καλό μήνα!

ελπίζω να είστε όλοι καλά!

επιστρέφουμε δυναμικά στο διατροφικό μας πρόγραμμα!!! ό,τι έγινε, έγινε και τώρα ανοίγουμε και πάλι πανιά με ωραίο αεράκι!

ας κρεμμάσω και το στεφάνι μας να είμαστε μέσα στο πνεύμα των ημερών!

Μαγιάτικο Στεφάνι
    Σπύρος Βασιλείου

Senior Member
    Επειδή διάβασα τα ποστς έχω να πω ότι στην ζυγαριά ανεβαίνουμε όταν νιώθουμε και είμαστε έτοιμοι... ας δώσουμε τουλάχιστον μία βδομάδα στον εαυτό μας χρόνο να βρει ρυθμούς ακολουθώντας το διατροφικό μας πρόγραμμα... κι ας μην μετράμε τα γραμμάρια αφού φάγαμε καλά καλά και να μετράμε με αυτά και ήττες! θέλω ανεβασμένη διάθεση και όρεξη! δεν λέω να μην ξέρουμε τι μας γίνεται ούτε να μην μπούμε σε πρόγραμμα... λέω να μας δώσουμε τον χρόνο μας!

πάμεεεεε δυνατάαααααα τώρα που γυρίιιιιιιζειιιιιιι!!!!!!

Υ.Γ Μάριε μπορώ να μεταφέρω τις συνταγές και στο τόπικ Weight Watchers Points που ήδη είναι μαζεμένα πολλά ακόμη;

Ζήλεψα και εγώ και σας στέλνω ακόμα μία
    συνταγή γιά ντρέσσινγκ σαλάτας που ταιριάζει
    με πρασσινα λαχανικά ωμά ή βραστά= 30 γρ
    τυρί ροκφόρ στο μπλέντερ με μία ντομάτα και
    λίγες σταγόνες λεμονάκι. Απλά τέλειο. Δοκιμάστε το.