Results 2,926 to 2,940 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
04-05-2011, 17:47 #2926
Originally posted by asteraki
Ευχαριστώ Μάριε για την προσφορά σου ειλικρινά. Δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο να γράψεις όλα αυτά για μένα. Αν και είναι μεγάλο δέλεαρ να κάνω τις συνταγές των ww που σίγουρα και υγιεινές θα είναι και λίγες θερμίδες θα έχουν! Αν ξεκινήσω όμως τώρα να αλλάζω το πλάνο μάλλον σίγουρα δεν θα κάνω τπτ στο τέλος! Σ ευχαριστώ πολύ όμως! Την επόμενη φορά θα σε ειδοποιήσω νωρίτερα!!! :smilegrin::smilegrin:
Πολύ ψαγμένο το μενού σου και βλέπω απο οργάνωση πας καλά! Δεν βάζεις και συ ένα τικεράκι πρόοδου?? Έτσι, για να έχουμε όλοι απο ένα!:smilegrin::smilegrin:
Δεν θα είναι κόπος. Ξέρω τυφλό σύστημα και θα τα έγραφα πετώντας! χεχε.
Τώρα ούτως η άλλως δεν υπάρχει χρόνος οπότε νέξτ τάιμ.
Ναι γενικά είμαι φρίκ της οργάνωσης τετραγωνολογικός μέχρι αηδίας ναι το έχω αυτό. Όλο το πρόγραμμα φλεξιποιντς το έχω σκαναρισμένο στο πισί κοκ. οπως ακριβώς περιέγραψες, κομπιουτεράκιας!
τι ακριβώς είναι το τικεράκι; που το βρίσκω; και πως το αναρτώ; λεπτομέρειες παρακαλώ!
- 04-05-2011, 18:02 #2927
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
marie τικεράκι είναι η μπάρα που έχουμε κ λέει πόσα κιλά είμαστε κοκ
αν πατήσεις κάποιο από αυτά που βλέπεις φτιάχνεις το δικό σου,αντιγράφεις το bb code κ το επικολάς στην υπογραφή σου
04-05-2011, 19:29 #2928
Kαλησπέρα σε όλους Έφτιαξα και εγώ ένα τικεράκι μούρλια
και τώρα δεν ξέρω τι να το κάνω. Κάθομαι και το κυτάω η βλαμένη!!!
Δεν ξέρω να κάνω copy και paste!!!!! καμμιά βοήθεια; Είμαι ψιλοάσχετη
με αυτά!!! όσον αφορά την προσπάθειά μου όλα πηγαίνουν καλά χωρίς
μεγάλες αλλά μέτριες και σταθερές απώλειες (ζυγίστικα πριν από λίγο-το
ξέρω είναι τα μέσα της βδομάδας και όχι Δευτέρα) και η καλή μου η
ζυγαρίτσα έδειξε 500 γρ λιγότερο.
ήθελα να το δείξω και με τίκερ, το έφτιαξα, αλλά πώς το αναρτώ;
βοηθείστε το στραβάδι της τεχνολογίας!!!!!
04-05-2011, 20:29 #2929
σας χαιρετώ κι εγώ! τις καλησπέρες μου.
βρίσκουμε ρυθμούς και πετάμε ! εγώ θα ζυγιστώ κυριακή για το όποιο αποτέλεσμα της ζυγαριάς και θα ενημερώσω
πως κάνω copy-paste : 1 αφού επιλέξω τα δεδομένα που θέλω να αντιγράψω, αυτό γίνεται όταν πατήσω αριστερό κλικ στην αρχή των δεδομένων, (πχ πρότασης) και σύρω το ποντίκι μου (κρατώντας πατημένο το κουμπί) μέχρι το επιθυμητό σημείο και έπειτα αφήσω (θα δω αλλαγή στο χρώμα του υπόβαθρου, συνήθως μπλε ή γκρίζο), 2 πατώ σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης που δεν επηρεάζει την επιλογή μου (πχ αλλαγή σελίδας) δεξί κλικ και εμφανίζεται μία λίστα που έχει την επιλογή copy έτσι μπορώ πατώντας την εντολή copy να έχω αντιγράψει τα δεδομένα. 3 έπειτα πάω εκεί που θέλω να αναρτήσω την αντιγραφή που έχω κάνει, τοποθετώ τον κένσορα στο επιθυμητό σημείο και πατάω και πάλι δεξί κλικ όπου η ίδια λίστα εμφανίζεται και πάλι από την οποία επιλέγω το paste , την επικόλληση.
ελπίζω να βοήθησα... αν όχι!
ο επόμενος χριστιανός!!!
χεχεχεχ
05-05-2011, 10:02 #2930
Καλημερα σε όλους!!
Σήμερα ανεβηκα στην ζυγαρια και πραγματικα με εξεπληξε!! Ειμαι 84,4!!!! :tumble: Η αλήθεια ειναι οτι δεν περιμενα να ξεπρηστω τοσο γρήγορα απο τις ατασθαλείες των προηγούμενων ημερων!
Συνεχίζω, λοιπον, κανονικοτατα!!
Αμαλία, τελειαααα!!! Αντε λίγο ακομα και θα είσαι οπως πριν! :wink1:
Φιλια προς το παρον!!
05-05-2011, 10:15 #2931
Καλημέρες πολλές απο Θεσσαλονίκη όπου βρέχει απο χθες το βράδυ!!!!! Απίστευτη κίνηση στους δρόμους, πολύς κόσμος έξω και μεγάλη ταλαιπωρία για όσους ξεκίνησαν λίγο πιο αργά για τη δουλειά (βλέπε Αστέρω!)
Εδω όλα καλά! Με τη διατροφή επίσης πολύ καλά! Χθες μαγείρεψα ρεβύθια με το ρύζι και όχι πως είμαι ψώνιο αλλά τα έκανα μούρλια!!!!! :wink2::wink2:
Ελπίζω εκτός απο μένα να τα φάει και ο αρραβωνιάρης μου γιατί τζάμπα θα πάει ολόκληρη κατσαρόλα!!!!!! :bigsmile:
Αμαλίτσα μου γλυκιάαααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!! Πολλά είναι λές? Μακάρι να το ευχαριστηθούν γιατί ένα άγχος το έχω να πω την αλήθεια! Με τη διατροφή σου μια χαρά ολα βλέπω και χαίρομαι! Κοίτα να δεις που πριν ακόμη το καταλάβεις θα έχεις χάσει όλα τα φουσκώματα του Πάσχα και επιπλέον άλλο ένα κιλό την επίσημη μέρα ζυγίσματος! Γερά με τσαμπουκά φιλενάδα μου και όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Να μπαίνεις πιο συχνά όμως!!!!
Μάριε και angek, σας δίνω ένα link όπου θα βρείτε λεπτομερείς οδηγίες για το τικεράκι. Τα έγραψε όσο αναλυτικά γινεται η click, μαι κοπέλα στο φόρουμ. Νομίζω πως σίγουρα θα καταφέρετε να το βάλετε σαν υπογραφή μετά απο αυτές τις οδηγίες!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid102552
Το τικεράκι φίλε Μάριε απλώς καταγράφει αυξομειώσεις βάρους ανάλογα με τα δεδομένα που του δίνεις. Είναι κάτι που τουλάχιστον εμένα με βοηθάει στο να βλέπω τί έχω χάσει και πόσο ακόμη έχω κοκ. μα ΚΑΙ τυφλό σύστημα? Θα μας τρελάνεις εσύ!
Angek, νομίζω ότι η Νεφέλη έδωσε πολύ πολύ αναλυτικές οδηγίες για το copy-paste αλλά αν έχεις άλλο θέμα πες μου να σου στείλω u2u! Σύντομα παρακαλώ να μπαίνει το τικεράκι σου!!!!!!!!!!!! :grin: Αργά και σταθερά σημαίνει σίγουρα! (έτσι μου λέει ο πατερούλης μου όταν οδηγώ!!) Νομίζω πως με αυτούς τους ρυθμούς απώλειας η επιτυχία είναι σίγουρη!
Νεφελάκοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοο!!!!!!!!!! Εν αναμονή της Κυριακής λοιπόν και για το δικό σου επίσημο ζύγισμα και είμαι σίγουρη ότι θα πανηγυρίζουμε! Έχω να πω ότι πρέπει να αρχίζεις πολύ σοβαρά να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μας επισκεφτείς κάποια φορά και να οργανώσουμε μια συνάντηση!!! Τί λες??
Π-κ, χάθηκες! Πού είσαι αγαπημένε μου φίλε???? Δώσε ένα στίγμα!!!! Μάλλον πρέπει να σε πάρω ένα τηλέφωνο γιατί η γαιδουριά μου έχει ξεπεράσει ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ! Ελπίζω να είσαι καλά και να καταγράφεις και εσύ μεγάλες απώλειες!
Μαρία-Νεφέλη, που είσαι εσύ πουλάκι μου??? Για πες, τι γίνεται???
Μαρία μου, πώς είσαι?? Μην εξαφανίζεσαι και συ καλό μου!!! Για πες, πως πάει????
Παιδάκια μου καλά και όμορφα σας φιλώ προς το παρόν! :roll::roll::wink2:
05-05-2011, 10:18 #2932
Ααααααααααααα!!!!!
Την ώρα που έγραφα το κατεβατό η Μαρία Νεφέλη πόσταρε!
Σούπερ ντούπερ ουαου η απώλεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εις κατώτερα καλή μου!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάμε γεράααααααααααααααααααααα αααα
05-05-2011, 12:36 #2933
αστεράκι όποτε έχω χρόνο περνάω την βόλτα μου να σας διαβάσω... Τελικά ενώ ήθελα να κλείσω τα ραντεβού μου για τις εξετάσεις μου στο νοσοκομείο "Έλενα" (Μαρίκα Ηλιάδη) στην Αθήνα, η μία εξέταση δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα απ'τον Αύγουστο! Οι ορμονικές μπορούν να γίνουν καθημερινά χωρίς ραντεβού... Τρέχα γύρευε με λίγα λόγια. Κι επειδή το πήγαινε - έλα και τα περιττά έξοδα για εισιτήρια δεν μου πολυ-αρέσουν κατέληξα αλλού! Τελικά τέλος Μαίου θα πάω στο "Αλεξάνδρα" να κάνω και τα 2 πακέτα εξετάσεων! :sniff:
05-05-2011, 13:06 #2934
Το Αλεξάνδρα είναι καλό και αφού μπορείς να κάνεις εκεί όλο το πακέτο των εξετάσεων όλα καλά! Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα! Πού μένεις και πηγαινοέρχεσαι Αθήνα? Η αλήθεια είναι ότι παρόλη την οικονομική κρίση οι τιμές (γενικότερα και σε όλα) αντί να πέφτουν όλο και αυξάνονται! Τί να πώ... Τ έχουν κάνει μπάχαλο! Υπομονή Μαράκι...!
Τί έγινε βρε παιδιά? Τόσος λίγος κόσμος σήμερα στο τόπικ???????????? :smug:
ʼντε εμφανιστείτε όλοι σας παρακαλώ ένας ένας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilegrin::smilegrin:
05-05-2011, 14:47 #2935
Χαλκίδα είμαι "αστεράκι". Πρώτη φορά θα πάω Αθήνα καλή μου μετά από κάτι χρόνια. Τις εξετάσεις μου τις έγραψε γυναικολόγος στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, στο οποίο όμως δεν γινόταν να κάνω τις εξετάσεις και με έστειλε Αθήνα ή στο Έλενα ή στο Αλεξάνδρα!
05-05-2011, 15:05 #2936
ΓΕΙΑ ΣΑΣ φιλαράκια μου,
Πολύ τρέξιμο και σήμερα, μόλις έφαγα το μεσημεριανό μου φαγάκι , μπακαλιάρος πλακί με 7 πόντους, ωραίο ήταν μιαμ μιαμ!!!
και σήμερα ολίγο πιο ξεπρησμένη από τις ατασθαλίες του Πάσχα:tumble:
Δεν σας κρύβω όμως παιδιά ότι έχω πάρα πολλές λιγούρες:thumbdown: και το κακό είναι ότι έχω και πολλούς πειρασμούς αυτές τις μέρες. Το πως κρατήθηκα το πρωί και δεν έφαγα ένα παστάκι που μου έδωσαν για κέρασμα, πραγματικά ακόμα απορώ!!!:wow:
Αλήθεια καταφέρνεται να ξεχωρίσετε την λιγούρα άπό την πραγματική πείνα;
Έχει τύχει να σας πιάσει πονοκέφαλος από πεινα; Γιατί εμένα μου συμβαίνει συνέχεια και συνοδεύεται κι από εκνευρισμό.:sniff:
05-05-2011, 15:25 #2937
Χαλκίδα ε? Χμμμμ όταν είναι να πάω χωριό θα πέσει σύρμα μήπως και σε δω! Όλα καλά θα πάνε, περνάει ο καιρός και θα δεις που τελειώσει η ταλαιπωρία. Ευτυχώς η Χαλκίδα είναι κοντά στην Αθήνα και δεν θα έχεις και αυτό το θέμα με τις μεγάλες αποστάσεις!
Αμαλίτσα μου καλή καταρχάς τσέκαρε τα u2u σου. Κατα δεύτερον, λογικό είναι να έχεις λιγούρες μιας και η περίοδος χάριτος όπου και μπορούσες να φας ότι θες χωρίς περιορισμούς τελείωσε και τώρα ζορίζεσαι για να ξαναμπείς στο κλίμα. Να αντισταθείς φιλενάδα στους πειρασμούς! Εν όψει του καλοκαιριού θέλει θυσίες!
Να σου πω την αλήθεια ακόμη δεν έχω καταφέρει να τα ξεχωρίζω ακόμη στο 100%. Το μόνο που κάνω (συνήθως πιάνει) είναι να σκέφτομαι ότι αν φάω αυτό το κάτι έξτρα τότε θα με πάει πολύ πίσω στη διατροφή μου και επιπλέον δεν θα μπορέσω να αγοράσω το χ φουστάνι που έχω δει. Αν αυτό με κάνει να ξεχαστώ τότε οκ αν όχι σημαίνει ότι είναι πείνα και απλώς κοιτάω να φάω κάτι αλλά όχι πολύ παχυντικό. Ισως 2 digestive που μου κόβουν την πείνα μέχρι το επόμενο γεύμα.
Πονοκέφαλος και εκνευρισμός πολύ συχνό φαινόμενο όταν όμως κάνεις πολλές ώρες να φας. Καλό είναι να βρεις πρωινό και ενδιάμεσο που να σε καλύπτουν σε επίπεδο πείνας και να μην έχουν πάρα πολλούς πόντους ώστε να μην έχεις αυτά τα συμπτώματα. Πρέπει κάθε 3 ώρες να τρως. Είναι μεγάλο πράγμα αυτό να το θυμάσαι. Έτσι μέχρι το βράδυ θα είσαι οκ. Κάθε 3 ώρες.
Υπομονή θέλει φιλενάδα!!! Σκέψου μόνο πόσο όμορφα θα αισθάνεσαι όταν μπεις στο 6. Είσαι κοντάαααααααααααααααααααα ααααα!
06-05-2011, 10:10 #2938
Kαλημέρα!
Βλέπω πολύ απασχολημένη η ομάδα μας αυτές τις μέρες και έτσι ούτε ένα ποστ.... Ξεκινάω πάλι εγω λοιπόν....
Χθες ήταν μια δύσκολη νύχτα διότι δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ σε σημείο να πάει 2 η ώρα για να αρχίσει το μάτι να κλείνει... Μάλλον υπερένταση λόγω του φόρτου εργασίας και ίσως λειτούργησε αρνητικά και ο καφές που ήπια στις 5.30.... Πάντα με πιάνει ο καφές μετά τις 5...
Αφού κατάφερα να κοιμηθώ λοιπόν (όπως και όσο κατάφερα) σήμερα το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Νιώθω απίστευτο εκνευρισμό και μεγάλη ένταση και το χειρότερο είναι ότι μάλλον ο αρραβωνιάρης θα την πληρώσει!!! Δεν έχω και κανέναν άλλο εξάλλου για να ζαλίσω με την γκρίνια μου!!! Πώς με άντεξε χθες με τοσες γυροβολιές που έκανα στο κρεβάτι και με τον υπολογιστή παραμάσχαλα δεν ξέρω... Ήρωας, ήρωας!
Με την διατροφή πολύ καλά πάμε, αργά αλλά σταθερά... Περνάνε οι μέρες αλλά δυστυχώς η υπομονή μου εξαντλείται.. Μου φαίνεται μακρύς ο δρόμος και έχω κουραστεί... Μάλλον παίζει ρόλο και η σημερινή μου διάθεση και βλέπω έτσι τα πράγματα, δεν ξέρω....
Δεν έχω φάει ακόμη το πρωινό μου (2 digestive) γιατί το έριξα στον καφέ και το τσιγάρο. Πρέπει να το κόψω το ρημάδι κάποια στιγμή σύντομα!
Σας φιλώ γλυκά και τα ξαναλέμε!
06-05-2011, 22:50 #2939
Καλησπέρα σε όλους!!! μετα από δυο μέρες που
δεν μπορούσα να μπω στο φόρουμ γιατί έδειχνε
πως είχα λάθος κωδικό-προσπάθησα τουλάχιστον
δεκαπέντε φορές να μπω και πάλι το ίδιο γινόταν-
σήμερα έλαβα μέιλ από το eating disorders όπου
μου στέλνους άλλο κωδικό με κεφαλαία, μικρά
γράμματα και ενδιάμεσους αριθμούς. συνολικά
17(!!!!!!!) στοιχεία!!!!! αδύνατον να απομνημονευθεί.
έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε σας; και αν ναι,γιατί;
09-05-2011, 11:50 #2940
καλημέρα σας! καλή βδομάδα!
το σαββατοκύριακο πέρασε... μαζί του πήρε και την χαλάρωση... πίσω στην βαβούρα της καθημερινότητας. Την κυριακή όπως σας είχα γράψει θα ανέβαινα στην ζυγαριά. Αυτό έγινε και τα αποτελέσματα μπορώ να πω δεν ήταν αποκαρδιωτικά. Η ένδειξη ήταν 97 κιλά. Ήταν βράδυ κι όχι πρωί και είχα ήδη φάει, κάτι που δεν βοηθά την πραγματική ένδειξη να φανερωθεί αλλά επίσης παραμονή περιόδου που κι αυτό επίσης συμβάλει στην παραπλανητική ένδειξη. μέσω αφαιρετικής μεθόδου καταλήγω σε μερικά πρόχειρα συμπέρασματα. κατά την διάρκεια του πάσχα το βάρος μου δεν σημείωσε αλλαγή (θετικό). Με την ένδειξη της ζυγαριάς και τους λόγους που προανάφερα θεωρώ ότι πρέπει να είμαι κοντά στα 94,5 - 95 κιλά (πολύ θετικό) Συμπλήρωσα 2 μήνες διατροφής (με την στασιμότητα του Πάσχα) και έχω χάσει συνολικά 6,5-7 κιλά (θετικό).
μπαίνω σε κανονικό ρυθμό καθημερινού περπατήματος (1 ώρα) και θέτω στόχο τέλος του Μάη αρχές του Ιούνη τα 90-91 κιλά.
Περιμένω τα νέα σας! άντε να μαζευόμαστε και πάλι!
που είστε;
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....