WEIGHT WATCHERS - Page 199
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 199 of 301 FirstFirst ... 99149189197198199200201209249299 ... LastLast
Results 2,971 to 2,985 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Εδώ είμαι κι εγώ. Κάνω διάλειμμα για καφεδάκι! Χθες ξεστρώσαμε τα χαλιά με το σύζυγο και εγώ από σήμερα αρχίζω την γενική καθαριότητα του σπιτιού και το στρώσιμο του με τα καλοκαιρινά. Ίσως να θεωρηθώ και παλιομοδίτισσα, αλλά μου αρέσει το σπίτι μου να το έχω στολισμένο με κεντίδια και πλεκτά! Από μικρή έπιασα το βελονάκι και το κέντημα, γιατί το λάτρευα και τώρα απολαμβάνω τους κόπους μου, ντύνοντας τα έπιπλα με αυτά!
    Ήμουν στην ταράτσα και κοπανούσα ένα υφαντό χαλί (από προίκα της μάνας μου και μετά σε μένα). Μου έπεσαν τα χέρια μιλάμε να το κοπανάω! Όσο σκέφτομαι το πιο μεγάλο υφαντό που είχα στο σαλόνι! Γι'αυτό θα επιστρατεύσω τον άντρα μου που είναι πιο χειροδύναμος! Καλά έκανα και έβαζα τις άλλες τις χρονιές το φλοκατάκι μου στο σαλόνι, τι το ήθελα το υφαντό; Ωραίο μεν, τεράστιο δε και το τίναγμα ανυπόφορο!
    Εγώ στο Σαββατοκύριακο γουρούνιασα κυριολεκτικά! Τρέχαμε με τον άντρα μου σε σούπερ μάρκετ και jumbo, μας πήρε μεσημέρι! Πότισα και τα λουλούδια και μετά το ρίξαμε στο πρόχειρο φαγητό. Το βράδυ πήγαμε επίσκεψη σε φίλους, άλλη σαβούρα κι εκεί! Χθες ξεστρώσαμε όπως προείπα και πάλι δεν μαγείραψα και παραγγείλαμε απ'έξω... Σήμερα ανέβηκα στη ζυγαριά και με έδειξε 2 κιλά πάνω! Ψεύτικα κιλά είναι γιατί μόλις ξεπρηστώ και το εντερό μου δουλέψει κανονικά θα φανούν τα κιλά που είμαι. Τέλος πάντων... Μέχρι τέλος του μήνα οι παρουσίες μου εδώ θα είναι περιστασιακές, λόγω φασίνας στο σπίτι και λόγω γιορτών... Το Σάββατο γιορτάζει ο σύζυγος και φίλοι! Πρέπει να είναι το σπίτι όμορφο, χαρούμενο και καλοκαιρινό!

Senior Member
    Καλημερούδια σας!
    Είδα φως και μπήκα! Χαθήκαμε είναι η αλήθεια και μου έλειψε πολύ το καθημερινό μας μπιρι μπίρι! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
    Δεν θα τολμήσω να μιλήσω για την διατροφή μου διότι αντί να πηγαίνει καλύτερα μάλλον χειρότερα θα την χαρακτήριζα την πορεία μου τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Δεν θέλω να τα ρίξω όλα στο άγχος και την μικρή αλλαγή στη διάθεσή μου... Το σβκ μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά μιας και ήρθε ένα φιλικό μας ζευγάρι απο Αθήνα και το φιλοξενήσαμε! Βγήκαμε, γυρίσαμε τις πρώτες πρωινές ώρες, φάγμαε, γελάσαμε περάσαμε πολύ πολύ όμορφα! Πήγαμε και την εκδρομούλα μας και ξαναφάγαμε, γελάσαμε περάσαμε καλά! Σήμερα δεν τόλμησα να ανέβω στη ζυγαριά γιατί νιώθω πως θα "σπάσει" με όλα αυτά που έχω φάει! Νομίζω πως χρειάζομαι ένα break απο το πρόγραμμα... Έλεγα να αφήσω λίγο τον εαυτό μου να βρεί τις ισορροπίες του και να αποκτήσει τη χαμένη του δύναμη! Νιώθω τόσο περίεργα αυτές τις μέρες που ούτε και γω μπορώ να καταλάβω γιατί!!! Πάντως μπορώ να πώ ότι σήμερα είμαι λίγο καλύτερα και παρόλο που είναι Δευτέρα (μισώ τις Δευτέρες!) έχω κέφι!

Χμμμμμ, σκέφτομαι και γω να ξεκινήσω μπανάκια απο την άλλη βδομάδα καιρού επιτρέποντος βεβαίως βεβαίως! Δεν με νοιάζει ούτε για το ότι δεν έχασα ότι ήθελα μέχρι τώρα ούτε τίποτα! Μόνο να πάω να κάτσω δίπλα στη θάλασσα να χαλαρώσω και να κάνω το μπανάκι μου! Για να δούμε γιατί ο καιρός παίζει μαζί μας τις τελευταίες βδομάδες!

Λοιπόν, χαίρομαι που όλοι είστε καλά!
    Μαράκι κουράγιο με τις δουλειές! και μόνο που διάβασα τί έχεις να κάνεις κουράστηκα! Υπομονή!!!
    Νεφελάκο, είμαι πολύ χαρούμενη για σένα!!! Σιγά σιγά θα αποχαιρετήσεις το 9 και ο γλάρος σου θα πετάει ακόμη πιο ανάλαφρος! Όλα καλά λοιπόν, καλά κατεβάσματα!

Φιλιά πολλά σε όλους σας!!!

Senior Member
    Μια καλημέρη κι απο εμένα!

Νέα βδομάδα, καλή συνέχεια στην προσπάθεια μας!

Πρωινό
    6 ρυζογκοφρέτες, (με 0,5π η καθεμία, γευστικότατες, συνδυάζονται με τα πάντα, δεν έχουνε καθόλου λιπαρά, χορταίνουνε, να τις έχετε στην καθημερινή σας διατροφή!), 3π
    1 μπανάνα, μια μερίδα φρούτου και 1π
    1 πορτοκάλι, δεύτερη μερίδα φρούτου, 0π
    1 γιαούρτι, 2π
    σοκολάτα, 4π

έφτιαξα κι έναν καφέ μόνο με γλυκαντικά και χωρίς γάλα, οπότε δεν έβαλα καθόλου πόντους απο εκεί...

ακόμα περιμένω εν τω μεταξύ να φτιάξετε σκάιπ να τα πούμε ονλάιν και τίποτα δεν έχει έρθει! είστε πολύ κότες ! χαχαχαχαχα

περιμένω απο στιγμή σε στιγμή και το νέο πρόγραμμα να μου έρθει πιστεύω αύριο η τετάρτη θα έχει έρθει!

Senior Member
    Originally posted by Μάριος

είστε πολύ κότες ! χαχαχαχαχα
    ??????:shocked2:

Senior Member
    Μήπως είμαι κι εγώ κότα και δεν το κατάλαβα;
    Τι θέλει να πει το ποιητή; :shocked2:

Senior Member
    Να τον! Μετά απο τόσον καιρό και μόνο 2 αράδες???!
    Πώς πάμε????

Λοιπόν, ξεκινάω να καταγράφω τί τρώω.
    2 μουστοκούλουρα μέχρι τώρα. όχι πολύ μεγάλα. Περίπου 230 θερμ και δεν ξέρω πόντους. Να δω τα κιτάπια μου!

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Μήπως είμαι κι εγώ κότα και δεν το κατάλαβα;
    Τι θέλει να πει το ποιητή; :shocked2:

οχι εσύ είσαι κόκορας. έλα πλάκα κάνω ξεκολλήστε χεχε

Senior Member
    Μάριε κα κα κα κα κα... Από μια κότα στρουμπουλή μια νόστιμη πουλάδα!!! Λοιπόν πέρα απ'το αστειάκι, οι ώρες μας δεν συμβαδίζουν για να "συναντηθούμε" όλοι κι όλες στο σκυπε λόγω υποχρεώσεων. Κάποια στιγμή θα το οργανώσουμε... αλλά και συ βρε πουλάκι μου τσίχλα το'χεις κάνει! Όταν μπορέσουμε θα το σημειώσουμε! :spin:

Senior Member
    Καλημερούδια σας όμορφα μου αγοροκοριτσόπουλα!!!! Τί κάνετε???
    Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα (αν δεν βρέξει πάλι...!) και η διάθεση είναι στα πάνω της!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χθες έβαλα φρένο στον εαυτό μου και τη λαιμαργία μου! Ήταν μια απολύτως ισορροπημένη διατροφικά ημέρα χωρίς προβλήματα και υπερκαταναλώσεις! Είμαι πολύ χαρούμενη που έβαλα λίγο μυαλό! Καιρός ήταν!

Να πω την αλήθεια, χθες πήρα τηλ τον προφέσσορ και του είπα ότι κουράστηκα και θέλω λίγο χρόνο να επαναπροσδιορίσω τους στόχους μου αλλά και να "δουλέψω" με τον εαυτό μου ως προς το κομμάτι του σωστού τρόπου προσέγγισης μιας διατροφής. Με λίγα λόγια νιώθω ότι ο οργανισμός μου απαιτεί ένα διάστημα αποχής απο το συγκεκριμένο διατροφολόγιο το οποίο υπαγόρευε κάθε είδους γεύμα.. Με δεσμεύει αυτό και με ακινητοποιεί. Έτσι λοιπόν οφείλω να με σεβαστώ και να δώσω στον εαυτό μου τον χρόνο που χρειάζεται για να βρει τον δρόμο του. Σε αυτό το διάστημα βέβαια δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν οι υπερκαταναλώσεις και οι "ζαβολιές", απλώς μεσα στα πλαίσια των θερμίδων που μου αντιστοιχούν θα μπορώ να φτιάχνω μόνη μου το διατροφολόγιό μου και δεν θα αγχώνομαι που ενώ το πρόγραμμα τη μια μέρα έχει αρακά και την άλλη μπριζόλα εγω έφαγα μπιφτέκι και φασολάκια ας πούμε.

Έχω ανάγκη να νιώσω λίγο χαλαρή. Γενικώς πιέζομαι με τις τόσες υποχρεώσεις που έχω οπότε είναι δύσκολο να έχω και το πρόβλημα της καθημερινής υποταγής σε ένα συγκεκριμένο διατροφικό μοτίβο. Ελπίζω να μπορέσω να δείξω εγκράτεια και πειθαρχία ώστε όταν θα είμαι έτοιμη να πάω ξανά στον προφέσσορ να έχει ήδη επιτευχθεί ο στόχος του 6...

Αυτά λοιπόν απο μένα...
    Σήμερα μετά τη δουλειά έχω καφεδάκι με μια φίλη και μετά σπίτι δουλίτσες!!!
    Αχ, πόσο ανανεωμένη νιώθω και ελεύθερη!!!

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!!!!!!!!!!

Junior Member
    Καλημερα σε ολη την παρεα!

Ελπιζω να εισαστε ολοι καλα στην υγεία σας και η διατροφή σας να πηγαινει τελεια.

Nefeli- γραφω εξετασεις για το πανεπιστημιο (τωρα στα 30+ το θυμηθηκα και εγω :lol και οντως η συμβουλη σου λειτουργησε πολυ καλα για 4 μερες που την ακολουθησα.

Εγω δεν μπορω να πω οτι καταφερα και πολλα με την διατροφή μου αυτες τις μερες. Λογω εξετάσεων εχω αφήσει πισω καποια πραγματα αλλα τουλαχιστον δεν θελω να επιβαρυνω τον εαυτο μου με παραπανισια λογω τσιμπολογήματος. Μεχρι στιγμής παντως τα ίδια κιλα ειμαι.
    Για σήμερα εχω: πρωινο=> γαλα με κορν φλεικς
    μεσημεριανο=> φακες με 1 φετα ψωμί
    βραδυ=> γαλα με κορν φλεικς / 1 τοστ

Φιλια σε όλους και καλη συνεχεια!!!

Senior Member
    πολύ πολύ καλημέρα μας! τι ωραία που είναι όταν έχει κίνηση και πράγματα να διαβάσεις! νέα από τον καθένα, τόσο από την καθημερινότητα όσο κι από την προσπάθεια του! μπράβο μας και πάλι μπράβο μας!

Μαράκι το τίναγμα των χαλιών κάνει γράμμωση στα μπράτσα! φαντάσου πόσες θερμίδες έκαψες κι απο εκεί. Φαντάζομαι ότι κάνεις και τις δουλειές προσεχτικά και απο γωνιάς! οπότε κι αυτός ο ιδρώτας είναι ωφέλιμος. Αν ξεφεύγουμε και λίγο είναι στην φύση μας, το θέμα είναι να μην αφεθούμε αναιρώντας όλη την προσπάθεια! κράτα γερά και άπλωσε τα αραχνούφαντα σου !

αστεράκι μου αγχωμένο και μελαγχολικό ελπίζω η διάθεση που έχεις τώρα να υπερνικήσει αυτήν των προηγούμενων ημερών. Συνήθως η αλλαγή του καιρού προκαλεί αυτήν την μελαγχολία. Από τα τελευταία ποστς βλέπω απολαμβάνεις το διατροφικό σου διάλειμμα το οποίο συνέβαλε στην ανεβαστική διάθεση. Χαίρομαι που άκουσες το θέλω σου, αλλά παράλληλα φροντίζεις και για την ισορροπία της διατροφής σου. Αν ασχοληθείς λίγο με τους πόντους τώρα που χαλάρωσες ( αν δεν σε αγχώνουν) μπορείς να το κρατήσεις πολύ καλά, χωρίς να σε δεσμεύει το πρόγραμμα. Θα ξέρεις που να σταματήσεις.

maria-nefeli συγχαρητήρια για την απόφαση σου! Συνέχισε γερά και μείνε συγκεντρωμένη στον στόχο σου. Κάθε μέρα είναι όμορφη για ένα καινούργιο ξεκίνημα και για ένα στόχο. Αύξησε τις μερίδες φρούτων και λαχανικών και φρόντισε να έχεις καλούς υδατάνθρακες ( κριτσινάκια ολικής, πολύσπορα ψωμάκια, φρυγανιές). Επίσης ο φρέσκος χυμός λειτουργεί ευεργετικά. Αν έχεις αποχυμωτή, κάνε άφοβα συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών. Καλή επιτυχία!

Μάριε πάμε δυνατά! η αποφασιστικότητα σου με εμπνέει! αυτές τις ρυζογκοφρέτες που πήρα εγώ τις βρήκα πολύ άνοστες! μου είπαν όμως ότι υπάρχουν κάποιες που είναι αρκετά γευστικές. ποιές παίρνεις εσύ; έχουν γεύση;

p_k είσαι καλά; πως πάμε; μάλλον δεν έχεις χρόνο.

Όσο αφορά την δική μου προσπάθεια το σαββατοκύριακο που πέρασε έκανα 1-2 ατασθαλίες αλλά συγκρατήθηκα. Χθες πήγα καταστήματα να δω τι παίζει από ρούχα... το αποτέλεσμα ήταν πλήρης απογοήτευση. Αυτό μου υπογράμμισε ακόμα πιο έντονα τον μακρύ δρόμο που έχω ακόμα μπροστά μου. Δεν με έριξε αλλά ένας κρυος ιδρώτας με έλουσε εκείνη την στιγμή. Αποφάσισα να πάρω κάποια κομμάτια που δεν μου πολυαρέσουν για αρχή και μετά βλέπουμε... κατέληξα σε κλασσικές επιλογές μαύρου, ελαστικού jean και λίγο παιχνιδιάρικων φουστών.

Kαλησπέρα σε ολη την παρέα μετα από απουσία εφτά
    ημερών. Έχω ψιλοπρόβλημα με το p.c μου και πρέπει
    να χρησιμοποιώ άλλο για όλες μου τις ιντερνετικές
    επικοινωνίες. Σας έχουν αλλάξει και εσάς τον κωδικό
    στο φόρουμ ή όχι; εμένα μου ΄κότσαραν' ένα απίστευτο
    με πολλά γράμματα κεφαλαία, μικρά, αριθμούς, και δεν
    απομνημονεύεται με τίποτα. Μου κόβει την όρεξη να μπω
    και να συνομιλήσω!!!Χ πέρα από αυτό έχω και εγώ διάβασμα
    και εξεταστική (τώρα στα γεράματα), τη δουλειά που μου
    τρώει πολλές ώρες την ημέρα, τις οικογενειακές υποχρεώσεις
    και τρέχω και δεν φτάνω.
    Η διατροφική μου συμπεριφορά είναι μέσα στα πλαίσια
    του συστήματος των πόντων, μιά δυό φορές που ξέφυγα
    επανήλθα στον 'ισιο δρόμο' αλλά έχω γενικά λίγο χαλαρώσει
    μάλλον βρίσκομαι και εγώ σε φάση 'διαλλείματος' μέχρι
    να το πάρω απόφαση και να συνεχίσω την προσπάθεια.
    Το καλό είναι ότι αυτή τη βδομάδα ούτε πήρα αλλά και
    βέβαια ούτε έχασα βάρος. Είμαι κολλημένη στα 82,5αλλά
    που θα μου πάει...θα του δείξω εγώ...
    Καλό βράδυ σε όλου με πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Senior Member
    Μετά από πολυήμερη απουσία, επιστρέφω.
    Από την προηγούμενη Πέμπτη βρίσκομαι σε πρόγραμμα, ξεκινώντας από τα 95 κιλά. Στόχος όπως είναι γνωστό τα 79 κιλά. Η διάθεση καλή, καμία ατασθαλία προς το παρόν, αποφασιστικότητα και θετική σκέψη.
    Θα ζυγιστώ την Πέμπτη και θα δούμε τι κάναμε...
    Κλείνω ποιητικά, με το υπέροχο ποίημα του Σεφέρη "ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ".
    Μ' αρέσει πολύ και ταιριάζει με τη διάθεσή μου αυτές τις μέρες.
    Καληνύχτα σε όλες και όλους.
    Όλα να μας πάνε καλά!

Στίχοι: Γιώργος Σεφέρης
    Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
    Πρώτη εκτέλεση: Αντώνης Καλογιάννης

Τ' ανθισμένο πέλαγο και τα βουνά στη χάση του φεγγαριού
    η μεγάλη πέτρα κοντά στις αραποσυκιές και τ' ασφοδίλια
    το σταμνί που δεν ήθελε να στερέψει στο τέλος της μέρας
    και το κλειστό κρεβάτι κοντά στα κυπαρίσσια και τα μαλλιά σου
    χρυσά τ' άστρα του Κύκνου κι εκείνο τ' άστρο ο Αλδεβαράν

Κράτησα τη ζωή μου
    κράτησα τη ζωή μου ταξιδεύοντας
    ανάμεσα σε κίτρινα δέντρα κατά το πλάγιασμα της βροχής
    σε σιωπηλές πλαγιές φορτωμένες με τα φύλλα της οξιάς
    καμιά φωτιά στη κορυφή του βραδιάζει

Κράτησα τη ζωή μου στ' αριστερό σου χέρι μια γραμμή
    μια χαρακιά στο γόνατό σου
    τάχα να υπάρχουν στην άμμο του περασμένου καλοκαιριού
    τάχα να μένουν εκεί που φύσεξε ο βοριάς καθώς ακούω
    γύρω στη παγωμένη λίμνη την ξένη φωνή

Τα πρόσωπα που βλέπω δε ρωτούν μήτε η γυναίκα
    περπατώντας σκυφτή βυζαίνοντας το παιδί της

Ανεβαίνω τα βουνά μελανιασμένες λαγκαδιές
    ο χιονισμένος κάμπος, ως πέρα ο χιονισμένος κάμπος τίποτε δε ρωτούν
    μήτε ο καιρός κλειστός σε βουβά ερμοκλήσια
    μήτε τα χέρια που απλώνουνται για να γυρέψουν, κι οι δρόμοι

Κράτησα τη ζωή μου ψιθυριστά μέσα στην απέραντη σιωπή
    δεν ξέρω πια να μιλήσω μήτε να συλλογιστώ
    ψίθυροι σαν την ανάσα του κυπαρισσιού τη νύχτα εκείνη
    σαν την ανθρώπινη φωνή της νυχτερινής θάλασσας στα χαλίκια σαν
    την ανάμνηση της φωνή σου λέγοντας "ευτυχία"

Κλείνω τα μάτια γυρεύοντας το μυστικό συναπάντημα των νερών
    κάτω απ' τον πάγο το χαμογέλιο της θάλασσας τα κλειστά πηγάδια
    ψηλαφώντας με τις δικές μου φλέβες τις φλέβες εκείνες που μου ξεφεύγουν
    εκεί που τελειώνουν τα νερολούλουδα κι αυτός ο άνθρωπος
    που βηματίζει τυφλός πάνω στο χιόνι της σιωπής

Κράτησα τη ζωή μου, μαζί του, γυρεύοντας το νερό που σ' αγγίζει
    στάλες βαριές πάνω στα πράσινα φύλλα, στο πρόσωπό σου
    μέσα στον άδειο κήπο, στάλες στην ακίνητη δεξαμενή
    βρίσκοντας ένα κύκνο νεκρό μέσα στα κάτασπρα φτερά του
    δέντρα ζωντανά και τα μάτια σου προσηλωμένα

Ο δρόμος αυτός δεν τελειώνει δεν έχει αλλαγή, όσο γυρεύεις
    να θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια, εκείνους που έφυγαν εκείνους
    που χάθηκαν μέσα στον ύπνο τους σε πελαγίσιους τάφους
    όσο ζητάς τα σώματα που αγάπησες να σκύψουν
    κάτω από τα σκληρά κλωνάρια των πλατάνων εκεί
    που στάθηκε μια αχτίδα του ήλιου γυμνωμένη
    και σκίρτησε ένας σκύλος και φτεροκόπησε η καρδιά σου
    ο δρόμος δεν έχει αλλαγή, κράτησα τη ζωή μου

Το χιόνι
    και το νερό παγωμένο στα πατήματα των αλόγων.

http://www.youtube.com/watch?v=2YxzApTeJWc

Senior Member
    Μια γλυκιά καλησπέρα απο εδώ!

λοιπόν για βραδυνό έφαγα
    2 αυγά, 4π
    50 γρμ άσπρο ψωμί, 2π
    σαλάτα μαρούλι, 0π
    σάλτσα γιαούρτι με αρωματικά, 1,5π

κι ένα φρούτο πιο μετά

Εν τω μεταξύ p_k μου ήρθε το νέο πρόγραμμα ProPoints. Όλο το μεσημέρι δεν έκανα κάτι άλλο, το ξέσκισα!
    Βασικά έχει τρομερές αλλάγες μέσα, δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω και απο που να πιαστώ για να σας το περιγράψω. Και τα βιβλιαράκια όλα υπέροχα, μια εξέλιξη του Flexipoints είναι βασικά, αλλά με τεράστιες διαφορές!

Καταρχάς η καρτέλα που υπολογίζεις τους πόντους την μπλέ πράσινη που είχε το παλιό πρόγραμμα, έχει αντικατασταθεί απο ένα σύμπλεγμα 3 ομοκεντρων κύκλων κι ένος βέλους που με βαση πρωτεινες, υδατάνθρακες, λίπος και ίνες υπολογίζεις τους πρωπόντους κάθε τροφής ξεχωριστά. Αυτό ήτανε το πιο φανταστικό και θεωρώ η μεγαλύτερη αλλαγή με βάση το παλιό. Επίσης μέσα στο πακετάκι έχει το propoints calculator. Εκει πατώντας το βάρος ύψος φύλο αν θες απώλεια η συντήρηση κοκ σου βγάζει τους πρωπόντους της ημέρας. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΒΡΕΊΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΟΥ (δηλαδή δεν υπάρχει κλίμακα με βάρος ιδεώδες και πόντους κοκ, καθε φορά αλλάζεις το βάρος αν χάνεις και σου δίνει πόσους πρωπόντους μπορείς να τρώς κοκ, μόνο του υπολογίζει δηλαδή, και δεν έχουνε όριο πόσο μπορείς να αποθηκεύσεις την ημέρα απο ότι είδα, αλλά προφανώς επειδή χωρίσανε το σύνολο των πόντων και σε εβδομαδιαίους μάλλον δεν θα έχεις περιθώριο να αποθηκεύσεις αλλά αυτό θα το ξανακοιτάξω). Μπορείς και μόνο με αυτό να οργανώσεις τους πόντους σου αφαιρώντας τους πρωπόντους των τροφών που τρώς κοκ. Είναι φανταστικό. Μικρό και ευέλικτο!
    ΤΟ βιβλιαράκι των 12 εβδομάδων κι αυτό ανανεωμένο και με βάση τις αλλαγές στους πρώποντους (αν και τα κουτακια με τα φρουτα και λαχανικα, το ασβεστιο και το νερό είναι ακόμα εκεί απο κάτω :Ρ), αν και δεν ξέρω αν το εξελίξανε καλύτερα απο το παλιό. Επειδή ένας πρωπόντος είναι περίπου τα 5/8 του παλιού κλασσικού πόντου αυξήθηκε το σύνολο των συνολικών πρωπόντων, δηλαδή διαβάζοντας είδα το ελάχιστο όριο είναι 29 πρωπόντοι! επίσης υπάρχουνε και οι εβδομαδιαίοι πόντοι που είναι στάνταρ για όλους 49 πρωπόντοι. και οι ημερήσιοι και οι εβδομαδιαίοι πρωπόντοι δεν περνάνε στην επόμενη μέρα η εβδομάδα ανστίχοιχα, αν μείνουνε αχρησιμοποιητοί.

το pedometer επίσης είναι γαμάτο, εξέλιξη της κίτρινης καρτέλας που υπολογίζει τους πόντους της άσκησης, υπολογίζει τους πόντους με βάση την καθημερινή δραστηριότητα σου αν κάνεις και άσκηση μαζί υπολογίζεις με βάση τα σωματομετρικά σου χαρακτηριστικά του πρωπόντους που κερδίζεις απο την άσκηση κοκ. το έχεις πάνω σου όλη μέρα και αυτό μετράει ακόμα και τα βήματα που κάνεις κοκ. Μιλάμε τρομερές αλλαγές έτσι;

μετά υπάρχουνε και τα υπόλοιπα βιβλιαράκια, ο σύντροφος διατροφής για όλο το 24ωρο (αν και αυτό εστιάζει κυρίως σητν αγγλική κουζίνα και στα εκει μαγειρεμένα φαγητά, αλλά οκ, εγώ προσωπικά έχω ένα βιβλίο με βάση την περιεκτικότητα κάθε μαγειρεμένης μερίδας σε πρωτείνη, υδατάνθρακα, λίπος, ίνες κοκ οπότε πανεύκολα βρίσκοντ;ι οι πρωπόντοι για κάθε μερίδα με το κομπιουτεράκι η τους κύκλους).
    Έχει μέσα και το εξελιγμένο μιας εβδομάδας τράκ (αυτό που έκανα απλόουντ πριν λίγο καιρό του παλιού προγράμματος, ε πράσινο είναι και πάλι αλλά εξελιγμένο με βάση το νέο σύστημα).

τι άλλο έχει τόσα πολλά μέσα.
    α ναι και το βιβλιαράκι με τοςυ πόντους των πιο συνηθισμένων τροφών, τον κατάλογο τροφών, κι αυτό φοβερό.

έχει μέσα μπόλικα πραγματάκια αλλά θέλει πολύ μελέτη και πρέπει απο την αρχή να το ξεκινήσεις, να ξεχάσεις τους παλιούς πόντους.
    θα τελειώσω με το παλιό πρόγραμμα αυτό τον μήνα και θα δώ απο τον επόμενο μήνα αν θα το ξεκινήσω. προς το παρόν το μελετάω ενταντικά!

αυτά, ελπίζω να μην σας κούρασα, καλό κουράγιο σε όλους και όλες σας με την διατροφή! και άσκηση, αλλιώς δεν γίνεται τπτ!

Senior Member
    καλησπέρα σας! τι κάνετε; ελπίζω να μην έχετε την ένταση και το άγχος που έχει η δική μου καθημερινότητα αυτό τον καιρό. Φυσικά θα το παλέψουμε αφού δεν έχουμε κι άλλη επιλογή. Όπως και να έχει όλοι μας περιμένουμε αυτή την πιο ξέγνοιαστη μέρα που θα μας βρει ξαπλωμένους στις δικές μας ξέρες μες στις γαληνεμένες θάλασσες.

angek κράτα λίγο ακόμα... καλή επιτυχία στις εξετάσεις όλων σας!
    p_k πολύ δυνατό ποίημα που έστω κι ένας απ'τους στίχους του κρατάει ένα μέρος της ζωής του καθενός...
    Μάριε πολύ ενθουσιασμένο σε διαβάζω. Χαίρομαι με την χαρά σου για το καινούργιο και αλλαγμένο πρωπρόγραμμα καλή μελέτη και φρόντισε να μας κρατάς ενήμερους αν θες

αστεράκι;
    maria-nefeli;
    amalia;
    μαρία;
    τι κάνετε; που είστε ; πως περνάτε;

εγώ με την διατροφή τα πάω καλά δεδομένου ότι χθες ήμουν καλεσμένη σε τραπέζι και δεν ξέφυγα πολύ, ενώ προγραμματίζω και πολλή ώρα για περπάτημα τις επόμενες μέρες. Ανάμεσα στα προιόντα που καταναλώνω προστέθηκε το ζελέ. Ποτέ δεν το συμπάθησα ως γλυκό ούτε το πεθύμησα. Το είδα στα ράφια του μαρκετ και είπα να δοκιμάσω μπας και προσθέσει λίγη γλύκα στην καθημερινότητα. Θερμίδες 9 ανά 100γρ έτοιμου προιόντος άρα δεν τρέχει λόγος ανησυχίας. Σκέφτηκα κιόλας... και 1 κιλό να φάω έχει μόλις 90 θερμίδες (χαρακτηριστική σκέψη λαίμαργου ανθρώπου). Προς το παρόν είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. 1 φακελάκι διαλύεται σε 3 ποτήρια νερό και δίνει περίπου 4 ικανοποιητικές μερίδες (μπωλάκια). Η επόμενη σκέψη ήταν ότι θα καταναλώνω και νερό με έμμεσο τρόπο. Αν και δεν συγκρίνεται με την σοκολάτα (αδυναμία μου) είναι ένα δροσιστικό γλυκό γι αυτές τις μέρες και μετά δεν νιώθεις και τύψεις ή ενοχές επειδή το έφαγες.